ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידה ולא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בהגדרות מקסימליות, HD, עריכה גרפית, מולטי טאסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז Antec 1200 ספק כוח Corsair 750TX ו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם חושבים אני רוצה שתגידו לי במיוחד איך הכרטיס מסך והאם צריך לשנות משהו או להוסיף תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה סוף סוף הגיע הזמן לקנות מחשב אחרי המון התלבטויות תקציב 3600~ ללא ציוד הקפי אני רוצה שיריץ 3 מכונות וירטואליות מכונה אחת תריץ בסיס נתונים של ORACLE מכונה שניה תריץ MSSQL והשלישי תהיה DESKTOP רגיל שלי שיערוך תמונות בPHOTOSHOP מה יתאים יותר מפרט עם מעבד Q9950 או 5i המון תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאמא צרכים עיכריים זה אינטרנט ,צפייה בסרטים אונליין ואולי מחשקים אונליין המחשב המומלץ במדור מפרטים - 1600 שח,וזה קצת יקר לי אני מחפש מחשב שיענה על הצרכים עד 1200 ופחות! אלא אם כן - תגידו שלתווך הארוך 400 שח פאר יתן את התמורה, אך חשוב לי מאוד שמחשב יהיה שקט יחסית כי הוא נמצא בחדר שינה ואין צורך בצורב לא משנה לי מאיפה להזמין - אך מעדיף חנות שיש לה שרות בחיפה תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אם אני משתמש בXP MCE אז אני יכול להסתכל ערוץ אחד ובמקביל שהוא יקליט ערוץ אחר? 2. כרטיס הטלויזיה Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe הוא טוב? או שיש משהו יותר מומלץ? 3. אם אני מחבר לכרטיס ממיר של הוט אז התמונה תיהיה איכותית יפה ונקייה? או שלא? 4. מעבד AMD ATHLON AM2 4000 מספיק או שצריך משהו יותר חזק? 5. כרטיס מסך GFORCE 7600GS יספיק או שצריך משהו יותר חזק? 6. כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI או שלא? 7. מארז MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות משהו אחר? 8. מה אני עוד צריך לדעת/לברר לפני שאני קונה HTPC? בעקרון המחשב יהיה בעיקר לטלויזיה, סרטים, DVD וגם קצת אינטרנט. הLCD הוא SONY KDL-32U2000. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט שיריץ לי את המשחקים הבאים בצורה הטובה ביותר: CS:GO, HON, D3, FC4, כמו כן אני ארצה כנראה לעשות גם סטרימים אז צריך לעבוד חלק.. קיבלתי את 4 המפרטים האלה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b01807c7084 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17757 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b6419551e5d http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17761 בעקרון התקציב שלי הוא 4K אבל אני מוכן לחרוג קצת, אשמח אם תעזרו לי לבחור במפרט שהכי מתאים לי, כי אני ממש לא מבין בזה ולכן פניתי לפה, תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, אחרי הרבה התעניינות וקריאת מאמרים על חומרה זו או אחרת בחרתי בחומרה הבאה: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 160G 7200 8M SATA2 כונן Toshiba DVD-Rom 16x48 Bulk DVD כונן פלופי (1.44): Sony Floppy Black 1.44MB צורב NEC-3520A x 16 DUAL LAYER White DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אודה לכם מאוד עם תוכלו לתת הצעות מחיר או מחירון מהזולים שאתם מכירים לחומרה הזו וזו בלבד!! תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו יודע מה אורך זמן הסוללה הממוצע של המחשב- HP ProBook 4330s B0W72ES?? אני שוקלת לקנות אותו כי הוא די עונה על הקריטוריונים הדרושים לי, מבחינת משקל וגודל מסך אך אינני יודעת מה אורך חיי הסוללה של מחשב זה. וזה די חשוב לי.. כמו כן, אם יש המלצות למחשבים נוספים עם מפרט דומה לזה בתחום התקציב של 2500-3000 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. (אישית חשבתי גם ה-DELL VOSTRO אבל זה כבר קצת יותר השקעה) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס, סרטים ב-HD, משחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 נראה לי הכי מתאים, אולי גם 13.3 אם יש דגם מומלץ. לא חשוב אם זה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? בלי הנקודה האדומה הזאת על המקלדת. * משקל רצוי? שיהיה קל אם אפשר. * הא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי חיפוש ושבירת ראשים זה המפרט הסופי, AMD 3200 venice Big Thyphoon WD 200GB 7200RPM SATA2 DFI infinity NF4 ultra Twinmos 512MBX2 DDR 3200 Enermax 420W EG425P-VE כל אלו צריכים לעלות בסביבות ה 3400 פלוס מינוס. מה אתם אומרים?... אני צריך דעה אחרונה לפני שאני קונה. המטרה היא למשחקים ואני לא צריך עוד סוגי רכיבים פרט לאלו שרשמתי למעלה. הדבר היחיד שאני לא ממש סגור עליו הוא הלוח והספק, הלוח/הספק הזה באמת טוב? תודה על העזרה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Primier, Lightroom, Photoshop, Aftereffects. שימוש דיי תדיר, לימודי קולנוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש חנות עם אחריות מלאה לכל המוצרים - שלא כמו אייבורי שהבנתי שהם על הפרצוף ממכם. מחשב עם מפרט מלא - כולל מקלדת עכבר ורמקולים נחמדים. מעבד ולוח אם עם אפשרות הרחבה לאופציות עתידיות. צורב דיוידי הרד דיסק סטנדרטי ( 80 או 160) זיכרון נחמד. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים (אולי גם טלוויזיה), עם אפשרות למשחקים בינוניים + כמו פיפא 2008 וצפונה (כמובן לא קרייסס באיכות מלאה אבל אפשרות למשחקים בדרג של COD4ברמה סבירה)- ז"א כרטיס מסך נחמד וזול. המסך באזור תקציב של 1500-1700 לא חשוב איזה פאנל(כנראה TN) העיקר שיהיה איוכותי יחסית .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לראשונה בישראל: מחשב נייד מסדרת Z60m עם ציפוי טיטניום כסוף. כולל צורב DVD, קורא טביעות אצבע, קורא כרטיסי זיכרון, זיכרון 512MB, דיסק קשיח 80G ומסך Widescreen המחשב כולו - 8000 ש"ח = שווה המחשב הזה?? גם כשכתוב 56K - זה אומר שהאינטרט במחשב הנייד הוא לא מהיר? מעבד: Intel Sonoma 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache מסך רחב: "15.4 WXGA Widescreen 1280x800 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB זיכרון: 512MB (512x1) DDR2 533MHz עד 2GB דיסק קשיח: (Serial ATA 80GB (5400 Rpm כונן אופטי: DVD צורב סוללה: 6Cell Lithium-Ion 6.0Hrs / 3.5Hrs מודם 56K כרטיס רשת Gigabit/100/10 מובנה כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g FireWire Infrared BlueTooth IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שלום לכולכם. אני עוסק בגרפיקה מקצועית, כלומר הדמיות וכו', לכן אני צריך מחשב חזק ומהיר, קניתי מחשב HP ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. וראיתי שיש כמה עוביים שונים של SSD ואני לא יודע איזה מהם אני צריך, אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפי הדגם של המחשב. Brand: HP Product Line: envy 15t quad Model: 15t-j100 לינק למחשב: http://www.ebay.com/itm/151385446912 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2] [/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נועד להחליף מחשב בן שמונה (E7500) לשימושים ביתיים - אופיס, גלישה, סרטים וכו'. בנוסף, קיבלתי לאחרונה מצלמת GOPRO ואעשה בו שימוש לעריכת סרטונים ותמונות. אני עדיין לא מכיר את התוכנות הרלוונטיות. בשלב זה אין לי כוונה לשחק במחשב ולכן אין צורך בכרטיס מסך, אם אצטרך אוסיף בעתיד. חשוב לעומת זאת שהמעבד יגיע עם ליבה גראפית טובה שתאפשר לכל הפחות צפייה בסרטים ועריכה ב-FHD. אגב, אם לצרכים שציינתי אתם ממליצים כן להוסיף כרטיס מסך - אז אפשר. נטיית הלב היא לקנות שילוש מהתושבת החדשה על מנת לאפשר שידרוגים עתידיים, אולם מאחר והמחשה הנוכחי שלי לא באמת שודרג במהלך שמונה השנים, אם משתלם יותר הדור הקודם - אז גם מקובל. אוקי נראה לי שתיארתי את רוב הדברים אבל אוסיף את תשובותיי לשאלון: 1. מה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים שלי שיהיו בריאים יצאו לפנסיה. החלום שלהם תמיד היה להשתמש במחשב. כעת החלו הורי בקורס בסיסי להכרת המחשב, לכן הם מעונינים לרכוש מחשב חדש. דרישות מהמחשב: 1.התחברות לאינטרנט. 2.עבודה עם מעבד תמלילים (לא חיב לביות האופיס הכי חדש שיש) 3.כונן קשיח הכי זול שיש עם שלוש שנות אחריות. 4. זיכרון מינימלי (אף אחד לא יריץ משחקים על המחשב פרט לסוליטר או פריסל) 5.לוח אם עם אחריות של שלוש שנים 6.מכיוון שאין להורי הרבה מקום בבית תריך מסך דק מסוג TFT אבל הם מוכנים שלמוע גם על מסך אמין וזול מסוג 17" 7.מכיוון שהקשר של הורי עם המחשב יתבצע דרך המקלדת והעכבר רציתי לשמוע מחברי הפורום מה עדיף, עכבר ומקלדת אינטרנט של מיקרוסופט או של חברת לוג'יטק (יש לקחת בחשבון גם את שקלול המחיר. תודה מראש בשמי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך בבקשה את עזרתכם בקניית מחשב חדש לנער מתבגר למטרות גיימינג בינוני עד 6400 ש"ח. בניתי מפרט בTMS לפי דוגמאות שלקחתי ממפרטים שנבנו פה בפורום: https://tms.co.il/builds/391167 מה אומרים? אשמח לעצות! תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - פורטנייט, פאבג׳י, רובלוקס עבודה משרדית - אופיס, אינטרנט... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-