ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
קישור למפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23629 אין לי נסיון עם IBM. אשמח לכל חוות דעת על הנ"ל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז: Tagan EL Diablo ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W מעבד: Intel Core I7 4770K קירור למעבד: Noctua NH-d14 לוח אם: Gigabyte Z87-HD3 זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2 כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB כונן אופטי: LX DVD DL אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3 המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים. מה שווה? מה מציעים?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? ביתי- אופיס, Youtube, גלישה, משחקי Flash, צפיה בסרטים (נדיר). לא לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 (יושב בממ"ד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ודומיה. עדיפות לאיזור נ…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך להוסיף כמה מאות בשביל לשפר את המפרט בצורה משמעותית אין בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, תוכנה לניהול תיקים במשרד, לא תוכנה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין בנייד למטרת עריכה ראשונית או סתם משחקי עריכה וצפייה בתמונות. זה לא יהיה מחשב עריכה(לא מאמין בעריכה במסך לא מקצועי) עיקרי. נראה לי חשוב לי רזולוציה טובה, IPS זה בונוס מעולה וכמה שיותר זיכרון RAM. תקציב של 3K מKSP אילת. בברכה, אורי - - - תגובה אוחדה: - - - איך האופציה הזאת: http://ksp.co.il/?uin=23679
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג כל עוד השיפור נחוץ ביחס לדרישות ושווה את ההפרש במחיר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה באינטרנט בעיקר, מעט תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנת ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד באופן עצמאי.יש לי מחשב נייח בבית אבל אני כמעט ולא בבית. אבל יש לי הרבה זמן פנוי.אני משרת בצה"ל בבסיס סגור. אני צריך מחשב כדי לעבוד עליו איפה שלא חסר לי זמן פנוי. אני מתכנן בינתיים לשים עליו לינוקס וווינדוס 7 בשני מחיצות. לפחות עד שימאס לי שוב מלינוקס. התוכנות שאני הולך לשים עליו לא כבדות במיוחד[eclipse,android sdk,משהו ללמוד גם php,וכו...].ובגלל זה גם המחיר לא גבוהה במיוחד. קיצור טופס: * מטרות המחשב? תיכנות,סרטים[מה שכול מחשב תומך],משחקים קלים,ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB 3.[מעבר לזה אפשר לשדרג] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות רצוף.אבל שיהיה סוללה נ…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visual Studio, IntelliJ) וצפיה בסרטים HD. יש לי צורך במחשב מהיר אמין וחזק שיחזיק מעמד למשך שנים ושהיה שקט יחסית 6/8. אין לי כוונה להתעסק עם OC. ככל הנראה אוסיף כונן SSD בעתיד. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים לתנאים שלי ואני חושב שהמחיר יהיה בסביבות 6500-9000 אני חושב אז אני מצלם ליוטיוב בפראפס אני עורך בסוני וגאס אני עורך בפוטושופ6 אני מחזיק כמה שרתים של כל מיני משחקים אז אני רוצה שהראם יעבוד הכי טוב שאפשר וגם שהמארז יהיה לו מאווררים שקטים אבל יעילים וגם רוצה לשחק במשחקים באיכות לפחות HIGH וזה בערך הכל אני חשוב בפורום אז תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שהמפרט יתאים לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מה-9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שכתוב למעלה עורך בסוני וגאס עורך בפוטושופ6 ומצלם בפראפס ואני משח…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אוטוטו אני הופך לסטודנט במנהל עסקים ושיווק, ובמסגרת ההכנות לשנת הלימודים, החלטתי לקנות לפטופ. אשמח אם תעזרו לי לאתר מחשב נייד מתאים. * תקציב? 4000 (אפשרות חריגה של עד 200). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 13-14 אינץ', ובמקרים נדירים 15.6. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו לא רגיל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חייב גדול מאוד, אבל חייב שיהיה SSD…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל 1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל) 2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE 3.מתלבט בין i5 ל i7 המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-