עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Delver,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט למחשב משחקים ב4700K ואני לא מתכוון לעשות oc. מעונין לרכוש את המחשב בiqpc אז אם אפשר לתת לי מפרט משם. מטרות המחשב:משחקים וגם קצת גראפיקה. ציוד היקפי: לא צריך ציוד היקפי, חוץ מצורב dvd שאת זה אני רוצה במפרט. לא צריך כרטיס קול . יש לי עדיפות למחשב 4 ליבות אם אפשר את q6660. העיצוב חשוב לי מאוד והשקט עוד יותר ואני מעונין שאתם תחליטו לפי התקציב בין antec p182 או אנטק סונטה 3 עם 500W ספק כוח. אם יש משהו להוזיל כדי לקנות את הp182 ואפשר לצמצם בו אז אפשר. ואני רוצה כרטיס טלויזיה של pvr 150. ואני צריך את הרכבת המחשב במעבדה. *יש לי התלבטות רצינית מאוד בנושא הcf יש לי עוד כסף להוסיף למפרט בשביל הענין של ה-CF אבל אני רוצה לדעת אם בכלל אני צריך את…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב גיימרים, העתקתי את הפורמט המומלץ מחוקי הפורום ואני אענה על השאלות לפי הפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, כרגע באטלפילד 3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, FPS למיניהם, WOW, ELDER SCROLLS, FALLOUT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nondos,

שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eldad7,

מעבד: amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם : A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA זיכרון : 512MB x 2 CL2 Kit GEIL 400mhz כ.מסך : ATI raedon 9600XT +TV+DVI 128 MB כרטיס קול : CREATIVE live Value 5.1 ד.קשיח : s.ata 8MB 7200 120 GB ---תמליצו לי על חברה--- עוד דיסק קשיח שעליו יהיה וינדוז : WD "raptor" 36 GB s.ata 8 MB 10000 RPM ה10000RPM יהיה עם Vantec HD Cooler+panel+LCD צורב דיוידי : LG 4040B DVD+R/-R מארז: Skyhawk --aluminum--, led עם כמה מאווררים , חלון ומנורת נאון . מסך סמסונג :17'' 763 MB שטוח מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט : MS Internet + MS Mouse Wireless Optical

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שיוכל להחזיק את התוכנות הבאות כמו שצריך: Microsoft Visual Studio 2005 ואולי גם 2008 אם יהיה לי תקציב, SolidWorks (אין תקציב, גירסת סטודנטים ) כולל תוכנת אלמנטים סופיים כמו קוסמוס, Matlab Steinberg Nuendo + כמה תוספים שלה, ועבודה סבירה בפוטושופ ואילוסטרייטור במקביל, עד עכשיו הדגם שחשקה נפשי בו היה Hp DV5 1190ej עד שקיבלתי בשורה שהבטריה שלו לא תחזיק יותר משעה במצב עבודה, אין לי בעיה לראות דגמים מכל חברה, אבל להשתדל לא לחרוג אם אפשר מתחום ה7500 שקלים עד 8000 שקלים. אני צריך בטריה של שעתיים וחצי לפחות, כשכמובן שהמשקל לא יהיה בשמיים, 2.5 נראה לי לגיטימי, בהנחה ואני אקח איתי בתיק כמובן מטען וספר או משהו ככה שבכל מקרה זה יגיע לאיזה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי, חבר שלי ביקש שאבנה לו מפרט למשחקים, ואני די לא סומך על עצמי... אז ככה, הוא לא בטוח אם הוא רוצה הכל הכל חדש, כלומר אני מבקש ממכם שתביאו לי שני מפרטים: 1) מפרט שבו הכל חדש ב-4,000 ש"ח. 2) מפרט שבו יש רק: מעבד, לוח אם, ז.פנימי, כ.מסך, ודיסק קשיח ב-4,000 ש"ח. הערה: * ד.קשיח לא פחות מ-250GB. * מעבד חייב להיות Intel. * בלי חריגות מהתקציב! מודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ControlPanel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, מעדיפה לא לחרוג אבל אפשר אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים (וויצ'ר 3), רזולוציה 1080P כזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, ומסך (עד 1.5K, לא חובה להשתמש בכל התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ישנה בחדר אבל חשוב שלא יפריע לעבוד / לשחק. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

14. אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by oferd20,

ערב טוב לכולם ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא עד תקציב 7,000 ,לא כולל מסך. המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס AMD. המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ¤ 1 G.SKILL DDR 1024MB DUAL CHANNEL 400MHZ 1080 ¤ 1 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1070 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 WINDOW Silver 430W 670 ¤ 1 LG L1750SQ 8MS 1630 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 מעופר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dol222,

אוקי הרכבתי מפרט של מחשב בfox pc ורציתי את חוות דעתכם. חשוב לציין שאני מתכוון לקנות ווינדוס ויסטה 64 ביט חוקי למחשב הזה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤520 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 מארז: ANTEC P182 Black ¤836 ספק: Corsair VX Series 450W PSU ¤431 כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1499 כונן אופטי: LG H66NK SATA BLACK ¤195 סה"כ 6020

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 (עם הבארטון הזה הגיעו דיי רחוק רחוק) Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory [ ¤ 812.29 ] 1 (יש הוכחות שהGEIL הזה חייה באוברקלוקינג ומסוגל לספוג עד 3 ואט) CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 196.22 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B FlowCooler [ ¤ 66.46 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128M…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the_saint,

אני זקוק לעצתכם בנוגע לכמה מפרטי מחשב אז בבקשה אם יש לכם הארות הערות או סתם שטויות בבקשה מפרט "גבוהה": p4 2.4B Asus p4pe crosair 3200 cas 2 512mb wd 120 se 8mb cache gigabyte raedon9700 creative audgiy 2 yamaha crw f1 lite on dvd *16 lian li 60 Antec 430 watt samsung 959nf סה"כ מחיר 12150 מפרט "בינוני": athlon xp 2000 gigabyte ga-7vaxp samsung 2700 512mb wd 80 giga se leadtek ti4400 vivo hercules hame theater 6.1 lite on 40*12*48 lite on dvd *16 chieftec ax-01sld window hec 300 samsung17 757dfx סה"כ מחיר 7500 בערך מפרט "נמוך": athlon xp1700 gigabyte ga-7vax samsung 2700 256mb seagate 40 giga gigabyte raedon 9000 pro lite on dvd *16 ts…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by andrei21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי מי שהמציא את הפורום הזה צריך לזכות בפרס נובל אני רוצה לקנות מחשב ורק התחלתי לחקור על כל ענייני החומרה ומה אני צריך, ככה שאני לא ממש מבין גדול.. ??? השימושים והדרישות שלי מהמחשב הם: - בעקרון זה מחשב "משרדי", עיקר השימוש זה אינטרנט, אופיס, צריבות והורדות (כולל הרבה הסבות בין פורמטי מוזיקה), והתעסקות עם תוכנות מוסיקה (לא כבדות). הוא צריך לסחוב מהר את כל הנ"ל גם במקביל (הספיק לי מהביצועים של הPENTIUM 4 העגלה שיש לי פה). - חיבור לרשת: אני צריך גם שיהיה כבל רגיל (שתמיד טוב שיש) וגם חיבור אלחוטי, רצוי עם אנטנה מתברגת (כי מחשב המקור של האינטרנט בבית ממוקם מאחורי 2 קירות). - המסך: ''LCD 19''-20. המסך הולך לשמש גם כטלויזיה (HOT וגם DVD) וגם למחשב; כלומר אני צריך כרטיס …

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.