ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
טוב אני חושב שעדיף שאתם תרכיבו לי מחשב! הנה הרעיונות שלי! מעבד amd לוח אם מבוסס nforce2 512 ddr Radeon 9700 (אני לא יכול לחכות ל9500 פרו!!) לא צריך מקלדת, עכבר, רמקולים! לא צריך גם צורב (אני מעביר את הצורב מהמחשב הישן!מבוסס סקזי) אבל אם יהיה איזה 250-300 שקל פנויים אז אני אקנה גם צורב חדש! מארז: אני לא עושה oc ואני לא הולך לגעת במארז! אולי להתקין כרטיס כלשהו או משהו כזה! אז לא ניראה לי שאני צריך מארז tower or full tower אם אתם חושבים שכן אז תגידו! ספק: כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות oc אז תציעו משהו שאני אצתרך ולא יותר מדיי!tsunamy350w יספיק? או hec300w ? ואני צריך גם כונן דיוידי! והרד דיסק: wd 80gig 8mb cache שחכתי להגיד שאני קונה גם את ה-lg flatron 700p אבל לא מהתקציב הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2-3% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי, עריכת תמונות ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מתכנן לשבת עם…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו לחסוך כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:world of warcraft,call of suty black ops,gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע הכי גרפיות זה למשחקים שכתבתי 3…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי המפרט הזה כבר בהזמנה אבל אני עוד יכול לשנות אותו ואשמח לשמוע דעות עליו AMD ATHLON XP 2800 EPOX 8RDA3 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon WD 80GB 7200RPM 8 MB Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB LITE ON 52X24X52 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Antec 350 Watt Thermaltake VOLCANO 11 Cold Cathode Fluorescent Lamp בנתיים לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד מה אתם אומרים על הזכרונות ? :-X כי לי אין מושג תודה מראש אסי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. למרות העובדה שמחשבים ניידים לא הכי מתאימים למשחקים אני לא נמצא בבית לכן מחשב נייח לא אוכל לקנות. לכן - אני מוכן להשקיע על המחשב הנייד. מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. ושיוכל להריץ משחקים כבדים כמו BF3 וrome total war2 שעומד לצאת. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell. אז אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רוצה לקנות מערכת עד 7000 עם זכרון לפחות 2 G דיסק קשיח 500 WD מעבד QUAD תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB TWINMOS*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 אשמח לתגובות! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם תגיבו ותציעו חלופות טובות יותר מעבד: ryzen 7 1700x ב880 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 3000*2 ב590 לוח אם: asus prime b350 plus ב 470 כרטיס מסך: msi rx 580 armor 8g oc ב 1047 ssd: Gigabyte SSD 256GB 2.5" SATA3 ב202 סך הכל:3189 מארז Corsair Carbide 275R וספק כוח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80 ואדר דיסק 1T wd כחול יש לי את שלושלתם אז לא צריך תקציב:3500 המחשב ישמש למטרות משחקים וערכת גרפית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפת 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה/בוקר טוב לכולם, אני קונה מחשב חדש שנועד לשני צרכים. הראשון הוא העבודה של אבא שלי שדורשת מחשב שיכול להריץ תכניות שדורשות המון כוח מהמחשב והשני הוא לצורך עבודה גרפית ושמיעת מוסיקה. התקציב הוא תקציב גדול (אבקש לא לשאול למה). הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ומפרטים בגלל שהתגייסתי לפני יותר מחצי שנה אז מבדיקה מהירה מפרט שנראה לי הגיוני מבחינת מה שאבי צריך הוא כזה: Intel Core 2 Duo X6800 Extreme 2.93 