עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …

2. Started by Tsvi89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-9000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by el1511,

היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by orel80,

1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אז ככה אני לא גיימר והמחשב לא מיועד למשחקים אני גם לא מתכנן לעשות OC אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומעודכן ובמיוחד זול יחסי! הוצע לי המפרט הבא: מעבד:INTEL P4 2.8 HT FSB 800 לוח אם:GA-8IG100PRO זכרונות:SPECKTEK 2X256 400 MHZ כ.מסך:G-FORCE FX 5200 של GIGA-BYTE דיסק קשיח:WD 80GB SATA 8B מארז:FULL 400W +סט מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת +CDROMX52 סה"כ=3800 שווה לי? מערכת טובה/חזקה? תעזרו לי בבחירה בבקשה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד, ישומש לעסק שלי אבל גם למשחקים, ואשמח שיוכל להריץ באמת כמעט הכל. ( לפחות לכמה שנים הבאות ) ראיתי את המחשב של lenovo https://ksp.co.il/web/item/219941 מחשב נייד Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H 82RF007XIV - צבע Glacier White נראה מעולה, אשמח לשמוע על דעתכם עליו ואשמח לדעת על הטוב ביותר נקרא לזה מבחינת ביצועים מול עלות במחיר שציינתי תודה!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000+ , אפשר לחרוג אם צריך ( כי זה מחשב לטווח ארוך ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה מש…

7. היי, חבר שלי ביקש שאבנה לו מפרט למשחקים, ואני די לא סומך על עצמי... אז ככה, הוא לא בטוח אם הוא רוצה הכל הכל חדש, כלומר אני מבקש ממכם שתביאו לי שני מפרטים: 1) מפרט שבו הכל חדש ב-4,000 ש"ח. 2) מפרט שבו יש רק: מעבד, לוח אם, ז.פנימי, כ.מסך, ודיסק קשיח ב-4,000 ש"ח. הערה: * ד.קשיח לא פחות מ-250GB. * מעבד חייב להיות Intel. * בלי חריגות מהתקציב! מודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז ככה, אני לא מבין הרבה ואין לי מפרטים והצעות קודמות, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים. אני רוצה מחשב חזק, שירוץ כמה שיותר טוב כמה שיותר זמן. הייתי רוצה מחשב שיהיה טוב מכל הכיוונים, עדיף עם מסך שטוח- 15-17 אינץ' אבל שיהיה טוב. המליצו לי לבקש גם צורב DVD. התקציב שלי הוא בסביבות 7000 ש"ח, אפשר חריגות קטנות. תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לילה/בוקר טוב לכולם, אני קונה מחשב חדש שנועד לשני צרכים. הראשון הוא העבודה של אבא שלי שדורשת מחשב שיכול להריץ תכניות שדורשות המון כוח מהמחשב והשני הוא לצורך עבודה גרפית ושמיעת מוסיקה. התקציב הוא תקציב גדול (אבקש לא לשאול למה). הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ומפרטים בגלל שהתגייסתי לפני יותר מחצי שנה אז מבדיקה מהירה מפרט שנראה לי הגיוני מבחינת מה שאבי צריך הוא כזה: Intel Core 2 Duo X6800 Extreme 2.93 GHz 4MB ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI CORSAIR 2048MB 800MHZ DDR2 3-4-3-9 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD GEFORCE BLISS 8800GTX 768MB PCI-E CREATIVE X-Fi Fatality FPS ASUS DVDX16 / X48 BOX BLACK/WHITE LiteOn LH-20A1H 20x DVD+/-RW Double Lay…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : HP Pavilion 15-P205NJ וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by kipi25,

שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Mikey12,

שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו לחסוך כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:world of warcraft,call of suty black ops,gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע הכי גרפיות זה למשחקים שכתבתי 3…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אשמח לעזרה התקציב שלי הוא 8k כולל מסך חשוב לי שהמסך יהיה 144+HD, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב:משחקים 3. האם יש צורך בציוד מקיף:מסך בלבד לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? רק SSD מספיק לי סביבות ה750 אם יש דבר כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס: כן מערכת הפעלה של וונדאוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה אבל אזור מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש הקרוב 10. …

21. יש לי חבר שמחפש מחשב ודוד שלו הביא לו מפרט למחשב של אייסר והמליץ לו עליו המפרט : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6916 במחיר 4100 ש"ח הוא צריך את במחשב לסרטים, משחקים(כמו FIFA) אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים יותר מתאימים (חשבתי אולי על DELL). תודה מראש.

22. Started by foo,

המפרט הנ"ל יהיה בעיקר לשימוש למשחקים הורדות ופיתוח. חשוב שהמשחק יריץ משחקים כמו ביושוק בהגדרות מקסימליות בלי בעיות וגם סטארקרפט 2 שיהיה לוח אם אינטל מקורי P-G33 1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 2048MB DDR2 800MHZ KINGSTON כ.מסך - FX 8500GT/DVI/HDTV 512M ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG/NEC DVDRW X18 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+ע.אופטי העלות שלו 3000 ש"ח. שווה? התקציב שלי הוא עד 3500+- לא יותר מדי מעל הסכום הזה. תודה רבה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB TWINMOS*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 אשמח לתגובות! תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ShaySolomon,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים