עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amig,

אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by tood24,

[h=1]היי חבריה[/h]מחשב מיועד לאינטרנט ו-HD ללא מערכת הפעלה במחיר של 1500-1600 ש"ח זה מתאים ואיך איכות לנובו? תודה נתונים: גודל מסך: 15.6 דיסק קשיח: 500GB SATA III זיכרון: 4GB DDRIII 1600MHz חיבור סאונד: אודיו+מיקרופון 3.5MM חיבורי וידאו: HDMI, VGA חיבורים: 1XUSB 2.0, 2XUSB 3.0, חיבור רשת RJ45 כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 4000 מהירות זיכרון: 1600Mhz מעבד: Intel Core i3-3110M 3M Cache, 2.40 GHz מערכת הפעלה: FREE DOS משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה נפח זיכרון: 4096MB סוג זיכרון: DDRIII סוג מסך: מסכי LED רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0 שפות במקלדת: עברית, אנגלית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש סביב 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * אשמח לhdmi, bluetooth, כניסת cd-dvd * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין לי מושג בסוגי הכוננים, אשמח למקום איחסון רב * חשובה לי אחריות מספקת, שמעתי דברים טובים על האחריות של dell * תקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by kebibas,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד חדש לאבא, הלכתי לאיבוד קצת . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס והרבה מצגות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא כלכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 10-13", גמיש. הדרישה היא למחשב קטן (מיני) ולא מפלצות 15" שמנות וכבדות * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות (אגב השאלה הזאת קצת טיפשית, אני לא רואה מצב שבו מישהו יעדיף מחשב כבד... לכל היותר צריך לנסח את השאלה: "האם משקל המחשב הוא פרמטר חשוב?") * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ מין הסתם (אותה הערה כמו השאלה הקודמת) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מה זה? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לח…

6. מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  8. Started by stojakovic,

תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  9. שלום רב חברים, מעוניין לרוכש מחשב לצרכים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 שח 2. שימוש המחשב: עבודה, לימודים, משחקים ברמה של אסטרטגיה, משחקי ספורט, קצת shooter - משחקים לדוגמא (fifa 15, pes15, command and qunquire, tom clancy's the division) 3. אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים ברמה הכי גבוהה 4. אין צורך בציוד היקפי 5. המחשב מחובר למסך טלויזיה 42' של LG 6. לא מתוכנן אוברקלוקהמפרט שהוצע לי בחברת KSP הינו: KSP הציאו לי את המחשב הבא: מעבד: intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 לוח אם: Asus B85M-G LGA1150, intel B85, DDR3 1600 זכרונות: G.skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz - שניים כאלו כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2XDVI דיסק קשיח: 1TB של WD דגם WD10EZEX סאתא 3…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Phuein,

אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.

13. שלום כולם! אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני דרישות: קטן קל מטען קל / המון שעות עבודה סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump עד 13' עלות: עד 2000 ש'ח חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד. בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל. לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eliad83,

מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב NZXT Phantom 530

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by Gilgamesh,

* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by avivb,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Eusrr456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by KNYJ,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yre1972,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by jetman,

הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by לינדור,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים