ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים המומלצים וגם בניתי כמה קונפיגורציות - כמעט כל מחשב שאנ יבונה עולה בסביבות 4500 ללא מסך. העניין הוא שאני אינני משחק יותר מדי במחשב (מקסימום משחקי אסטרטגיה וגם זה אולי 4 שעות בשבוע) ואני גם צריך נייד חדש - הנייד שלי הוא בן 7 שנים וקצת... חשבתי על לקנות מחשב נייד בעל ביצועים סבירים ומצאתי את המחשב - EX600 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=#menu שעם מעבד T7100 ו2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8400 עולה בסביבות 5000... השאלה היא האם מחשב כזה מתאים גם למשחקים - CASUAL GAMING או שבכל מקרה הוא לא יוכל להריץ אף אחד מהמשחקים העכשווים בשוק ברמה נורמלית אשמח לעצתכם האדיבה גבר…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני פה בשביל המלצות מאנשים שמבינים אני סטודנטית (לארכיטקטורה) ועכשיו חזרתי מחנות המחשבים עם כמה דגמים אופציונאליים לרכישה. הדרישות שלי הן למחשב שיוכל לשאת את התוכנות שאני עובדת איתן ביומיום, ובעיקר פוטושופ ואוטוקאד (אם כי אוטוקאד פחות דחוף). כרטיס גרפי טוב, מעבד טוב ובכללי שיהיה מחשב שיחזיק. הדגמים שהוצעו לי: 1. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891 מעבד i7-3517 U , בא עם מערכת הפעלה מן הסתם, כרטיס מסך AMD Radeon HD 8730M 2GB DDR3 זיכרון 4GB, איחסון 1TR מחיר: 3500, אחריות ל-3 שנים. 2. Asus X550CC-XX109H אותו מעבד, אותה מערכת הפעלה, כרטיס מסך NVidia 720 (2GB) זיכרון 8GB, איחסון 1TR מחיר: 3750, אחריות גם. 3. SAMSUNG 510R5E-S02IL אותו מעבד וכו', כרטיס מסך AMD R…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה, אנימצית לא תלת ומשחקי מחשב (אבל משחקים זה משני) התוכנות שבשימוש אצלי: After Effects, Zbrush, Flash, Premiere, Photoshop אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל התייעצתי עם חברים, מכרים ובניתי מפרט, שנראה לי טוב ובגבולות המחיר שאני מוכנה לשלם. הרבה מאוד דברים בחרתי בצורה רנדומאלית, על בסיס המחיר - ספק, מארז, קירור. אשמח לשמוע את דעתכם, האם אני בכיוון Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1396 Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪466 Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪440 GigaByte GeForce GTX660 OC 2GB GDDR5 192Bit DX11 2x…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA? על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD) ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לרכוש מחשב נייד, מפרט טכני בסיסי שאני רוצה: גודל מסך 15.6' מעבד i7 (דור 8?) זיכרון RAM לפחות 16GB רצוי 32GB HD SSD לפחות 512GB אני יותר מתחבר באופן אישי ל DELL\ASUS\HP לא קריטי פיצ'רים מגניבים כמו מסך מגע, מסך מתקפל וכדו' לא קריטי רמת הדקות של המחשב הנייד , חשוב שלא יתחמם ולא ירעיש. השימוש המרכזי של המחשב הנייד הינו פתיחת מכונות וירטואליות, תכנות, מתכוון להריץ גם כלים לשבירת סיסמאות וכדו' לכן אולי חשוב שיהיה כרטיס מסך? תקציב - עד 10K, אם אפשר פחות אז מגניב. כמובן רצוי מחשב חדש-חדשני ולא משהו עתיק תודה רבה מראש! שלמה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב ב4-5 בערך המחשב זה יהיה מחשב לבית אז חשוב מאוד שיפעיל משחקים וכל החרטא הזה 2 גיגה זיכרון פנימי 250 גיגה דיסק קשיח בלי מסך עם רמקולים איכותיים אני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב אממ זהו בעיקרון תודה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט ודחוף לתקציב שלי שזה 6 וחצי אלף שקל אני צריך שיהיה בו 2GB זיכרון מחולק דואל צ'נאל כרטיס מסך X1900XT 256MB ומעבד E6600 תודה לעוזרים. (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המחשב שיש לי עכשיו זה: CPU: AMD XP Athlon 2500 Motherboard: Gigabyte 7N400-L Chipest: nVIDIA nForce2 Ultra 400 Memory: 256MB X 2(512) DDR SDRAM Video Card: GeForce 4 MX 440 128MB והמפרט שslimshady21 הציע לי הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3685 כמה שאלות.... 1. מישהו אמר לי שבמעבדים החדשים של AMD Athlon 64 עדיין לא תיקנו את בעיות החימום שיש להם (?) 2. איך הלוח אם והכרטיס מסך? 3. האם אני ארגיש שיפור משמעותי בביצועים בין המחשב הנוכחי לבין המחשב שאני הולך לקנות ? ואם מישהו מצא בעיה במפ…
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤496 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤330 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤240 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤182 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L מארז ללא ספק HEC 6AR6 ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6AR6-NPS ספק כח HEC WIN 550W ¤373 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN550 קרור למעבד The…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל (למעט האחראיות) בין מעבד מסוג E7200 מסוג BOX לאותו מעבד מסוג TRAY והאם למשתמש ביתי המעוניין במחשב אמין למספר שנים (כ-5) כדאי ללכת על TRAY?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-