ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
ממש מתסכל לראות איך מעלים מחיר של כונן מ - 230 לפני חודש ל - 437/474 (תלוי חנות) עכשיו..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שנרכש לפני 3 וחצי שנים. אני מעוניין לשדרג אותו/להחליף רכיבים שעלולים להתקלקל עקב בלאי. אציין שאני משתמש במחשב לצורכי עריכת תמונות בפוטושופ ושימושים כלליים. מצ"ב המפרט של המחשב. אשמח לעצות, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 319 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 290 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 450W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 2075 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2116 ₪ --- מה דעתכם? (מחשב לא למשחקים אלא לעבודה משרדית וסרטים) ואיך בכלל החנות מישהו קנה מהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט שלמטה. -אין לי כוונה (גם לא בעתיד) להשתמש במחשב למשחקים. -אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה (כנראה אשתמש ב Windows Xp) -אין חשיבות לשקט -כמובן שטוב יהיה לרכוש מחשב שיישאר "עדכני" זמן רב ככל הניתן -אני מעדיף מארז קטן וקומפקטי -אין לי מושג לגבי אוברקלוקינג, לכן כנראה שזה לא יקרה -חשוב שתהיה יציאת sVideo (כדי להתחבר לטלויזיה פשוטה) המון תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤628 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4350 256MB DDR2 - RETAIL ¤211 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤305 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤12…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מנגנון שמפסיק את הטעינה של המחשב נייד שלי ברגע שזה מגיע ל100% טעינה? כי יש פעמים שאני מוריד קבצים במחשב והשקע חשמל מחובר למחשב,האם זה הורס את הסוללה ברגע שזה מגיע ל100%? או שיש מנגנון שמפסיק את הטעינה ברגע שהוא מגיע ל100% טעינה? המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פורסם במקביל בפורום תמיכה טכנית (מקווה שזה תקין) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק לים, אך אני בודק אולי יש דברים שלא ניסיתי / כיוון שונה שלא חשבתי עליו. דברים שנוסו עד כה: * בדיקת HD. * בדיקת זכרונות, החלפת זכרונות. * עדכון BIOS. * החלפת משחה תרמית על המעבד ועל הכרטיס הגרפי. * בדיקת תקינות המאוורר וניקוי בלחץ אוו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב כנראה עוד שבוע, איך המפרט הזה ? 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 SAPPHIRE RADEON X1600XT 256MB PCI-E 1100 ¤ 1 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרטים הבאים (ל-2 מחשבים שונים). המפרט בלינק הראשון צריך להתאים לעבודה עם גרפיקה, עיבוד תמונות, עריכת סרטי וידאו. השני מחשב לשימושים ביתיים - אופיס,אינטרנט ,סרטים. כאמור, התקציב בסביבות 4000 ש"ח, ורצוי מסך דק. אשמח לשמוע הערות/הצעות ייעול. תודה http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer6em.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer22jv.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים אפשריים, להלן מה שאני צריך במחשב: - מחשב מבוסס INTEL עם מעבד חזק (חשבתי על משהו בסגנון Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX ) - לוח עם עם כרטיס רשת וכרטיס קול שיהיה באיכות טובה - כ.מסך לא צריך להיות משהו חזק מאוד אבל משהו שיוכל להריץ משחקים בכבוד אם יש חיבור לכבלים זה יהיה מעולה... - דיסק קשיח יש לי כרגע 60GB IDE ואני די מרוצה ממנו. האם החלפה ל SATA תהיה משמעותית? - זכרון 512MB - צורב\DVD יש לי כבר אז לא צריך - מארז אני יבחר לבד (וגם מקלדת ועכבר) - אין צורך במסך בעקרון מה שאני צריך זה הצעה ל מעבד\לוח אם\כ.מסך\זכרון.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000. כן, של 1,000-1,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות - עריכה גרפית כבדה מאוד, תוכנות CAD, רינדור 3D, מידול וכד'. חייב לזוז מאוד (!) מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. בערך 22", FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10. לא חשוב, אבל כיפי. אם לא משנה תקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כלום. ניי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk, final cut pro x, photoshop, after effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. רמה גבוה אולי RAZOR או ALIAN WARE מקלדת עכבר ומסך א4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב פורום, אחרי שהכנתי מפרט איתכם ואחרים שלחתי למקום שממנו אני קונה את המחשב את המפרט שהורכב והם שלחו לי מפרט משלהם עם חלקים זהים או מקבילים. זהו המפרט: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3200 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המפרט בעיקרון טוב שוווה את המחיר ומספק את הסחורה (שהיא בעיקר משחקים! ועיצוב בקטנה) 2. האם הספק כוח שנתנו לי הכרחי? מישהו אמר לי שצריך 450-500 וש-60…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שלהלן. מדובר במחשב לשימוש ביתי "פשוט", לכן בחרתי במעבד צנוע יחסית וללא כרטיס מסך. מדובר במחשב עבור אשתי, לא בדיוק גיקית מחשבים ומבחינתה עדיף שהמחשב ימשוך כמה שפחות תשומת לב (מראה, רעש); היות והמחשב חייב להיות ממוקם על השולחן שלה (אילוצים כאלה ואחרים), בחירת מארז קומפקטי ואסתטי ורכיבים שקטים הם שיקולים חשובים. שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: האם יש צורך בקירור טוב יותר למעבד, או שהמאוורר שבא עם המעבד מספיק לצרכים הצנועים שלי? מה רמת הרעש שלו? האם הרכיבים האחרים שקטים יחסית? לא צריך דממה מוחלטת, אבל חשוב לי לא להכניס הביתה טרקטור 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 2500 ש"ח …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
the computer is for oc games and editing software like avid premiere and after affects the limit is 8500 nis how is the store skypc? the price will have a major cut in the next 2 months? מעבד Intel Core 2 Duo E6850 Box ¤1520 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6850 לוח אם ASUS Blitz Extreme ¤1676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31133 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤605 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL3 ¤1185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2FX800C32GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 כונן דיסקטים SONY Floppy…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-