ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למחשב אינטל שישמש לעריכת מוזיקה באולפן ביתי. כרטיס קול כבר יש בנפרד. התקציב 4000, רצוי פחות!!! הדרישות: מעבד 2.8 - מה כדאי 2.8C או 2.8E + לוח אם. 1 - שיהיה כרטיס קול פשוט און בורד (כמו שיש בכולם בעצם) 2 - רצוי 1 ג'יגה זכרון אם מסתדר, אם לא 512 כמובן 3 - כרטיס מסך פשוט, שיוכל להריץ משחקים ברמה מינימלית, רצוי יציאה לשני מסכים (כמו הNVIEW של NVIDIA) 4 - צורב 5 - הרד דיסק, רצוי 120 ג'יגה, מינימום 80 6 - עכבר ומקלדת אופטים אלחוטיים ,הבנתי שיש סט לא רע ופשוט של GENIUS, משהו כמו 160 ש"ח? 7 - מסך 17 שטוח, 8 - מארז כולל ספק, קריר ומאוורר אין צורך בCD DVD או FLOPPY....
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רוצה לקנות מערכת עד 7000 עם זכרון לפחות 2 G דיסק קשיח 500 WD מעבד QUAD תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט בתקציב עד 3500 גג חשבתי על זה : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E ram DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Enermax Naxn 550W Active PFC 12cm Fan PSU. מה אתם אומרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4670B[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1090[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]SST-RL04-650[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider[/TD] [TD=width: 10%, a…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ 2500 שח, או 3500 עם מסך. הרכבתי ב KSP את המפרט הבא. אשמח להערות ו/או הארות. המחשב ישמש אותי לדברים הסטנדרטיים (אינטרנט + אופיס), וכמו כן משחקים. יש לציין שאני לא graphics whore ולכן אני לא צריך להריץ אותם ברזולוציה 4096*2048. minimum settings מספק בהחלט. בתודה לעונים. מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Zotac 9600GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחר קריסתו של מחשב הגיימינג שלי אני נאלץ לפנות למחשב חדש. ישבתי וחשבתי והרכבתי את המחשב הבא.... הצרכים: מחשב גיימינג חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים בקלילות של 60 FPS על אולטרא התקציב: 7K 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם זה לא הפורום המתאים אנא תראו לי את הכיוון בבקשה. קניתי מחשב נייד Asus N550JK לפי עצתכם. כעת אני שואל לגבי משטח קירור טוב (ולא יותר מדי יקר) אני לא יודע להגיד לכם את התקציב כי אני לא מבין במחירים של משטחי קירור.. הוא צריך להיות נוח וקל יחסית לנשיאה בתוך תיק. תודה רבה אביב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב אשמח לעזרתכם/ המלצתכם ברכישת מחשב * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט - בעיקר אינטרנט אופיס, אולי בעתיד תוכנת שרטוט בסגנון solidwork ומשתמש בתוכנות עיצוב קלות לצילומי גופרו * גודל המסך? לא משמעותי, מינימום 13.3 * משקל רצוי? עד 2.1 קילו, עדיף לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כל כך מבין, הבנתי שיש המלצות על SSD, בגדול 4 ג'יגה זכרון ו500 ג'יגה כונן קשיח יספיקו * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף יודע שהדרישות מוזרות קצת. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור את ה 2500 בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני רק משחקים כמו DOTA , HON -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-