ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אופססססס...פורסם בפורום הלא מתאים - בבקשה להעביר! שלום לכל המשתמשים היקרים, אני שינית מפרט שרכשתי לפני כמה חודשים, שיפרתי אותו ואשמח לשמוע תגובות, הערות והצעות. תמונת המפרט מצורפת. [למי שלא שם לב או לא רואה יש 2 דיסקים קשיחים - בשביל RAID0]. בקשר למסך, בבקשה לא להתייחס - יש כבר מסך 22" ובקשר למחיר, הוא אינו נכון - אז לא להתייחס המפרט עולה 12,500 ש"ח. מה דעתכם? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה.. לילה טוב, אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחד מהדגמים הנ"ל של LG בהנחה משמעותית (בערך 3K ש"ח). הם נראים לי דומים מבחינת המאפיינים וה-L228 נראה לי עדיף בגלל המסך הגדול יותר (15.4" לעומת 13.3" ב-L228). אשמח לדעתכם. האם הדגמים הללו מומלצים והאם יש אופציה משתלמת יותר במחיר הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? סדר גודל של 2000, עד 2500 אם יש יתרון משמעותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית OFFICE ואניטרנט, + סרטים ודברים כאלה, לא HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב ולא צריך כונן קשיח 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3-4, לא צריך להיות סופר רועש, אבל אין ממש חשיבות לשקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב פורום, אחרי שהכנתי מפרט איתכם ואחרים שלחתי למקום שממנו אני קונה את המחשב את המפרט שהורכב והם שלחו לי מפרט משלהם עם חלקים זהים או מקבילים. זהו המפרט: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3200 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המפרט בעיקרון טוב שוווה את המחיר ומספק את הסחורה (שהיא בעיקר משחקים! ועיצוב בקטנה) 2. האם הספק כוח שנתנו לי הכרחי? מישהו אמר לי שצריך 450-500 וש-60…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
879 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97M-HD3 S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 480 ₪ - * מבצע * - Zalman Z1 + Seasonic 600W BUNDLE 130 ₪ - Scythe Katana 3 מחיר סופי: למזומן 4546 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4636 ₪ האם כדאי להחליף משהו? אני בחיים לא שמעתי עד היום על startpc, אני יכול להזמין מהם ללא חשש?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש עכשיו מה שחשוב לי בו שיהיה עם כרטיס מסך טוב למשחקים מעבד דור 13 של אינטל אחסון גדול שיהיה חיבור לכבל רשת עכשיו ראיתי את המחשב הזה איך הוא והאם יש המלצות אחרות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=865487 מחפשת מחשב לשימוש ביתי של בעיקר סרטים ואינטרנט. הייתי רוצה מחשב עם SSD ולא נראה שיש הרבה כאלה. למחשב הזה יש SSD ואני מתלבטת אם לקנות אותו. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה, שני
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים (לדוגמא: crysis 2, starcraft2, WoW, dead space2, borderlands) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך ורמקולים 4. האם יש ר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם : A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA זיכרון : 512MB x 2 CL2 Kit GEIL 400mhz כ.מסך : ATI raedon 9600XT +TV+DVI 128 MB כרטיס קול : CREATIVE live Value 5.1 ד.קשיח : s.ata 8MB 7200 120 GB ---תמליצו לי על חברה--- עוד דיסק קשיח שעליו יהיה וינדוז : WD "raptor" 36 GB s.ata 8 MB 10000 RPM ה10000RPM יהיה עם Vantec HD Cooler+panel+LCD צורב דיוידי : LG 4040B DVD+R/-R מארז: Skyhawk --aluminum--, led עם כמה מאווררים , חלון ומנורת נאון . מסך סמסונג :17'' 763 MB שטוח מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט : MS Internet + MS Mouse Wireless Optical
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
650 ₪ - Intel Quad Core i5 2400 3.2Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 1260 ₪ - NVIDIA GeForce Gainward GTX760 2GB GDDR5250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - Cooler Master Force 500 + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE 33 ₪ - Intel Original 1155 65W אין מה להגיד- עמדו במשימה. הצליחו להעמיד מפרט עם מרובע ליבות חזק, ספק עצמתי ואמין וכרטיס מסך מהיר ב3K בדיוק. שירות מעולה עם המון סבלנות. להבנתי זה הרבה שהיה אפשר להוציא מהסכום הזה. (נ.ב. היה אפשר לחסוך 200 שקל ב"שנמוך" ל7870 XT)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=680&seqArticleTypeID=24&numberOfPages=1
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-