ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב נייד חדש. האם יש הוראות מיוחדות בנוגע לטעינה ראשונית כמו בטלפון סלולרי? lenovo yoga 3 14
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק לעזרה לסיום המפרט הזמנתי כבר AMD 4400+ ומסך VIEWSONIC VX924 והם בדרך לישראל עכשיו נשאר לי 1500 דולר לקניית שאר המפרט חשבתי על DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard Lian Li PC-73SL Silver Aluminum Server Computer Case Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 500 (PC 4000) SILVERSTONE SST-ST60F ATX 600W Power Supply BFG Tech BFGR78256GTXOC Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card מה אתם אומרים עליו? מה צריך לשנות בו?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפל לי כפתור,ואני לא הכי יודע איך לחבר אותו בחזרה..מה עושים במצבים כאלו? ללכת לטכנאי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשת נייד: I5 ssd 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, גלישה. מחיר: 2500 עד 3000 אפשר לחרוג ב 200. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך:13.3/14/15.6 מה שמדפיע על המחיר ליותר זול. משקל: 1.3-1.7עדיף יותר קל. אין אפשרות לרכישה מאילת. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כנראה שאני הולך לקנות את המחשבים הנ"ל מאילת,ואם זה יקרה זה ביומיים הקרובים לכן אני צריך תשובה כמה שיותר מהר. בעיקרון המחשב ישמש לצורכי גיימינג קל יחסית CoD,Diablo 3,League of legends וכ'ו. הInspiron אומנם עולה יותר מהVostro אבל יש בו את הI7 בניגוד לI5,יש 8GB ראם,הכרטיס מסך מגיע עם 2GB בניגוד ל1 בVostro והדיסק קשיח הוא 1TB אבל עם 5400RPM בניגוד ל500GB 7200RPM בVostro. השאלה היא אילו מבין המחשבים יתאים לי יותר (אני מוכן להשקיע את ההפרש בינהם אם הInspiron עדיף לי). תודה מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהתלבטות בין 2 מחשבים ניידים למטרת תיכנות ושימוש כללי https://ksp.co.il/?uin=38003 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27363 איזה מהם עדיף? במידה ויש לכם המלצה למחשבים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד להיות הראשי בבית ולכן צריך להיות רב תכליתי, עמיד לאורך זמן ועם ראיה קדימה. השימושים הם בעיקר: אופיס, אינטרנט, צפייה במדיה ב-HD אונליין ותכנות של web development. מאפיינים צדדיים אך חשובים בשבילי הם: חיבור HDMI, כרטיס WIFI ויציאות USB 3 בקידמה ובחלק העליון של המארז. חשוב לי מאוד גם אחריות ואמינות של החלקים. בנוסף, אני מתכנן בהמשך להוסיף אולי עוד 4GB זיכרון והארד דיסק SSD 120GB. להלן המפרט שהורכב דרך TMS הכולל מחיר של כל חלק ואת הסכום הכולל: 1. CPU = 973 > > Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray > > 2. CPU COOLER = 130 > > Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 > Scythe Katana 4 SC…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עד 4.5K ש"ח, במיוחד לעיצוב גרפי ברמה מקצועית ולמשחקי מחשב חדשים. המחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל וחשוב שירוץ מהר. מעבד: Intel Quad Core Q9550 . חשוב: מארז איכותי, קירור איכותי. לא מתוכנן OC. כרטיס מסך עם 1GB זכרון. זכרונות: 4GB על 2 סטיקים. אגב מתלבט בין DDR2 ל-DDR3, אשמח לחוות דעת. אני משתמש במסך של 19 אינץ' כרגע, המפרט ללא ציוד הקפי, רק מחשב. מומלץ - כל החלקים מחנות אחת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיבה לכותרת המוזרה הזאת היא שלפני כמה זמן פתחתי דיון בפורום המעבדים ובסופו הבטחתי לאנשים את המפרט של המחשב… עשיתי שיעורי בית, בדקתי והתעדכנתי (לפחות החלק הזה כבר מאחוריי) והרי התוצאה: מפרט שהתאמתי בעצמי. אחריו יבואו הנימוקים והשאלות. Intel core I7 S1155 2600 3.4Ghz BOX Asus P8P67 PRO 2X4GB Corsair Vengeance Dual Channel CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Western Digital black 1TB 64MB cache Sata3 6Gbps – שניים כאלה. Saphire ATI Radeon HD 5670 GDDR5 1GB ספק כוח: Corsair 750W TX Windows 7 professional english OEM כונן DVD SATA. (יש לי 3 שזרוקים באיזה מקום, אני כבר אסתדר איתם). מארז: צריך המלצה. סביר להניח שהאנשים הנחמדים פה ירצו להמליץ לי להחליף חלק מהחומרה. אני מאמין שלא יהיה טעם כי יש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-