ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה פוטושופ אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ אוטוקאד שימוש תדיר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות שקט אני מעדיף מרובע ליבה כי אני רוצה מחשב לטווח הרחוק מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB כמות: 1 - מחיר: ¤869 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤968 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Bl…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SONY SDM-HS95 שהוא כאמור 19''. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב , תיכנות בעיקר eclipse, visual , הרצת vm. * גודל המסך? עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות למסך איכותי לקריאה ולסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת מלאה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?vga hdmi * כונן אופטי?צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כרגע יש לי lenovo ומאוד מבסוט * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)עדיפות ללא מגע בעיקרון חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת המעבד והזיכרון . כרגע יש לי את האופציה לקנות את המחשב הנ"ל: http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=20AV0039IV l540 lenovo סביב 3850 ש"ח, (דרך ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על Zotac gtx 680 4gb אחרי שימוש של חודש... בכמה אפשר למכור אותו???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב חדש.. ללא ציוד היקפי תקציב בין 9-10 K אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לשכנע אותו שישים את ה7800GTX של אנוידיה הוא רוצה רק כרטיס ATI אז שימו לו ... התלהב ממהם יותר מדי לא יודע למה חשוב לו כרטיס מסך חזק,מעבד חזק,זכרונות טובים.. שימו לו מארז משהו יפה שישמור לו גם על המחשב וספק חזק תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אדם מבוגר צריך מחשב חדש, הוא משתמש בו לגלישה באינטרנט בלבד. רצוי מסך גדול וברור, זמן תגובה מהיר, ואיכות חומרים גבוהה, ופעולה שקטה (לא מאוורר רועש). אחריות 3 שנים עדיפה. תקציב בין 3000 ל-4000 ש"ח. כאמור סוג מעבד (כול עוד זה לא ATOM), נפח אחסון, כרטיס מסך - לא כזה עקרוני. גם משקל לא כזה עקרוני כי הוא לא באמת מזיז אותו. מערכת הפעלה גם לא עקרוני, אם כי נחמד אם יהיה דרייברים ל-XP. יותר חשוב משטח עכבר נוח, מסך קריא (לא נראה לי שחשוב שיהיה מט, הוא בד"כ בכיוון נגדי לחלון), איוורור שקט ושלא יתפרק אחרי שנה. מה הולך היום? מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחנות באזור חיפה - פנדה/נעה/כל חנות (טובה) אחרת שפספסתי - תקציב ושימושים: עד 8000 בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט - לא מתוכנן שום OC (ולא צריך גם להוציא יותר כסף על חלקים "עם פוטנציאל לOC" כי אין שום סיכוי לזה) - המסך חייב להיות Dell 2007FP (אני לא חייב לקנות את המסך ואת המחשב מאותה חנות) - חשוב שהמחשב יהיה שקט (שלא יפריע לישון) - כמה דברים שצריכים להיות במחשב (למרות שזה נראה לי ברור): זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 250GB לוח אם: לפחות 6 יציאות USB : צורב DVD - לא חובה להשתמש בכל ה8000 אם לא באמת צריך את זה - אם זה נכנס בתקציב אז אל פסק נראה לי שזה הכל תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצערי אני עדיין מתלבט בין שני מחשבים <LG ו-GIGABYTE> הכרטיס שיש ב-LG: Intel GMA 4500MHD יצרן ודגם up to 358MB כמות וסוג זכרון גרפי הכרטיס שיש ב-GIGABYBE: NVIDIA Geforce 9600M GS מעבד גרפי 512MB כמות וסוג זכרון גרפי אני מבין שהכרטיס ב-LG פחות טוב מגיגהבייט השאלה אם זה משמעותי. אני לא משחק במשחקים כבדים. מצטער שאני חופר הרבה בנושא הזה...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי קריאה מעמיקה כאן, וחפירה בעוד אתרים הגעתי לרשימה שמהווה פשרה בין הרצון ליכולת המימון. אני משדרג מ-CS2 ל- CS5 ויחד עם זה מחילף את הפלטפורמה למשהו קצת יותר חדיש. לא התייחסתי ממש למארז ולספק מתח - אלה יותאמו על ידי החנות/מעבדה שאני סומך עליהם. עיקר המיקוד הוא על המעבד וכרטיס המסך. מסך יש לי כבר מינואר 2009 - EIZO דגם S2231W. מאוד מרוצה ממנו, אגב, עלה בזמנו 3000 ש"ח כולל מע"מ והיה בבחינת "מסך מינימום...." והנה המפרט: -מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray -לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET -זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 סה"כ 4 ג'יגה -כוננים – 2 של 500 ג'גה כ"א: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 2 -כרטיס מסך: GigaByte GeF…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך - 13.3 עד 14 * רזולוציית המסך - HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - 1.3 עד 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי. לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לפחות 2 USB , HDMI, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - - דורש 500 לפחות כדאי SSD אבל לא חייב * כונן אופטי -לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן (7 גם מספיק) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מהדיונים פה ראיתי שלא מומלץ ולכן לא קריטי RAM - לפחות 4G…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, אחרי הרבה התעניינות וקריאת מאמרים על חומרה זו או אחרת בחרתי בחומרה הבאה: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 160G 7200 8M SATA2 כונן Toshiba DVD-Rom 16x48 Bulk DVD כונן פלופי (1.44): Sony Floppy Black 1.44MB צורב NEC-3520A x 16 DUAL LAYER White DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אודה לכם מאוד עם תוכלו לתת הצעות מחיר או מחירון מהזולים שאתם מכירים לחומרה הזו וזו בלבד!! תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400 939 GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI DDR (400) 1G SAMSUNG CL3 X4 WESTERN DIGITAL S-ATA2 - 400 GIG 7200 RPM 16M DVDRW SONY D23A X16 DUAL CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV NETWORK CARD 10/100/1000 LAN (OB) LOGITECH G5 LASER MOUSE אבקש לקבל הערכת מחיר ותגובות על המפרט אבקש לקבל הצעה על כרטיס קול טוב+רמקולים מקלדת טובה(לא אלחוטית!!) עם קורא טביעות אצבעות בנוסף גם הצעה למארז טוב כולל לדים מובנים ותצוגת LCD תודה רבה נ.ב מה עדיף (למשחקים)? CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או GIGABYTE GeForce 7800GTX 256MB
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור אני מתלבט בין שלושת הדגמים. שלושתם באותו מחיר (800 דולר) ועם מפרט דומה, שלושתם קיבלו ביקורות לכאן ולכאן ואני לא בטוח לאיזה כיוון ללכת, אם כי אני נוטה משום מה לכיוון הAcer (אפילו שהוא אחד המכוערים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהדגמים או דגם אחר כלשהו עד 800 דולר? אשמח להמלצות, הנה הם באמזון: https://www.amazon.com/i5-6300HQ-keyboard-Microsoft-signature-Anti-Glare/dp/B01LXCBXQO/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1497362445&sr=1-2&keywords=laptops&refinements=p_n_graphics_type_browse-bin%3A14292273011%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A3012497011 https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ? אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ? והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5 או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7 שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש! זה המחשב של DELL http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-