עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Schaap,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lee.,

אני צריך מחשב חדש לאשתי (יקנה במהלך או ישר אחרי ה-BF הבא עלינו לטובה, בהתאם להיצע ולהצעות שלכם) יש ברשותי עבורו כונן SSD (אגיליטי 4 מה-BF הקודם) בנפח שמספיק לחלוטין לאשתי וסטיק אחד של 8GB ראם DDR3 1600 (גם מהBF הקודם). מה שאומר שאני צריך מארז+ספק, לוח אם ומעבד. אשתי צריכה את זה לשימושי אינטרנט כלליים ואופיס. לא יותר. אני מעוניין במחשב קטן ככל האפשר, מאחר והוא עשוי למצוט עצמו בסלון כשנעבור דירה. האפשרויות הן 1. ללכת לכיוון של מיני מחשב NUC \ Edge Vs8 \ Brix. היתרון הוא שהם באמת קטנים. החיסרון זה שהם יותר יקרים ופחות חזקים. וגם כשאפשר לקנות אותם ללא דיסק קשיח וזיכרון, הם צריכים זיכרון לנייד וקשיח msata. הפלטפורמות שלהם מבוססות על מעבדים של מחשבים ניידים, שלהבנתי עשויות להי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Muadib,

אז יש לי את החבר הבא מ 2012 שעלה לי בערך 2K $ בארה"ב בזמנו:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by as66,

נתוני מחשב: 1)מחשב עם תקציב 6600-7000 ש"ח (מחשב בלבד ללא כל ציוד הקיפי) 2)המחשב מיועד בשלב ראשון לעבודה מהבית,משחקים בינוניים +, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות ובשלב שני להפוך לשרת ביתי (בעיקר לשרת הורדות וקבצים) 3)אין צורך בציוד הקיפי (קיים ממחשב ישן), בעתיד ירכשו עוד HD וכרטיס לווין להוספת אופצית PVR 4)אין צורך בכונן דיסקטים 5)העדפה למוצרים מחברות ידועות (ולא ל No Name) 6)נבחר מארז גדול לאפשר זרימת אוויר ומאוררים גדולים לשקט יחסי 7)מערכת הפעלה תירכש בנפרד 8)יכולת לבצע OC בסיסי בלבד ויכולת לשדרג ולהוסיף רכיבים עתידיים אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא : INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 כרטיס רש…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טוב בסוף לא קניתי את ההוא ב3, כי חשבתי להעלות או להעלות והחלטתי שכן אז תציעו לי בבקשה מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי ב4000 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המחשב הנוכחי שלי הוא בן 9 חודשים. מאז שרכשתי אותו לא היה לי צורך לבקר בפורומי החומרה השונים וכעת, משהיצצתי בחזרה אני רואה שההמלצות דומות מאד למה שרכשתי! מן הסתם, מוצרים חדשים נכנסו לשוק אך עם זאת ההתקדמות - כלומר מה שביכולתי לרכוש היום בתקציב זהה - איננה משמעותית כפי שציפיתי... המפרט שלי מבוסס על הקומבו Athlon 3200/NF4/6600GT שעד היום נחשב up-to-date באופן יחסי! בהסתכלות אחורה, מסתבר שהרכישה שלי באה בתזמון מושלם - בדיוק כשלוח ה-NF4 הראשון נחת בארץ ואני הייתי בין קוניו הראשונים יחד עם 6600GT PCI-e ו-Athlon Winchester 3200. היום הרכיבים ירדו ב-1000 ש"ח, שהם 1/6 מהמחיר ששילמתי. הרכישה כמובן בוצעה בגלל "צורך השעה" ולא בגלל תכנון מוקדם, כך שאיני יכול לקחת קרדיט... האם לדעתכם ה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by J.a.C.k,

אני צריך מפרט למחשב במסגרת של 5500 עם חריגה מאוד קטנה אולי אני צריך כרטיס קול טוב שיהיה טוב להקלטות ומעבד חזק אבל כרטיס מסך טוב גם לא יזיק הא וכן, צורב DVD איכותי נב ללא מסך וציוד הקיפי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זה הפרטים של המחשב שקיבלתי מחברה שאני מכיר וסומך עליה. המחשב למשחקים כפי שכתוב בכותרת ללא OC שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB (P/S Not Inc) Case 220.00 ¤ Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU 1550.00 ¤ WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 450.00 ¤ Gigabyte GA-G33-DS3R Intel G33 VGA LGA775 Motherboard 661.00 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX 2048MB 2x1024 DDR II 800 Dual XMS Memory 650.00 ¤ 19" LG L1953TR (2ms) DVI LCD Monitor 1300.00 ¤ Coolermaster 500 W eXtreme Rev 2.0 Power Supply …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by serg90,

היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם.אני שם לב שחלקנו במצב רוח קרבי,ולמרות שגם אני חדש באתר,הרי שההתלבטות שלי אמיתית.אני מבקש הצעות למחשב(ללא ציוד היקפי)אשר יעודו אבטחה,משחקים,אינטרנט וסרטים(הרבה דרישות,האא).הוריי מתגוררים במושב בקו התפר,ומדי תקופה 'תורמים'' ציוד חקלאי לשכננו ממזרח.המחשב אמור להיות מחובר למספר מצלמות חיצוניות באמצעות כרטיס מיוחד(חיבורי bnc ).ההקלטה,באופן תמידי,או עפ"י תנועה(vmd )מתבצעת על הדיסק הקשיח.עפ"י מפרט יצרן הכרטיס,נדרש מחשב p-4 1.7g , זכרון 512 sdram ,ודיסק 80gb .כרטיס המסך,לפי היצרן,הוא 32mb . ע"מ להמנע מרכישת שני מחשבים,חשבתי ליצור יחידה אחת שתשמש את אחי הצעיר למשחקים,סרטים ואינטרנט ובמקביל יפעל המחשב למען בטחון המשק ולתפארת מדינת ישראל.המחשב אמור לפעול באופן תמידי ול…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by avioo360,

בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

13. Started by aviv323,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (במידה וצריך מסך 5500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תוכנות בנושא תכנות ושוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הבנתי שיש צורך במסך כי למסך שלי יהיה אוברקלוקינג או משהו בסגנון, אז במידה וצריך מסך התקציב הסופי הוא 5500. המסך הנוכחי : samsung c24f390fhm 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המחשב משמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. לא כולל מסך וציוד הקפי שאני קונה בנפרד. מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 590 590 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASROCK כמות מחיר סה"כ ALiveNF6G-DVI AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 1 365 365 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston 1 170 170 1GB Kingston 1 320 320 כרטיסי מסך‏ Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 720 720 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB 1 240 240 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 170 מארזים‏ כמות מחיר ס…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by orel80,

1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Designer,

אהלן, בימים האחרונים קניתי מחשב חדש אבל קניתי אותו ממספר חנויות+דברים שכבר היו לי. אשמח לדעת מה ערכו. כמו כן, אשמח לקבל הערכת מחיר עבור המחשב הישן שלי. [TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]המחשב החדש[/TD] [TD]המחשב הישן[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7-4790K[/TD] [TD]Intel Core 2 Quad Q8200[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cooler[/TD] [TD]Noctua NH-D14[/TD] [TD]קירור בינוני של Zalman[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X[/TD] [TD]Kingston 4x2GB DDR2 800Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Motherboard[/TD] [TD]Gigabyte Z97X-GAMING 5[/TD] [TD]Gigabyte P35-DS3P[/TD] [/TR] [TR] [TD]GPU[/TD] [TD]Gigabyte NVIDIA Geforce GTX 7…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 6th Finger,

אהלן! * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+שימוש כסטרימר לטלוויזיה), הרצת תוכנות לא קלות - Solidworks, Matlab. * גודל המסך: 14-15.6". רצוי שיהיה מט. * משקל רצוי: שמצד אחד לא יהיה כבד מדי, אך מצד שני שהורדת המשקל לא תפגע משמעותית בביצועים. * זמן סוללה: אין לי ידע בנושא, אבל אני מעריך שזמן סוללה ממוצע יספיק (אני נמצא בסביבת עבודה בה כמעט תמיד ניתן למצוא שקע להתחבר אליו). למיטב ידיעתי גם ניתן לקנות אח"כ סוללה בנפרד - כמה עולה סוללה טובה? אולי יהיה משתלם לקחת מחשב עם סוללה זולה ולקנות בנפרד עוד סוללה מאשר לקנות מחשב עם סוללה טובה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? יכול להיות אופציה נחמדה, אבל לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מחשב שאוכל לעבוד איתו כסטודנט להנדסה (אין הרצת תוכנות מאד מיוחדות מלבד MATLAB), כמו-כן, שיוכל להריץ סרטי HD על עצמו ועל טלוויזיה באיכות גבוהה, ושיהיה מספיק חזק ורלוונטי ב-4 שנים הקרובות. (מעבדי I5 או I7) אין צורך בהרצת משחקים על המחשב. גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא קריטי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה מספיק חזקה עבור סטודנט. (חצי יום בחוץ) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI אין שום צורך בכונן חיצוני לדוגמת DVD או בלו ריי, אמנם עדיף כונן גדול, ככה שאני לא תלוי בענן. רצוי אחריות של 3 שנים. אשמח לשמוע על דגמים נוספים שחורגים מהתקציב, תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Amitai Milshtain,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by foniko,

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by אוריפ,

היי! סבא וסבתא שלי קונים מחשב חדש בשביל שסבא שלי יוכל לבדוק עדכונים של דברים שלו באנטרנט ושיוכל לשחק קצת (לא משהו יותר מתוחכם מסוליטר). הנה מפרט AMD: 0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ 1 330.99 ¤ 1 927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 851 Toshiba 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 804 Microsoft Wireless Optical Desktop Kit 296.01 ¤ 1 296.01 ¤ 7 4990…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים