עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shayhangal71,

היי חברים, אז החלטתי שזה הולך להיות הנייד הבא שלי ובדיוק אני נוסע עוד חודש לארה"ב. עכשיו פעם ראשונה שאני אקנה מוצר כזה מחו"ל ואין לי מושג איך לעשות את זה, מאיפה כדאי לקנות וכו'. אני אהיה 3 שבועות בארה"ב, לאחר מכן אני נוסע שבועיים למקסיקו וחוזר לעוד לילה בניו יורק. מה שתכננתי זה לקנות את המחשב נייד בלילה האחרון שאני אהיה בניו יורק כדי לא להיסחב איתו את כל הנסיעות והטיסות. הייתי שמח מאנשים בעלי ניסיון לעזרה והכוונה איך לבצע את הרכישה, איפה, מתי וכו', הייתי רוצה גם להרחיב עליו אחריות במקום אם יש אפשרות. דרך אגב אם זה משנה זה הדגם שאני רוצה: Display 13.3 in UltraSharp QHD+ (3200 x 1800) infinity touch display, 10-finger multi-touch support Processor Intel Core i5-5200U 2.20 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Access Denied,

משהו יכול לספר מה הוא כולל??? באתר של הדובים, החכמים כנראה פשוט שכחו לכתוב את הדברים הכי חשובים כמו השילוש וכרטיס מסך לדוגמה.... אופסי ;D www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=4950

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/540/514.html?hp=13&cat=133&loc=51

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חשוב לי שיהיה בעל ביצועים חזקים (מעבד, זכרון, הארד דיסק, זמן סוללה) וקל ככל שניתן יש את אופנת מחשבי המיני בזמן האחרון אבל אני לא יודע אם הם כאלה נוחים כי זה כבר ממש קופמקפטי... נראה לי שמסך 12 אינץ' יעשה את העבודה - לא צריך יותר מזה היה לי את הX31 של IBM וזו בערך החברה היחידה שאני מכיר מניסיון... יש המלצות? תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום שלום חבר שלי קונה מחשב בכ-6000 שקל כולל מסך. מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... שום אוברקלוק ושוב בבלט.... רק משחקים! ואולי כדאי כרטיס מסך של נווידיה? כי אין לו מושג במחשבים ובדרייברים ושטויות.. הבנתי שכל הזמן צריך להתעסק איתם... הוא גם בחיים לא ינצל את ה-AA \AF . הוא צריך גם מסך שיהיה איכותי מאד. אז איזה מפרט עדיף? או אולי משהו אחר לגמרי? המלצתי לו על שני המפרטים הבאים: של איי אם די: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 624.99 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 602.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 392.52 ] 1 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי אני הולך ללמוד הנדסה ואני ממש מתלבט בין 2 מחשבים ניידים: https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=65477&txt_search=Asus+Zenbook+Flip+13+UX362FA-EL147T&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?uin=67579 בבקשה תעזרו לי גם אם זו ביקורת לחברה או משהו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yotam360,

אהלן חבר'ה, המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט של המחשב שלי היום: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Asus Stirke II Formula כרטיס מסך: Asus GTX470 (הכרטיס הישן נשרף..) זכרון: Corssair 2X2GB (לא זוכר דגם ספציפי) ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte 3DAurora הרבה זמן לא התעסקתי בתחום החומרה, ואני לגמרי לא מעודכן מה הולך היום בשוק. ניסיתי להתעדכן קצת פה באתר, והכנתי לי מפרט (עד 5K+-), אשמח לקבל תגובות ושינויים. המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג.המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ASUS SABERTOOTH Z87 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1866 G.Skill 2x8GB DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe: PhotoShop, Illustrator, InDesign, premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ללפטופ שלי נגמר הביטוח ולשלם לאסוס לתקן אותו יכול לעלות כמה מאות שקלים. הרמקולים שלי (בעיקר השמאלי) עושים רעש חורק ומעצבן כשהם בווליום גבוה, ולפי גוגל (תקנו אותי אם אני טועה), זו כנראה בעיה בכרטיס קול. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול חיצוני שיתאים למחשב. ללפטופ מחובר גם סאבוופר חיצוני שהגיע עם המחשב, ואני לא יודע אם כל כרטיס קול מתאים ובגלל זה אני מבקש שתמליצו. הדגם של המחשב אסוס n55sf. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הפכתי את גוגל, והכי קרוב שהגעתי זה יניר מערכות, וכפי שנראה הם לא מתעסקים בזה. לפני שנה היית לי בעיה במחשב וזכור לי שהיה קצת קשה למצוא את המס' של השירות לקוחות שלהם, וכאשר מצאתי את האתר וזכיתי למס' הגעתי למוקדניות עם מבטא מזרח אסיאתי כבד וחמוד. בקיצור, מישהו יודע מה המס' של שהשירות לקוחות, או שמא זה עבר בעלות וכרגע היבואן הרישמי הוא "יניר מערכות"?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. טוב, הרכבתי מפרט כשבראש ובראשונה התקציב שלי היה 6000 ש"ח מקסימום. הנה התוצאות: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 MSI 945PL Neo 620 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 195 ¤ 1 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ¤ 1 מחיר סופי: 5900 ¤ הייתי בבקשה רוצה לקבל דעות על המפרט. תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום! אני מחפש מפרט למחשב גיימינג, בעיקר לסימולטור DCS WORLD. הרעיון הוא למחשב שיחזיק תקופה ויוכל לעבור רק שדרוג במידה וצריך. קיימים כרגע מספר רכיבים שאעדיף להשתמש בהם כדי להוזיל את העלויות אם ניתן וזה לא יוצר ירידה משמעותית בביצועים - 1600Mhz CL9 DDR3 Ballistix Crucial 2x8GB (16GB) 250GB SSD Samsung EVO 1TB WD 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי - 6000 ש"ח, מעדיף להוזיל את העלות עד כמה שאפשר ללא התפשרות באיכות או אפשרות לשידרוג בעתיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר DCS WORLD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

15. Started by לילי18,

13.3 W7P 750G I5-2450M Vostro Dell זכרון 6GB DDR3 דיסק 750GB 7200RPM מאיץ גרפי Intel HD Graphics ללא כונן אופטי כרטיס רשת IEEE 802.22 b/g/n תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lee.,

אני צריך מחשב חדש לאשתי (יקנה במהלך או ישר אחרי ה-BF הבא עלינו לטובה, בהתאם להיצע ולהצעות שלכם) יש ברשותי עבורו כונן SSD (אגיליטי 4 מה-BF הקודם) בנפח שמספיק לחלוטין לאשתי וסטיק אחד של 8GB ראם DDR3 1600 (גם מהBF הקודם). מה שאומר שאני צריך מארז+ספק, לוח אם ומעבד. אשתי צריכה את זה לשימושי אינטרנט כלליים ואופיס. לא יותר. אני מעוניין במחשב קטן ככל האפשר, מאחר והוא עשוי למצוט עצמו בסלון כשנעבור דירה. האפשרויות הן 1. ללכת לכיוון של מיני מחשב NUC \ Edge Vs8 \ Brix. היתרון הוא שהם באמת קטנים. החיסרון זה שהם יותר יקרים ופחות חזקים. וגם כשאפשר לקנות אותם ללא דיסק קשיח וזיכרון, הם צריכים זיכרון לנייד וקשיח msata. הפלטפורמות שלהם מבוססות על מעבדים של מחשבים ניידים, שלהבנתי עשויות להי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by compman112,

שלום אני בזמן האחרון מתחיל לבחור חלקי מחשב כי אני רוצה לשדרג כרגע בחרתי בנתיים לוח אם מעבד - לא סגור עדיוון והשאר עדין לא בחרתי המפרט שלי כרגע הוא Intel Pentium 4 1.70GHZ מעבד )אני לא יודע אם 64 או 32 כי בCPUZ רשום 64 ובסנדרה רשום 32 לוח אם - ASUSTeK computer INC. P4T-E) כרטיס מסך - RADEON 9600 XT AGP 256MB זכורונות - RDRAM 1 - Kingston 128 MB 400MHZ 2 - Samsung 128 MB 400 MHZ הארד דיסק - 1- Maxtor 40 GB 2- WDC 40 GB מארז+ספק - לא יודע מסך,מקלדת, רמקולים, צורב DVD , CDROM יש לי כבר ולא צריך להחליף כרטיס קול - Genius SM-LIVE Series PCI Audio המפרט שאני רוצה הוא בעיקר למשחקים צפייה בסרטים זה ממש לא קשור כלכך קידוד והמרה (לא חשוב המהירות הקידוד והמרה של הסרטים אני הולך על AM…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו לחסוך כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:world of warcraft,call of suty black ops,gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע הכי גרפיות זה למשחקים שכתבתי 3…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by wtf,

הצלחתי להפעיל את הסאונד במצב בטוח והיום כתוב שמצב השמע אינו פועל עשיתי את אותו המדריך שנעזרתי בפעם הקודמת והכל במקום ועדיין אין סאונד המדריך.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אוקיי אז ככה, מצאתי באתר של KSP מפרט כזה : Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL 2.5 (DUAL 512x 2 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK 5.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 המחיר של כל זה (כולל מארז והרכבה) 5090 ש"ח עכשיו מה שאני חשבתי לעשות זה להוציא את הצורב(יש כבר אחד בבית) לקחת הארדיסק של 80 במקום ה160 (יש של 250 בבית אז לא חסר מקום..) להחליף את ה2 זכרונות 512 לאחד של ג'יגה ... בכסף שירד לי מכל זה להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס הזה : power color X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E יש הצעות לשיפור לפני שאני מזמין ? המחשב מיועד אך ורק למש…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …

25. Started by spitzi,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין: 1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות? 2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל? 3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב? 4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים