עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoRtZkInG,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=680&seqArticleTypeID=24&numberOfPages=1

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by natan805,

זה לחבר שלי, והוא פשוט מחפש משהו אמין שנותן תמורה למחיר. שימוש לתקליטיה ואלי קצת למשחקים, ולכן נראה לי שצריך נפח גבוהה לאחסון וכן עדיפות למסך כמה שיותר גדול מינימום 15.6.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shaharper,

שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אפשר לסדרת שחלק ממשטח העכבר במחשב, יהיה לגלילה של עמודים. זה מה שחברי עשה. הבעיה היא, כמו שאמרתי בכותרת , שבתוכנות office 2007 זה לא עובד. פשוט אין גלילה. נאדה. עם office קודם זה כן עבד. עם קבצי pdf זה כן עובד. עם כל תוכנה אחרת שאפשר לגלול בה, זה עובד. רק עם האופיס 2007, זה לא מגיב. יש לחברי גרסה elantech touchpad 3.0.2.2 היא משנת 2005(השנה בה המחשב נקנה). אשמח לעזרה :-)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kaki356,

Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤599 1 מארזים Thermaltake Eureka Black VC8000BWA ¤844 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 1 כרטיסי מסך Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤1457 1 צורבים PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤201 1 Total Price : ¤6015 + http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 680 + http://www.fo…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה.. יש לי 10,000 שקל בערך לקנות 2 מחשבים אחד בשביל אחותי, היא משחקת בסימס 2 לא יותר מזה.. ועושה עבודות, אינטרנט וזה... כולל מסך LCD בשביל הצרכים האלה (17 אינץ עדיף, בגלל בעיות מקום), ואחד בשבלי, למשחקים הכבדים והחדשים, פוטושופ וקצת גרפיקה יותר כבדה כמו, 3DSTUDIO וכו' .צריך גם מסך LCD שיתאים לצרכים (לא משנה איזה גודל). אני לא ממש מעודכן בדברים החדשים כי אין לי מחשב כבר חודש ומשו.. אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. =]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אוקיי אז ככה, מצאתי באתר של KSP מפרט כזה : Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL 2.5 (DUAL 512x 2 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK 5.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 המחיר של כל זה (כולל מארז והרכבה) 5090 ש"ח עכשיו מה שאני חשבתי לעשות זה להוציא את הצורב(יש כבר אחד בבית) לקחת הארדיסק של 80 במקום ה160 (יש של 250 בבית אז לא חסר מקום..) להחליף את ה2 זכרונות 512 לאחד של ג'יגה ... בכסף שירד לי מכל זה להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס הזה : power color X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E יש הצעות לשיפור לפני שאני מזמין ? המחשב מיועד אך ורק למש…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xray,

לפני כשנתיים קניתי מחשב של איטל פנטיום 4 וחשבתי שעקב ההשקעה הרבה (כלכלית)יהיה לי שקט לכמה שנים ,איפה שנים ואיזה שקט . היתי רוצה המלצה למיפרט למישחקים ,משהוא שאולי כן יחזיק קצת מעמד .

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, בעקבות שרשור בפורום אחר (מארזים וספקים) אני מבקש עזרה בהמלצה על מפרט למחשב משרדי שקט במיוחד. הייתי שמח גם אם מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה את המחשב מורכב לפני שקונים אותו בשביל לוודא שהוא באמת שקט - יש לי כמה ניסיונות רעים עם מוכרים שאמרו שהמחשב הולך להיות שקט אבל בסוף הוא לא היה כה שקט. הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע איך לבחור קומבינציה של ספק כוח\מעבד\לוח אם שיחדיו יגרמו לכך שהספק כוח יפעל בשקט. מנסיון שלי המאווררים של המארז עצמו ושל המעבד לא מאוד מרעישים וניתן בקלות להחליף אותם לשקטים חדשים, כך שהבעיה המרכזית שלי היא המאוורר של ספק הכוח. אני גם יודע מנסיון שאותו ספק כוח ממש יכול להרעיש בצורה שונה כשהוא מחובר למחשבים שונים, ולכן אני צריך המלצה למפרט…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב גיימרים, העתקתי את הפורמט המומלץ מחוקי הפורום ואני אענה על השאלות לפי הפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, כרגע באטלפילד 3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, FPS למיניהם, WOW, ELDER SCROLLS, FALLOUT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, ברצוני לבקש מפרט מחשב ב6000 ש"ח כולל מסך, השימוש העתידי נמצא בכותרת. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Dawn,

אני מעוניין לקנות אותו, מוצא חן בעייני. אני צלם וחובב גראפיקה, השאלה שלי היא האם הוא יכול להחזיק תוכנות כמו פוטושופ (CS2, CS3), free hand ועוד.... אני מודע לזה שהוא לא חזק במיוחד אבל אם הוא מסוגל להחזיק תוכנות כאלו אז העבדודה בהן נסבלת? מה שאהבתי בו שהוא יכול לבוא איתי לכל מקום, שהוא קטן וחמוד, יכול לשמש לי כתחנת למידה ועריכה ניידת. יש אפשרות גם ךהתקין עליו ווינדוס אני יודע, האם ווינדוס XP פרופיישנאל הוא מריץ? תודה רבה לעוזרים, מאוד חשוב לי ואני מודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pa6o6it,

שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שלהלן. מדובר במחשב לשימוש ביתי "פשוט", לכן בחרתי במעבד צנוע יחסית וללא כרטיס מסך. מדובר במחשב עבור אשתי, לא בדיוק גיקית מחשבים ומבחינתה עדיף שהמחשב ימשוך כמה שפחות תשומת לב (מראה, רעש); היות והמחשב חייב להיות ממוקם על השולחן שלה (אילוצים כאלה ואחרים), בחירת מארז קומפקטי ואסתטי ורכיבים שקטים הם שיקולים חשובים. שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: האם יש צורך בקירור טוב יותר למעבד, או שהמאוורר שבא עם המעבד מספיק לצרכים הצנועים שלי? מה רמת הרעש שלו? האם הרכיבים האחרים שקטים יחסית? לא צריך דממה מוחלטת, אבל חשוב לי לא להכניס הביתה טרקטור 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 2500 ש"ח …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Effi Kalo,

https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים

20. אני בונה מפרט לחבר שלי ב- 7000 ש"ח. המטרות שלו הוא משחקים ושמיעת מוזיקה בעיקרון. 1100 הולך למסך של ויוסוניק va172 או משהו כזה (זה שהיה בידיעות אחרונות) ועוד בערך 700 אולי יותר לרמקולים creative i-trigue 3300. ככה שנשארו 5200 ש"ח למחשב עם עכבר ומקלדת. הצעתי לחבר שלי את ה- 6600gt כיוון שהוא רוצה כרטיס לשנתיים בערך ואז לקנות איזה mid-end חדש שיצא אז(זאת אומרת שהוא צריך ספק חזק אני חושב). חשבתי על משהו כמו: Amd athlon 62 bit 3000 winchester מעבד nforce 4 של ג'יגה בייט (הרגיל, לא האולטרה) לוח אם geforce 6600gt של איזו חברה כלשהיא (לא נראה לי שצריך את זה עם האוברקלוק כי הוא יחליף כרטיס עוד שנתיים אבל מה שנראה לכם) W.D 160 GB Sata הארדיסק Logitech MX 510 עכבר Genius KB-21E (סתם …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by arpa,

תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט, או הצעות כלשהן לשיפור? מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1210 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 330 2 660 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 PRO 256MB, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 415 1 415 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 220 1 220 ציוד רשתות? Wireless Lan Price Units Total D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ 195 1 195 מארזים? Price Units Total Su…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Spootnik,

דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EEstudent,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, בניתי כבר מפרט בסיסי: הסר כמות מוצרים סה"כ 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,289.91 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,131.13 ש"ח Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 402.71 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,823.75 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,739.04 ש"ח לזה מצתרף 3800+ X2 שאני עדיין לא יודע כמה עולה אבל לא עובר את ה2400 מבדיקה בחניות אחרות. וכרטיס מסך 7800GT - תלוי במחיר, יכול להיות גרסא מוחלשת. השאלה אם יש מקום לשיפורים או למשל לוח אם אחר כי בלוחות אני לא מבין. כרגע לא מתוכנן אובר, כן אני מודע לזה שהזיכרון שבחרתי גרוע לזה אבל הייתי …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים