ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB TWINMOS*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 אשמח לתגובות! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפיתוח. קרוב משפחה קופץ ללונדון בקרוב, אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה. דרישות: מסך עד 15.6", לפחות ברזולוציה של 1600x900 משקל - עד 3 ק"ג. כמה שפחות יותר טוב. כמות זיכרון: לפחות 8 ג"ב, עדיפות ל16 ג"ב נפח אכסון: לפחות 240 ג"ב, ssd. מערכת הפעלה: לא חשוב. יש bootloader. דרישות נוספות: המחשב יחובר חלק מהזמן למסך uv2711, צריך מספיק כח עיבוד גראפי כדי להזיז את שני המסכים (כרגע 4850 עושה עבודה יפה) שימושים: פיתוח - ויז'ואל סטודיו, cygwin, לפחות מכונה וירטואלית אחת של לינוקס בכל רגע נתון, matlab, python. אולי cuda בהמשך. הערה לגבי פיתוח: בסיס הקוד שאני עובד עליו כרגע לוקח באיזור ה 10 דקות לקימפול ע"י cygwin על ה e6600@ 3ghz שלי. המטרה העיקרית היא לשפר את זה ל2-3…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM 505 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 755 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח Antec NeoPower 480 Watt 787 ש"ח Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 322 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 160 ש"ח RAIDMAX Samurai 908 Gaming Case Yellow No PSU 705 ש"ח סה"כ 10,171 ש"ח תקציב…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, מחפש נטבוק בתקציב הנ"ל ללימודים. דרישות(מעבר לשיכנס בתקציב-חריגות יתקבלו בבאסה): שלא יהיה חלש ממש(אמור להריץ דפדפן+WORD+תוכנת פוקר במקביל). מסך- יש מצב ל 12" או יותר? כל שאר הדברים לא מעניינים אותי ממש(לא צריך סוללה חזקה כי יש שקע חשמל בתוך כל שולחן במכללה). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והיא ראתה את ההצעה הבאה באינטרנט ומתלבטת אם לקנות: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7699845 היא סטודנטית והשימושים היחידים שלה במחשב יהיו אינטרנט וכתיבת עבודות. ההצעה הזו שווה? ואם יש לכם להציע משהו אחר טוב יותר עד 2500ש"ח אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש, יובל
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש. (המחשב הישן שלי התאבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500ש"ח 2. המחשב משמש אותי ל: פיתוח גרפיקה בסיסית צפייה בסרטים באיכות HD גלישה באינטרנט ועבודה משרדית תוכנות עיקריות בשימוש: Unity Xamarin VS2012 PhpStorm Photoshop Flash ב) המחשב איננו מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אשמח להמלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לא ציוד ברמה של גיימינג יותר משהו שיהיה נוח ויחזיק לאורך זמן), בנוסף המלצה לרמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איך נראה לכם המפרט למחשב הבא שבניתי בזיגזג(הקצבתי לעצמי סדר גודל של 5000 ש"ח) - כמו שאתם רואים זה מחשב קומפלט כולל מסך וכו'. ברור לי שב-KSP זה יותר זול אבל הבנתי שהשירות של זיגזג מצויין (תתקנו אותי אם אני טועה) יש מצב שהוא יעבור O.C בשלב זה או אחר ולכן שמתי מספר רכיבים במפרט שאני מקווה שיעזרו לזה. המחשב מיועד גם למשחקים (למרות שאני יודע שהוא לא ישיג את הביצועים הכי גבוהים אבל מה לעשות, זה עניין של תקציב) תגובות בבקשה, הצעות לשיפור וכמה שיותר יאללה ביי 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 531.93 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nfor…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג כבד, יש לי תקציב של 4000 שקל עם חריגה של 150~ שקל. אשמח אם תיתנו את דעתכם על המפרט ואם אפשר לשפר אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪283 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB כמות: 1 - מחיר…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה המליצו לי כאן על ה - D630 עם מעבד /Intel® Core 2 Duo Processor T8300 וקיבלתי הצעה זולה יותר על ה E6400 עם מעבד Intel Core 2 Duo P8400 מבחינת הצ'יפ-סט אני לא יודע מה ההבדלים, מה עדיף? מבחינת דיסק קשיח, זכרונות וכל השאר, נניח שהקונפיגורציה זהה. אז מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרה התקציב שלי הוא 8k כולל מסך חשוב לי שהמסך יהיה 144+HD, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב:משחקים 3. האם יש צורך בציוד מקיף:מסך בלבד לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? רק SSD מספיק לי סביבות ה750 אם יש דבר כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס: כן מערכת הפעלה של וונדאוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה אבל אזור מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש הקרוב 10. …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למפרט למשחקים תכני וידאו HD 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 moh bo bioshok -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר כרגע מסך LCD 37 1336-768 בתור מסך ראשי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה . 5. עד כמה חשו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם הוא ACER EXTANSA 5630Z תודה (: ואם כן איפה אני קונה והאם כל כרטיס מסך למחשב נייד יעבוד אצלי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לצערי אני עדיין מתלבט בין שני מחשבים <LG ו-GIGABYTE> הכרטיס שיש ב-LG: Intel GMA 4500MHD יצרן ודגם up to 358MB כמות וסוג זכרון גרפי הכרטיס שיש ב-GIGABYBE: NVIDIA Geforce 9600M GS מעבד גרפי 512MB כמות וסוג זכרון גרפי אני מבין שהכרטיס ב-LG פחות טוב מגיגהבייט השאלה אם זה משמעותי. אני לא משחק במשחקים כבדים. מצטער שאני חופר הרבה בנושא הזה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-