ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הנטבוק של ACER הכולל מעבד אינטל ואני מאוכזב - ביצועים חלשים מאוד אפילו בישומים הכי קלים למי יש המלצה לנטבוק שביצועיו טובים - המחיר לא חשוב מה שחשוב שלא יהיה גדול מסך עד 12"
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז נראה שהמפרט הנוכחי שלי מהווה צוואר בקבוק גדול מידי בשביל באמת לנצל את הכרטיס(DIRT רץ זוועה), לכן אני מחפש מפרט שישלים את הכרטיס ושיכלול: 1. לוח אם - עדיף של ASUS ועדיף עם תמיכה ב4 התקני IDE 2. מעבד - אחד מהאינטלים. 3. זיכרונות - הבנתי שהיום כבר צריך ללכת על 2G. OC לא מתוכנן, ועדיף שהמפרט יהיה מKSP או GIBORNET שאלה חנויות שקרובות אליי. תודה רבה. **הספק הוחלף לFSP350 ונאמר לי שהוא יחזיק גם CONROE.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי מחפש מחשב נייד, התקציב הוא עד 6 אלף (אולם מעדיף כמה שיותר זול כמובן). השימושים יהיו התעסקות עם תוכנות כגון 3DMAX ופוטושופ. יש צורך בדברים הבאים: -מסך הוא מעדיף 15" ומעלה (גלוסי או לא- לא משנה, העיקר שיהיה חד ומתאים לתוכנות הנ"ל). -אין צורך ביציאות מגוונות, חובה כרטיס רשת מובנה כמובן. -ישנו דגש על מעבד חזק, הרבה זיכרון פנימי (מעדיף 4GB, ובמידה ויהיה אפשרות להרחיב זה יהיה מעולה) והארדיסק בנפח סביר (250/320+). -ישנו דגם על איכות בניה- שלא ידפק על היום הראשון ובכלל שהסיכוי שתהיה בו תקלה יהיה קטן. -בונוס- אם יהיה כרטיס גרפי טוב יחסית, של אנוידיה לתמיכה בCUDA במידה ויהיה שימוש בה בעתיד. חיפשתי מעט וראיתי כי הנייד הבא של ג'יגבייט אמור לענות על דרישותיו- http://w…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את העזרה שלכם בקניית מחשב חדש לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - אם זה באמת שווה את זה וזה משדרג את המחשב בהמון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת וידאו ב 4K, תוכנות תלת מימד (אפטר אפקטס, מאיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):אפטר, מאיה, פרימייר, לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד גיימינג אולי פה ושם PUBG ובאט…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי : e6600 כרטיס קול HD230 GB מסך צורב DVD אין לי: זיכרון כרטיס מסך לוח אמא קופסה בדיל (מארז) משהו שאשפר לשדרג בעתיד ...אני בכיוון לא לקנות כרטיס מסך יקר (איפילו שבנתיים שהיה על לוח האם) בגלל שכאשר DX10 ימכר היה נפילת מחירים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 640MB איזה חברה לקנות? (leadtek/gigabyte...) זיכרון - Twinmos 1g 667 CL5 דיסק קשיח - 250g מעבד - לפחות E6600 ספק - 400W השאלות שלי: איזה מארז? מעבד? כרטיס מסך? קירור למעבד? לוח אם? לא צריך שום ציוד היקפי
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים. מחשב 1: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Amd Athlon 64 Bit 3200+ OEM 1640Nis Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170Nis Albatron K8X800 ProII 869Nis Sapphire Radeon 9800Pro 128 MB 256 Bit 1300Nis (מצאתי באיזו חנות את הכרטיס במחיר המצחיק הזה של 1300.. Comp-il קוראים לה נדמה לי..) Corsair CMX512 3200C2PRO(one) 1415Nis WD 80GB 7200RPM 8M SATA 454Nis Antec TruePower 430 Watt 533Nis Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A 789Nis Thermaltake Hardcano 12 390Nis סך הכל: 7560 NIS הערות/הצעות לשינוי תודה רבה לכם!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל, המחשב הוא לאחותי, סטודנטית. חשוב לה המראה של הנייד, שיהיה 12/13 אינצ', אינטרנט אלחוטי וקל. שוקלת לקנות LG LW25 BGHE או MacBook 13" 1.83GHz LG - http://zap.co.il/model.asp?model_id=472831 apple - http://www.yeda.co.il/macbook/macbook.html מה כדאי, והאם יש מחשב טוב יותר באותו סגנון ומחיר. עוד שאלה, אם אפשר לשים על ה-APPLE ווינדוס XP??? דור לוי
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000דולר כולל מס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט מרובה טאבים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש הרדיסק SD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייח שיתאים לי לשימוש של : עריכות ותכנות תקציב: 2500
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב ולא יותר מדי יקר(3,000 ש"ח בערך) שיכיל את הבאים: לוח אם סביר. מעבד 3GH. 512 RAM. 80G+- כונן קשיח. כרטיס מסך סביר. תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחרי קריאה ממושכת בפורום הרכבתי מפרט, רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש שיפורים שאפשר לעשות באותו מחיר או בתוספת של עד 200 שקלים שיהיו באמת שווים את הכסף (בחנויות באיזור המרכז בלבד בבקשה). אני מעוניין לעשות OC לe7200 כי שמעתי שאפשר בקלות להגיע איתו לביצועים טובים. המטרה היא מחשב שיריץ את כל המשחקים של היום באיכות טובה, ושיחזיק בערך שנה וחצי כשהוא עדיין מריץ משחקים בצורה סבירה, כלומר, ממש ממש לא חיית משחקים. התלבטתי בין ה9800 ל4580, רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם ה200 שקלים יעשו הבדל משמעותי (גם בהתחשב במעבד, האם הוא ידע לנצל אותו כראוי). בנוסף רציתי לדעת אם המארז (ובעיקר הספק) מספיק טובים, ולבסוף אם הp43 הוא בסדר לOC (כי ראיתי כמה שכותבים פה שלא). תודה רבה: מעבד…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני התעניינתי לגבי מחשב לפניי הכל יש לי XBOX360 אז ככה שמשחקים לא כרגע (המשחק היחידי DIABLO3 ) וי שלי גם מחשב נייד מעבד Latitude E4300 : Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB) Memory : 2048MB (1x2048) 1067MHz DDR3 Dual Channel וזה המחשב שהתעניינתי בו : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1,530 ASUS P6T SE Intel X58 Chipset LGA 1366 1,270 Mushkin DDR3 4096MB (2x2048MB) 1600MHz CL 7-8-7-20 XP 585 Sapphire ATI Radeon 4350 512MB DDR2 PCI-e 1GB Hyper Memory HDMI Passive Model S435512H 199 השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה לוקח לי 5 דק נגיד להפוך את זה לקובץ ISOשלם עם …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-