ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת גראפיקה וסרטים, לראות סרטים, עבודה על אופיס ולשחק משחקים קלים כמו Football Manager למי שמכיר. * גודל המסך? 15.6 או 17.3 (לא משנה לי איזה מהם) * רזולוציית המסך?1920x1080 FHD LED או3200x1800 QHD חייב מסך עם איכות גבוהה! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט :לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T לפחות, וכמובן העדיפות היא שיהיה אפילו SSD במקום או אופציה להכניס בנוסף * כונן אופטי?לא חייב ואם כן אז עדיף BLURAY * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,הכי חשוב אחריות פה בארץ * האם בתקציב…
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
* מטרת המחשב: עבודה משרדית וצפיה בסרטים (ונשיאה יחסית יומיומית) * גודל המסך 13-14 אינץ' (אין דרישה מיוחדת מעבר לכך) * רזולוצית מסך - עדיפות לFHD אך אפשר גם HD * אמצעי קלט - אין עדיפות מיוחדת - שיהיה נוח * משקל רצוי - כמה שפחות? אני מניח שבין קילו לשתיים זה סביר (לא יודע מה המשקלים של האולטרבוקים אבל הרצון העיקרי הוא שיהיה קליל ונוח לנשיאה) * זמן סוללה - 6 שעות ומעלה יעשו את העבודה, מקווה לא להתפשר בחלק הזה (עדיפות למינימום 8 שעות) * יציאות מיוחדות - אין צורך מיוחד אבל אשמח מאד לHDMI * bluthooth - לא חובה * כונן - SSD של 120 ג'יגה ומעלה * כונן אופטי - אין צורך * תמיכה בתחנת עגינה - אין צורך אך יהיה יתרון * אחריות בינלאומית - אין צורך * רישיון למערכת הפעלה - אין…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המערכת הזו בIQPC ורציתי לשאול כמה שאלות מאנשים שמבינים עניין קצת יותר ממני.... לפני הכל יש לי ספק כוח ANTEC ACTIVE 450W חדש שרכשתי לא מזמן, רציתי לדעת אם הוא יספיק בשביל להפעיל את כלל המערכות במחשב... בנוסף יש לי 2 כוננים קשיחים בנפח כולל של 1.5TB לכן אין צורך בתוספת נפח אחסון.... הנה השאלון שעפי"ו הרכבתי את המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים קניתי מחשב יחסית חזק לאותו הזמן: כ. מסך: ASUS - GeForce GTS450 לוח אם: Gigabyte - EP43-UD3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GhZ זכרון: 4GB ספק כוח: Corsair 550W - CMPSU-550VX עכשיו כעבור 4 שנים אני רוצה לשדרג אותו ולקנות כרטיס מסך חדש (GTX760) ועוד 4GB של ראם. GTX760 - http://www.tms.co.il/product/12806 חברים גיימרים אמרו לי שאולי יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן, מה אתם חושבים על זה? אם לא יהיה לי אז אולי כדאי לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הלפטופ של lenovo y50 ספיציפית את הדגם הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 בכל מקרה אם מישהו מכיר ויש לו מה להגיד אשמח לשמוע בנוסף לכך אשמח לדעת אם לפי המפרט של המחשב מישהו יוכל להגיד לי אם אני יוכל להוסיף לו כונן SSD בהתחשב בכך שיש לו 8 ג'יגה SSD קאש. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי החלטתי לעזור לחבר לשדרג HTPC ישן שיש לו כדי לעבוד עם WIN7 ולראות סרטי HD חלק. המפרט שיש לו היום: E5200 GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov 2GB RAM ספק 500W גנרי מערכת הפעלה XP חשבתי להמליץ לו לקנות כרטיס מסך חדש ( יש ללוח PCIX16 סדרה 1 ) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11737 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 או שיש לי משומש X1650 או 8600GT (בחינם) אין לו בעיה להשקיע עד 300 שקל. או לקנות את השילוש הקדוש: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6939 אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב- סטודנט (אופיס, אינטרנט וקצת סרטים- לא משהו מטורף) * מסך- 13.3 * רזולוציית המסך -סטנדרטי, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף ללא מסך מגע * משקל רצוי- עד 1.8-2 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- אני מעריך שכשלוש שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * Bluetooth- סטנדרטי כבר לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500 GB * כונן אופטי-לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו, דל, אפשר גם משהו אחר- רק ללא קשר לסרב-פרו בבקשה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד I3 מסדרה M או i5 מסדרה U, רצוי מחשב עם דרייברים ותמיכה מלאה בווינדוס 7 עדיפות לאחר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עד 1700 ש"ח מקסימום להלן הטופס: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), משחקים (קלים), צפיה בסרטים הורדת סרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים באורך 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש בסימולטור הטיסה של מיקרוסופט (FSX). הסימולטור עובד בצורה המיטבית עם אינטל וnVidia, לכן מעבדים וכרטיסים מסך של יצרנים אחרים לא באים בחשבון. אני מעוניין לבצע OC בעתיד וגם להוסיף SSD. זה המפרט שעזרו לי להרכיב: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4690K 3.5Ghz S1150 550 ₪ - Gigabyte GA-Z87-HD3 S1150 370 ₪ - * מבצע * - 8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 220 ₪ - CoolerMaster K280 360 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום כולם, זו הודעה ראשונה שלי באכסנייתכם אתם נראים לי אנשים מומחים וסימפטיים אז החלטתי לשאול אתכם. במחשב חדש שאמי קנתה מותקן מעבד I7 4510U. ב"פרטי המערכת" כתוב שהמהירות המאושרת המירבית היא 2.00 GHZ, מהירות הטורבו היא שלוש וקצת, אבל המהירות הנוכחית היא 2.79 GHZ! האם זה אומר שהמעבד פועל במהירות לא בטוחה לו והוא עלול להינזק? ועוד משהו - לאחרונה הבנתי ששיקול חשוב לי בקניית מחשב נייד הוא הרעש שהמקלדת עושה. במיוחד בתור סטודנט (סוג של) שלא רוצה להפריע לאחרים , ורוצה שיהיה אפשר להקליד בכל שעה וכל מקום בלי לחשוב על ההשלכות... ככה שאם אתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם עם מפרט טוב יותר אבל מקלדת רועשת, כנראה אבחר בשקט יותר. מה דעתכם? ערב טוב!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב ישן (שילוש מעבד-זכרונות-לוח אם, ואתם יודעים מה, גם דיסק קשיח) לצורך הסבתו לשרת מולטימדיה / סטרימינג / אחסון קבצים לשרת כמה מחשבים (נגיד 5-10, לא כולם בבת אחת). נניח שאתקין עלוי איזה Free NAS כלשהו לצורך העניין. תקציב - 1000 - 1500 ש"ח (אפשר למתוח עוד 500 אם מכניסים דיסק קשיח) נראה לי שאין צורך בכרטיס גרפי - מספיק המובנה במעבד. אשמח להמלצות לשדרוג רכיבי הליבה, כמו גם לרכיבים אחרים כגון ספק וכו', אולי אשקול להחליף גם אותם. הם מחוץ לתקציב הנתון. בכל מקרה, יש מארז אז לא צריך להכניס כאן. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא 3000-4000, כאשר עדיף לא להגיע ממש לקצה. שימושי המחשב - תכנות -שימוש כבד ב- VS, Eclipse, VMWare וכו', כאשר אני מתכוון להשתמש בתוכנות במקביל... (המחשב לא מיועד לגיימינג) אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. המחשב צריך לכלול SSD וHD 1 TB. אני מתלבט במעבד (I7 vs I5) ובכמות הזיכרון (8 לעומת 16). הציעו לי לקנות את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למשהו שתואם את הצרכים שלי: * מטרות המחשב? מחשב שיתפקד כמחשב יחיד: צרכי משרדיים + סרטים + (לעיתים נדירות יותר) עבודות הקלטה ועריכת מוסיקה (סקיצות) עם CUBASE 7.5 וספריות דגימה כבדות. ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, העדפה למאט (אולי אהיה מוכן להתגמש על זה אם זה יהיה דיל ברייקר יחיד). זוויות הצפייה צריכות להיות יחסית טובות * רזולוציית המסך? נראה לי HD מספיק. שיהיה מודרני ומספיק טוב לסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מינימום 3 כניסות USB ועדיף יותר, מקלדת מלאה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא שיא הקריטיות. עד 3 ק"ג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, לא יצא הרבה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. התקציב הוא 3500 ש"ח. אם אפשר לחסוך, אז עדיף 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. אם ההתלבטות היא בין כרטיס מסך מטורף או לחסוך, עדיף לחסוך. מצד שני, חשוב לי שכל החומרה תהיה ברמה סבירה. אני לא רוצה מארז זול במיוחד על מנת לחסוך. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש לי כבר זיכרון 8GB, DDR3 של Kingston שאני אשתמש בו. בנוסף, יש לי כונן קשיח של 1TB. 5. אין צורך שהמחשב יהיה שקט …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מנסה להרכיב מפרט מחשב שפוי ( אבל לא מקרטע! ) - לבן של אחי. ההגדרה היא " לשחק BF4 ....בצורה מצויינת מראש אני יודע שאני לא מבין כאן כמו התותחים. פעם הבנתי יותר....ולמדתי להשתדל לקנות 95% ...ולא 300% שתכלס...לא ממש ניתן להבחין בהבדל שובר שווין. בננקודה מסויימת התקציב הוא לא ביחס לנייארי לחוויה....אני מנסה למצוא את הנקודה הזו הנה השאלון = אחריו המפרט שהרכבתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (+ אינטרנט אופיס ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-