ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כיום מחשב די ישן AMD 1700 XP NFORCE 2 K7N420 PRO MSI 512 MB DDRM יש לי כרגע כרטיס מסך READON 9800 PRO 128 MB ואין לי את היכולת לישתמש בו כי הלוח לא תואם שאלתי היא : אבא שלי נוסע לסין בסוף השבוע וחבר שלי נוסע לתיאלנד בסוף החודש וכפי שכולנו יודעים המחירים שם נמוכים בהרבה מכאן { ועדיין ישנה האחריות מנסיון אישי } אני צריך לקנות רק שלושה חלקים בסיסים למשב את כל השאר יש לי והם : מעבד { רצוי AMD } לוח זיכרון השאלה היא האם כדי להשקיע בלוח NFORCE 4 החדש עם ה SLI יחד עם מעבד תואם או כדי לקנות משהוא יותר פשוט הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 3000-4000 שח או בכלל להמתין כמה חודשים כי כרגע אני לומד ואין לי יותר מידי זמן למשחקים . הבעיה שהמחשב קצת איטי וגם ששום משחק גם …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש אין לי 12000 לקניית אחד מאותם ניידים עשויים ממגנזיום ,טיטניום ושאר ירקות. מוכן להתפשר על מישקל , ומצידי שישקול גם 3 קילו ,העיקר שיהיה קטן במימדי האורך והרוחב (עובי לא חשוב ,מסך כמה שיותר קטן ) ושיחזיק כמה שיותר שעות עם סוללה עבה במיוחד (השאיפה זה שיחזיק כמה שיותר קרוב ליום עבודה מלא של 8 שעות) wi-fi + חריץ pcmcia גם הזמנה מחו"ל באה בחשבון . ראיתי את הדגם הזה : msi s270 באתר הבא (בחלק התחתון של הדף ,בצד ימין) http://ivory.co.il/ ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם הוא עונה לדרישות שציינתי למעלה ? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים האם יש אתר חומרה אמין (גם באנגלית) שמיתמחה ספיציפית במחשבים ניידים ? בסך הכול אני מחפש נייד שמילבד הדברים הרגילים (גלישה ,…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש מפרטים למחשבים לבית שלו לחדרים של בני משפחתו, הוא רוצה מחשבים זולים ו - 3 כאלה. 1 בשבילו... אז תנסו לארגן משו עם איזה 6600GT או משו ועוד 2 לאחותו ואחיו הקטן. בבקשה תנסו לשים ת4600AMD שיהיה לפחות המעבד חייתי משו יחסית... וג'יגה זיכרון מינימום.. תודה! =0)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - Dell 24' 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - מארז ANTEC P182SE 5. במידהויש צורך במפרט…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות מחשבים ובניתי מפרט למחשב לבית... המחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים טורבו אלא למשחקים שאוכל להריץ אותם חלק ולאו דווקא ברזולוציה הגבוהה ביותר. המחשב גם מיועד להפעלת תוכנות רבות ועבודות. חשוב שיהיה מהיר... לא הלכתי על AMD מכל מיני סיבות... אז אל תגידו לי לשנות לAMD תודה דבר שני - בניתי גם מפרט על AMD שאותו אני אעלה אחרי זה... המפרט הוא זה: http://img318.imageshack.us/img318/...151214966qs.jpg (העלתי את זה כתמונה שניתן להגדיל) זה מלא והכל שם זה הקובץ למי שרוצה להוריד: http://s64.yousendit.com/d.php?id=U...KG14O6Q71GD0O0O כמה שאלות: בהתחלה רציתי AMD אבל המוכר אמר שנכנס לו לוח חדש שאמור להיות יותר טוב... הוא לא מוכר לי אבל נראה טוב... מה אתם אומרים? האם זיכרון ש…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר "סגירת" קטגוריית חומרה בפורום *fx , תצפו להרבה משתמשים חדשים (ורובם איכותיים) שיבואו לעזור פה עם המפרטים. אני מקווה שזה יפחית את העומס. בהצלחה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300שקל אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים(לא משהו מיוחד שימושים יום יומיים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,GTA,FIFA,NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ של דל,1080x1920hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות,גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים), צפיה בסרטים, תכנות (8ג'יגה זיכרון) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? 1.5-2.5 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD - מספיק 128 היי, כמו שרשום רצוי מחשב לתכנות, שיימש גם ללימודים, וגם בתור מחשב בבית שמחובר למסך. מקווה שכל הדרישות ייכנסו בתקציב.. תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד בשביל פרימייר אפטר אפקט ופוטושופ בשביל עריכת מצגות ותמונות(לא קבוע) איזה תכונות במחשב אצתרך ומה עדיף והאם עדיף מסך 4k(לצפייה בסרטים) והאם יש עדיפות למותג מסויים והאם צרעך סוללה חזקה ושיחזיק לפחות 4 שנים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים 1. Asus 2101N - מצאתי ב2500 ש"ח יד שנייה. 2. Lenovo X61s - מצאתי ב 2300 ש"ח יד שנייה. שניהם מסך 12.1 זה מה שאני מחפש. ה אסוס הוא דגם חדש עם מעבד חדש וכרטיס מסך חזק יחסית ללובו הלנובו הוא דגם ישן ומוכר שהוכיח את עצמו עם מעבד יחסית חזק אבל כרטיס מסך חלש אני צריך את המחשב לVisual Studio itunes win7 , גלישה ודואר לא למשחקים אבל מדי פעם כן לראות סרט. מה כדאי ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך: 2GB gigabyte geforce gtx 650 זיכרון: 8x2 זיכרון קשיח: SSD 128 ו 1 טרה רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב רציתי לדעת מה דעתכם עליו האם יש צורך בחלקים שונים ? Thermaltake Sviking VA4000BWS ( http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm)P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit GIGABYTE 8I945G-MF (http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945GMF.htm) WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Aenon DDR-II 256 MB (533Mhz) X 2 NEC 3540A האם זה מחשב לאוברקלוקינג ? ספרו לי קצת על המארז :-) תודה מראש, חן.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-