עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or ei,

איזה נייד לשומוש רגיל (משחקים סרטים, הכול) אפשר למצוא במחיר כזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג תמחשב שלי. אין תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה לבזבז יותר כסף מאשר אני צריך. ולגבי הלוח ABIT IS7-E, האם יש לו SATA וסאונדסטורם כי זה מאוד חשוב לי. מי יותר טוב? מקסטור או ווסטרן, אני מדבר על עדיפות ראשונה שזה ביצועים עדיפות שנייה שקט. למי יש ביצועים הדוקים יותר A-DATA או סמסונג? חשוב לי שאני יגיע ל-200FSB באוברקלוק (למעבד מכפלה של 18). בכל מקרה, אני יעביר מהמחשב הראשון את המעבד אינטל פנטיום 2.4, CD52 ופלופי. זה המפרט ללא ציוד היקיפי שחשבתי עליו, האם מישהו מציע שינויים אחרונים? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler 169.97 ¤ ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard 515.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ Cl…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי לכם, אני צריכה בבקשה המלצות למפרט למחשב נייח לשימוש אישי, אבל שמשמש גם לעבודה. כמה צרכים בסיסיים ואת השאר אשאיר לחכמים ממני: # מארז עם כמה שיותר מאווררים, חייב להיות עם רשתות מסננות אבק עם אפשרות להסרה וניקוי שלהן (על קינג ג'ורג' מחשבים נחנקים יומית). # 500GB מינימום זיכרון. # 4GB RAM # שיוכל להריץ Heroes 5 באיכות גבוהה וברקע כמה טורנטים, אקספלוררים, קבצי וורד ואקסל ושאר מיני תכנות קטנות (מסנג'ר וכו') בלי להתקע. # עדיפות למחשב מבוסס Intel. # החיבורים הכי מעודכנים שאפשר (אני סומכת עליו לכמה שנים). # כרטיס קול איכותי (בלי להתפשר). # ושיתמוך ברינדורים של תכנות אנימציה. בפחות משנה ו-3 חודשים לרינדור איכותי. # אמור להריץ Windows 7 מן הסתם. # רזולוציה קיימת של …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ARIKARCH14,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרטים הבאים (ל-2 מחשבים שונים). המפרט בלינק הראשון צריך להתאים לעבודה עם גרפיקה, עיבוד תמונות, עריכת סרטי וידאו. השני מחשב לשימושים ביתיים - אופיס,אינטרנט ,סרטים. כאמור, התקציב בסביבות 4000 ש"ח, ורצוי מסך דק. אשמח לשמוע הערות/הצעות ייעול. תודה http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer6em.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer22jv.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bennnn,

http://cgi.ebay.co.uk/7-Touch-screen-Tablet-PC-WiFi-Google-Android-2-0-MID_W0QQitemZ270658502587QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D4%26ps%3D63%26clkid%3D5903498463092302502 מה דעתכם על המכשיר???אני מבין שזה לא אייפד ,אבל בשביך 420 שח האם הוא שווה???. הבנתי שהבטרייה מחזיקה כ 3 שעות. מישהו יכול קצת לתת עוד פרטים? האם המכשיר משתלם כמובן ביחס לסכום הנמוך.... תודהההה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מה שיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefild 3/diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך אבל כנראה שזה יהיה LG 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

13. המחשב הבא מתוכנן להחזיק הרבה שנים, אני לא גיימר כבד יותר מדי, לכן השקעתי הרבה בSSD. הלוח אם הוא בשביל אפשרות לשדרוג ל32GB ראם בעתיד. המפרט הורכב בTMS מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 409 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by d10,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מיני PC כמה שיותר חזק ומהיר, אך אני לא צריך אותו למשחקים ועריכת וידאו. השאלה - האם מיני PC יכול להיות תחליף מלא למארז רגיל ולשמש להכל? תודה.

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותוכנות ADOBE פוטושופ פרמייר אפטר-אפקט וכו' ואולי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה בנייד המשטח של העכבר לא עובד פתאום אני לא מצליח להזיז את החץ רק כשאני מחבר עכבר חיצוני זה בסדר המערכת הפעלה היא וינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, ברצוני לבקש מפרט מחשב ב6000 ש"ח כולל מסך, השימוש העתידי נמצא בכותרת. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by amit.w1986,

שלום, יש ברשותי מארז של Antec sonata III + ספק כוח 500W ANTEC בעיקרון אני צריך : לוח אם, מעבד, קירור למעבד, זיכרונות, כרטיס מסך והארד דיסק SSD אין צורך שיהיה כרטיס מסך onboard. ממש קריטי לי שיהיו לפחות 6 אם לא 8 חיבורי USB מאחורה. תודה מה התקציב המקסימאלי - כ 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד כ 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב - משחקים, סרטי HD, תיכנות, עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19'. בעתיד שדרוג ל כ 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך במארז,ספק כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by maorshar,

היי חברים! לקראת לימודי אנימציה ואומנויות המסך בבצלאל (ומאוחר יותר גם בלונדון), אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישרת אותי נאמנה בכל מה שקשור לעריכה גרפית, עריכת וידאו באיכות גבוהה במיוחד, מידול תלת מימדי, רינדורים מאסיביים ועיבוד של אנימציה. המחשב צריך להיות עוצמתי מאוד, מהיר במיוחד וחזק גראפית (משום שמדובר בעיבודים גרפיים מפורטים לצד רינדורים כבדים, אני מניח שהתוצאה צריכה להיות קרובה למחשב גיימרים עוצמתי). העבודה העיקרית שלי תתבצע עם התוכנות: adobe photoshop, adobe illustrator, adobe premiere, sony vegas, flash mx, 3d max, maya, ו- zbrush בגרסאותיהן האחרונות. האנשים שהתייעצתי איתם בנושא עד עכשיו התחלקו לשתי אסכולות: מק ופי.סי. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין, ואם אכן הבחירה הנכו…

20. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. העגלה שבקה ואני מעוניין להחליף למחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ) ועריכת וידאו בסיסית (וידאו של הילדים). במפרטים המומלצים לא ראיתי מפרט ספציפי לשימושים. אני יודע שאני רוצה 2G זיכרון. FIREWIRE . אם אפשר שיהיה בעל פעולה שקטה. הבנתי שDUAL CORE יתן הבדל גדול בביצועים. אני לא גיימר אז הכרטיס מסך יכול להיות בסיסי. המפרט ללא מסך והתקציב 5-6 K. מה את אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sergey_k,

שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by b e n,

שלום. לפניי מס' ימים העלתי לפורום הודעה על מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. היום קיבלתי מפרט למחשב אחר, ואשמח לקבל דעתכם עליו: בסיס ל - HT 2004 INTEL BAYFIELD D865 GBF כרטיס מסך - ARI RADEON 9200 128 DDR DDRAM 512 800 מעבד - P4 800 3.0GHZ כונן 1.44 SATA 120 GB 7200 דיסק מה דעתכם על מחשב זה? אני צריך אותו כאמור למשחק, בין החדשים שייצאו, בעל דרישות חומרה גבוהות (ובכלל, למשחקים חדשים בעלי חומרה גבוהה). אינטרנט + שרת אישי IIS. עבודה כללית על המחשב. מה אתם גם אומרים על כרטיס המסך ? האם הוא מיושן מדיי ? פחות טוב ? כדאי לי כבר להוסיך כמה מאות שקלים, הרבה, ולקנות את ה 9800 + ? או 9600 (זה מחנות אחרת, כי בחנות של המחשב הזה אין מעל ל 9200) נ.ב. במפרט המחשב הקודם, הצגתי מחשב AMD 300…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה אני לא גיימר והמחשב לא מיועד למשחקים אני גם לא מתכנן לעשות OC אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומעודכן ובמיוחד זול יחסי! הוצע לי המפרט הבא: מעבד:INTEL P4 2.8 HT FSB 800 לוח אם:GA-8IG100PRO זכרונות:SPECKTEK 2X256 400 MHZ כ.מסך:G-FORCE FX 5200 של GIGA-BYTE דיסק קשיח:WD 80GB SATA 8B מארז:FULL 400W +סט מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת +CDROMX52 סה"כ=3800 שווה לי? מערכת טובה/חזקה? תעזרו לי בבחירה בבקשה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים