עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mordydd91,

אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DorM,

היום קיבלתי תמחשב, אני מנסה איכשהו להגיע לאיפה שצריך להגדיר את זה ולא מוצא, עזרה לאיפה להיכנס או התקנת דרייבר בהחלט יעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tintin,

the computer is for oc games and editing software like avid premiere and after affects the limit is 8500 nis how is the store skypc? the price will have a major cut in the next 2 months? מעבד Intel Core 2 Duo E6850 Box ¤1520 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6850 לוח אם ASUS Blitz Extreme ¤1676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31133 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤605 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL3 ¤1185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2FX800C32GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 כונן דיסקטים SONY Floppy…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. [TABLE=width: 973] [TR=class: pcheader] [TD=class: pctype][/TD] [TD=class: pctype]סוג[/TD] [TD=class: pcimg]תמונה[/TD] [TD=class: pcitem]שם המוצר[/TD] [TD=class: pcitem3]יצרן[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]אתר[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]זמינות[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]איפוס[/TD] [TD=class: pcqnt, colspan: 3, align: center]כמות[/TD] [/TR] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper, width: 20, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr][/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #31300Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם אחותי רוצה לרכוש NUC בתקציב של עד כ2K ש"ח קודם כל שאלה קטנה : מה ההבדל בין NUC6i5SYH ל NUC6i5SYK ואיזה מהם אתם ממליצים לי ? אני יכול לרכוש אותם ב300 דולר , מה עדיף? המהירות היא לא קריטית ביותר אז לא חייב SSD (אם כי כמובן עדיף אם זה מסתדר עם התקציב), ועל איזה זכרונות תמליצו לי להתאים למחשב הזה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by s_venom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by d_v,

שלום ראיתי את המפרט שהמלצתם- אולם יש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם יש צורך הכרחי בשני HDD? (אני אסתפק ב- 160GB) 2. אין לי צורך בכונן (DVD, צורב). 3. הייתי מבקש לקבל שני מפרטים מקבילים- האחד על בסיס INTEL והשני על בסיס AMD (עם מעבדי הליבה הכפולה בשניהם, אולי אפילו עם חריגה קלה לכיוון 4K למרות שהייתי מעדיף לחסוך ולהישאר קרוב יותר למחיר המקורי) 4. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות גרפיות (גם תלת מימדיות) וכן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים, מוסיקה, הורדות ואולי משחקים לא כבדים- FIFA נחשב כבד?) אני מקווה שכיוונתי הכי מדויק שאפשר. תודה לכל העוזרים!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yosi b,

הגיע הזמן לרוקן מחסנים... יש ברשותי מעבד פנטיום 4. במצב טוב. שני סלוטים של ddr של קינגסטון בני חצי gb כל אחד מהם. וכן לוח תואם (למעבד ולזכרונות)של אסוס. +צורב DVD בחיבור הישן (הרחב) השאלה אם יש מה לעשות עם זה בכלל? כמו כן יש ברשותי מעבד Q9550 במצב טוב. שני זכרונות DDR2 של 2 gb כל אחד ולח תואם של אסוס מהסידרה היוקרתית (של אותם ימים..). +צורב DVD מעולה (בחיבור SATA) רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על שלושתם (יינתן לפי דרישה עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי...)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג תמחשב שלי. אין תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה לבזבז יותר כסף מאשר אני צריך. ולגבי הלוח ABIT IS7-E, האם יש לו SATA וסאונדסטורם כי זה מאוד חשוב לי. מי יותר טוב? מקסטור או ווסטרן, אני מדבר על עדיפות ראשונה שזה ביצועים עדיפות שנייה שקט. למי יש ביצועים הדוקים יותר A-DATA או סמסונג? חשוב לי שאני יגיע ל-200FSB באוברקלוק (למעבד מכפלה של 18). בכל מקרה, אני יעביר מהמחשב הראשון את המעבד אינטל פנטיום 2.4, CD52 ופלופי. זה המפרט ללא ציוד היקיפי שחשבתי עליו, האם מישהו מציע שינויים אחרונים? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler 169.97 ¤ ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard 515.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ Cl…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xray,

לפני כשנתיים קניתי מחשב של איטל פנטיום 4 וחשבתי שעקב ההשקעה הרבה (כלכלית)יהיה לי שקט לכמה שנים ,איפה שנים ואיזה שקט . היתי רוצה המלצה למיפרט למישחקים ,משהוא שאולי כן יחזיק קצת מעמד .

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

אך דא עקא! יש יותר מדי מבחר והדבר גורם לבלבול רציני... כ"כ הרבה דגמים, כ"כ הרבה חברות, טווח המחירים גם הוא מכאן ועד להודעה חדשה... נראה לי שרק בגלל זה לא קנינו עד כה. אני ככל הנראה מתחיל לימודים באוקטובר הקרוב, והדבר גרם לי להתעסק בכל הנושא שוב אבל כל המבחר הגדול הזה מקשה על החלטה על דגם ספציפי וככל שמנסים ללמוד את התחום עוד יותר זה גורם ליותר ויותר תסכול. ממש כמו ביצה טובענית אני צריך סיוע מחברי הפורום היקרים איך לברור מכל האוקינוס הזה, איך להיות סגור על דגם מסוים, מה הכי חשוב שבוחרים. שנהיה כבר מאחורי כל הברדק הזה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.

19. Started by Wakoz,

Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tom123p,

היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אשמח לקבל מפרט לפי דעתכם למחשב המיועד לילד בן 14 שרוב ההתעניינות הוא משחקים (קול אוף דיוטי - Cod 5 ו- counter strike ) באיכות הטובה ביותר בתלות בתקציב של 6K 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימר בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חשוב מאוד! שיהיה ברמה גבוהה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי לכם, אני צריכה בבקשה המלצות למפרט למחשב נייח לשימוש אישי, אבל שמשמש גם לעבודה. כמה צרכים בסיסיים ואת השאר אשאיר לחכמים ממני: # מארז עם כמה שיותר מאווררים, חייב להיות עם רשתות מסננות אבק עם אפשרות להסרה וניקוי שלהן (על קינג ג'ורג' מחשבים נחנקים יומית). # 500GB מינימום זיכרון. # 4GB RAM # שיוכל להריץ Heroes 5 באיכות גבוהה וברקע כמה טורנטים, אקספלוררים, קבצי וורד ואקסל ושאר מיני תכנות קטנות (מסנג'ר וכו') בלי להתקע. # עדיפות למחשב מבוסס Intel. # החיבורים הכי מעודכנים שאפשר (אני סומכת עליו לכמה שנים). # כרטיס קול איכותי (בלי להתפשר). # ושיתמוך ברינדורים של תכנות אנימציה. בפחות משנה ו-3 חודשים לרינדור איכותי. # אמור להריץ Windows 7 מן הסתם. # רזולוציה קיימת של …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Hydr0,

מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.