ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה המחשב הכדאי? אני יגדיר את השימושים ואת מה שחשוב לי במחשב: 1.מעבד אינטל I5. 2.זכרון של 4 גיגה מינמום. 3.חיי סוללה ארוכים. 4.אמינות ובקורות טובות על המחשב. 5.מסך מט. 6.גודל מסך 11.6-12 אינץ בלבד. מה ההמלצה הכי כדאית בטווח מחירים זה של עד 800 דולר? בינתיים הציעו לי ב 2 חנויות את המחשב הזה שציינתי לעיל.האם יש אלטרנטיבה יותר טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 bf 4 ומשחקים חדשים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שיחזיק לפחות שלוש-שתי שנים על הגדרות הכי…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרכתם בבניית מפרט למשחקים וסרטים בעיקר, עד 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 ULTRA SETTINGS, COD GHOSTS, CRYSIS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ASUS 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 35 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Total War, Titanfall וכל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עומד ללכת על i5 4690, משהו כמו 8-16 ראם, דיסק של 4 טרה, ssd של 256, כרטיס מסך באיזור ה800-900 שקל ושלושה מאווררים במארז. כמה הספק אני צריך לכל זה? במחשבונים באינטרנט אני מקבל המלצות על 650-750 אבל זה נשמע לי מופרך מדי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניים להחליף לפ-טופ... מקבוק אייר יקר לי מידי (!) וחשבתי על ה-chromebook ספציפית זה של asus מישהו מכיר? השתמש? באסוס או באחר תודה g.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-