עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oOtalOo,

האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yarins5,

אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dom1no,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידה ולא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בהגדרות מקסימליות, HD, עריכה גרפית, מולטי טאסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז Antec 1200 ספק כוח Corsair 750TX ו…

6. Started by DaniVegeta,

היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by netanel018,

קניתי לפני כמה שבועות נטבוק נחמד של ACER עם מעבד N450 ועוד פיצ'רים מעניינים ולא חשובים הבעיה היא שיש לו רק ג'יגה אחד זיכרון פנימי והמחשב זז לאט גם כאשר אני מעוניין לבצע פעולות אלמנטריות כגון גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים חשבתי לשדרג את הזיכרון ל2 ג'יגה אבל אין לי מושג מה המחירים, היכן קונים ומה הדברים החשובים שצריך לדעת לפני שקונים זיכרון למחשב נטבוק (ולפני שאתם שואלים- יש אפשרות להתקין עד 2 ג'יגה על הדגם הספציפי שיש לי) בנוסף- האם זה בעיה להתקין זיכרון פנימי למחשב נטבוק לבד, או שכדאי לבצע זאת במעבדה בתשלום נוסף? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by liran324,

היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [536 NIS] 1 Motherboard : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) - [482 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - [668 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [451 NIS] 1 Video Card : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - [1,199 NIS] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [82 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW - [255 NIS] 1 Monitor : 19'' LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub - [1,803 NIS] 1 Keyboard : Microsoft…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=680&seqArticleTypeID=24&numberOfPages=1

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IceScream,

הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Intel pentium 4 3000mhz prescott מארז ATX מהודר כולל יציאות USB קידמית לוח אם תומך FSB 800mhz, מעבד Intel pentium 4 3000mhz prescott כונן 1.44,זיכרון DDR 512MB 400MHZ , צורב SAMSAUNG cd-r 52x32x52 דיסק קשיח smasung 80gb 7200rpm מקלדת 108 מקשים, עכבר + גלגלת, רמקולים, כרטיס רשת 10\100 (לא צריך שום דבר מאלו) כרטיס קול 7 ערוצים O\B כרטיס מסך O\B 3dforceup to 128mb (בעיקרון כרטיס רשת רמקולים מקלדת ועכבר אינם נחוצים לי בכלל) עכשיו המחשב מיועד למשחקים... שאלתי אותם אם אפשר לעשות שינויים אז הם אמרו כן שאלתי אותם כמה יעלה לשים כרטיס מסך ATI Radeoon 9600pro 256mb אמרו לי עוד 700 ש"ח השאלה שלי היא אילו שאלות ספציפיות עלי לשאול אותם על החומרה שניתנת לי מה כדאי לשנות במפרט הנ"ל והאם …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by marmark,

שלום לכולם, יש לי מחשב של DELL בן 2 לערך. הבעיה התחילה אתמול אני מדליק את המחשב ובזמן העלייה לאחר שמסך ה BIOS (עם הלוגו של DELL ונתוני המחשב)גומר לעלות הוא נכבה לגמרי. לפני שאקח אותו למעבדה,מה לפי דעתכם התקלה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lee.,

אני צריך מחשב חדש לאשתי (יקנה במהלך או ישר אחרי ה-BF הבא עלינו לטובה, בהתאם להיצע ולהצעות שלכם) יש ברשותי עבורו כונן SSD (אגיליטי 4 מה-BF הקודם) בנפח שמספיק לחלוטין לאשתי וסטיק אחד של 8GB ראם DDR3 1600 (גם מהBF הקודם). מה שאומר שאני צריך מארז+ספק, לוח אם ומעבד. אשתי צריכה את זה לשימושי אינטרנט כלליים ואופיס. לא יותר. אני מעוניין במחשב קטן ככל האפשר, מאחר והוא עשוי למצוט עצמו בסלון כשנעבור דירה. האפשרויות הן 1. ללכת לכיוון של מיני מחשב NUC \ Edge Vs8 \ Brix. היתרון הוא שהם באמת קטנים. החיסרון זה שהם יותר יקרים ופחות חזקים. וגם כשאפשר לקנות אותם ללא דיסק קשיח וזיכרון, הם צריכים זיכרון לנייד וקשיח msata. הפלטפורמות שלהם מבוססות על מעבדים של מחשבים ניידים, שלהבנתי עשויות להי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by kooki8,

