ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח בבקשה לקבל חוות דעת ממקור ראשון אודות ה Asus UX303LN. אשמח לשמוע על חיי הסוללה שלו וביצועים. כמו כן אשמח לדעת האם מדובר בדגם ה-FHD או QHD וכן אם מדבור בi5 i7 דור רביעי\חמישי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשלב זה המחשב יחובר לטלוויזיה ישנה (32") ולכן יש צורך ב-S-Video (ניתן עדיין להשיג?) בעוד כמה חודשים תשודרג הטלוויזיה לטלוויזית LCD של 37" עם חיבור HDMI ורזולוצייה של Full HD. השימושים יהיו סרטים (בעתיד ב-Full HD), שימוש כללי באינטרנט ומשחקים קלים ברמה של ה-Sims 3 ו-Spore. לא יהיה OC, אין צורך בכרטיס טלוויזיה, ציוד היקפי כלשהו או מערכת הפעלה. אין צורך בשקט/ קירור יוצא דופן רק שלא יהיה ברמה שתפריע לצפות בסרטים (לא ישנים בחדר הזה. ברור לי שזה דבר סובייקטיבי, בכלליות אפשר לומר שאני לא רגישה במיוחד לנושאים הללו). יש צורך בכונן DVD ודיסק קשיח של מינימום 320gb. עדיפות גבוהה למארז שיושב במאוזן, העיצוב משני. אין בעיה לשלם במזומן/ תשלומים - אין חשיבות לעניין. האם התקציב הזה ריא…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני שחקן מושבע של המשחק WOW אבל המחשב שלי בבית לא מריץ את המשחק חלק כל כך דבר שמבאס לי את התחת :'(. אני רוצה עכשיו לקנות מחשב אבל לא מבין ולא יודע מה יגרום למשחק לעבוד חלק. אם מישהו יוכל לעזור לי במפרט ומקום קנייה אני אשמח . תודה מראש. lamalo
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
amd 3700+ san diego GeIL One 1.5-2-2-5 BH-5 DFI lanparty UT Ultra-D nf4 Leadtek winfast PX7800GTX Extreme WD 160gb sata2 Antec P160 OCZ ModStream 450w Nec 3540A Dual Layer סה"כ: 10,000 שקל ב-3 תשלומים מה אתם אומרים? הכול מנועה מחשבים :ם
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חברים שלום ...רציתי לדעת האם הנייד הנ"ל מתאים לעריכה גרפית לתוכנות כמו פוטושופ,פלאש,MX,אילוסטרייטור,פריהנד....חשוב לציין שאם אקנה אוסיף לו עוד 2 ג'יגה ...תודה לכל העוזרים....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤536 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל בלי אוברקלוק. הדברים שהוא צריך זה לוח אם, זכרון, מארז, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך הוא מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס AMD תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט לגיימינג (התקציב עד 5000), יש רעיונות לשיפור? מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪658 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪143 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1838 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX57013GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שמתאים לכתיבת מסמכים וצפייה בסרטים (גם דרך האינטרנט) (לסטודנטית לקולנוע). חשוב לי שהמחשב יתחבר בקלות למקרן, שיהיו לו את כל החיבורים החשובים (expresscard,vga,hdmi,sata...), Bluetooth, עם צורב. וסוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין (ומהיר), עם כמה שיותר זיכרון, ומסך כמה שיותר גדול. שיכלול מערכת הפעלה. אשמח להמלצות על דגמים ומפרטים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני כנראה הולך להזמין מפרט חדש כולל ציוד היקפי , כל המערכת אמורה לעלות 15,000 שקל . אשמח לקבל חוות דעת גם על המפרט וגם על הציוד ההיקפי . מעבד - intel core I9 10900k לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC מאוורר למעבד - Noctua NH-D15 chromax black זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 4000Mhz CL17 Kit כרטיס מסך - Gigabyte GeForce RTX™ 3080 EAGLE OC 10gb הארד דיסק 1 ( מערכת הפעלה ) - Corsair Neutron NX500 400GB NVMe PCIe SSD הארד דיסק 2 - Samsung 870 QVO 1TB SATA III SSD ספק - Corsair AX 860W PFC 14cm Fan מארז - Thermaltake Level 10 GT Full Tower Series Black מסך - Asus Tuf Gaming vg32vq עכבר - logitech mx master 3 מקלדת - logitech k350 wav…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי כבר כמה דיונים על כל מיני שאלות והתפלצפויות ושטויות ובסוף לא החלטתי מה אז יש לי 3500 שקלס לקנות: לוח אם - שיכלול כרטיס קול , הסתבכתי בשאלת ה NFORCE2 : יעיל לא אקפטיבי וכו'.... תחליטו אתם מעבד - חשבתי על AXP2000+... זכרון - 333 DDR נפח כמה שיספיק בתקציב אבל כמו שאמרתי התסבכתי על DUAL DDR וכו... מארז - חשבתי על CI-6919 צורב - משכתב לא ממש עקרוני לי מה כמה ולמה... הכי זול שיש. דיסקשיח- WD 8MB BUFFER 40GB מספיק לי... התקציב בעקרון הוא גמיש אבל רק אם זה שיפור משמעותי וכדאי ולא מוגזם. אם אתם חושבים שכדאי לחכות מאיזושהיא סיבה...זה גם אפשרי אה ו OC לא מתוכנן... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, בחודש הקרוב נעבור לבית חדש. בבית יהיו 3 יחידות בחדרי ילדים, ו-2 בחדר עבודה. כול הבית מרושת בכבלים שמחברים את כול החדרים. השאיפה: ליצור רשת בבית לכול המשפחה, כאשר העמדות הראשיות יהיו בחדר עבודה ולילדים יהיו יחידות קצה. האם זול יותר יהיה לבנות כול מחשב כיחידת קצה? או שבחדרים יהיו רק מסכים וציוד הפעלה? היחידות של הילדים צריכות לדעת להיות תחנות עבודה וכמובן להריץ משחקים. דרישות מינימליות לתחנות קצה: Intel Core i5 4 GB or more GeForce GTX 560M 1920X1200 מסך (יש ברשותי 3 מסכי דל "24) חשבתי לקנות 3 כאלה: https://hwzone.co.il/חלונות-10-באריזה-קטנה-מיני-מחשב-עדכני-של/ א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חייתי אני הולך לסגור חשבון שיש לי עם 4500 דולר (כן בדולרים) אני רוצה להרכיב את המחשב הכי טוב שאפשר בכסף הזה מטרה עיקרית משחקים (כל הסוגים- כבדים קלים וכל מה שבאמצע) סרטים (קידוד וידאו פחות מעניין אותי) אני מעדיף להשקיע יותר במחשב עצמו ולא במסך מסך 19 LCD מחברה טובה יספיק לי אני לא רוצה את המסכים של ה 500" המיותרים האלה :lol: ועוד דבר די חשוב אני צריך להזמין את המחשב הזה מהאתר הבא בלבד WWW.NEWEGG.COM זה אולי יהיה קצת מגביל אבל באתר הזה יש הכל מהכל ומאוד זול!! תודה רבה לכולם מקווה שיצא מחשב טוב
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-