ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. הלחטתי לרכוש מחשב נייד למטרות של תוכנות שירטוט לצורך לימודים וביחד עם זאת למטרת משחקים. 3 הדגמים הסופיים לאחר חיפוש ממושך הם : samsung. asus, hp http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22973454&af=2055&bid=true http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21113&cf=zap HP pavilion עם מפרט דומה לשני האחרים. הדבר שהכי מעניין אותי זה רמת הגימור, איכות החומרים, חוזק המעטפת. קראתי מספר ביקורות ולפי מה שהבנתי ש HP קצת נשאר מאחור לעומת SAMSUNG הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש אחד משלושת המחשבים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב של סבא שלי כבר בן 6 וחצי והגיע הזמן לשדרגו הכנתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. התקציב הוא עד 3000 ש"ח ודגש על מארז שקט וטוב, חשוב לו השקט. Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695 Intel SSD 330 Series 120GB SSDSC2CT120A3K5 Sata3 Retail, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2670 ANTEC Mini P180, יחידות 1 ₪512 http://www…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אפשר בבקשה לקבל מכם עזרה קטנה אני אשמח, אני מחפש מחשב נייד ונפלתי בין הכיסאות מכל המבחר. חשוב לי שהנייד יהיה מחומרים איכותיים, שקט, ושלא יתחמם. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים (בסיסי), סרטי HD. גודל מסך: 15 אינצ' (סתם כבונוס אם תמצאו מחשב 13-14 אינצ' עם אותם נתונים זו גם אפשרות) זמן סוללה: 8 שעות יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA, USB3 x 2, USB2 x 2, קורא כרטיסים, אוזניות גודל: 1TB 7200RPM - HDD צורב: CD/DVD אחריות: שתהיה אחריות טובה ואמינה לתקופה גבוהה כולל מערכת הפעלה: כן העדפת חנויות: איזור אשקלון (אייבורי - מומלץ!, KSP, באג) תודה רבה לכם! יש לציין שזה הפוסט השני שלי. כבר בבחירת מחשב נייח עזרתם לי וקניתי בדיוק מה שאמרתם ועד עכשיו אני מרוצה...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אפילו קרוב לטווח של 3000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים- בינוני, עבודה משרדית רבה, תכנות - פרנסה, קידוד וידאו - בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse\Netbeans\Visual Studio (כבד מאוד, רצוי שהסימולטורים לניידים בעיקר יעבדו כמה שיותר מהר), Virtual Box- מזדמן\נמוך מאוד, virtualDub(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty למיניהן, Battelfiled…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב DELL Latitude E5520 שמגיע ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין עליו XP או וינדוס 7 בשני המקרים אני מקבל שגיאה בהתקנה, האם בעיקרון במחשב שמגיע ללא כלום מלבד לדאוג שה BOOT יהיה דרך ה CD יש עוד משהו שאני אמור לעשות? מצורף דיסק של FREEDOS זה יכול לעזור במשהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את האופציה להפוך את המחשב שלי ל-HTPC ע"י רכישת מארז קטן והכנסת רכיבי החומרה אליו.רציתי לדעת קודם כל אם זה אפשרי ובמה זה כרוך. האם יש עוד דברים שאצטרך לקנות, והאם לוח האם שלי למשל יוכל להיכנס למארז קטן יותר? דבר שני, רציתי לדעת אם המפרט שלי יצליח לתת ביצועים טובים להרצת סרטים בFULLHD ללא שום קירטועים וכו'. אני מעדיף שהמארז יהיה כמה שיותר קטן. התקציב הוא סביבות ה-600 ש"ח. הנה המפרט של המחשב: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ה היי קניתי lenovo ideapad u160 , מה אתם חושבים עליו? http://www.engadget.com/2010/08/03/lenovo-ideapad-u160-review/ מפרט: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11837 (חיפשתי מחשב נייד קטן שיהיה קל וחמוד.. אני מודה שקניתי אותו בגלל העיצוב..) המוכר לא המליץ לי עליו וזה מלחיץ אותי קצת.. ??? :s05: שאלה בקשר למאווררים: יש לי עוד מחשב נייד בבית, בו הטמפרטורות לפי התוכנה הם בסדר, התוכנה היא SPEEDFAN והיא מסנמת חץ כחול או סימן של V ירוק.. במחשב הנייד החדש, הרבה פעמים אני רואה שהטמפרטורות הם סביבות ה 50 , והתוכנה מסמנת לי סימן אדום או סימן של אש והמחשב חם וזה מלחיץ .. :s05: ??? אבל יש משהו טוב: במחשב החדש הקטן , הטמפרטורה של הארדיסק היא טובה (33C), ובישן היא תמיד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב טושיבה, SATTELITE A665-145 מפרט: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A665-145/1094115/toshibaShop/false/ כאשר הרחבתי את הזיכרון ל 8GB. כל השאר סטנדרטי. הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא מתחמם. אני מתכוון לטמפרטורה במנוחה של 60-65 לפי CORE TEMP. כשאני מתחיל לעבוד עליו הטמפרטורות הטפסות במהירות. הבעיה שלי האם שווה לשלוח אותו שוב לתיקון? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הפעם הקודמת שטיפלתי בו זה היה במסגרת האחריות (הטמפרטורות צנחו לאיזור 30-35 ובמאמץ הגעתי למה שהיום אני מגיע במנוחה) אני משתמש במחשב גם כמחשב סמי-עבודה, לא מעט מהפיתוחים והניסויים אני עושה איתו. אני צריך מחשב פיתוח שאני יכול לסמוך עליו. זה אומר שכרגע אני ניצב בפני צומת החלט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל עדיף שיגיע לחריגה מאשר פחות ביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בינוני-כבד בעתיד אולי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני, גיימינג בינוני-גבוהה, פיפא הוא משחק אבל אם בעתיד הוא ירצה לשחק משהו טוב אז שיהיה כרטיס מסך ומעבד טוב למרות שהתקציב נמוך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן... אני מרגיש צורך לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-5 שנים. בסה"כ אני די מרוצה ממנו ואני מרגיש שעדיין יש לו כוח מתחת למכסה המנוע אבל הייתי רוצה לשפר את הביצועים שלו... חשבתי בהתחלה לשדרג רק זכרון ולהוסיף SSD כדי להגביר תגובתיות אבל העניין הוא שלוח האם ישן יחסית ותואם רק DDR2 ועד 1066Mhz. המחשב משמש אותי לעבודה ורוב השימוש בו הוא לעיצוב גרפי (ממשקי משתמש, אתרים ואפליקציות) ופיתוח, בעיקר PHP, פייסבוק וקוד פתוח. המפרט הנוכחי הוא לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 זכרון: OCZ 1*4 = 4Gb כרטיס מסך: Nvidia 9600GT כוננים קשיחים: WD 1TB | WD 320GB | WD250GB וכונן חיצוני לגיבויים - WD 1TB. ספק כוח: corsair 450W מארז... אין לי מושג, אני מניח גנרי. מסכים: 2 מסכים דל …
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-