ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בשל התנגדות מוסרית של הלקוח המיועד לקנות מוצרי אפל (ראה ערך ההתאבדויות בפוקסקון) - אני מחפש דגם מקביל מבחינת איכות וביצועים, מימדים ומשקל. * אם יש משהו חזק יותר בימידים דומים או קל יותר עם ביצועים דומים - גם הולך. * חייב להיות דגם פרמיום איכותי ובלי מחלות ילדות - הלקוח לא מתמצא ובעל סף תסכול נמוך הנושא. שפשוט יעבוד! * מסך מגע - אופציונאלי אך רצוי. * מהצד השני - עדיף מסך מט - גם כמיש. * תקציב בסביבות ה-4-5K אבל גמיש. * שימוש משרדי כבד בעיקר. * זמן סוללה לא מאוד קריטי. * מטרות המחשב? שימוש משרדי לפרנסה. * גודל המסך? שיאפשר עבודה של ממש. 10-11 אינטש קטן מדי לדעתי. 13.3 אופטימלי, לא? * האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מט אבל מגע מכריח מבריק. גמיש. * רזולוציית המסך? גמיש. בג…
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)תקציב מקסימאלי - 3000 ש"ח ללא חריגות (התקציב המקורי 2500, מוכן להתפשר לטובת מחשב טוב יותר) אבל ללא חריגות נוספות. אשמח לכיוון ה-2500 2) שימושי המחשב: משחקים לעיתים רחוקות מאוד ובעיקר עריכה (פוטושופ, וידיאו). לא סרטים מלאים ולא עריכות כבדות. צפייה ב-HD וכן שידור לטלויזיה 32" (XלאX במקביל לעריכה! ולא באופן תמידי. רק בכדי לצפות בסרטים מידי פעם) 3)תוכנות עיקריות: פוטושופ, after effects, premiere. רזולוציה: 1080P אין צורך בכרטיס מסך וכן אין צורך בצורב או ציוד היקפי אחר (רמקולים,מסך, מקלדת עכבר וכו'). HDD אשמח ל-1TB + כונן SSD קטן עבור מערכת ההפעלה ותוכניות מרכזיות וכן RAM 8GB. אין חשיבות ליופי המארז. אם אפשר שיהיה שקט אבל מבחינת התקציב עדיף להתפשר על שק…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג משהו מהמחשב שלי ? נגיד SSD ? כעיקרון אני כבר לא משחק הרבה אך מידיי פעם כשיוצא לי אז זה כבר מתחיל לקרטע בעיקר ברזולוצויה של 1680X1050 + פילטרים וכד'.. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron n5010. מסך: 15.6 מעבד: I5 2.4Ghz זיכרון: 4GB הארד דיסק: 500GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5470 סוללה: 6 תאים, ובנוסף עוד סוללה בעלת 9 תאים שמספיקה ל-5.5 שעות! המחשב מגיע עם ווינדוס 64bit 7 יש לי אותו שלוש שנים, כמה אני אמור לבקש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל חריגה מקסימלית 300 שקל ראיתי מספר מחשבים אשמח לחוות דעות בנוסף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878847 * מטרות המחשב: ללימודים ומשחקים קלים כמו cs:go (אם יש אופציה להחליף כרטיס מסך בעתיד אשמח לשמוע כי אין לי מושג חח) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב איזה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) משהו בין HD לבין FULL HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchp…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-