ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
<p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (תמונות, וידאו ורינדור 3D). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא עקרוני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן Windows 8 (כולל שדרוג ל- 8.1). 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, בכמה אפשר להעריך את המחשב הישן שלי: /Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) GIGABYTE GA-EP43-UD3L OCZ Gold 8GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) NVIDIA GeForce GTX 260 GPU (Core 216) Seagate Barracuda 1.5TB Seagate Barracuda 500GB Thermaltake Element S (PC Case) + 2 Extra Fans Thermaltake - TR2 470W PSU Arctic Cooling Freezer 7 הכל כמובן מסודר, מורכב ומוכן לעבודה תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לפי התקציב בכותרת. להלן הנקודות החשובות לי במחשב. אשמח ואודה מאוד על העזרה! * מטרות המחשב? אינטרנט, מעבד תמלילים, משחקים ב"כובד" של League of Legends. * אפשרות לרכישה בארה"ב דרך חברים שבאים לארץ דרישות לפי סדר חשיבות יורד *סוללה חזקה. 5 שעות+ בעיבוד תמלילים + אינטרנט + מוזיקה. *חובה - מקלדת הכוללת numpad. * גודל המסך? "15 או "14 מאט. לא רוצה לראות את ההשתקפות של הפרצוף המכוער שלי * רצוי - מקשי חצים בגודל מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן קשיח רגיל +250GB. רצוי אבל לא חובה SSD קטן למערכת ההפעלה\הארדיסק היברידי. * רצוי - צורב DVD. * רצוי רמקולים איכותיים. * רזולוציית המסך לשיקולכם.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב עוד חודשיים-שלושה, ואחרי חיפושים, סקירות, וכו', הגעתי למפרט הבא: [TABLE=width: 424] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7 4790K[/TD] [TD]₪ 1,680[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Cooler[/TD] [TD]Cooler Master Nepton 280L[/TD] [TD]₪ 575[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mobo[/TD] [TD]Asus Maximus VII Hero[/TD] [TD]₪ 1,022[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair CMY16GX3M2A2133C11[/TD] [TD]₪ 890[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW[/TD] [TD]₪ 652[/TD] [/TR] [TR] [TD]HDD[/TD] [TD]Hitachi/IBM 4000GB HDS724040ALE640[/TD] [TD]₪ 990[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Corsair AX860i[/TD] [TD]₪ 1,050[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Define X…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה המחשב הזה שווה? נקנה בחודש יולי.. בסטארטפיסי כל החלקים באחריות, ל3 שנים .. - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz - NVIDIA Gigabyte GTX780Ti WF3 3GB - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty - NZXT Phantom 530 Black - Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible - - Scythe Ninja 3 REV B נקנה עם מסך של DELL 24 אינץ׳..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בארץ, לא באילת... רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: הרבה אינטרנט, מידי פעם סרטים, הרבה משחקים (קלים) League of Legends בעיקר. וזהו.. * גודל המסך? מעדיף 15.6, אבל גם 14-13 יהיה בסדר * רזולוציית המסך? לא משנה יותר מידי, מעדיף שהמשחק ירוץ חלק ויהיה באיכות נמוכה יותר, מאשר שיהיה ממש יפה ולא יזוז. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-