ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני בדיוק עומד להזמין את המחשב. חשוב לי שמישהו יבדוק אם כל החלקים באמת הולכים אחד עם השני: הCPU נכנס ללוח האם? הCPU + קירור + כרטיס מסך נכנסים למארז? הספק כוח מספיק חזק לשרוד את המפרט? כמו כן אם מישהו הזמין פעם מTMS ויודע איזה המהרה הם עושים אם מסמנים את האפשרות שם, אני ממש רוצה לדעת אם כדאי או לא. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1469 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P כמות: 1 - מחיר: ¤708 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤712 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤498 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב מתוכנן למשחקים..לא לOC בכלל.. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ASUS PCI-EX GeForce 7950GT 512MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7950GT/HTDP/512M - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ASUS DVDRW DRW-1612BL DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN SUNBEAM TUNIQ TOWER כל זה 4200 שח
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Intel Core i5-650 Tray אשר חברה שלי קיבלה היות והיא עובדת באינטל (כן, היא הגבר במשפחה). המחשב מיועד עבורי (סטדונט) והוא אמור להתמודד עם תוכנות מידול הנדסיות (solidworks וכו'), photoshop, matlab ואולי עוד מספר תוכנות גרפיקה כבדות יחסית. אין ספק שעבור התוכנות הנ"ל יש לקנות מחשב יקר ויוקרתי, אך לצערי קצרה ידי מלהשיג את הסכומים שעליהם מדברים במפרטים עבור מחשבי גרפיקה בשרשורי ה-"דביק". בנוסף, אין לי צורך כעת בציוד נלווה ואינני בטוח לגבי מודינג וכו' (נניח שאין צורך). לכן, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא שאמור להתלוות אל המעבד שברשותי, כאשר המטרה היא לא לעבור את ה-2500 ש"ח (אשמח אף אם תוכלו להציע מפרטים חסכוניים יותר עבור אותם הביצועים): לוח אם Gigabyte G…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב בשביל אחותי שעוסקת בעיצוב גרפי. השימושים העיקריים למחשב הם תוכנות כגון Photoshop, Rhino ו-Solidworks שירוצו על Windows XP 64Bit (אני רוצה 4GB זיכרון). בתקציב צריכים להיכנס הרכיבים הבאים: 1. מעבד - אני מעדיף לקנות לה Quad-Core עם עדיפות ל-Q9300 מאחר והיא עובדת עם התוכנות במקביל 2. לוח אם 3. זיכרון - 4GB 4. כרטיס גרפי - אני מבין שכרטיס Quadro יכול לתרום משמעותית לקיצור זמן הרינדור ב-Solid וב-Rhino (אם מישהו יכול להרחיב מעט על הנושא אני אשמח). 5. כונן קשיח 6. ספק יציב שיחזיק הכל דבר נוסף. יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים בארה"ב. האם זה משתלם מבחינת מחיר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן! תוכלו לתת לי הערכת מחיר לגבי המפרט הבא:? מעבד -Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB,GPU Core, Tray. מאוורר למעבד-Zalman SZ CC92HS לוח אם-ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7,Intel H67 ,DDR3 1333, 2xPCI-E,HDMI,DVI. זכרון- DDR3 1333 Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel. דיסק קשיח- Samsung HD103sj 1TB. כרטיס מסך- Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב-Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata מארז-sharkoon vaya black ATX Case. ספק כוח-chieftec 550w active pfc ,80+,14cm fan. יש שנתיים אחריות מעכשיו למעבד,לוח אם והארד דיסק. יש שנה אחריות מעכשיו לכרטיס מסך וכל החיים אחריות לזיכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מחיר סביר שאוכל לדרוש על המפרט הבא: מעבד: core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 s1150 קירור מעבד: Arctic Colling Freezer 7 pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A זכרונות: G.Skill 8GB DDR3 1600 כונן קשיח: WD Caviar Blue 1TB 64MB 7200 SATA3 X 2 ספק: Seasonic 430w Bronze S12II-430 מארז: CoolerMaster Elite 344 Mini כרטיס מסך: Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 המחשב נקנה לפני שנה ב KSP. תודה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט בסיסי, למטרות שצויינו בכותרת, ללא מסך בקשר לתצוגה: הלוח צריך לכלול TV OUT הלוח צריך להיות בעל חריץ PCIE לאפשרות שדרוג כ.מסך בעתיד הייתי שמח לשמוע המלצות INTEL VS AMD.. אם זה רלוונטי - המחשב ככל הנראה ירכש בKSP :-\ עריכה : העפתי מבט במפרט הנ"ל , שמופיע באתר של KSP, סביר לדעתכם? מה הייתם משפרים? מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W Beige and Silver
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק של DELL Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 NetBook וראיתי שיש שלושה דגמים עם שני כרטיסי מסך שונים רציתי לדעת מה ההבדל ואיזה מהם יותר טוב? 1. INTEL NM10 EXPRESS 2. INTEL GS45 3. INTEL GMA3150 תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי חנות שמוכרת במחיר זול יותר וגם משדרגת את הכרטיס מסך Crystal HD BROADCOM מישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DellIns1012&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם שווה לקנות שם??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-4500 כולל מסך, רמקולים (פשוטים) מקלדת+עכבר לצורכי משחקים... לא אכפת לי מאיזה חנות תבנו אבל העיקר שזה יהיה ל-12 תשלומים בכרטיס אשראי... המארז צריך להיות נחמד (לא הקומפיוקייס חחחח) ...צורב רגיל לא צריך הרכבה או התקנה של וינדואוס תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זקוק להמלצת מפרט לחברה שלי, אני לא מבין גדול בישביל זה רציתי שתעזרו לי. המחשב בעיקר מיועד לגלישה ומשחקי פלאש,פייסבוק,תמונות,סרטים,וקצת תוכנות. יש צורך בקירור למעבד,צריך גם ציוד עקפי ,כולל מסך,לא צריך מערכת הפעלה, עדיפות ל INTEL,ללא צורך ב OC ..עדיף שהסכום יהיה עד 3500,תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום רב אודה אם תוכלו להציץ במפרט הבא ולתת לי כמה טיפים של אלופים לגבי בחירת מחשב נייד [table][tr][td] 1. מחשב נייד Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 מחיר ליחידה $ 1,198.00 [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] כללי [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] Dell יצרן [/td][/tr][tr][td] Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 דגם [/td][/tr][tr][td] Silver צבע [/td][/tr][tr][td] Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] מעבד [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום על איזה HD אתם ממליצים אם אני רוצה להוסיף לWINDU100 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
עקרון אני משחק רק ב ACT OF WAR עכשיו שאני עושה סקרימיש נגד 8 צבאות המחשב מתחיל לקרטע...עקרון אני רוצה מחשב שלא יקרטע!!! אם יש הצעות לשיפור תתנו...יתקבלו בברכה...והאם זה מספיק להחזיק את המשחק עם 8 שחקנים... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה נראה לכם על המפרט הזה הוא טוב אפשר לשפר? מעבד: Intel E4300 -ש"ח588 לוח אם: Gigabyte GA-965p-s3 rev3.3 conore support - ש"ח 572 ספק כח: צריך עזרה בבחירה זכרונות: Digma 2GB DDR-2 667MHZ - ש"ח435 דיסק קשיח: WD 160GB SATA II WD1600JS - ש"ח 297 כרטיס מסך: Sapphire X1950GT 256MB DDE III - ש"ח850 מארז: A-TOP X-Blode Black NO PSU - ש"ח 294 צורב דיוידי: LG H44LK DVD-RW DUAL LAYER X18 BLACK - ש"ח 215 סה"כ: 3251 ללא הספק(לא מבין בספקים) המחירים לקוחים מן החנות TMS
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, כמובן שלחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם פיתוח בסביבות ECLIPSE וVISUAL STUDIO אבל בעיקר משחקים, משחקים לדוגמא: BF3, PROTOTYPE 2 CRYSIS 2 שואף לביצועים מקסימליים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעבד i5. 8 ג'יגה ראם. מסך "13 SSD 128 ג'יגה. נקנה בחו"ל לכן מקלדת ללא עברית. הדגם ללא המסך רטינה (קניתי אותו שהדגם הזה היה חדש בשנה 2011).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-