ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA? על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD) ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לרכוש מחשב נייד, מפרט טכני בסיסי שאני רוצה: גודל מסך 15.6' מעבד i7 (דור 8?) זיכרון RAM לפחות 16GB רצוי 32GB HD SSD לפחות 512GB אני יותר מתחבר באופן אישי ל DELL\ASUS\HP לא קריטי פיצ'רים מגניבים כמו מסך מגע, מסך מתקפל וכדו' לא קריטי רמת הדקות של המחשב הנייד , חשוב שלא יתחמם ולא ירעיש. השימוש המרכזי של המחשב הנייד הינו פתיחת מכונות וירטואליות, תכנות, מתכוון להריץ גם כלים לשבירת סיסמאות וכדו' לכן אולי חשוב שיהיה כרטיס מסך? תקציב - עד 10K, אם אפשר פחות אז מגניב. כמובן רצוי מחשב חדש-חדשני ולא משהו עתיק תודה רבה מראש! שלמה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב ב4-5 בערך המחשב זה יהיה מחשב לבית אז חשוב מאוד שיפעיל משחקים וכל החרטא הזה 2 גיגה זיכרון פנימי 250 גיגה דיסק קשיח בלי מסך עם רמקולים איכותיים אני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב אממ זהו בעיקרון תודה
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב שיש לי עכשיו זה: CPU: AMD XP Athlon 2500 Motherboard: Gigabyte 7N400-L Chipest: nVIDIA nForce2 Ultra 400 Memory: 256MB X 2(512) DDR SDRAM Video Card: GeForce 4 MX 440 128MB והמפרט שslimshady21 הציע לי הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3685 כמה שאלות.... 1. מישהו אמר לי שבמעבדים החדשים של AMD Athlon 64 עדיין לא תיקנו את בעיות החימום שיש להם (?) 2. איך הלוח אם והכרטיס מסך? 3. האם אני ארגיש שיפור משמעותי בביצועים בין המחשב הנוכחי לבין המחשב שאני הולך לקנות ? ואם מישהו מצא בעיה במפ…
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤496 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤330 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤240 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤182 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L מארז ללא ספק HEC 6AR6 ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6AR6-NPS ספק כח HEC WIN 550W ¤373 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN550 קרור למעבד The…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה ההבדל (למעט האחראיות) בין מעבד מסוג E7200 מסוג BOX לאותו מעבד מסוג TRAY והאם למשתמש ביתי המעוניין במחשב אמין למספר שנים (כ-5) כדאי ללכת על TRAY?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך שיש לי:"19. לא צריך מערכת הפעלה: יפעל על ויסטה. מעבד AMD אין צורך בציוד הקפי(גם צורב לא צריך). ללא OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי?2-2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6 - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]עקב ירידה מהארץ {מה לעשות כל אחד והכוח סבל שלו } מחשב בן 8 חודשים מושקע לפני פרסום ביד 2 אשמח לדעת כמה שווה לוח: Gigabyte GA-X79-UD5 LGA2011 X79 מעבד : intel Core i7-3820 3.60GHz כרטיס מסך : EVGA GTX680 Classified 4GB GDDR5 ספק כח : Thermaltake Toughpower Grand 1200W זכרון : 32 גיגה Kingston 8GB DDR3 1600MHz *2 2* G.Skill F3-1600C8GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] קירור נוזלי Corsair Hydro H80i [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]איחסון 4 דיסקים של western digital GREEN שניים של 3 TB שניים של 2 TB סה"כ 10TB מערכת הפעלה וינדוס 64 BIT 8 מקורית רצה על SSD 120 GB של CROSAIR אופיס 2010 מקורי צורב בלוריי LG מסך …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את ההודעה תקציב 5500ש"ח א) לנצל את הכל. ב) ניתן לחרוג ב:500 ₪ שימושי המחשב עבודה משרדית (תוכנות כמו ArcGis), עריכת וידאו (לא יודע באיזה תוכנה), HD, חיבור עתידי לTV, לא משחקים. צריך מסך u2311 בעל רזולוציה 1920/1080 (איך ישפיע חיבור עתידי ל LCD?). אין צורך בציוד הקיפי מלבד מסך. שקט 8+ OC לא מתוכנן צריך מערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור ראשון לציון ומעט צפונה, ודרומה עד ליבנה. חיבורים מיוחדים: USB3, חיבור עתידי ל LCD, צריך שיתאים לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 רצוי מארז שחור בעל קווים חלקים (רגוע בלי פיתוחים). אין צורך בשמירה על יכולת שידרוג מלבד אולי כרטיס TV.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריכה מחשב נייד ללימודים, כבר הרבה זמן הייתי נעולה על macbook pro 13 אינץ׳, יש לי כזה כבר שנים וחשבתי להתחדש, לסטודנטים שבינינו- ובכלל לאלו עם נסיון- מה הייתם ממליצים? התקציב שלי הוא 5K בערך מועד קנייה: יולי 2019 (נסיעה לארה״ב) לא מתכוונת להשתמש בו לגיימינג או משהו כבד מדי רק רציתי לשאול מה דעתכם על השימוש במקינטוש כמחשב לסטודנט, האם זה נוח? האם יש כל מיני תוכנות שלא יעלו בו טוב?
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי לכולם הרכבתי מפרט למחשב בעקבות הודעות בפורום. אשמח לקבל עצות והערות למפרט. במפרט לא מופיע כרטיס גרפי מכיוון שאני מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי במחשב הישן (radeon 9200se). אני יודע שהוא לא כרטיס מעולה אבל סה"כ עושה את העבודה. האם השימוש בכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק במחשב או שההשפעה לא תהיה גדולה (המחשב לא ישמש להרצת המשחקים הכי חדשים - בד"כ אינטרנט, סרטים דרך ה TV OUT וכו'). כמו כן אשמח לשמוע אם יש לוח אם מומלץ שזול יותר ASUS DELUXE שבמפרט אבל שעדיין יהיה כרטיס אמין ובעל ביצועים מצויינים. דרך אגב התקציב הוא בערך 4,500 ש"ח. תודה רבה על העזרה. Compucase -HEC Midi Tower CI-6A19 (מארז) HEC 300ER / HEC 300AR-T (ספק) INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 8…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
משדרג את המחשב למטרות גיימינג, הרצת משחקים כבדים כמו destiny 2 ו-COD MW4 מה שאני קונה: RAM: Patriot Memory VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 16GB Dual Channel DDR4 Kit PV416G300C6K (Motherboard: GIGABYTE B450 AORUS M (AMD Ryzen AM4/M.2 Thermal Guard/HDMI/DVI/USB 3.1 Gen 2/DDR4/Micro ATX/Motherboard Processor: AMD Ryzen 5 2600 Processor with Wraith Stealth Cooler - YD2600BBAFBOX SSD: Kingston A400 SSD 480GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/480G - Increase Performance מה שיש לי: (Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Storage: (2*) Model Inte…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-