עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Chloe,

שלום מצאתי מחשב נייד שמתאים לי בול התקציב אבל אני מפחדת לקנות את המחשב הזה כי ראיתי באינטרנט שהחברה (acer) לא משהו ושצריך להתרחק ממנה מצאתי את acer aspire r15 generation 7 יש בו בדיוק את מה שרציתי בתוך מחשב אבל אני לא בטוחה שכדאי לי לקנות את המחשב הזה מישהו יודע אם המחשב הזה ספציפי טוב לבית ספר,מוזיקה,אינטרנט, סרטים,סדרות ? ואם כדאי,לי לקנות את המחשב הזה? תודה רבה לכל מי שעונה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ZiX,

שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

6. Started by yaniv76,

שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם איך נראה לכם המפרט למחשב הבא שבניתי בזיגזג(הקצבתי לעצמי סדר גודל של 5000 ש"ח) - כמו שאתם רואים זה מחשב קומפלט כולל מסך וכו'. ברור לי שב-KSP זה יותר זול אבל הבנתי שהשירות של זיגזג מצויין (תתקנו אותי אם אני טועה) יש מצב שהוא יעבור O.C בשלב זה או אחר ולכן שמתי מספר רכיבים במפרט שאני מקווה שיעזרו לזה. המחשב מיועד גם למשחקים (למרות שאני יודע שהוא לא ישיג את הביצועים הכי גבוהים אבל מה לעשות, זה עניין של תקציב) תגובות בבקשה, הצעות לשיפור וכמה שיותר יאללה ביי 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 531.93 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nfor…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב מדיה סנטר . HTPC המטרה של המחשב היא צפייה בסרטי HD בלבד ולא למשחקים . ובכל זאת, חשוב לי מאוד שזה יהיה מחשב חזק, שיוכל להריץ 1080P בצורה חלקה, ללא שום עיוותים וקרטועים! להלן שתי הצעות למפרטים שקיבלתי בשתי חנויות שונות.אשמח לשמוע את חוות דעתם של "תותחי" הפורום- איזה מבין שתי ההצעות יכולה לשמש כבסיס טוב יותר עבור מחשב שיתאים לצרכיי. ולאחר שיבחר המפרט האיכותי יותר- מה עוד הייתם מוספים/משנים עליו בכדי שיתקבל המפרט האידיאלי ביותר עבורי. כמובן שאם מישהו יצביע על אחד מבין המפרטים המומלצים של האתר, אשקול זאת בכובד ראש, אם כי, מפרטים אלו עדכניים לחודש ספטמבר... הצעה מספר 1: מעבד Intel core 2 Due E4500 2.2Ghz לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון OCZ 2048…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Siramotec,

אוקיי....אז נתנו לי צ'ופר בבצפר שלי....אני יכול לכתוב עם מחשב נייד במקום במחברות...אז עכשיו אני צריך עזרה ממכם בקשר למחשב נייד....לא צריך להיות משהו רציני....אני מעדיף כרטיס מסך ממוצע....שלא יהיה הכל ממש גרוע...ואני צריך מעבד טוב מעל 1GHz...וזהו....בבקשה שלא יעבור את סכום 3000 השקלים...תודה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. טוב ח'ברה אז אני ליפני קניית מחשב ואני צריך חוות דעת של אנשים פה איך הוא לעריכה גרפית וכוח עיבוד חזק לתוכנות כבדות לגרפיקאים מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוח אם Maximus III Extreme s1156, Intel P55, DDR3 1333, 5xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394, GBL 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 4x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1 כרטיסי מסך‏ PNY Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 2 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9900 MAX LED מארזים‏ Enermax Hoplite ATX Mid Tower Black ECA-3220 (No PSU) 1 ספקי כוח‏ Thermaltake Toughpower XT Bronze 775W …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by alex_188,

שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. תקציב - 2900 גג, אחרי חריגה. ללא דיסק קשיח, ציוד היקפי ותוכנות נלוות. PES, פיפא, היטמן, GTA. השקט מהמארז חשוב לי מאוד - 9, אך ברור לי שבתקציב כזה מדובר במותרות. לא יתבצע OC. חנות ממרכז הארץ. איך המפרט הבא? קיים שילוב של מארז-ספק טוב יותר? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪923[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/T…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nadavyahbes,

שלום לכולם, מישהו מכיר את המחשב הנ"ל? MSI GTX680 אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Metro 2033 וכמו כל המשחקים הכי חדשים שיעבדו על ההגדרות הכי גבוהות! חשבתי גם על המחשב של Dell XPS 17 אבל התקציב שלו גדול יותר מהתקציב שברשותי והמחשב של MSI לדעתי נראה טוב ואני צריך את החוות דעת שלכם. תודה זה המפרט שלו מהאתר אייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7185&CatCode=315 ומהאתר יצרן שלו http://www.msi.com/product/nb/GX680.html

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yoramtu28,

אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Roni Azura,

שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?

23. שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח, יש אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח אבל מעדיף שלא. לגבי המטרה של המחשב, מחשב למשחקים (הרי עבודה משרדית ואינטרנט זה כל מחשב יכול לעשות). מסך 15.6 אינץ', אין חברה מועדפת (אבל שתהיה טובה), וסוללה שמחזיקה לאורך זמן. משחקים שיעבדו (BF4, COD ומשחקי שעתידים לצאת), בקיצור המחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב שהבאתי. לא יעבדו המשחקים אז לא יעבדו. המליצו לי על המחשב הזה, מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9965 תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים