ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח למפרט.. להלן בקשותי: 1. תקציב: 2300-3000 בלי חריגה למעלה או למטה שימושי המחשב: בעיקר משחקים (פעולה - gta iv, crysis, prototype 2, ופעולה באינטרנט כמו sof וcs, בנוסף גם משחקי תפקידים כמו skyrim וwow) ודברים יומיומיים (אינטרנט, האזנה למוזיקה, הורדות וכו׳) לפעמים צפייה בסרטים ותוכניות אבל לא כתחום מרכזי. המחשב כנראה יתחבר למסך 19״ 1920*1080, אך כנראה שגם הוא יוחלף בהמשך.. אעדיף לשחק על הגדרות גרפיות גבוהות ככל שאפשר מדגיש כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין, משמע אף חלק מתוך המחשב הקודם לא יחובר לחדש שכן הוא מועבר לאדם אחר אין צורך בציוד היקפי איך שום חשיבות לשקט, 1 מתוך 10 לא מתוכנן OC יש צורך במערכת הפעלה, אשמח להמלצתכם לגבי האם…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות אינטל אבל לא סלרון המחשב הוא ליום יום מישחקים לא כבדים וגלישה רצוי ג'גה זיכרון תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי וצריך שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה תמחשב הזה ב22 ליולי .. עם Q6600 .. תביאו חוות דעת על המחשב .. השאלה שלי אליכם העם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מהמיפרט שלי ב7.5 K ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ...חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה אותו בשביל משחקים , אינטרנט , סרטים , תוכנות וכו'.. . את הסכום 5 אלף גג ..אם אפשר מה שיותר טוב בפחות מה-5 אלף הזה ! תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט תגידו לי אם הוא טוב.. ואם הספק כוח יחזיק את המארז והכרטיס מסך וכו... זה המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 580 1 580 לוחות אם למעבדי AMD ASUS Price Units Total M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 535 1 535 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 215 2 430 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1690 1 1690 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 מארזים Thermaltake Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 425 1 425 ספקי כוח Antec Price Units Total TruePower Trio 430W Active PFC (12…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט לשימושים כלליים: קצת משחקים (COD4) עריכת תמונות בלייטרום ופוטושופ, אולי גם קצת עריכת סרטים. אני לא מחפש מחשב על, רק שיעשה מה שאני מבקש ולא יתקע.. וכמובן סרטים/מוזיקה/אינטרנט יש לי כרטיס מסך 8800GT אז אני חושב שזה יספיק (?) אני רוצה הרדיסק 500GB ו.. זהו בערך. תודה רבה מראש! אור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לתקשורת חזותית. אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא כל כך מבינה במחדבים ניידים או במה בדיוק אני צריכה מהמחשב שלי. אני מניחה שאשתמש בתוכנות עיצוב גרפי בעיקר. אשמח לקבל עצות בנוגע ללפטופים שנראה לכם שיכולים להיות רלוונטיים אלי או ספציפית פרטים חשובים שכדאי לי להסתכל עליהם כשאני בוחרת את המחשב שלי. אני מעדיפה מסך גדול יחסית (15 אינץ') והמשקל כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל אבל בשביל מחשב מספיק טוב במחיר טוב אני מוכנה להתפשר על המשקל. אין לי כל כך הגבלות נוספות חוץ מהעובדה שאני לא רוצה שזה יהיה macbook, ומהעובדה שנראה לי שאני מוכנה להוציא לא יותר מ-5500 שקל בערך. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
הנה קצת רקע: המחשב הנוכחי שלי (P3 600MHZ) נמצא בפינת ישיבה שמסביבה נמצאים חדרי שינה. כשאני משאיר את המחשב בלילה, הוא עושה רעש מציק, ומפריע להורים שלי לישון. אז החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה כמה שיותר שקט (כמובן שמבלי לבזבז יותר מדי כסף). עכשיו קניתי את - ATHLON 64 3000 ועוד לא קניתי את שאר הדברים (כי המעבד יגיע בעוד בערך שלושה שבועות) חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים * מארז - THERMALTAKE VM3000A ש"ח699 * ספק כוח - THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W ש"ח475 * גוף קירור למעבד - Zalman CNPS7000A-Cu ש"ח245 השאלה שלי אם המערכת תיהיה שקטה ? (שממרחק של שני מטר כמעט ולא ישמעו את המחשב) ואם יש רכיבים אחרים יותר טובים באותו מחיר של הרכיבים האלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 1800XP AMD , והגיע הזמן לשדרג...המחיר 1500 שח (גג) צריך לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח. (דרישות מהכרטיס מסך - שיריץ משחקים ישנים (אנריל טורנמנט בלבד, האמת..) בעל SVIDEO החוצה ושלא יחנק מסרטי HDTV [קשור בכלל?- המחשב מחובר ל TV פשוטה...) הנה מה שהרכבתי: (מבחינת לוח אם - רק ג'גהביט) מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤446 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38420 זיכרון SAMSUNG DDR2 512MB 667Mhz CL5 ¤108 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T6553CZ3-CE6DE כרטיס מסך GIGABYTE nVIDIA GeForce 7200GS 128MB PCIe ¤228 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37365 ספק כח Cooler …
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בימים אלה להחליף את המחשב הנייד שלי. אני משתמש היום בVOSTRO 3550 של DELL והוא מחשב ממש טוב. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1jh5ebe9f1 אני מבסוט ממנו אבל העניין שהוא גדול וכבד לי. ופה אני צריך את עצתכם: 1. שימוש- בראש ובראשונה זה מחשב שמשמש אותי ללימודים (אני סטודנט להנדסת מכונות בבן גוריון), לראות סרטים בHD, גלישה באינטרנט, משחקים ברמה פשוטה, כתיבת מסמכים וכו'... 2. גודל מסך- כמו שאתם רואים אני עובד היום עם 15.6" שהוא סבבה אבל כנראה שבהתחשב בצריכת סוללה וגודל ומשקל הוא פחות מתאים לי. אז אני מחפש משהו באיזור ה-13.3"-14" לא פחות מזה. 3. משקל- זה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את המחשב. חשוב שיהיה קל יחסית לגודלו. איזור ה-1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניית מחשב לאחי שחי בניו יורק לצורכי עריכת וידאו וכו'. דרישות: 2 ג'יגה זיכרון. FIREWIRE-או בלוח אם ואם זה מייקר בהרבה אז כרטיס PCI. דיסק 320GIGA כרטיס מסך טוב עם VIVO. מעבד רצוי 6600-לא מתוכנן OC אבל לא יזיק מאוורר שקט. אם אשר לשלב גם הרכבה כי אין לו שמן של מוסך בחומרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט אינטנסיבית ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24", ומקלדת עכבר אלחוטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני רוצה פה דעות , עוד כמה יימים אני קונה מחשב חדש. ואני רוצה את דעתכם בנוגע למפרטים , אז התקציב שלי למחשב החדש הוא 3,700 אני רוצה שתביאו לי כל מיני מפרטים , אבל שיהיה פגזים מצויינים ל3,700 . תודה לעוזרים , ואני מעדיף כרטיס מסך X1950Pro 512 mb ושהמפרט יהיה במיוחד בעיקרון למשחקים כמו CS , שיעבוד חזק במשחקים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן הרכבתי מחשב שרציתי לקנות, אבל עכשיו בגלל צאת הכרטיסים 4850 יש לי דילמה קטנה.. המחיר שיוצא לי הוא סביבות 2500-2800 ש"ח. אז המפרט: E8400 GigaByte DS3R 2GB ADATA או 4GB 8800GT / HD4850 (הדילמה שלי הכי רצינית) מארז - THERMALTAKE Soprano / Raidmax Sagitta Enermax 400W Liberty Seagate 500GB 32MB Buffer מקלדת וכו' וחומרה שמסביב כבר יש, כולל מסך. מומלץ להחליף כמה מהפריטים כאן? או שזה נראה לכם בסדר? תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בלוס אנגלס ארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד פה הבעיה שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד לא בניידים א קודם כל אני מעוניין המחשב למטרת אינטרנט סרטים קצת ובעיקר ללימודים בהמשך! (כשנחזור לארצנו) איזה חברה לבחור?! איזה גודל מסך?! איזה חומרה?! עם יש ביטוח בארץ על מחשב שנקנה בחו"ל?! ואם מישהו יודע תווך מחירים ואיפה יש מקום טוב לקנות בו אני ישמח בתודה אוהד זיני
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, עד שעברתי ל8 השתמשתי בדרייברים של דל לכרטיס ויפי, הם לא כל כך היו נחוצים אבל הוא הגיע עם תוכנה שמאפשרת להגדיר את המחשב כראוטר וזה היה מצוין. לצערי האתר של דל לא מראה על תמיכה של הדרייברים בוינ' 8. כשניסיתי להתקין את הדרייברים של 7 הוא לא היה מוכן להתקין בטענה של בעיות תאימות. והוויפי עצמו עובד אבל ממש לא משהו (הרבה מאוד פעמים הוא לא מצליח להתחבר לרשתות תקינות וכ'ו) עכשיו אני רוצה גם שהוויפי יעבוד נורמאלי וגם את התוכנה של הTethering האם למישהו יש מושג איך אני משיג את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח ל-2 האפשרויות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים פשוטים כמו DOTA 2 , תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA 2, Hearthstone -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 - 14, לפחות FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם …
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היה לי תקציב 5500 ובסוף הבאתי מחשב חבל"ז עם מחיר נמוך ממה שחלמתי תנו חוות דעת(אם אתם מביאים לי מפרט אחר אז רק אינטל) מעבד:E6600 לוח אם:gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון-kingston 2gb dual channel 800ghz כרטיס מסך-asus-geforce 8800 gts 320 mb צורב:lgX18 rw מארז:של חברה לא מוכרת-כולל ספק כוח 500 וואט דיסק קשיח-160 gb sata 2 מערכת הפעלה-vista premium 64 bit מחיר כולל-5000 ש"ח מה אומרים? ??? אני פוחד שעשיתי עסקה לא טובה...
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום היום בדקתי בחנות מחשבים שבכפר ונתנו לי תמארז הזה ב 4.200שח הנה הפרטים: מעבד Intel Core TM2 Duo E6300 1.8Ghz 2MB 1066Mhz לוח Intel Desktop Board D946GZISSL ISELTON זיכרון DDR2 512MB 667 AMERICAN DATA ( אפשרות לעוד 512MB אין בעייה) דיסק קשיח WD250GB 16MB כרטיס מסך 7600GT +DVI 256MB מארז תצוגה LCD אחריות 3 שנים על הכל. איך? אם אפשר בבקשה לקבל תמונות על המארז הזה ותודה...
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד זעיר בשביל מסמכי וורד בעיקר, וגם גלישה באינטרנט. אם אני קונה את הדגם הזול ביותר, לדוג' זה. האם זה יעבוד בצורה סבירה, והאם איכות הבניה שלו, יחסית, סבירה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-