טוב אז ככה..הייתי מאוד מוגבל במחיר אז נאלצתי להתפשר על כמה דברים.. Intel Core 2 Due E6300 1.86Mhz 2mb GIGABYTE 945 plm S2 Twinmos 512X2 667 WD 250GB 16MB SATA2 7200Rpm- ATA 150 ASUS GFORCE FX 7300 GT 256MB mini tower 4 cooler 500wts מסך 19 אינץ' של מאג צורב דיוידי של LG וכל שאר הדברים הקבועים שהם מקלדת עכבר וכו'.. עכשיו הדבר שדי מדאיג אותי הוא הכרטיס מסך...זה לא הכרטיס המסך שרציתי בהתחלה ונאלצתי להתפשר עליו.. האם הוא יהווה בעיה בהרצת משחקים ברמה גבוהה? או שאני יכול להיות די רגוע?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by b e n,

שלום. לפניי מס' ימים העלתי לפורום הודעה על מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. היום קיבלתי מפרט למחשב אחר, ואשמח לקבל דעתכם עליו: בסיס ל - HT 2004 INTEL BAYFIELD D865 GBF כרטיס מסך - ARI RADEON 9200 128 DDR DDRAM 512 800 מעבד - P4 800 3.0GHZ כונן 1.44 SATA 120 GB 7200 דיסק מה דעתכם על מחשב זה? אני צריך אותו כאמור למשחק, בין החדשים שייצאו, בעל דרישות חומרה גבוהות (ובכלל, למשחקים חדשים בעלי חומרה גבוהה). אינטרנט + שרת אישי IIS. עבודה כללית על המחשב. מה אתם גם אומרים על כרטיס המסך ? האם הוא מיושן מדיי ? פחות טוב ? כדאי לי כבר להוסיך כמה מאות שקלים, הרבה, ולקנות את ה 9800 + ? או 9600 (זה מחנות אחרת, כי בחנות של המחשב הזה אין מעל ל 9200) נ.ב. במפרט המחשב הקודם, הצגתי מחשב AMD 300…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

22. Started by yossiezra,

יש בידי הצעת מחיר למפרט מחשב. יש מצב לקבל הצעה אולי זולה / מועילה יותר על בסיס אותם המרכיבים ? מפרט: מעבדCore i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבדLow Noise (PWM) CPU Cooler זיכרון (RAM)8GB DDR3 1600 התקן תצוגהnVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/sec 512CC מערך שבבים ואפשרויות הרחבהIntel B85 Express Chipset: - Up To 4x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ45 דיסק מערכתSamsung 840 250GB SATA-III SSD דיסק מדיה3TB SATA-III 64MB Cache 7200rpm צורב וקורא תקליטוריםSATA DVD±RW CD x48, DVD x24 מארז שקטAntec VSK - עד 3 דיסקים קשיחים ועד 3 צורבים - קירור Antec 120mm אחורי שקט - 2 חיבורי USB3 קדמיים ספק כוח 80Plus BronzeAntec NeoECO …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

24. Started by BlackB,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש אותי לHTPC שיריץ H264 ברוזולציה של 1080P. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה ספק לשדך לכל המערכת. המפרט הוא: CPU: E6700 M.B.: ASUS COMMANDO MEMORY: 4GB TWINMOS 800MHZ D. CARD: P.O.V. 8800GTS 320MB EXO CASE: עדיין לא הוחלט אבל איזשהו מארז בגודל מלא לHTPC. אחסון: 3X HITACHI 250GB SATA II שיעבדו בRAID5 DVD BURNER למרות שאני לא גיימר, הכרטיס מסך הזה מגיע בOC ישירות מהמפעל ופה מתעורר הפחד שלי לגבי הספק, אני חשבתי על ENERMAX LIBERTY 500W. האם לדעתכם זה יספיק? תודה, איציק.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Kimari,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים (לדוגמא: crysis 2, starcraft2, WoW, dead space2, borderlands) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך ורמקולים 4. האם יש ר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.