ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להעשות לי מפרט למחשב 3800 שקל לא כול ציוד היקפי וצורבב שיריץ לי משחקים טוב שלא יהיה AMD ושיהיה מהחנות IQPC
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איזה חברה נחשבת לטובה ואיזו לא.. אם אפשר קצת עזרה בבחירת דגם של צורב (DVD רגיל) רצוי מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=4072 תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חברים, אודה לעזרתכם. יש לי לפטופ DELL INSPIRION 14Z. בסיום יום עבודה אני שם אותו בHIBERNATE ותמיד כשאני מנסה להעיר אותו הוא נתקע על מסך הRESUME של WIN7. מה שאני חייב לעשות על מנת לצאת מהמצב הזה הוא כיבוי מלא ואז הפעלה מחדש. לאחר ההפעלה עולה לי MENU עם 2 אפשרויות : 1. אפשרות מחיקת הSESSION הקודם 2. ניסיון חזרה מHIBERNATION. רק בעת מחיקת הSESSION הקודם המערכת עולה לי. יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מפרט סופי למשחקים ברמה בינונית (PES 2008, GTA, NFS...), עיצוב גראפי (פוטושופ), עבודה בייתית והתחברות לכרטיס טלויזיה שכבר ברשותי. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤660 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם ASUS M2N-X ¤331 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31520 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤406 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD ¤89 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ODV…
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 3000 שח לעבודה משרדית השימושים העיקריים זה עבודה משרדית כמו שימוש בעננים, טבלאות אקסל גדולות (50-100 אלף שורות עם נוסחאות קטנות כמו SUM וכו') אשמח לשמוע המלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤618 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤549 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤627 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤352 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤130 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤299 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות מחיר: ¤75 כרגע עומד המחיר על 2650 ש"ח זהו המפרט עד כה אני מבקש את עזרתכם ב…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום המחשב דל n7010 עשו לו פורמט לא נכון והותקן לו ווינדוס 7 x86 במקום x64 מדיסק אבל אני רוצה לשחזר את ההגדרות כמו שזה מגיע מהמפעל חיפשתי בגוגל איך עושים את זה ולא הצלחתי עקבתי אחר ההוראות, הגעתי עד לשלב שצריך לבחור באופצית התיקון של דל אבל היא לא מופיעה, זה בגלל הפורמט? ואיך אני מסדר את זה תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ורציתי לדעת האם המחשב ( ארשום מספר מקט ואת הדגם. המחשב שראיתי היה ב KSP) הוא טוב בשביל התוכנות הבאות כולל כרטיס מסך. אני קונה את המחשב באילת מ KSP אם יש לכם המלצה יותר טובה ולא יקרה מידי אשמח ממש. התוכנות שאני יעבוד איתם הן: אוטוקאד סקאצ'אפ רווית מספר מקט 102364 דגם: Asus Zenbook 14 UX425JA-BM055T / UX425JA-BM132T תודה לעוזרים המשך שבוע טוב , לידור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכונן שאני מעוניינת בו EVO 840 120 GB השאלה שלי מזה ? [h=1]Retail[/h] לדוגמא פה ?http://www.logicpc.co.il/Product/120gb-samsung-840-mz-7te120bw-25-ssd---retail-7mm איפה כדאי לקנות את המוצר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מספר 1, הזול, הוא טוב מספיק לגיימינג בינוני ועריכת וידיאו (PREMIERE PRO, FORZA HORIZON 4, ROCKET LEAGUE, GTA 5) או שכדאי מהיקרים יותר? איזה מהם עדיף? תודה.. 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מארז CARD READER EZCOOL מאוורר 25CM + לד כחול ספק כח HEC 500W 500TE-2WX 12CM לוח אם MSI G41M-E43 DDR3 1066MHZ מעבד אינטל E7500 CORE2DUO 2.93GHZ 3MB זיכרון VALUE GEIL 2X1GB DDR3 כרטיס מסך GEFORCE 220GT 1G-3MSI הארד דיסק 500GB WESTREN DIGITAL SATA2 מסך LG 21.5 INTCH W2253TQ DVI סה"כ יצא 3900 מה דעתכם על המפרט? מחשב חזק? ואיך המחיר? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט למטרת GAMING ו צפייה בסרטי HD בעיקר ואשמח לעצתכם בנושא , בגדול המטרה היתה להגיע למפרט במחיר של 2500 ש"ח אבל זה גלש לי לכוון ה 3K אז אם אתם רואים מקום שאפשר לקצץ בו אשמח וכמובן אשמח לדעה שלכם לגבי תאימות הרכיבים והמפרט אז ככה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - 125W - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪643 לוח אם: [..] ASROCK 970 EXTREME 4 ₪643 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! - זמין במלאי ₪575 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪243 ספק כוח: …
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב ישן בחדר עם כמות אדירה של mp3 והוא משמש כמערכת סטריאו שלי. הבעיה שהוא ממש ישן וכבר אי אפשר להדליק אותו אפילו. אז אמרתי נקנה איזה משהו פשוט עם כרטיס קול טוב ב-1500 ש"ח ונסגור עניין. בסוף אמרתי אם כבר משקיעים סכום מינימלי שווה לשים עוד כמה מאות או אלף וקצת ולקנות משהו סבבה שישמש אותי גם בתחומים אחרים. אז הקיצר אחרי ההקדמה מה אני צריך: 1) מחשב למשחקים פשוטים - אני לא גיימר כבד ואני בסך הכל רוצה שפיפא 2005 ירוץ בגרפיקה של 1024x768 נניח. זה המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק בו. מקסימום גם Unreal 2004 אבל באמת שלא משנה לי אם הגרפיקה תהיה על רמה בינונית וכאלה. 2) כרטיס קול איכותי. יש לי רמקולים מצויינים ומגבר חיצוני מצויין ואוסף mp3 ענק באיכות גבוהה. אני לא רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מהארץ (ישראל) * תקציב:4500 * יש מצב לחריגה תלוי במה תציעו * מטרות המחשב? לדוגמה: (עריכה/גרפית\גיימינג\אינטרנט ואופיס\מוזיקה\סרטים\תיכנות\לימודים) * גודל המסך? 15ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מומלץ (לא חובה) * בלוטות? מומלץ (לא חובה) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? מומלץ (לא חובה) * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי.. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשרויות נוספות במחשב: שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה שיחזיק להרבה זמן לא יעשה בעיות שיתאים …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הרשמים של KUB בקשר ל DELL1520 עם ה 8600m וזה נראה לי מאוד רלוונטי.. השאלה אם למישהו יש אולי הצעה אחרת. **משקל המחשב הוא לא שיקול
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מארז זהה בשתי גרסאות. שתיהן שחור מבחוץ. אחד מהם עם פנים מארז לבן והשני שחור. האם פנים מארז לבן יקלוט פחות חום מהחלקים שעובדים בו ויקרין אותם פחות חזרה מזה בצבע שחור?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט לסטודנט, כלומר אינטרנט ואופיס, אולי מדי פעם קצת פוטושופ. המפרט צריך לכלול צורב DVD, עכבר פשוט, מקלדת פשוטה ורמקולים פשוטים. אם אפשר לקחת את המפרט מ logicpc.co.il זה יעזור. תודה אור
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Hello everybody, i have a problem with hebrew right now so i'll write in english. my DFI LANPARTY nf4 ultra-d got wasted so i'm planning to buy a new computer. my current hardware wich should stay is: 2 Western digital 250GB 16mb harddrives - i prefer them in RAID 0 2 IDE western digital 80gb for backups creative x-fi fatal1ty soundblaster 2 dvds/r gigabyte geforce 6600gt 128mb graphic card. as for what i think i should buy: i need a new proccesor - i think i had enough with AMD and prefer to buy an INTEL motherboard RAM this is a gaming computer and should be able to run new games proparly, i will upgrade my graphic card in the future when i'll need to. i have for this p…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-