עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (ניתן לתשלום באשראי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RJ1,

אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bd,

יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by thedoar,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חבר'ה... אני צריך את עזרתכם,בניתי מפרט באתר TMS והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו... הצעות שיפור אם אפשר מבלי לחרוג בתקציב( 6300שח). http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12706:1/6:12975:1/2:12810:1/4:12424:1/5:8459:1/3:12712:1/9:12791:1/20:11269:1/11:12120:1/12:8506:1/10:12710:1/18:12996:1/ תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orelzion,

אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק לי למספר שנים קדימה עם הרצה קלה יחסית של המשחקים המודרניים. אין תקציב ספציפי או חנות ספיציפית אליהם אני כבול, אם יש מפלצת ניידת לצורך הדוגמא ב-16 אלף ששווה כל שקל ע"פ ביקורות, אני אקנה. מאידך, כן חשוב לי יחס המחיר לביצוע ולא בא לי לפזר כסף סתם, ככה שאם יש מחשב נייד שמן הסתם הרבה פחות חזק ועולה 8000 ש"ח, אך נותן ביצועים מעולים למחיר אני אעדיף אותו. כמו כן ניידים חלשים לא רלוונטיים אליי, טובים ככל שיהיו ביחס למחיריהם. אני רוצה לציין רק שאם ניתן לקנות מחו"ל ויש הצעה משתלמת כל שהיא, אשמח לשמוע עליה. כרגע אני שם את העין על הנייד הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=17337&txt_search=&b…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. * מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Kimari,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים (לדוגמא: crysis 2, starcraft2, WoW, dead space2, borderlands) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך ורמקולים 4. האם יש ר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור את ה 2500 בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני רק משחקים כמו DOTA , HON -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dol222,

אוקי הרכבתי מפרט של מחשב בfox pc ורציתי את חוות דעתכם. חשוב לציין שאני מתכוון לקנות ווינדוס ויסטה 64 ביט חוקי למחשב הזה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤520 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 מארז: ANTEC P182 Black ¤836 ספק: Corsair VX Series 450W PSU ¤431 כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1499 כונן אופטי: LG H66NK SATA BLACK ¤195 סה"כ 6020

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by HairyAss,

אהלן, אני מחפש מפרט לשימושים כלליים: קצת משחקים (COD4) עריכת תמונות בלייטרום ופוטושופ, אולי גם קצת עריכת סרטים. אני לא מחפש מחשב על, רק שיעשה מה שאני מבקש ולא יתקע.. וכמובן סרטים/מוזיקה/אינטרנט יש לי כרטיס מסך 8800GT אז אני חושב שזה יספיק (?) אני רוצה הרדיסק 500GB ו.. זהו בערך. תודה רבה מראש! אור

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by itay127,

אני רוצה מעבד אינטל 4 ליבות, כ.מסך של nvidia, 160 G נפח, 2G זיכרון, לא צריך ציוד הקפי.. תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. * מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gigiben,

שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

25. * מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים