עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3liran,

לקחתי לוח פשוט כי אני לא מתכנן OC, כרטיס מסך פשוט יחסית כי אני מתכוון לשדרג כשיהיה משתלם לקנות כרטיסי מסך של DX10, מארז פשוט שלפי מה שאמרו לי עושה את העבודה, וגם לפי סקאיי פיסי הוא גדול מספיק כדי להכיל את ה-8800, הארד דיסק מהיר בו תותקן מערכת ההפעלה והמשחקים + הארד דיסק נוסף רק לאכסון (סרטים, מוזיקה וכו'). נשמע טוב או שיש הצעות ייעול?

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by Rin,

היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CyberGod,

אהלן חברה ! אני חייל בסדיר ואני כבר כבר הרבה זמן חולם על להחליף את העגלה שלי במשהו יותר טוב , הגיע הרגע ואני מתלבט . אני יתחיל מזה שאני יודע שהפנטיום 4 (וביוחד הHT) יהיה הרבה יותר טוב מבחינת הביצועים , אבל אני גם ממש לחוץ בתקציב והשאלה האם ההפדל בביצועים באמת שווה את זה או לא . ככה , אלה הם בערך שני האופציות שחשבתי עליהם , אני מאוד ישמח לקבל גם המלצות שלכם על מפרטים אולי שונים , והכי חשוב הוא נימוק למה זה ולא אחר... AMD לוח - EPOX 8RDA3+ , GIGABYTE GA-7N400 PRO2 400U מעבד- XP2500+ , XP2600+ . זה שווה את ההפרש במהירויות ? זיכרון- geil 256mb 3200 golden dragon value מארז-compucase-hec midi tower CI-6A19 black INTEL לוח-GIGABYTE GA8IPE 1000 PRO2 ,ABIT IC7 875P כמ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הי! ברשותי עגלה מודל 02 (במצב טוב, אגב...): Pentium 4 1.7 128MB RDRAM (יהפוך למחזיק מפתחות בקרוב) Gforce 4 mx440 Maxtor 40GB 7200rpm Creative SB live! 5.1 s-card ----------------------------------- בנוסף יש רמקולים טובים (5.1), עכבר ומקלדת, מסך ומודם (לפקס). החלטתי לרכוש את ה- Pioneer DVD-RW 111D כך שאין צורך לכלול אותו במפרט. הדרישות שלי: 1. מחשב שקט לחלוטין. בית קברות ממש. מוכן להשקיע כסף בנושא. 2. אני לא גיימר אבל ארצה לשחק ב- C&C3 בצורה חלקה (אל תצחקו עלי... אין לי מושג בדרישות של משחקים...) ??? 3. נפח אחסון גדול. 250-300GB. נדמה לי שסמסונג הם השקטים ביותר, לא? האם דיסק SATA ישן יתחבר ללוח החדש? 4. איכות. מוכן להשקיע בחברות עם מוניטין. 5. כ.מסך עם…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by andrei21,

אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שח בעל מעבד חזק, שיוכל לשדר HD 1080P דרך יציאת HDMI רצוי כרטיס מסך חזק למשחקים. מה דעתכם על המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71655~14~0.htm בכמה חלש הכרטיס מסך במחשב הזה 9600M GS 512MB לכרטיס מסך במחשב הבא 9600GT 1000MB http://skypc.co.il/pl_product~6930G~14~0.htm איזה עוד פרטים כדי לי לשים לב אליהם.אשמח מאוד להצעות חדשות תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תשמעו נמאס לי להזיל ריר על הדרישות של המשחקים החדשים יותר. מחכה להצעות, תודה!

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  10. רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מעוניין בנייד למטרת עריכה ראשונית או סתם משחקי עריכה וצפייה בתמונות. זה לא יהיה מחשב עריכה(לא מאמין בעריכה במסך לא מקצועי) עיקרי. נראה לי חשוב לי רזולוציה טובה, IPS זה בונוס מעולה וכמה שיותר זיכרון RAM. תקציב של 3K מKSP אילת. בברכה, אורי - - - תגובה אוחדה: - - - איך האופציה הזאת: http://ksp.co.il/?uin=23679

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זהו מפרט למחשב גיימר מתחיל בן 8 (מתנה ליום ההולדת) האים המפרט שווה את המחיר ומה ניתן לשפר....הצעות יתקבלו בברכה מעבד-intel core i3 530 2.93ghz 4mb cache box מאוורר תוצרת זלמן לתושבת 1056 לוח אם אינטל intel peter cove dh55pj dvi ddr3 1333 זיכרון מג"ור kingstone ddr3 4 gb kit 1333mhz heatsink כולל קירור כרטיס מסךsapphire hd 5750 1gb gddr5 vapor-x d.dvi דיסק קשיח wd 1tb 64 mb כרטיס קול hd 8.1 כרטיס רשת 10-100-1000 צורב sony sata 22 8 יציאות usb 3800 ש"ח ללא מסך כמובן למען האמת אני מתחיל לפחד מהמנהל .....(: 1)תקציב של 3000עים חריגה של 10% 2)שימושים בעיקר למישחקים כגון:GTA F1 FIFA11 san andreas אילו משחקים שכרגע הילד מכיר א.ללא מסך ואביזרים נלווים נ,טו מחשב,אבל בעיק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעבד - INTEL P4 530 3.0GHZ 800MHZ HT 755LGA 1189 ¤ לוח - GIGABYTE GA-8I915P DUO 743 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ כרטיס מסך - GIGABYTE NVIDIA FX 6600GT 128 MB 128 BIT 1069.26 ¤ דיסק קשיח - MAXTOR 160GB 7200RPM 8MB SATA 604 ¤ צורב DVD - NEC ND3520A 342 ¤ כונן דיסקטים - Generic 52.29 ¤ ספק כח - ThermalTake W0009R 343 ¤ מארז COMiON BOND II CA032 + Window 209 ¤ 5079 סכום

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם קיים חיבור SATA לניידים? או אפילו SATA2...? אני מניח שזה מתחבר כמתאם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלומות חברי הפורום, לאחר כ5 שנים ואינספור שדרוגים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה הגיע הזמן לשדרוג. לפני שאייגע אתכם בחיפושים ונסיונות עזרה ברצוני להוסיף פרמטר ספציפי לשאלון שלי ולשאול אתכם - האם שווה לחכות לפני רכישה? (כלומר האם ידוע על דור חדש של מעבדים / כרטיסי מסך / רכיבי מערכת קריטיים בזמן הקרוב?) אני מתכנן מערכת שתשמש אותי לכל הBigshots של ה4-5 שנים הקרובות לפחות (במידה ולא ייצא משחק שהוא מפלצת על גראפית ברמה שלא ניתן לצפות לה), יפורט בהמשך בפרמטר המתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח חריגה בהתאם לצורך. 2. מה שימו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מה קורה אנשים אני זה EDBD כבר הביאו לי פה מפרט אני אצל חבר וראיתי שהור שום חחח בקיצור הוא רוצה לקנות מחשב אז הבטחתי לו שאני יבנה לו מפרט דברים בטוחים: מעבד קונרו 6300 זיכרון 1 ג"ב (512X2) אר-דיסק 160 ג'יגה מה שאני צריך זה כ. מסך לוח אם ועכבר ומארז כמובן (בלי מקלדת מסך וכל זה) תקציב: 4,500 ש"ח מה שחשבתי זה כ. מסך X1950 פרו אבל נראה לי עדיף כרטיעס של ג'יפורס אז לא איזה כרטיס כדאי לקחת בתקציב הזה ולוח אם אין לי מושג איזה משהו טוב שיתאים למפרט ועכבר טוב המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, רציתי לקחת לו כמו שלי 7600 GT אבל התפריט יותר גבוה אז אפשר לההכנ יס משהו יותר טוב) לא יעשה OC אף פעם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-5000 שקלים, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וש…

22. אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות מפרט של 7500 אני ישמח לקבל חוות דעת מעבד אינטל ‏ Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם למעבד אינטל‏ GIGABYTE X58A-UD7 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200, 4xPCI-E DDR III 1600Mhz זכרונות‏ 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel GIGABYTE כרטיסי מסך GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E x 2 דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבי DVD LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail מאווררים וגופי קירור ‏ Scythe …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני יודע שזה קצת שונה אבל....אני מודונין לקנות מחשב חדש,נייד, בשביל בית-ספר וגם בשביל משחקים, אז כבר בדקתי את העופציות ואני יודע מה אני רוצאה הענין הוא כזה, זה עולה יותר ממה שיש לי, אבל לא חסר לי ארבה, אז חשבתי, שמיכיון שזה gameing laptop אני לא ממש צריך את המחשב השולחני שלי אז..כמה נירה לכם אני יקבל עלב במחירה (יד-רישונה) טוב הינה המפרט AMD ATHLON XP 2600\ 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD\ DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Maxtor 40GB 7200RPM Gigabyte Ati RADEON 9000Pro 2 128MB LITE ON 52X32X52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 (כולל חוץ מהמאורר הסטנדרתי האחורי גם Vantec Thermo…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תספיק, כדי להריץ משחקים בצורה נורמלית? המחשב אצלי בערך 3 שנים השאלה אם כדאי לשפץ או לקנות חדש? תודה :cheesy:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי פה בפורום שאלה הלפטופים המומלצים בטווח המחירים של עד 7500 ש"ח וככל הנראה אני אקנה אחד מהם. רק רציתי לשאול משהו שאני לא כ"כ מבין בו והייתי שמח לשמוע את תגובתכם. אני רוצה לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית ופטיפון שיש לו חיבור USB, האם אני צפוי להיקלע לקשיים בכל הנוגע לחיבור הזה עם הניידים הללו??? במידה ואני צריך ציוד הקפי לצורך החיבור הזה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש, ניר

• 11 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.