עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט ממוצע פלוס- למשחקים, המלצות לשינויים התקבלו בברכה, בנוסף מחפש המלצה למארז וספק שקט ואמין, תודה מראש. *מעבד זה המעבד שלפי היחס ביצועים למחיר , היום הוא הכי משתלם. *הלוח-אם כמובן יקר יותר, אבל אני מכור לאסוס ולפי דעתי אף סתטיסטיקה לא יכולה לאבחן זמן מחייה של לוח אם, מנסיון אישי - לא מוותר על אסוס. *זיכרון הזול ביותר שמצאתי עם אופציית OC ובמהירות של 800 (אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה...) *הכונן הקשיח היחידי בשוק עם 5 שנים אחריות, חברה אמינה. *כרטיס מסך הזול ביותר בקטגוריית ה 8800 ולפי ביקורות שונות, אין הבדל ממשי שנראה לעין בינו לבין הדגם עם ה -640MB. *והצורב נבחר לפי אתר זה כטוב ביותר ממה שיש בשוק. **אה והכי חשוב המחירים פה יחסית יקרים, המחיר הוא בערך כ- 5% פחות מ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idang1410,

מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות Asterisk java ועוד, אינטרנט עם הרבה חלונות ZOIPER ועוד כל מיני תוכנות שלא דורשות הרבה, דגש על i7 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM 505 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 755 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח Antec NeoPower 480 Watt 787 ש"ח Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 322 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 160 ש"ח RAIDMAX Samurai 908 Gaming Case Yellow No PSU 705 ש"ח סה"כ 10,171 ש"ח תקציב…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג למחשב חדש בקרוב בתקציב של 3K פלוס מינוס. זה המפרט שקיבלתי מאייבורי: מארז VM30001W2Z V4 THERMALTAKE שחור לוח GA-H67A-UD3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 זכרון NQ G.SKILL 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA3 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה מחשב ללא ספק כח 3120 שח כולל מע"מ כ.מסך, ספק כח וציוד היקפי כבר יש ממחשב קודם. המטרה היא להרכיב מחשב לשימוש כללי כשהוא בעיקר לסרטים HD וקצת משחק. הרעיון הוא להשקיע בעיקר בבסיס (מעבד, לוח אם, זיכרון) כשעל השאר אני קצת חוסך ויוכל לשדרג בעתיד אם ארצה. השאלה היא קודם כל מה אתם אומרים על המחיר? שנית, אני יודע מה בטח רובכם…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by regevk,

היי המערכת שלי היא מעבד I7 8700K לוח - GIGABYTE AROUS ULTRA GAMING Z370 זיכרונות CORSAIR 16GB מהירות 3000 ספק כוח - ASUS 750W כרטיס מסך - MSI 3070RTX 8GB וכוננים - NVME 1TB , SEAGATE 2TB , SSD 240GB השאלה היא האם יש טעם לשדרג לדור 12 או לחכות , הכל רץ חלק אבל המעבד כבר ישן לא? שימוש עיקרי גיימינג משחקים כגון - COD , BATTELFIELD 2042 , FORZA 5 , CYBERPUNK 2077 ובנוסף : איזה רמקוליםהייתי ממליצים לגיימינג ומוזיקה ? 2.0 ללא סאב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1191 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XT 512MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤2147 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤634 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤270 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7371 בלי מסך וציוד נלווה, מחשב חזק למשחקים ול O.C תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני מחפש מעבד-לוח אם-זיכרון לשלב עם כרטיס מסך GTX 1080 TI העיקר שלא יגביל את הGTX 1080 TI... יש לי מסך 144MHZ G-SYNC ואת GTX 1080 TI יש המלצות ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ARIKARCH14,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה והורדת סרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך 21' וטלוויזיה 42' FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צריך להציג סרטים כמו שצריך 3. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by abstract,

חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Itai_IL,

שלום לכולם, פירסמי כאן הודעה לפני כמה ימים, ובכל זאת אנסה למקד את השאלות שלי. אני צריך מחשב נייד לסטונדט (אינטרנט, משחקיםבאינטרנט, אופיס, MATLAB, קצת פוטושופ / פרימייר לפעמים). כרגע אני מתלבט על סוג המעבד - האם המעבד T4300 הוא מספיק טוב? הבנתי שהוא מאוד פשוט. ואיך הוא לעומת הT6500/6600? איתי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aarrek,

מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤405 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אין לי צורך בכוננים אופטיים. לגבי מארז, אני לא צריך משהו פאנסי, שפשוט יקרר מספיק טוב. האם בכל מקרה יש צורך בקירור למעבד ? HD כ 500 GB יספיקו. יש לי ספק של 400W כרגע, האם יתאים למע' שאפשר לבנות בסכום הזה ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב מדיה סנטר . HTPC המטרה של המחשב היא צפייה בסרטי HD בלבד ולא למשחקים . ובכל זאת, חשוב לי מאוד שזה יהיה מחשב חזק, שיוכל להריץ 1080P בצורה חלקה, ללא שום עיוותים וקרטועים! להלן שתי הצעות למפרטים שקיבלתי בשתי חנויות שונות.אשמח לשמוע את חוות דעתם של "תותחי" הפורום- איזה מבין שתי ההצעות יכולה לשמש כבסיס טוב יותר עבור מחשב שיתאים לצרכיי. ולאחר שיבחר המפרט האיכותי יותר- מה עוד הייתם מוספים/משנים עליו בכדי שיתקבל המפרט האידיאלי ביותר עבורי. כמובן שאם מישהו יצביע על אחד מבין המפרטים המומלצים של האתר, אשקול זאת בכובד ראש, אם כי, מפרטים אלו עדכניים לחודש ספטמבר... הצעה מספר 1: מעבד Intel core 2 Due E4500 2.2Ghz לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון OCZ 2048…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kobin,

אני בדרך להרכיב מפרט למחשב HTPC מבוסס על 780G אודה לכם אם בינתיים תבהירו לי כמה עניינים בקשר למשולשי ליבה, כי לא ברור לי איך כל עניין הליבות עובד. (אני עדיין לא סגור סופית, ייתכן שבסוף אלך על אינטל, השאלה עדיין רלוונטית לגבי מרובעי ליבה) אני צריך את המחשב לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט) וכן להקלטות וידאו של תוכניות טלויזיה, כולל עריכה פשוטה (חיתוך פרסומות) ואחר כך הסבה ל-DIVX, צריבה וכו' המחשב בכלל לא מיועד למשחקים היום אני עושה את הדברים האלה על מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים, עם מעבד + AMD Athlon 64 3200 והאמת הוא עומד בכל זה לא רע הבעייה היא שכאשר אני מריץ הסבה ל-DIVX (אני עובד עם ה-CONVERTER, אבל גם עם VIRTUALDUB יש אותה בעייה) זה מאיט לי את המחשב בצורה נוראית, כך ש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. זה הפרטים של המחשב שקיבלתי מחברה שאני מכיר וסומך עליה. המחשב למשחקים כפי שכתוב בכותרת ללא OC שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB (P/S Not Inc) Case 220.00 ¤ Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU 1550.00 ¤ WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 450.00 ¤ Gigabyte GA-G33-DS3R Intel G33 VGA LGA775 Motherboard 661.00 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX 2048MB 2x1024 DDR II 800 Dual XMS Memory 650.00 ¤ 19" LG L1953TR (2ms) DVI LCD Monitor 1300.00 ¤ Coolermaster 500 W eXtreme Rev 2.0 Power Supply …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.