עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by octav,

. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kapitanov,

שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by הדוד משה,

למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AviramR0X,

אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Schaap,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המפרט מיועד למשחקים בינוניים ולחיבור הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים ... המחשב צריך גם לכלול מסך דק , לפחות 512 מגה זיכרון, לפחות 100 ג"ב hard disk , צורב די וי די איכותי , מארז מגניב וכל השאר לשיקולכם ... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 128MB 1,015 ש"ח Thermaltake 430Watt W00069 PFC 360 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח DFI NF4 SLI INFINITY 880 ש"ח סה"כ 4,635 ש"ח מ KSP זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 425 2 850 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 270 1 270 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 620 1 620 6375סה"כ מה דעתכם.....???? סה"כ 6433 ובכן.....? מה דעתכם....?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by idos123,

שלום לכולם , רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הכולל אמור לנוע סביב 2500 ש"ח אם אפשר גם עם וגם בלי מסך תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by amisha,

שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BlackB,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש אותי לHTPC שיריץ H264 ברוזולציה של 1080P. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה ספק לשדך לכל המערכת. המפרט הוא: CPU: E6700 M.B.: ASUS COMMANDO MEMORY: 4GB TWINMOS 800MHZ D. CARD: P.O.V. 8800GTS 320MB EXO CASE: עדיין לא הוחלט אבל איזשהו מארז בגודל מלא לHTPC. אחסון: 3X HITACHI 250GB SATA II שיעבדו בRAID5 DVD BURNER למרות שאני לא גיימר, הכרטיס מסך הזה מגיע בOC ישירות מהמפעל ופה מתעורר הפחד שלי לגבי הספק, אני חשבתי על ENERMAX LIBERTY 500W. האם לדעתכם זה יספיק? תודה, איציק.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ofeky1,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב הוא 3000ש"ח!! אני מעדיף שיהיה AMD Athlon64 3000 ומעלה!! שהלוח אם יתמוך ב DDR400 (כי יש לי 2 זכרונות חדשים של 512מ"ב) וחריץ PCI-E ושהכרטיס מסך יהיה איכותי!!!(חשבתי 6600GT אבל לא חייב) ועוד שאלה קטנה המארז הזה Sunbeam Samurai SILVER מתאים לכל הלוחות אם החדשים והישנים?? הנה קישור אליו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית ואני לא יודע מה ההבדל בין סווצ'ים Cherry MX Red לסוויצ'ים Cherry MX Brown. אשמח עם תענו לי מה ההבדל ומה הסוויצ'ים העדיפים לגיימינג. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by edensade,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם... בקרוב אני נוסע ללימודים בארה"ב ואני זקוק למחשב נייד ללימודים וגם שיאפשר לי לשחק בFLIGHT SIMULATOR (אני יודע שזה לא המצב האולטימטיבי אבל זה מה יש ) שמתי לב שבארה"ב המפרטים קצת שונים מאלה שבארץ אשמח להסבר גם על זה.. בקיצור הינה הדרישות שלי מעבד: I5 לפחות - בקיצור אתם יודעים את העבודה.. מסך: 15.6 אינץ רצוי שיהיה FULL HD בעדיפות אפילו שלא יהיה טאץ' כרטיס מסך: משהו סביר שיוכל להריץ FLIGHT SIMULATOR בצורה טובה זיכרון RAM: 8 ג'יגה מינימום זיכרון: עדיפות ל1 TARA משקל: אני לא חושב שאזיז אותו יותר מידי אבל רצוי שיהיה במשקל סביר אשמח אם תמליצו לי מאיזה חנויות אפשר לקנות ארה"ב בעיקרון אני אהיה בFL אבל בארה"ב אפשר לעשות משלוחים והכל אז לא בעיה ... תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Or ei,

שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. התקציב הוא 3800!!! לא שקל יותר(לצערי), אני לא צריך ציוד הקפי או מסך, וגם לא צורב. המערכת היא למשחקים. 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 2 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Model S487512D5 805 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 289 ש"ח 1 ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 3,729 ש"ח אני לא רוצה מערכת שמבוססת על AMD המטרה היא I5 כמו שאמרתי אשמח לקבל הצעות וחוות דעת במיוחד בעניין הלוח אאם והזכרונות. תודה! נ.ב: יש הרבה המלצות על הלוח אם MSI…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט בן 16, אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים + שימוש אישי , אין לי ידע רחב, אבל אני קראתי כתבה ומצאתי את המחשב הנייד : Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur= במחיר 4500 ש"ח, השאלה - האם כדאי לי , ואם כן היכן אני אמצא אותו . חשוב לי סרטים, יציאות (HDMI&VGA), ואי-פיי , 320GB או 500GB, מוסיקה, מסך טוב, זיכרון, צבע שחור/כסוף (נורמלי), סוללה חזקה לא חשוב לי - במשחקים אני לא נוגע, אולי סוליטר מידי פעם, משקל (התאמנתי מספיק בשביל זה) תודה מראש, ליאב Facebook - Liav Eliyahu

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Kitzony,

שלום אנשים אוקי אמרתי לכם שאני יחזור באוקטובר בקשר למפרט אז כחה אסור לי לחרוג בשקל אפילו הדיף שיהיה פחות יש לי חשיבה ל SLI בעתיד מפרת לגרפיקאי חשיבה לOc חשבתי על רפתור אולי אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם המחירים. ללא ציוד היקפי חוץ מרמקולים 7.1 0 3158 Antec Super Lanboy Aluminium Case 520.00 ¤ 1 520 ¤ 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 270.00 ¤ 1 270 ¤ 2 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 3 7296 Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 320.00 ¤ 1 320 ¤ 4 121 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540.00 ¤ 1 540 ¤ 5 7021 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1320.00 ¤ 1 1320…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Culandur,

אלן אני צריך מפרט בגבול ה2000 אם אפשר לרדת מזה אז לרדת לוח+מעבד+512MB זיכרון חשבתי על AXP2500+ + Abit NF7S + 512MB זה ישמש למשחקים ועבודה משרדית ללא שום OC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים