עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. חיפשתי אולטרה-בוק עם כרטיס מסך ייעודי, מעבד I7, כונן SSD, ולפחות 6GB RAM באיזור ה5000 שקל. מצאתי את הדגם הבא: asus UX32VD-R4013H בכל הרשת כתוב שיש לו 6GB RAM, מסך FHD, וכונן SSD עם זאת, שתי החנויות שמוכרות את אותו דגם בדיוק בארץ כותבות שיש לו רק 4GB, מסך 1366X768 ולא רשום דבר על SSD http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32a-r3008h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-1?aff=Zap http://www.newpc.co.il/items/260966 השאלה היא האם אין סיכון ואפשר להזמין(כאשר מניחים שהם טעו ברישום המפרט באתר)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כאמור אני מתלבט בין שלושת הדגמים. שלושתם באותו מחיר (800 דולר) ועם מפרט דומה, שלושתם קיבלו ביקורות לכאן ולכאן ואני לא בטוח לאיזה כיוון ללכת, אם כי אני נוטה משום מה לכיוון הAcer (אפילו שהוא אחד המכוערים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהדגמים או דגם אחר כלשהו עד 800 דולר? אשמח להמלצות, הנה הם באמזון: https://www.amazon.com/i5-6300HQ-keyboard-Microsoft-signature-Anti-Glare/dp/B01LXCBXQO/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1497362445&sr=1-2&keywords=laptops&refinements=p_n_graphics_type_browse-bin%3A14292273011%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A3012497011 https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref…

3. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=899130 אני המון זמן בחיפושים אחר מחשב. נתקלתי במחשב הנ"ל למעלה של אסוס ותהיתי איך המעבד שלו? כי תכלס המפרט שלו נראה מעולה בשבילי והמחיר סביר לאללה. בעיקרון מחפש 8G ראם SSD 256G שיהיה נוח. ורוב הזמן תכלס יהיה מחובר למסך גדול של מחשב. אבל הוא קטן וקומפקטי אז זה נחמד השימושים שלי יהיו בעיקר תכנות וטיפה פוטושופ כדי לערוך אולי קצת תמונות... (לומד WEBMASTER) האם זה יספיק? לא משחק במשחקים ואני לא גיימר. האם הכרטיס מסך המובנה ה 5300 מספיק חזק וכו'... אשמח את דעתכם כי המחשב הזה ממש נראה לי... אולטרה בוק נחמד קטן ועושה רושם שחזק, לפי מה שקראתי על המעבד הזה שלו. עוד אפשרויות: [h=1]Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532[/h]http://www.zap.co.il…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג כבד, יש לי תקציב של 4000 שקל עם חריגה של 150~ שקל. אשמח אם תיתנו את דעתכם על המפרט ואם אפשר לשפר אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪283 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB כמות: 1 - מחיר…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Muadib,

אז יש לי את החבר הבא מ 2012 שעלה לי בערך 2K $ בארה"ב בזמנו:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dropc,

