עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tall-Guy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Wakoz,

Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל רק במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר משחקי רשת כמו CS וLOL) אבל רוצה שירוץ גם משחקים חדשים בצורה טובה, כמובן שעדיפות להגדרות גבוהות אבל במידת האפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום אך ורק המחשב עצמו (יש עכבר מקלדת ואוזניות). אני משאיר עוד 1K למסך בנפרד בכלל זה רשמתי לחסוך במידת האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 חשוב השקט …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by liran324,

היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייח חזק לעריכת וידאו באופן שוטף, מדובר על קבצי וידאו של 1080p לא יותר מזה. התכונה המיועדת לעבודה היא Camtasia. מאוד חשוב שהמרה הסרטונים יהיה במהירות מירבית ושתחסוך כמה שיותר זמן, גם בהמרה הסופית וגם בניגון הקטעים הערוכים תוך כדי העריכה עצמה לפני היצוא הסופי, מאמין שאנשי עם ניסיון בעריכה יבינו על מה אני מדבר, בכל אופן זה הפרט הכי חשוב. תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי?17,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל15K אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עריכת סרטוני וידאו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BoJlk,

הכל נוצר מהצורך לשדרג כרטיס מסך בסוף זה כל המחשב. המחשב INTEL הנוכחי הוא שני דורות אחורה (בן שנתיים) ניצולו המירבי הוא למשחקים. זה המחשב החדש שאני רוצה להרכיב ,השאלה איזה רכיבים מהם עדיפים: P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 bit = שח 800 ASUS P5RD1-VM = 490 ASUS P5GL-MX = 470 Gigabyte GA-8I915PL-G (Rev 2.x) = 450 GA-8I915P Duo = 550 2*512Mb 400MHz Kingston CL2.5 Nvidia 6600GT (GV-NX66T128D) = 930 Gil Forsa - Nvidia 6600GT = 790 כמובן הבעיה היא הכסף, הבעיה השניה שלי היא איזה יצרן לוחות וכרטיס מסך עדיף לי לקחת. בלוח אם של ASUS יש את ה SHIPSET החדש של ATI וGF6600GT מבית GIL הוא זול יותר. המלצות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי אחותי הביאה לי את המחשב הישן שלה כדי לבדוק מה הבעיה ונראה שהלך לה הלוח. מדובר במחשב מאוד ישן כך שהצעתי לה לקנות מחשב. היא צריכה מחשב מאוד סטנדרטי לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט וקצת עבודות משרד. היא מוכנה לשלם 1000 שקל עם חריגה לא גדולה. המארז לא צריך להיות יפה ומשוכלל ולא צריך ציוד היקפי ומסך. האם אפשר למצוא מחשב כזה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avraham711,

1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by i.k,

טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו מצא פטרון לבעית הצליל הצורם מצד שמאלי של מחשב נייד שיש בו מעבד CORE 2 DUO ? High pitched buzzing sound from Core2Duo ואל תגידו שאתם לא יודעים על מה אני מדבר. נכון שהצליל הזה לא מאוד חזק ובמשך היום יש רעשי רקע וכמעט ולא שומעים את הצליל הזה וגם כשיש עומס על מעבד הצליל נעלם. אבל כשאני יושב בשעות הערב והלילה בסביבה שקטה וסתם גולש מבלי להעמיס את המעבד הצליל הזה די מעצבן. מה שעוד יותר מעצבן שהחברות הגדולות כנראה לא ממהרות לספק פטרון. ובכלל אני לא מבין למה עדיין אין תביעה ייצוגית נגד אינטל ויצרניות הניידים על העניין הזה. מדברים על זה כאן http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:852 וכאן http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=1652387#post1652387 ובעוד הרבה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Cowerd,

amd 3700+ san diego GeIL One 1.5-2-2-5 BH-5 DFI lanparty UT Ultra-D nf4 Leadtek winfast PX7800GTX Extreme WD 160gb sata2 Antec P160 OCZ ModStream 450w Nec 3540A Dual Layer סה"כ: 10,000 שקל ב-3 תשלומים מה אתם אומרים? הכול מנועה מחשבים :ם

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המפרט של HP: ‎ ‎Model‎ ‎DV5-1160‎ ‎ CPU‎ ‎2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400, 3 MB Level 2 cache‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers‎ ‎ 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g WLAN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory S…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080‏ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,COD6 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, וסרטים ומוזיקה. כמו כן יש עדיפות לPCI-E(למטרות שידרוג בעתיד) אני לא צריך מסך מקלדת וגם לא עכבר בכל השאר ככל העולה על רוחכם. בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…

18. במצב מצוין, מחבר בעבודה זה בערך המפרט שלו (הוא קנה אותו בערך לפני שנה), השאלה שלי אם שווה את הקניה : שימושים : אופיס, סרטים, אינטרנט. מחשב נייד HP Pavilion dv6327 כללי HP יצרן dv6327 דגם מעבד Intel® Core Duo Processor T2350 מעבד 1.86GHz מהירות זיכרון 1024MB נפח איחסון 80GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק כוננים yes DVD Multi Burner מסך wxga סוג 15.4" גודל 1280x800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K Yes כרטיס רשת No Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך 128 MB Shared Memory זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Windows Vista Premium מערכת הפעלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MaorSwan,

מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אם זה לא הפורום המתאים אנא תראו לי את הכיוון בבקשה. קניתי מחשב נייד Asus N550JK לפי עצתכם. כעת אני שואל לגבי משטח קירור טוב (ולא יותר מדי יקר) אני לא יודע להגיד לכם את התקציב כי אני לא מבין במחירים של משטחי קירור.. הוא צריך להיות נוח וקל יחסית לנשיאה בתוך תיק. תודה רבה אביב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אשמח לעזרתכם בהתלבטות בין 2 מחשבים ניידים למטרת תיכנות ושימוש כללי https://ksp.co.il/?uin=38003 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27363 איזה מהם עדיף? במידה ויש לכם המלצה למחשבים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח להמלצות

דיונים חדשים בפורומים