ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יכול לספר מה הוא כולל??? באתר של הדובים, החכמים כנראה פשוט שכחו לכתוב את הדברים הכי חשובים כמו השילוש וכרטיס מסך לדוגמה.... אופסי ;D www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=4950
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף לגיימינג שיריץ משחקים על הכי גבוהה ויהיה חלק..? אני גם עושה CF הכרטיס מסך שלי הוא Radeon HD 6850 (אני רוצה גם שיהיה מחשב די שקט) מפרט ראשון עם ביצוע CF : מעבד: AMD PHENOM II X 4 965 940 940 ₪ לוח אם : GIGABYTE GA-MA790X-UD3P 500 500 ₪ דיסק קשיח WD 1TB WD10EARS 340 340 ₪ זיכרון 1333 Mhz KINGSTON 4 GB DDR3 ( 2 X 2GB ) 260 260 ₪ צורב SAMSUNG X22 sata2 DVD-RW 120 120 ₪ מארז ATX USB ON FRONT 1120 150 150 ₪ ספק כח 750CORSAIR CMPSU-750TX Retail 660 660 ₪ כרטיס מסך SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 1074 ₪ מאוורר מארז Supersilent glacialtech 12” 104 ₪ + הכרטיס מסך שלי שלא צריך לשלם עליו Radeon HD 6850. זאת אומרת שיהיה 2 כרטיסי מסך. = מחיר של הכל : 4144 ₪ האם המפרט הראשון…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של חברת MSI על המקשים של כל הF (F2 F3 F4 F5 F6 וכו') יש סימנים של קיצורים סתומרת להגביר ווליום ולהנמיך / להשתיק / להכהות מסך ולהבהיר וכדומה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותם מכיוון שכרגע הם לא עובדים תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה אני זקוק למשחב למשחקים אני כיתה י"א אז אני מניח שלא יהיה לי ממש זמן למשחקים אז אני מוכן עכשיו להתפשר על כרטיס שהוא די חלש ובחופש לקנות כרטיס חדש. מה חשוב לי במחשב תמיכה של הלוח במרובעי ליבה. חברות איכותיות שיהיה אחריות על הרכיבים. אנילא זקוק לסך רמקולים מקלדת עכבר או ציוד הקפי אחר. צורבים וסידירומים גם אין לי צורך בהם יש לי כבר צורבים במחשב הזה. מערכת הפעלה יש לי. שהמחשב ייתמוך בויסטה כמובן שהוא יהיה מסוגל להריץ ויסטה. אם יש משהו לא ברור אז עדיף תשאלו לפני שאתם בונים את המפרט לא רוצה שסתם תתאמצו.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר יש לי יומולדת אז יש לי עוד 1000 שקל לתקציב הכנתי לעצמי את המפרט הזה בעזרת מפרטים אחרים... תגידו לי אם יש חלק שלא משתלם וששווה להחליף... ד"א רשמתי את המחיר של המעבד כמו שהוא אמור להיות אחריי ה22... חיכיתי המון זמן ואני לא מוכן לחכות אחריי ה22! מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤721 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 400GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3400620AS מחיר: ¤712 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי עורך עיתון, העבודה שלו לא דורשת מחשב חזק, עכשיו הוא על סלרון עם 256RAM וזה ככה ככה בשבילו. הוא רוצה לקנות שתי מחשבים חדשים ואני אומר שלא צריך להוציא על מחשב כזה יותר מ-2500-3000 ש"ח, במיוחד כי קונים שתיים כאלו כי אז זה יוצא 5000-6000 לשתי מחשבים. חובה מסך דק וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חובה כרטיס מסך, אפשר אפילו לשים לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך 6150 מובנה זה יספיק לו מעל ומעבר. תודה מראש.. =]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכולל אמור לנוע סביב 2500 ש"ח אם אפשר גם עם וגם בלי מסך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- מעוניין בלפטופ עד 1500 ש"ח למטרת עבודה ולימודים, שימוש באינטרנט, חיבור בין המחשב לTV - אין חשיבות לחברה היצרנית - מסך 15.6 בלבד - אוכל לקנות את המחשב מאילת ולחסוך את המע"מ אשמח גם להמלצה על חנות אם זה לא נוגד את חוקי הפורם - רצוי SSD אבל אם לא נכלל בתקציב אז לא קריטי - אין צורך במערכת הפעלה - רצוי שתהיה אחריות ל3 שנים אשמח לתגובתכם תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים לכבוד יום הולדתי וגם לכבוד זה שהמחשב לנובו שלי בן 4 וכבר דורש תיקונים פה ושם אז הגעתי למסקנה שהוא עשה את שלו ואפשר ללתת אותו לילדים שלי שבעיקר יראו בו סרטים אני מחפש נייד לעבודה שלי (טכנאי מחשבים) שהדרישות הם שיהיה קל ושיהיה אפשר להעזר בו בבדיקות אצל לקוחות כמו בדיקת רשת ומסכים וכו' הנייד של LG לדעתי עונה לקירטריון אך אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר וגם ממי שמכיר את ח.י שנותנים את האחריות אני יודע שהשירות של טושיבה שניתן על ידי מפעיל הוא מזעזע וגם השירות של דל שמיוצג על ידי ניופאן אם אני זוכר נכון הוא לא משהו בכלל אך על ח.י לא שמעתי עדיין התקציב לנייד הוא 4000 ש"ח זה הלינק למחשב: http://www.lg.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-T380-L.ARA4BA9.jsp וזה אחת הח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, אופיס, אינטרנט, משחקי דפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיפה 15.6 ומשקל כ 1.5ק"ג, אבל משקל לא קריטי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד דרייברים של דל 1525 לויסטה 64ביט וגם לxp? חוץ מדרייברים לויסטה רגיל (32 ביט) אני לא מצאתי שום דרייברים, יש למישהו מושג לגבי הנושא הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-