GHz 4MB ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI CORSAIR 2048MB 800MHZ DDR2 3-4-3-9 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD GEFORCE BLISS 8800GTX 768MB PCI-E CREATIVE X-Fi Fatality FPS ASUS DVDX16 / X48 BOX BLACK/WHITE LiteOn LH-20A1H 20x DVD+/-RW Double Lay…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות מחשבים ובניתי מפרט למחשב לבית... המחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים טורבו אלא למשחקים שאוכל להריץ אותם חלק ולאו דווקא ברזולוציה הגבוהה ביותר. המחשב גם מיועד להפעלת תוכנות רבות ועבודות. חשוב שיהיה מהיר... לא הלכתי על AMD מכל מיני סיבות... אז אל תגידו לי לשנות לAMD תודה דבר שני - בניתי גם מפרט על AMD שאותו אני אעלה אחרי זה... המפרט הוא זה: http://img318.imageshack.us/img318/...151214966qs.jpg (העלתי את זה כתמונה שניתן להגדיל) זה מלא והכל שם זה הקובץ למי שרוצה להוריד: http://s64.yousendit.com/d.php?id=U...KG14O6Q71GD0O0O כמה שאלות: בהתחלה רציתי AMD אבל המוכר אמר שנכנס לו לוח חדש שאמור להיות יותר טוב... הוא לא מוכר לי אבל נראה טוב... מה אתם אומרים? האם זיכרון ש…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לפתוח עסק בקרוב ורוצה מחשב נייד חזק ומהיר, אבל גם קל ואלגנטי (רצוי גם יפה). נעבור לפורמט המוכר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר - אופיס ומיילים ודפדפן (בריבוי חלונות ומשימות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשבתי על מסך P2422H בסיסי של Dell ועל סט עכבר-מקלדת פשוט של logitech. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כל המפרטים ברמה שאני מחפש באי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור SSD גדול יותר/זכרון גדול יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט/סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מתכוון לשחק משחקים, חשוב שיריץ 4K בלי ב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים תאני סטודנטית שמחפשת מחשב נייח, ממש אשמח לעזרתכם כולל המלצה איפה לקנות אני מחפשת מחשב, אין לי מסך, צריכה ווינדוס חוקי. השימוש העיקרי יהיה עבודה בוורד, מצגות קריאה וחיפוש בספרים של אלפי עמודים בpdf חייב להיות מהיר! זה הכי חשוב לי! רצוי כמה שיותר שקט, אין עדיפות לגודל... תודה!!!!!!!!!! ענקית !!!! אני עוברת ממקבוק וחיבת את עזרתם אז אם למישהו יש עצה טובה וארוכה ואין לו כח לכתוב אני אשמח להתקשר אליו
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר 3 שנים , הגיע הזמן להחליף את המחשב של אחי הקטן (זה לא המחשב שנמצא בחתימה שלי). מה הדרישות מהמחשב? שיהיה טוב סך הכל , אין שימוש יותר מידי מסיבי וכבד על המחשב אך המטרה שמשחקים (לא כבדים) שייצאו גם בעוד 3 שנים יעבדו על המחשב גם כן. התקציב הוא 3K פחות או יותר , סטייה של 100 - 200 שקל לא יהרגו אותנו. אני לא נעול על חנות מסויימת אבל כן חשוב שהיא תהיה מהמרכז ואני פתוח להמלצות בקטע הזה. אין צורך בציוד היקפי כיוון שאת המקלדת המסך (19 אינצ' של LG) העכבר והרמקולים אנחנו משאירים מהמחשב הקודם. יש לנו ניסון עם מעבדים של AMD וסך הכל אנחנו לא נגד כי כולם עבדו טוב מאד. כנ''ל לגבי ATI / NVIDIA. אין דרישות מיוחדות לכונן קשיח (250/500 יספיק בהחלט). גם 3-4GB זיכרון עשוי להספיק מבח…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש=] אני צריך מחשב לגיימרים תקציבי הוא 8 אלף ש'ח מטרות המחשב: משחקים כבדים והורדות אני צריך שהמחשב יכלול מקלדת שלא עולה על 200 ש'ח שיהיה מארז נחמד,משהו שיראה עצבני=] שהמחיר יכלול הרכבה +בדיקה מחשב שקט,לא בהגזמה - פשוט שלא יעשה לי חריקות הדרישות מהמחשב שהוא יריץ מצורה מקסימלית++ את המשחקים- קריסיס,קול אוף דיוטי4,קונטר סטרייק סורס ועוד דרישות מיוחדות: כרטיס קול חזק+++ [move]תודה לעוזרים[/move]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-