עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים , רצ"ב המפרט הקיים שלי: Intel Core 2 Quad Q9550 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI GIGABYTE GA-EP43-DS3L Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe LG GSA-GH22L X22 SATA Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB Thermaltake Xasier VI case Corsair CMPSU-550VXEU 550W LG LW227WTG האם יש מצב לשדרג את המחשב הקיים או שאני צריך ללכת על מפרט חדש לגמרי? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by liortash,

היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך חוות דעת ועזרה בבנית מחשב מחשב שישמש אותי בשנה הקרובה לוירטואליזציה ואח"כ למשחקים. הכוונה לוירטואליזציה היא שבלימודים שלי אני עובד על ונדוס סירבר 2008 ועליו אני יריץ עד כ5 מחשבים וירטואלים סביר להניח שכל אחד ישתמש ב2 ג'יגה ראם. וכמו כן אני רוצה שהמחשב יספיק ל3-4 שנים הקרובות לפחות אני מתכוון לקנות מעבד intel core i7 2600 או 2600K 2600 = 1430₪ , 2600k = 1570₪ לוח אם sabertooth p67 1095₪ זיכרון 4*4 GB G.skill 1600MHZ סה"כ 16 ג'יגה 920₪ בלי מסך ואפשר בלי כרטיס מסך כרגע יש לי geforce 8600 gt ואני לא הולך להריץ משחקים כבדים בקרוב. עכשיו בקשר למעבד נראה כי ה2600 יותר טוב לוירטואליזציה מאשר ה2600K אך מה עדיף לתקופה אחרי הלימודים. מה בקשר לתיאום בין ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by pordorat,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב - הרכיבים שחסרים לי הם 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרונות 4. כרטיס קול 5. כרטיס מסך 6. צורב DVD המטרה של המחשב היא למשחקים, מוזיקה וסרטים. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אחלה. תודה, Por

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Spootnik,

דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by natan805,

זה לחבר שלי, והוא פשוט מחפש משהו אמין שנותן תמורה למחיר. שימוש לתקליטיה ואלי קצת למשחקים, ולכן נראה לי שצריך נפח גבוהה לאחסון וכן עדיפות למסך כמה שיותר גדול מינימום 15.6.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by itzik990,

אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kobin,

אני בדרך להרכיב מפרט למחשב HTPC מבוסס על 780G אודה לכם אם בינתיים תבהירו לי כמה עניינים בקשר למשולשי ליבה, כי לא ברור לי איך כל עניין הליבות עובד. (אני עדיין לא סגור סופית, ייתכן שבסוף אלך על אינטל, השאלה עדיין רלוונטית לגבי מרובעי ליבה) אני צריך את המחשב לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט) וכן להקלטות וידאו של תוכניות טלויזיה, כולל עריכה פשוטה (חיתוך פרסומות) ואחר כך הסבה ל-DIVX, צריבה וכו' המחשב בכלל לא מיועד למשחקים היום אני עושה את הדברים האלה על מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים, עם מעבד + AMD Athlon 64 3200 והאמת הוא עומד בכל זה לא רע הבעייה היא שכאשר אני מריץ הסבה ל-DIVX (אני עובד עם ה-CONVERTER, אבל גם עם VIRTUALDUB יש אותה בעייה) זה מאיט לי את המחשב בצורה נוראית, כך ש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by chnon,

*מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad). חשוב לי מקלדת numpad, ומזה touchpad? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). 5-6 שעות זה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה בערך * כונן אופטי? מזה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RJ1,

אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום למומחים. המחשב מיועד לילדה של קרוב משפחה. הילדה בת 12. הוא אומר שהיא לא משחקת במשחקים "כבדים" אבל אני לא חושב שהוא יודע מה זה משחקים כבדים, מה גם שהמחשב אמור להחזיק כמה שנים אז הייתי כן רוצה להכניס חומרה כמה שיותר חזקה שנכנסת במסגרת התקציב (דהיינו כרטיס מסך למשחקים). השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח. ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, משחקים, אופיס (בית ספר), גלישה וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

16. Started by boris163,

אני רוצה לקנות אחד משני המעבדים הנ"ל, מה מומלץ יותר? האם אוכל לעשות בI7 אוברקלוק או שאהיה מוגבל?

17. ממש אין לי 12000 לקניית אחד מאותם ניידים עשויים ממגנזיום ,טיטניום ושאר ירקות. מוכן להתפשר על מישקל , ומצידי שישקול גם 3 קילו ,העיקר שיהיה קטן במימדי האורך והרוחב (עובי לא חשוב ,מסך כמה שיותר קטן ) ושיחזיק כמה שיותר שעות עם סוללה עבה במיוחד (השאיפה זה שיחזיק כמה שיותר קרוב ליום עבודה מלא של 8 שעות) wi-fi + חריץ pcmcia גם הזמנה מחו"ל באה בחשבון . ראיתי את הדגם הזה : msi s270 באתר הבא (בחלק התחתון של הדף ,בצד ימין) http://ivory.co.il/ ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם הוא עונה לדרישות שציינתי למעלה ? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים האם יש אתר חומרה אמין (גם באנגלית) שמיתמחה ספיציפית במחשבים ניידים ? בסך הכול אני מחפש נייד שמילבד הדברים הרגילים (גלישה ,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by el@d,

אשמח להמלצות לדרישות הבאות: * מטרות המחשב: שימוש עיסקי -יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר עם יכולת להריץ סרטי HD לעיתים. * גודל המסך: מסך 13.1" -14" מקסימום. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד כמה שניתן לפי התקציב הנ"ל * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד לכונן SSD * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא,אך רצוי אחריות ל 3 שנים או שניתנת להרחבה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה נייד עם איכות חומרים נורמלית פלוס מקוה שהייתי מספיק מפורט, תודה לעוזר…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, המפרט הבא הוא בשבילי, ואני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כמו HEROES 5, PES6 וכו'.. ) וגם לאינטרנט ( כל דבר. כולל תיכנות ), אני מעוניין במחשב עם ביצועים שכמובן יתן לי לעבוד עם כמה תוכנות כבדות ביחד (פלאש, פוטשופ, אימיול,דיסי ++ וכו'.. ) זהו המפרט שקיבלתי: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 430.00 ¤ 1 430 ¤ 1 6228 GlacialTech 120mm Fan 46.00 ¤ 1 46 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1098.00 ¤ 1 1098 ¤ 3 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 46.00 ¤ 1 46 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 345.00 ¤ 1 345 ¤ 5 9020 Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by cars racer,

ללא ציוד הקפי

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by itaybar,

INTEL P4 945 3.4 DUAL CORE 2X2M לוח אם ASUS P5SD2-X זכרון 2X512 DDR2 533 כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS 256 MB DDR3 מארז עם ספק כוח של 500W דיסק קשיח 160G 7200 SATA 2 8M WD צורב דיוידי LG X16 3500 הכל.. מה דעתכם?

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם . אני עורך מוזיקה ומתעסק המון עם אדיו ומידי . הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט או להביא לי מפרטים מוכנים של מחשבים שטובים לעריכה . יש לי כ-5000 לא צריך מערכת הפעלה, כ-400-500 גיג'ה ארדסקים . לפחות 2 גיגה זיכרון . שהיה מחשב מהיר וטוב . לא צריך כרטיס מסך מיוחד, מספיק משהו פשוט שיעשה את העבודה. לא אכפת לי כל כך מהעיצוב וכל מה שמסביב ואין צורך בכרטיס קול מיוחד, מספיק משהו OB כי יש לי חיצוני . חשוב מאוד שהיה שקט מאוד ( בזמן הקלטות כמובן ) , מארז אטום . מקלדת+עכבר אלחוטיים איכותיים ככל האפשר (כמובן שלא יבוא על חשבון ביצועים) וכנראה שזה הכל ( אין לי מושג במחשבים ) נ.ב מה אתם אומרים על החנות ועל המפרט הזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&pr…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Stat84,

בגדול השימוש הוא למשחקים, אפטר אפקטס וCinema 4d, כן אני יודע ש6 ו8 ליבות עדיפים לתוכנות מסוג הזה אבל אין לי תקציב. אשמח לחוות דעת והצעות לשיפורים אבל בלי חריגה מהתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.