עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט מחנות באזור חיפה - פנדה/נעה/כל חנות (טובה) אחרת שפספסתי - תקציב ושימושים: עד 8000 בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט - לא מתוכנן שום OC (ולא צריך גם להוציא יותר כסף על חלקים "עם פוטנציאל לOC" כי אין שום סיכוי לזה) - המסך חייב להיות Dell 2007FP (אני לא חייב לקנות את המסך ואת המחשב מאותה חנות) - חשוב שהמחשב יהיה שקט (שלא יפריע לישון) - כמה דברים שצריכים להיות במחשב (למרות שזה נראה לי ברור): זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 250GB לוח אם: לפחות 6 יציאות USB : צורב DVD - לא חובה להשתמש בכל ה8000 אם לא באמת צריך את זה - אם זה נכנס בתקציב אז אל פסק נראה לי שזה הכל תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by noam,

שלום לכולם, אני אפתח בדרך קצת פחות סטנדרטית. כרגע אני משתמש ב- Lenovo X1 Carbon והוא די טוב לצרכים שלי. לצערי אני צריך להחזיר אותו, ולכן אני מחפש מחשב דומה. מה אהבתי ב- Lenovo? * גודל מסך - 14" * משקל- קל * מהיר - בזכות 8 GB של זיכרון, דיסק SSD של 256 GB ומעבד i5-3427U מה לא אהבתי? * אין חיבור לרשת קווית, צריך לסחוב מתאם * אין יציאת VGA, צריך לסחוב מתאם * יש רק 2 יציאות USB לכן אני אשמח אם יש משהו דומה שאולי עונה גם על חלק מהחסרונות (ברור לי שלא הכל, וברור שהוא גם לא יהיה קל כמו ה- X1 Carbon). ועכשיו לרשימה: מטרות המחשב: עבודות משרדיות, תכנות ב- C++ וב- Java, צפיה בסרטים. * גודל המסך: 14", מאט. * רזולוציית המסך? כרגע אני עם 1600x900 ומסתדר מעולה. אפשר קצת פחות, אבל לא יו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 2490 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + ASUS MAXIMUS VIII HERO ROG זכרון: 829 ₪ - * מבצע * - 32GB (16Gx2) Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 3159 ₪ - * חדש במבצע * - Palit GTX1080 8G D5 1708MHz-1847MHz SUPER JETSTREAM דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 7306 ₪ למזומן 7452 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים צורב DVD, ספק SEASONIC 750W מודלורי, ומארז CM storm styker וכונן קשיח 2TB אני משאיר מהמחשב הנוכחי. איך המחשב? 1.…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

5. Started by elis02,

שלום אשמח לדעת אם יש לכם פידבקים כלשהם על המחשב הזה: https://www.tms.co.il/notebooks-tablets/notebooks?product_id=17990 הוא נועד בגדול לשימושים ביתיים אבל בעיקר לצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Aner,

E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm T400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=796 יתרונות E6400: מסך לד חסרונות: בניה\סוללה פחותים, משתמשים שמדווחים על כ.מסך מתחמם יתרונות T400: חסין מים, כ.מסך SWITCHABLE, בטריה, אמור להיות גם כ.רשת בתקן N חסרונות: מסך CCFL איך הבנייה של E6400? יש מצב שמתקרבת לשל LENOVO? אני צריך משהו עמיד שלא יימחץ לי בתיק או ייהרס מניוד גבוה ואיך המסך של T400 שהוא לא לד? - זה השיקול היחיד שמונע ממני לקנות אותו מחר בבוקר, כי אני מתכנן לראות בו הרבה סדרות וסרטים ואני לא יודע איך המסך...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אוקיי אז ככה אני צריך מפרט למחשב גיימרים... כרטיס מסך טוב, ספק,מעבד,לוח אם. זכרונות יש לי 512 ו256 ראם אצלי במחשב עכשיו, אז אולי אני ישים אותם במחשב החדש?, לא יודע אם אתם חושבים שכדאי לקנות זכרונות את תוסיפו למפרט... סך הכל 5000 ש"ח בערך

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by danityh,

היי כולם! אני זקוקה למחשב חדש ומתלבטת האם לחפש מחשב נייד או טאבלט וכמובן איזה סוג. אני עובדת רוב היום מהמחשב אבל בעיקר במסמכי וורד ובתוכנות מייקרוסופט אחרות (אז לא מאק). צריכה שיהיה בו כמובן גם מקום לתמונות ושיחזיק מעמד כמה שנים אבל שגם יהיה קל לנשיאה כי אני מסתובבת עם המחשב הרבה (גם המטען עדיף שיהיה קל ככל האפשר). אני עוד מעט 3 שנים וחצי עם אסוס אקספרט בוק 14'' ובגדול למעט המשקל והעובדה שעכשיו התחיל להיתקע ולקרטע הייתי מאוד מרוצה ממנו. אשמח לחכמת ההמונים ותודה לעונים! 🙂

10. . מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 אם יהיה ממש שימושי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם מ.הפעלה וירטואלית, פוטושופ ואולי קצת גיימינ. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתלבט אם להזמין מאמזון אשמח לד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by almogas,

מחפש מפרט למחשב שישמש ל משחקים \ אינטרנט \ תוכנות \ סרטים \ מוזיקה בקיצור מחשב לבית.. אממ יש כמה דברים שאני יודע שאני צריך מסך מקלדת צורב עכבר אופטי רמקולים 120GB 512RAM וזהו בעיקרון כתבתי כל מה שניראה לי שאתם צריכים תוסיפו לי כמו מעבד לוח אם וכל מני דברים כאלה אממ יש לי 5000 שקל בערך להשקיע.. ואחים שלי אני צריך את זה כמה שיותר מהר.. אז תארגנו לי משהו טוב

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sir f,

ברשותי לנובו N500. כאשר אני עובד והמחשב על השולחן, החלק של יציאות האויר מתחמם בצורה רצינית. היום התצוגה התחילה להבהב (שנייה יש תצוגה, שנייה מסך שחור) עד שפשוט נכנסתי לתנוחה שבה אני בד"כ עובד כדי להימנע מהבעיה, שבה חצי המחשב עם יציאות האויר נמצא באויר, והחצי השני על השולחן. לדעתי הבעיה נגרמת מכך שחוץ מיציאת האוויר בצד, יש את יציאת האוויר בתחתית המחשב, וכאשר המחשב נמצא על משטח חלק, היציאה הזו לא יכולה להוציא אוויר, כי המשטח חוסם אותה. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, אני רוצה למצוא פתרון. חשבתי להגביה את המחשב כשהוא על השולחן בעזרת מעמדים כלשהם (לדוג' לשים פיסות עץ מתחתיו), אבל למרות שזה יהיה יעיל בבית, זה לא מתאים לי כשאני רוצה להתנייד עם המחשב. רעיון כלשהו? ???

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DDgeva,

התקציב שלי מאוד גמיש. אני צריך מפרט למשחקים ולעריכת סרטים (הכי חשוב) - מה שאומר שאני צריך מעבד חזק. חשבתי על מפרט בעצמי, אני אשמח אם תוכלו לכתוב את דעתכם עליו, להציע רכיבים שונים ועוד. יש לי כמה התלבטויות בקשר לרכיבים אז מי שיעזור לי להחליט אני ממש אודה לו. הדבר הכי חשוב לי במפרט זה שהוא יוכל לרנדר בזמן אמת סרט שאני עורך.. כי היום הפנטיום 4 3.0 GHZ שלי לא עומד במשימה.. בעיקרון לא חשוב לי זמן הרינדור, הרבה יותר חשוב לי שהמעבד יוכל להראות לי בPREVIEW את הסירטון חלק.. ואני עורך ברזולוציות נמוכות אז זו לא אמורה להיות בעיה. יש לי כמה שאלות אז אני אכתוב שאלה על כל רכיב.. Processor - Intel Q6600 / Intel E6750 - אני צריך לדעת אם הE6750 יספיק לצרכי העריכה שלי.. אם הוא יוכל להציג P…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן, חבר הולך להביא לי בקרוב נייד מחו"ל. לאחר התלבטות קלה החלטתי ללכת על ה-Thinkpad X61 - מחשב קל מאוד, עם מוניטין מצוין, וכרגע גם במבצע ובמחיר טוב. אבל זה משאיר כמה שאלות - ראשית, האם לקנות את ה-X61 או את ה-X61s? הראשון בא עם מעבד חזק יותר, Core 2 Duo T8300, והשני עם מעבד שאמור לחסוך חשמל, Core 2 Duo L7500 LV. שנית, על איזה כרטיס רשת ללכת? ברירת המחדל היא ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ, אבל אפשר לשדרג ל-Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro). יש סיבה לשדרג? שלישית, מה זה בדיוק Wireless WAN, והאם גם כאן כדאי לשדרג מברירת המחדל של Verizon Sierra CDMA2000 ל-AT&T? רביעית, על איזה גרסה של הויסטה ללכת? ברירת המחדל היא Hom…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yossiezra,

יש בידי הצעת מחיר למפרט מחשב. יש מצב לקבל הצעה אולי זולה / מועילה יותר על בסיס אותם המרכיבים ? מפרט: מעבדCore i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבדLow Noise (PWM) CPU Cooler זיכרון (RAM)8GB DDR3 1600 התקן תצוגהnVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/sec 512CC מערך שבבים ואפשרויות הרחבהIntel B85 Express Chipset: - Up To 4x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ45 דיסק מערכתSamsung 840 250GB SATA-III SSD דיסק מדיה3TB SATA-III 64MB Cache 7200rpm צורב וקורא תקליטוריםSATA DVD±RW CD x48, DVD x24 מארז שקטAntec VSK - עד 3 דיסקים קשיחים ועד 3 צורבים - קירור Antec 120mm אחורי שקט - 2 חיבורי USB3 קדמיים ספק כוח 80Plus BronzeAntec NeoECO …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by niv_easy,

יש לי Dell m4500, ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שיעבור וידיאו ואודיו. במחשב יש חיבור דיספלי פורט, האם הוא מעביר גם אודיו וגם וידיאו? ואם כן, אני צריך לקנות כבל HDMI TO DISPLAYPORT? ומה ההבדל בין HDMI לDISPLAY? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בניתי את המפרט הנ"ל. אשמח לקבל הצעות ליעול ושיפור המפרט, במידה ויש. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤769 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 x2 ¤448 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤32 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144S מארז כולל ספ…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lolgunr,

היי! אני מתלבט בין 2 מחשבים. Dell Vostro 5590 Intel Core i7-10510U 8MB Cache, up to 4.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA(R) GeForce(R) MX250 2GB https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16195 HP Pavilion 15 Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31647&iszap=1 ההבדלים ביניהם די ברורים. הפביליון עם מעבד קצת יותר טוב (אם הבנתי נכון), כרטיס מסך משמעותית יותר טוב ועולה 150 שקל יותר. לכאורה עסקה יותר טובה ללכת על הפביליון. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב, יש לי את המחשב הנ"ל: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-H85M-D3H Front USB3 Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 ספק סילברסטון 500 וואט במסגרת מבצע של בלק פראיידי רכשתי היום כ.מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD אני מעוניין בגדול בלשחק בפורזה 3, במסך 100 אינץ' שמוקרן דרך מקרן זה המקרן אם זה משנה: http://www.netoneto.co.il/product/מקרן-תלת-מימד-מבית-epson-דגם-ehtw6600?aff=Zap&aff_a=1 אין לי בעיה למכור את המחשב הנוחכי, ולרכוש אחר, התקציב הוא עד 3000…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. נשמע הזוי אני יודע אבל אני רציני - אני רוצה להישתדרג בלפטופ התקציב בכלל לא מוגבל ואפשר אפילו במחיר 10 אלף אפילו יותר ! אין לי בעיה אם יש את הדגם בארץ או בחול - ולא אני לא רוצה אפל ! המטרה היא: גיימיג, בידור, להשוויץ, עליונות בחומרה (גם אם זה לחודש בלבד) הבהרתי את עצמי? גודל המסך 15-17 אינץ זה מספיק בקיצור אני רוצה את הכי טוב - לגבי משקל הוא פחות קריטי (ואני לא מצפה לנייד כבד רצח) אני מאוד אשמח להמלצות בנושא ולדעת מאיפה להתחיל תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rapheal houri,

מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה בעיקר לתיכנות (כרגע אני עובד רק על eclipse ואנדרואיד סטודיו) , עבודה על מספר מסכים במקביל, פתיחת הרבה חלונות במקביל, הרבה עבודה על אופיס, מדי פעם עם illustrator, ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות פיתוח לאתרים ואנדרואיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

25. אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים