עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DotC,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): תכנות, בעיקר לקנייה כדי ללכת למפגשים ועוד. אולי אני אשחק במשחק שנקרא CS:GO לדעתי לא עוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה ג…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by AvlK,

שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tendo,

שתום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב את שנת הלימודים לקראת תואר בכלכלה ומנהל עסקים. אני כנראה ארכוש מחשב לפני תחילת התואר ודיי ננעלתי על משו, הקאצט שהוא שוקל בערך 2.7 קילו ומביך 15 אינטצ.( כן, שמתאים גם לגיימינג) השאלה שלי היא האם למישו יצא לעשות תואר כאשר הוא עם מחשב במשקל דומה ואיך היה? מצטערים על זה? מודעים על זה? לא שינה כלום? אני פשוט מתלבט האם לקחת מחשב שהוא 15.6 וחזק מאוד שיתאים גם לגיימינג, או לרדת בתקציב ולקחת משו זול יותר, קל יותר אבל חלש יותר גם... תודה מראש לעונים ולעוזרים.

• 43 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום, רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרת מכירה ? מחשב - מדיה סנטר - HTPC (משמש כמחשב רגיל לכל דבר) מארז מתכתי מוקשח מאוד קטן (25 ס"מ על 18 ס"מ) מעבד I5-650 לוח אם Intel DH57JG זכרון 4GB דיסק קשיח 320GB תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by spitzi,

שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Frequency,

הי, חבר ביקש ממני המלצה למפרט למחשב דיי רב תכליתי - בעיקר מוזיקה סרטים ואינטרנט וקצת גיימינג קל כמו פיפא בהגדרות טובות. המסך הנוכחי שלו 20" ברזולוציה 1680X1050. אני הצעתי את זה: ואז המוכר ב KSP יצא קצת נגד ה AMD והציע את זה: הוא דיבר מהר מאוד, אמר שהמחיר הזה של ה I5 זה בגלל איזה באנדל שלהם ולכן הוא זול. אין לי מושג איך זה הגיע למחיר הזה (המעבד אמור לעלות 900+ הזיכרונות 400+) בקיצור אין לי מושג מה קרה שם ואם זה באמת כדאי. אשמח לקבל את חוות דעתכם. האם המפרט שלו עדיף? האם כדאי להיזהר? מה האינטרסים של כל החברות ב"באנדלים" האלה? והאם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להציע? אגב יש לי כרגע Asus en9600gt 512mb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e אם זה רלוונטי (איך בהשוואה לליבות ה…

7. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיהיה בעיקר כמה שיותר נייד. כמו כן אני נוסע לאילת עוד שבועיים ומין הסתם אני רוצה לקנות את המחשב שם. וחוץ מ-KSP ו-IVORY אני לא מכיר עוד חנויות באילת, לכן אשמח לקבל מידע גם בעניין זה. * מטרות המחשב: לימודים, לכן אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קל על מנת שאוכל לנייד אותו בקלות מהרצאה להרצאה וגם מהבית לאוניברסיטה. * מסך: הכי חשוב שיהיה מסך מאט, ללא מגע. ובעדיפות עם רזולוציה של לפחות 1920X1080. * גודל המסך: לדעתי 14 אינץ' הכי אופטימלי (לא קטן מדי וניידים בגודל 15אינץ' ומעלה בדרכלל כבדים כבר). אך אשמח לשמוע דעות לגבי הגודל, בנושא הגודל אני ממש לא סגור. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: די חשוב מקלדת מוארת. ואשמח אם יהיה …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5,000. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-U…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ilanafri,

עבור ההורים לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש לנכדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

12. Started by big_guy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס + גלישה באינטרנט - בסיסי ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by sbh61,

אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by uvs1984,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב אז אני לא אחפור יותר מידי בדרישות למחשב: אני צריך מחשב 13.3" לצורכי לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (אינטרנט, סרטים וכו'), רוצה שיהיה קל, וחשוב לי אחריות טובה כמו של DELL/LENOVO.. אלו הדגמים שאני מתלבט ביניהם: הדגמים שאני מתלבט ביניהם: 1. Dell Latitude 3330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3330-lt-rd33-7083-%D7%93%D7%9C?aff=Zap 2. Dell Vostro 3360 http://www.megabuy.co.il/product/dell-vostro-3360-vm-rd33-6938-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94?aff=Zap 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Skipper,

היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by microsleep,

חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by zniibidl,

מדובר בדגם משנת 2011. מה שוויו כיום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אשמח לחוות דעת והערות על המפרט שבניתי בKSP (לא חייב להיות בKSP). השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים ופה ושם משחקים לא כבדים במיוחד (Football Manager בעיקר). רצוי שיסחוב באופן סביר יישומים מתמטיים אם אצטרך לעבוד מהבית (MATLAB או R). מעבד: Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box עושה רושם שהתועלת שבi7 לא מצדיקה את התוספת מחיר. לא לקחתי סדרה K כי אני לא מתכוון להתעסק עם OC. מאותה הסיבה נשארתי עם המאוורר של אינטל. אני רואה שהמפרטים המומלצים תמיד כתוב מאוורר אחר, יש בזה תועלת אם לא עושים OC? כמה רועש המאוורר של אינטל וכמה שקטות אופציות לא יקרות מידי אחרות (100-150 ש"ח)? לוח אם: Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI מנסיון עבר שדרוג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הוצע לי מחשב נייד חדש במחיר של 2000 ש"ח. הדגם הוא Fujitsu A544 בזאפ זה מתחיל מסביבות 2.500 ש"ח. להלן המפרט: CPU מעבד: Intel® Core™ i3-4000 processor Chipset ציפסט: Intel® Memory זכרון: 4GB DDR3 HDD דיסק: 500 GB SATA Display מסך: 15.6 " LED + Camera HD + Card Reader Graphics: Intel® HD Graphics 4600 סוללה: Li-Ion battery 6-cell Optical Drive: DVD Super Multi Wireless Wi-Fi תקשורת אלחוטית : WLAN, Bluetooth®v4.0 HDMI FULL Keyborad מערכת הפעלה: NO OS משקל: 2.5 kg אחריות: 3 שנים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Globalization,

רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.

23. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים, בקרוב אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני צריך לקנות לעצמי לפטופ שיחזיק לי בערך 4 שנות תואר. מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב וכל הנובע מכך, וקצת סרטים . * גודל המסך? אני סגור על 14 מטעמי משקל, 15 כבד מידי ו13 קטן מידי. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כמה שיותר ידידותית לכתיבת קודים (אולי אפשר להשיג מוארת אפילו). * משקל רצוי? הכי קל שאפשר להשתדל להישאר באיזור ה2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דגש ענק לזמן הכי ארוך שניתן להשיג מהמחשב לא פחות מ5 שעות של עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות יציאת HDMI אחת, לפחות 2 של USB, נחמד אם יהיה שם VGA * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה במהירות 7200…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.