ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD, גלישה ומשחקים קלים כגון SIMS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי את ההצעה הבאה מ - KSP ותהיתי האם הרכיבים שהציעו לי הם אכן הרכיבים הנכונים והאם בתקציב הנ"ל אלו הרכיבים האופטימליים שאני יכול להשיג. אם יש מקום לשיפור \ שימור, אשמח לשמוע.[table] [tr][td]דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill htt…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (בינוני), צפיה בסרטים, סימולציות כגון MATLAB, תכנות VISUAL STUDIO 2010 * גודל המסך? 15.6" רזולוציה 1920X1080 HD * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 95% מהזמן המחשב יעבוד מהקיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3.0 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? כונן שהמגירה שלו לא תהיה נשלפת, אלה רק פתח לכניסה של הדיסק. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי אולי DELL\HP אשמח לעזרה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, באטלפילד 3 וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קצת וסרטים אולי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה,אימיילים וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם הרבה מאוד זמן החלטתי להגדיל את התקציב שלי בגלל דרישה למסך חדש. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2/COD4/Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש לכלול במפרט מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב לשימושים מקצועיים של מעצבת גרפית. כונן קשיח + כונן אופטי - קיים. התוכנות שעבורן המחשב - פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פלש ודרימוויבר. תקציב - 2000 ש"ח (כולל הרכבה). יש המלצות ? תודה לעוזרים ! הכיוון שאני חשבתי עליו - Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3215 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב לעריכת וידאו אינטנסיבית, זה המפרט: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 8MB BOX - מחיר 1440 ש"ח Asus P8Z68-V PRO - מחיר 975 ש"ח kingston HyperX 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 - מחיר 325 ש"ח (מחו"ל) Gigabyte Geforce GTX 560 Ti GV-N560UD-1GI - מחיר 1060 ש"ח Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI - מחיר 460 ש"ח Samsung Spinpoint F3 500GB HD502HJ - מחיר 700 ש"חScythe Mugen-2 - מחיר 210 ש"ח LG DVD-RW X22 Dual Layer Sata Black - מחיר 98 ש"ח SeaSonic S12II-520 Bronze Retail - מחיר 365 ש"ח Define R3 Mid-Tower Atx Black Pearl Case - מחיר 490 ש"ח Dell U2312HM LED - מחיר 1000 ש"ח Logitech Wireless Desktop MK52 - מחיר 220 ש"ח Creative Inspire …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לצורכי משחקים בתקציב של עד 4000 שקל כולל מסך (חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד HP Dm3-1100ej ואני נוהג להשאיר אותו מחובר לטעינה כל הלילה (אחת לכמה ימים). השאלה שלי האם זה עלול להזיק לסוללה באופן כלשהו? או שאין לזה משמעות? אשמח לעזרתכם... תודה 8)
-
- 11 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-