עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bad-sector,

יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by guuner,

היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הי, אני מעוניין למחשב שיריץ לי את GTA 5 החדש שיוצא על 4K ( אם זה אפשרי כי ראיתי שציינו בשלא קיים כיום מעבד שיודע לטפל ב 4K כמו שצריך) . אני מעוניין לקנות גם מסך 4K אם כמובן היה ניתן לעבוד ברזולוציה הזאת מבחינת עיבוד ? מוכן להתגמש לגבי המחיר אם יש משהו שמשפר משמעותי . תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם המחשב ישמש לעבודה בתלת מימד וכמו כן שאר השימושים (כגון משחקים). התקציב משתמע מהחלקים ששמתי פלוס מינוס. ואני לא הולך לעשות Overclocking. Intel® Desktop Board DQ35JO Intel Quad Core Q6600 gainward geforce 8800gt 512 2X 2GB kingston/samsung, 800 mhz (זיכרון) 2X320 WD Raid01 או 500X2 (תלוי במחיר). מסך של Samsung 971p (בהנחה שעוד נשאר בחנויות הדגם הזה). עריכה: לגבי כרטיס קול אני ישתמש בכרטיס audigy קיים רמקולים של Creative Inspire 5200 (קיימים גם הם). מקלדת סטנדרטית ועכבר שקלתי לרכוש משהו של Razer. זה המפרט שעבדתי עליו עם מי שאני מזמין ממנו. עכשיו אני עומד כרגע בצומת דרכים. חשבתי לעצמי שאולי אני יכין לעצמי מחשב תומך SLI על-מנת שבעתיד... בוא נניח בעוד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by A1eX,

כולל מסך דק וללא ציוד הקפי. המפרט מיועד לשימוש כללי שזה אומר - עבודות, מוסיקה, קצת משחקים (לא כבדים) ואינטרנט. בדגש על: צורב DVD, זיכרון 1GB, כ. קול חיצוני (הכוונה ללא מובנה ללוח).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. לפני חודש פתחתי פה נושא עם אותה הצעה אך רק היום היום הולדת שלו ולכן רק היום קונים לו את המחשב. אז חשבתי שאולי אחרי חודש יש איזו ירידה במחירים או משהו השתנה ואולי ניתן להחליף משהו\לשפר. הדרישות הן ככה: המפרט שקיבלתי אז הוא כזה: המפרט הובא לי ע"י artyom בפורום והוא מהחנות http://tms.co.il. האם להישאר עם המפרט הזה או יש משהו שאפשר להחליף\לשפר. תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by bv500,

ממה שקראתי בפורומים ראיתי שאתם לא ממש בעד המוצרים שלהם בתחומים האלה, למה? המארז נראה לי ממש נוח, מאוורר מאוד, ויפה... הבעיה היא במחיר = 1450 את הספקים שלהם בכלל אין מה לדבר על איך שאתם קוטלים אותם... הספק 500W עולה = 680 600W עולה = 830 ז"א למעלה מ-2000 שקל עוד לפני שהתחלנו... אם זה משנה המחשב בעיקרון יכלול את ה- P5B Deluxe, E6400, 1950PRO אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בעניין הזה, למה מה שהצעתי לא טוב, מה אתם מציעים במקום, ואם יש גם מבחני ביצועים תודה!

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by tomer_va,

שלום רב, ראשית ישר כח על הפורום אינני מבין גדול במחשבים ונעזרתי בו רבות! ובכל זאת..... אחי נוסע בעוד מספר שבועות לארה"ב ואני מעוניין שירכוש לי נייד כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/M500/M505-S4947 http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A500/A505-S6965 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? אשמח אם תפנו אותי לדגמים אחרים שלדעתכם טובים יותר בטווח המחירים הזה תודה רבה תומר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Triple-z,

שלום, יש ברשותי HP530 בן שנתיים וחצי-שלוש הסוללה שלו כבר גמורה וחשבתי להזמין חדשה מ-DX: http://www.dealextreme.com/p/hp-530-compatible-4800mah-replacement-battery-for-hp-510-530-series-24268 האם זה כדאי? יש למישהו נסיון עם סוללות מ-DX? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by greenheart,

שלום רב לכולם ! אני מקווה שאני מפנה את הבעיה לפורום הנכון.. במידה ולא אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאן שצריך יש לי מחשב נייד Compaq CQ61 הוא הגיע עם וינדוס ויסטה - מקורי מיד לאחר הפעלה ראשונית יצרתי לבקשת הודעה שהופיעה לי במחשב דיסקים של גיבוי ראשוני של המחשב לפני 3 שבועות רכשתי וינדוס 7 מקורי דרך HP - גרסת עדכון מויסטה ל - 7 וזה הגיע בשני דיסקים שבוע שעבר ניסיתי להדליק את המחשב וצצה לי ההודעה הבאה : "widows failid to start a recent hardware or software change might be the cause" למרות שערב לפני השתמשתי במחשב בצורה רגילה ולא היה שום דבר חריג בכל אופן בהמשך להודעה הזו ניצבות בפני שתי אפשרויות : 1/ launch startup repair (recomended) 2/ start windows normally לא משנה מה אני בוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by regevk,

למביני עניין בלבד , אני צריך עזרה ל - מפרט מחשב או דרישות מדוייקות (לא דרך אתר התוכנות) למחושב שיריץ --CUBASE ו PREMIIERE חלק. הכוון הוא : I7 , I5 בדור 12 16GB RAM NVME , SSD של 1 טרה איזה לוח אם מתאים ואיזה כרטיס מסך מתאים וספק כמובן אין כרגע הגבלה לתקציב אבל לא להשתגע במחיר. תודה לעוזרים.