עד כמה יהיה מסובך לקנות מחשב ולהרכיב אותו לבד? אני מעוניין לרכוש HTPC ולהרכיב אותו לבד ויש לי מספר שאלות ואשמח שתענו לי עליהם: 1. הלוח-אם\מארז מגיע עם ברגים מראש לחזק את הלוח-אם למארז? 2. זכור לי שלפני שמתקינים את המעבד צריך למרוח משחה כלשהי. היא מגיעה עם המעבד? 3. עד כמה יהיה מסובך לחבר בין המארז ללוח-אם, את כפתור ההפעלה, ריסט, יציאות usb ושאר הדברים? 4. האם יש מדריך מפורט שלב אחר שלב למרכיב המתחיל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני יודע תקציב דיי עלוב יש אישור לחרוג מעבר ל 3500 אם זה באמת שווה את זה . ( אבל חריגה לא גדולה ב100-200 שח , ושוב אם זה באמת שווה את זה)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM 505 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 755 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח Antec NeoPower 480 Watt 787 ש"ח Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 322 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 160 ש"ח RAIDMAX Samurai 908 Gaming Case Yellow No PSU 705 ש"ח סה"כ 10,171 ש"ח תקציב…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by BlackB,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש אותי לHTPC שיריץ H264 ברוזולציה של 1080P. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה ספק לשדך לכל המערכת. המפרט הוא: CPU: E6700 M.B.: ASUS COMMANDO MEMORY: 4GB TWINMOS 800MHZ D. CARD: P.O.V. 8800GTS 320MB EXO CASE: עדיין לא הוחלט אבל איזשהו מארז בגודל מלא לHTPC. אחסון: 3X HITACHI 250GB SATA II שיעבדו בRAID5 DVD BURNER למרות שאני לא גיימר, הכרטיס מסך הזה מגיע בOC ישירות מהמפעל ופה מתעורר הפחד שלי לגבי הספק, אני חשבתי על ENERMAX LIBERTY 500W. האם לדעתכם זה יספיק? תודה, איציק.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. OK אז בוא אני יגיד לכם מה אני צריך: צורב DVD, המחשב כולל מסך לפחות "17 (לא חובה LCD אבל אפשר) וכרטיס מסך חזק במיוחד שישרוד שנתיים לפחות בשוק, כרטיס קול 5.1, פתרונות קירור, מארז כמובן וכל השאר לשיקולכם... אם תוכלו לרשום את שם החנות ממנה הוצאתם את המחירים זה יהיה נפלא! תראו אני לא מבין מי יודע מה גדול אז אפשר לומר שאתם תקבעו את מה יהיה המחשב הבא שלי! אני איש טוב אז תשקיעו בתגובה שלכם אתם מוזמנים לשלוח לי גם פרחים או אלכוהול כמובן שתסגירו את עצמכם מפני שאם תשלחו פרחים אני יידע שאתם קוראים "הזמן הורוד" ואם תשלחו אלכוהול אני יידע שאתם בקטע של "בלייזר" (כבוד!!!) אז בקיצור מה אני מזיין לכם בשכל אני בסה"כ הכל רוצה מפרט אז תעזרו לי אחים גיבורים שלי! תבורכו!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש מחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים .. מוכן להשקיע עד 3500 שקל אולי טיפה יותר בקשתי הצעות מבוססות אינטל ... כבר קיבלתי פה כל מיני ממש קשה לי להחליט איזה מחשב לקחת ... אני כבר מנסה לבחור אחד כמעט חודשיים ... כל פעם משהו אחר צץ אני רוצה לגמור את זה אחת ולתמיד .... לכן אשמח לשמוע הצעות טובות ואטרקטיביות ... וכמו כן גם יש לי כמה שאלות לגבי מפרטים שהוצעו לי פה בעבר .. אני לא ממש מבין למה אנשים מתעקשים שאני לא אצמד ל Intel אני אישית בכלל לא מכיר את AMD בחיים לא השתמשתי באחד ולכם קצת מפחיד אותי כל הסיפור .. אם מישהו יכול לעזור בנושא אני אשמח בקשר למעבד ... שקלתי לקחת 6550 ולא את ה4440 כמו שהרבה הציעו לי פה. יש ממש הבדלים בין השתיים לגבי מחיר וביצועים ( אני ארגיש את זה בכלל ? ) …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

15. אם מישהו זוכר נשבר לי הציר של המסך במחשב הנייד וזאת מסתבר בעיה נפוצה בסידרה הזאת, מצאתי חלק מקורי באמאזון והזמנתי, 30$, ורוצה להחליף את החלק בעצמי, ולעבוד לפי הסרביס מנואל של המחשב, מה צריך בשביל זה? מה מומלץ בשביל זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נייד בגודל כזה שנועד ללימודים ולא למשחקים. לכמה זמן בערך הסוללה שלו עובדת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Opal,

היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ? אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ? והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5 או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7 שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש! זה המחשב של DELL http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avi1231231900,

השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by md22,

יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מחפש מפרט טוב למחשב סביבות 11K(אפשר לחרוג) בעיקר לעבודה יומיות אך גם משחקים. לא יתבצע במחשב OC. רק מחשב+מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. מסך LCD 19'' - נראה לי שאני מעדיף שהמסך לא היה רחב, כי לצורכי סרטים יש לי טלויזית LCD שמתחברת למחשב. אשמח לקבל הצעות גם לAMD וגם INTEL. בעקרון לי יש עכשיו AMD אבל יש מין העדפה בבית לINTEL. המון תודה, ניב...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by was950,

שלום רוצה לקנות מערכת עד 7000 עם זכרון לפחות 2 G דיסק קשיח 500 WD מעבד QUAD תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים