עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by clown,

המחשב ישמש למשחקים. הארדיסק 160GB. אין אפשרות לחרוג במחיר. המחשב יקנה מנעה או מפנדה.. אז בבקשה בלי מחירים של KSP.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by benyben,

או שמדובר בהתקן פיזי חדש לגמרי? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קצת מידע על ניידים, אין לי מושג בתחום אני מחפש משהו לגלישה, שיהיה צורב DVD, לשמוע מוזיקה, סרטים, אופיס קצת. מישהו יכול לתת כיוונים או אפילו אתרים שמסבירים ?? אולי שווה יד שנייה ?? או חדש ?? וכמובן איזה חברות מומלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. יש לי מסך 32 אינץ דגם 32 KDL32S2000 כאן יש את הפרטים עליו אם זה משנה משהו. http://halalit.co.il/products/65252 א.אני צריך מפרט ב-5000-6000 שקל(בלי מסך וציוד היקפי),בעיקר חשוב לי שהוא יהיה למשחקים\סרטים באיכות מקסימלית ושיעבוד מהר ושיהיה אפשר להיות מחובר לאינטרנט ולשחק בו זמנית והמחשב יעבוד חלק. אני לא מבין כל כך אבל לטלוויזיה יש גם כניסת hdmi אז אולי צריך לקחת את זה גם בחשבון. ב.חשבתי ללכת על כרטיס מסך 8800 gts עם 640 מגה כי ה-gtx עולה 1100 שקל יותר,האם ההבדלים ביניים שווים את המחיר? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  5. שלום. מבקש המלצה לאולטרא בוק, קל משקל 1.5kg+-, גודל מסך 13.3/14". מטרות מחשב: עבודה משרדית + שימוש בלאןפרטים מזדמנים (משחקים חצי כבדים, או כבדים על איכות לא חייבת להיות מקסימלית) גודל מסך: 13.3/14" משקל: 1.5kg+- עדיפות לרק SSD כ128 גיגה. אין צורך בהרד דיסק נוסף זכרון: 8 GB יתכן ואם לא יכנס לתקציב משהו בארץ, אקנה בחו"ל. אז אשמח לתשובות גם אם זה חורג מהתקציב. במידה ומחו"ל ארצה משהו עם אחריות בינלאומית סטייל אסוס. תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. המפרט מיועד לנערה בת 15, השמושים הם בעיקר גלישה (ICQ מסנגר..), ועבודות, אם יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזית LCD דרך HDMI (לצורך צפייה בסרטי DVD ו-720P)מבלי לגרוע יותר מידי במפרט מה טוב (הבנתי שיש לוח לAMD עם HDMI) למרות שזה פחות חשוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
    • 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. זהו סיימתי להחליט על המפרט מה אתם אומרים?חופשי מiqpc מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1034 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤468 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1675 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤311 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤492 כונן DVD: SONY DVD-ROM 16X48- BLACK- BULK מחיר: ¤127 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU מחיר: ¤316 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤425 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAM…

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף גם לא חשיבות עליונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)מעדיף HDMI,DVI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata)רגיל 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שלמחשב יהיה מ…

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by iPsych,

לפי הכותרת אתם מבינים שזה אתגר לא קטן. אבל בשביל להקל- אין צורך במסך (כמובן), אין צורך בHD (יש כבר 160). המפרט אמור לשמש לעבודה משרדית+עריכה גרפית דו ממדית (ככה שאין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אבל צריך מחשב לא חלש). עדיף שהמחיר יהיה עם הרכבה, ואם אפשר לדחוף 1GB ram זה יהיה עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by draui,

לפני שמגיבים, אני לא מצפה לשמוע תגובות כמו "חרא של חברה", אני רוצה לדעת איך המפרט ירוץ ואיך ויסטה 64ביט תעבוד עליו...? הוא הולך ככה: מעבד: Q6600 CORE2 QUAD. קירור למעבד: AC FREEZER 7 PRO. לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R. 560 ש"ח. דיסק קשיח: SEAGATE 500GB 32 MB. 340 ש"ח. מארז+ספק: JSP-HECH H-550D+400W. זיכרון: 2GB OCZ KIT 800MHZ CL4. 250 ש"ח. צורב: SATA LG DVDX20. כרטיס מסך: MSI GEFORCE NX8600GT T2D512EZ. 415 ש"ח. הכל ביחד ב3180. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  12. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by Amir_ca,

זה בשביל חבר שקנה מחשב והוא לא מרוצה . מפרט מעבד : E2140 לוח אם : Asus p5gc-mx צ'יפסט: 945 כרטיס מסך : Gforce 7300 זיכרון : 1G DDR2 מארז וספק ג'נריים הבחור נורא אוהב לשחק והוא רוצה להפעיל את כל המשחקים החדשים מה הייתם ממליצים לשפר בתקציב חוץ מהכל פשוט רק שיעבדו לו המשחקים אני חשבתי על 2 ג'יגה זיכרון לא תומך יותר ו9600GT המסך הוא 19" כאמור התקציב 1500 מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by gilke85,

קניתי באיביי עכבר של מייקרוסופט בלוטוט (הקלאסי) וקיבלתי אותו וכשחיברתי אותו למחשב שלי הוא עבר אך ורק אם שמתי אותו ממש על המחשב שלי מימין לטאצ' פאד, אם שמתי אותו 5 סמ ליד הוא כבר לא הגיב... יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ולא בעכבר? למרות שאני מעביר קבצים מהפלאפון למחשב דרך בלוטוט בלי בעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. Started by Danits1,

שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by suga07,

היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by nsofi,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  21. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. שלום למרות בכרטיס המסך Z68 ישן יותר המליצו עליו כמהיר יותר לגיימר אשמח לקבל חוות דעת. (מעבד I7)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר לצורכי תכנות, מדובר בעיקר על תכנות WEB PHP ו-JavaScript בצורה מקצועית, ובנוסף לכך C וC#. כמו כן אפעיל במחשב גם תוכנות עיצוב כמו: פוטושופ, פריהנד ואילוסטרייטור וכמובן אינטרנט ותוכנות סטנדרטיות. התקציב הוא 4500 ש"ח כאשר ניתן לחרוג עד ל5000 בערך במידה והשיפור משמעותי. הדברים החשובים לי הם לפחות 1GB ראם, דיסק קשיח לא פחות מ80GB, מעבד חזק וWI-FI. לגבי משקל ראיתי שהממוצע הוא 2.8 ק"ג, זה נראה לי סביר אבל הרבה מעל כבר יהיה כבד מדי. בנוסף לכך אריץ במחשב גם לינוקס כך שאם אתם מודעים לגבי תמיכת החומרה של המחשב בלינוקס זה יעזור. נתקלתי בלפטופ הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3180&scat=332&tcat= גם המחשב הזה: http:/…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.