14. Started by Xan,

שלום לכולם, אני מעונייין לבנות מחשב בין 12 ל- 16 אלף ש"ח יש לי כרגע רעיון לבסיס תרגישו חופשי להציע רעיונות הרכבה על הבסיס שאני חשבתי עליו או דברים טריים לחלוטין. מדובר במפרט ללא מסך. כרגע זה מה יש: 1. ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI (לא נעול על הלוח אם אבל כן צריך לפחות 6 סאטא ועדיף SLI) 2. 2xRaptor 36gb 10krpm(Mirrored) 3x HDD 500gb (Raid5) 7200rpm 3. ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe (אני יחכה ל R600 מ2 סיבות 1. המחיר ירד 2. אולי אני יוותר על SLI ויקח את ה R600) 4. Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb (קיימת אפשרות שאני יקח E6600 בסופו של דבר כדי לקצץ מחיר) 5. 2Gbit KIT DDR2 800 (אני עדיין מחפש זכרונות כנראה יהיה 2gb עדיך איזה שהוא value pack ולא performance …

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by jetman,

Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה לחדש את המחשב הישן על בסיס רכיבים ישנים קיימים. מה שיש לי: 1. מארז: gigabyte triton http://uk.hardware.info/productinfo/1601/gigabyte-triton-black#tab:overview 2. ספק כוח: קרוסאיר 450 וואט http://www.amazon.co.uk/Corsair-Series-Supply-Version-CMPSU-450VXUK/dp/B0015RSM7A מה שצריך לקנות: לוח אם עם כרטיס מסך on board ועדיפות שיהיה עם יציאה לכבל אופטי למגבר , מעבד, זיכרון,דיסק קשיח. מחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, סרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב עם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. אני צריך מחשב אמין (גם מבחינת החנות) ושקט. לא מתוכן OC עתידי ואין צורך בציוד הקפי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by Raki,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by רקred,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי oc. בנתיים בניתי את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 445.00 ¤ 1 445 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ 1 1140 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 147.00 ¤ 1 147 ¤ ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 680.00 ¤ 1 680 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ 2 1280 ¤ LG GSA-H10A/N 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200¤ ואת הכרטיס מסך הזה מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 יש משהו להוסיף או …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, חבר של אבא שלי מעונין לקנות מחשב חדש בתקציב של 6000 שקל. הוא לא גיימר ולכן לא צריך כרטיס מסך תותח או משהו כזה, המחשב זה יותר לעבודה ביתי אבל שעדין לא יהיה משהו מעפאן. הוא רוצה מעבד כפול ליבה של לפחות 1.8. 1GB זכרון פנימי. HD של 250GB. 2 מסכי LCD 17 ( אם יכנסו של 19 אינץ', אז אני לא חושב שהוא יתלונן ). מארז פשוט, לכן אני חושב להציע לו את ה- compucase 6A19. צורב DVD איכותי ( אני מניח שכדאי להביא לו משהו בסביבות ה-350 ככה, לא? ) כמובן תתאימו לו ספק טוב למפרט, אבל אני מניח שהכי טוב יהיה לקנות לו ספק של FSP, לא? ובמפרט הקודם שאחת החנויות הציעו לו, הם שמו לו GEFORCE7300, כך שאני מניח שהוא עדין רוצה כרטיס מסך, אבל לא משהו רציני. המפרט לא כולל רמקולים ( אני חושב, אם כן אז אנ…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  22. אני עומד לפני רכישה של מחשב ראשי לבית שמיועד לשימושיים מעורבים, תכנות, גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD ויישומי אונליין שונים. המחשב לא ישמש ליישומי עריכת וידאו למיניהם וישמש לצורך עריכה גראפית קלה ומינימאלית בלבד. המטרה העיקרית שלי היא בניית מערכת יציבה ומהירה שתחזיק 4 שנים לפחות באופן יציב וללא קרטועים (בדומה למערכות קודמות שבניתי), ותריץ משחקים כגון GTA, FIFA החדש, ומשחקי שוטר ואסטרטגיה שונים ללא בעיה, בהגדרות הגראפיות המקסמיאליות או הכי קרוב לזה, תתמוך בריבוי משימות תוך ריצה חלקה ומהירה. את המפרט הבא ערכו עבורי באייבורי לאחר שתיארתי פחות או יותר את הדרישות שלמעלה: מארז: arctic silentium T11 עם 2 מאווררים 12 ס"מ – 365 ₪ ספק: seasonic eco600 600W A.PFC 12CM – 360 ₪ לוח: …

23. Started by blueeye,

איך המפרט הזה חברה?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤822 לוח אם: DFI LANPARTY DK X38-T2RB ¤871 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤392 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤153 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ¤517 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:4967 ¤ המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי בתקציב עוד כ-500 שקל יש משהו שכדאי להוסיף או לשדרג מה…

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…

25. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר שנע סביב ה7000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, גיימינג, לימודים וסרטים- בקיצור מולטי פונקציונאלי. אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה. חשבתי על Dell XPS L702x XPS17-27204G5‎D או על Asus 3D G53JW-IX047V אבל האמת היא שאין לי מושג איפה האחד טוב יותר מהשני. אם תוכלו לעזור לי להחליט ולהסביר לי איפה האחד טוב יותר מהשני, או בכלל להמליץ על מחשב אחר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.