ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,מה דעתכם על המפרט הזה? מיועד בעיקר למשחקים. האם 4 גיגה זיכרון זה בזבוז כסף? בשלב הראשון אני לא מתכוון להתקין Vista.אולי בהמשך... הערות יתקבלו בברכה , תודה! אותו מפרט בKSP הגיע ל4460 שח. ב-skypc קצת יותר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤459 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ס, זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache [939 PIN] + Glacialtech Igloo 7200 light 20dBA Quiet - שלוש שנים אחריות Albatron K8NF4U nForce4 Ultra chipset - שלוש שנים אחריות Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 - שלוש שנים אחריות Point Of View GeForce 6600 128mb (128bit 8-Pipelines 300/550) PCI-Express - שלוש שנים אחריות Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות NEC 3520A Black DVD-RW - שנתיים אחריות Black Floppy 1.44 - שנה אחריות COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper II - 24Pin - ATX 1.3 - 350W - שלוש שנים אחריות 2xGlacialtech DC Fan 120x120x25mm 19dBA Quiet fans הרכבה עצמית.. נקודות לציון: * אני לא בטוח בקשר ללוח…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ה THINKPAD של אבא שלי כבר קצת התעייף לאחר 4 שנות שימוש ועכשיו הוא רוצה חדש , הדרישות : 15.4" , HD לא פחות מ 120GB , זכרון : 2 GB , מ"ה : או VISTA פשוט ביותר או XP ויהיה נהדר עם יהיה גם משטח מגע בנוסף ל trackpoint המצוין. וכמובן , WIFI עכשיו השאלה היחידה היא על איזה THINKPAD ללכת? איזו סדרה ? וכו'... אשמח אם תעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש מפרט למחשב עד 7K+-,ללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים הכי כבדים שיש בשוק ושייצאו בזמן הקרוב. אפשרות ל CF\SLI מלא בעתיד (שתהיה לי האפשרות לפחות..) אפשרות לOC בינוני,אם אפשר מהחנות אז אחלה.. אם אין בעיה מבחינת תמיכה של משחקים,אז עדיף הרבה זיכרון כדי שהמחשב יריץ 64BIT (אם זה ויסטה או WIN7 החדש,כי יש לי את שניהם). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. ולא לפחד להשתמש בכל התקציב,כי אני יודע שהכי משתלם זה לשמור כסף בצד לכ.מסך חדש בעוד כמה זמן,אבל הכסף הזה נמצא אצלי עכשיו ולא יהיה לי אותו לעוד הרבה זמן.. עדיף מחנות באזור השרון או לפחות ממרכז הארץ דבר נוסף אני משתמש קבוע ב2 מסכים של 22" בו-זמנית. בנוסף להם יש לי בחדר מסך טלווזיה 37" שכשאני צריך אני מחבר אותו במקום אחד מה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אתאר את כל התסמינים אולי מישהו נתקל בזה. המחשב היה במצב hibrnate בלילה. בבוקר הדלקתי אותו והוא נתקע על המסך הראשוני של HP. ביצעתי ריסט ומאז אין תצוגה במסך. יש מספר תופעות ששמתי לב אליהם: 1. אם המחשב מחובר לחשמל, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה ונדלק שוב לבד. 2. אם הוא מחובר לסוללה, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה אך לא נדלק יותר. 3. בזמן שהוא מחובר לתחנת עגינה, הוא לא מוציא מתח ל USB, אבל אני כן רואה אור בכבל רשת. לפני שבוע החלפתי לו מאוורר. ניגשתי עם המחשב לטכנאי שתיקן לי אותו, והוא טען שרוב הסיכויים שהלך הלוח אם... לי נראה כאילו המחשב תקוע במצב hibernate. ניסיתי להוציא את הסוללה הפנימית, ולחבר אותו לצג חיצוני אך זה לא עזר. לאחר בדיקה אצל טכנאי, הוא הוציא חלק חלק במח…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שילוש קדוש לדוד שיש לו כבר מארז, ספק, וצורבי DVD. הוא עובד הרבה על המחשב (מיילים בעיקר, תמונות), ולכן מה שאני חושב שהוא צריך זה כפול ליבה Sandy Bridge (הדילמה היא שתי ליבות חזקות וכרטיס מסך של אינטל מול שתי ליבות חלשות וכרטיס מסך חזק של AMD, ואני בוחר באינטל כי לרוב הוא עובד על המחשב ורק הילד שלו מדי פעם משחק עליו, ובכל מקרה, כשיהיה צריך, אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך למפרט), לוח אם וזכרונות DDR3. מ-RSM, הכי נוח לו להגיע לשם, אפשר גם מזיגזג. אפשר למצוא כזה שילוש במחיר שציינתי למעלה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב, מסיים עכשיו שנה א', ואני צריך מחשב נייד לצרכי הלמידה.. יש איזושהיא המלצה על דגם/מפרט ספציפי? (במחיר סביר כמובן) בנוסף, יש לי הנחה של 850 שקל על מחשבים של ASUS. הם החשבים טובים? אם כן, יש דגם ספציפי שמומלץ אצלם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P4P800 865OE With Lan 1000 DUAL DDR 400 מעבד אינטל Pentium 4 2.6Ghz 800FSB 512K HT זיכרון 2 יח' DDR 256MB 400mhz כונן דיסקטים ("3.5) TEAC 1.44 דיסק קשיח 120Gbyte 7200RPM כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MB +TV GAINWARD כרטיס קול ע"ג לוח אם צורב LG 52X24X52 DVDLG מארז +2 מאוררים +USB2 בחזית אני רוצה לשנות את הכרטיס מסך לרדון ATI 9700 אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח אם יש משהו לא טוב במפרט אז תגידו לי למה לשנות נ.ב מה יותר טוב FX 5600 או רדון 9700 PRO?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל החיפושים באינטרנט אחרי מפרט זה מה שאני הולך לקנות אני חושב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz GIGABYTE GA-P35-DS3L OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 PALIT GEFORCE 9600GT HDMI 512MB DDR3 PCI-E ומארז בסביבות 600 ש"ח כולל ספק. השימושים למחשב יהיו לאינטרנט, משחקים פה ושם (להתלהב קצת מהHDMI בהתחלה שיתחבר לLCD),המחשב משמש גם בתור שרת, ועבודה בסביבת פיתוח בעיקר. עכשיו השאלות הבאמת חשובות: לא הצלחתי להבין את ההבדלים המהותיים בין הגרסאות השונות של המעבדים, ז"א 6,7,8 , 8400 יותר טוב מ6775 ? האם הלוח אם הנ"ל סבבה בשביל המפרט הזה, OC אני לא כ"כ מתכנן, אולי בעתיד אם ממש ישעמם לי. בעניין הכרטיסי זכרון אני לא סגור על זה בכלל…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם מודם סלולארי מובנה, וכמעט שהתיאשתי. הדרישות שלי מעבר למודם הם: מעבד 8600 ומעלה, מסך 14 וזכרון ddr3. בתחילה הלכתי על הלנובו מסדרה t400 אבל עד לרגע זה לא מצאתי לרכוש דגם שיש בו מודם סלולארי מובנה ולא רק הכנה. התרוצצתי בשביל זה המון, ונאדה. במסגרת החיפושים מצאתי אולי תחליף ראוי, ורציתי לשמוע את חוות דעתכם. מדבור בdell e6400 עם מפרט שעונה על הדרישות מלבד הזכרון שהוא ddr2. המפרט המלא כאן. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p87.htm שאלותי: 1. האם ddr3 כה משמעותי? ללא קשר לצרכים האישיים שלי, מעניין אותי לדעת אם יש פער משמעותי ביניהם. 2. האם מישהו התנסה עם המודם המובנה שהמשווק הספציפי מציע? מישהו יודע לומר עליו משהו. ראו כאן…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל, מבקש הערות והצעות לשיפור: רכיבחברהדגםהצעה של ksp מעבדamdaxp 2000580 לוח אםgigabytega-7vax (kt400)550 זכרון ramלא משנה256mb ddr 333410 כרטיס מסךatiradeon 9000 pro650 כרטיס קולcreativelive value 5.1185 דיסק קשיחmaxtor30 gb 7200420 כונן 1.44sony50 סי-די רום (dvd)LGx16260 מודםלא משנה56K60 מארזatx midi 400w170 מקלדתmicrosoft\logitechinternet\multimedia140 מסךsamsung17" 753 dfx flat1090 הרכבה190 סה"כ4755
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ולעיצוב כמו פוטושופ תוכנות צילום ועריכה אני לא מבין בזה ואני צריך עזרה בבניית מחשב או המלצות על מחשבים בנויים משהו במחיר בין 3000-4000 שח
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא AS…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב 1500 שקל שיחזיק לי שנתיים (עד שאני אסיים שירות החובה) באופן חלק כבר יש לי ציוד היקפי ככה שלא צריך התכנון זה להריץ עליו XP עיקר השימוש יהיה הורדות ועבודה "משרדית" ופעם ב.. להריץ משחק בסגנון של Half Life 2 (אני רוצה לשחק איתו את Episode 2) שיריץ אותו בהגדרות סטנדרטיות ושלא יקרטע זה לא אמור להוות בעיה כי המנוע הוא משנת 2004 והדרישות לא השתנו מצאתי באינטרנט את הדרישות Half-Life 2: Episode Two Minimum System Requirements CPU: 1.2 GHz Processor RAM: 256 MB Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Half-Life 2: Episode Two Recommended System Requirements CPU: 2.4 GHz Processor RAM: 512 MB Graphics Card: D…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
איך המחיר למחשב הזה? שכחתי לציין שהמחיר הוא לפני ההנחה(18אחוז) אז המחיר הוא בעצם 1640ש"ח אני מחפש מחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט\אופיס קצת סרטים לא יותר מזה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-