ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
אוקי זה מה שאני ניסיתי להוציא מהמפרט : רוב החלקים מתאימים אחד לשני ובאיכות טובה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וחשוב לי שיחזיק הרבה זמן בדרישות גבוהות של משחקים. אני לא מתכנן O.C בזמן הקרוב אבל אולי בעוד כמה שנים וגם אז לא משהו רציני..... אני רוצה שיעלה בסביבות 8000 ש"ח אז זה מה שבניתי : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermal…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב... בנתי שתי מפרטים לחבר שלי האחד מנועה מחשבים והשני מKSP. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרטים ומה דעתכם על כרטיס המסך בפרט. שינויי יתקבלו בברכה עד לתקציב של 2.5K לא מעבר. תודה רבה על העזרה. אלדד כהן. המפרטים מופיעים בקבצים המצורפים. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- 650 GA-P35-DS3L - 570 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC CL 4-4-4-15- 330 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX- 1300 CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0- 1240 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- 510 V1 Copper 110mm Blue Led CPU Cooler- 275 Thermalright Ultra 120 Xtreme - 333.58 ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 490 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT - 530 CORSAIR HX 520W - 585 סה"כ 4868 צריך את דעתכם על המפרט , תודה עריכה: עשיתי את השינויים בלוח , גוף קרור , וספק כוח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את כל החלקים הבאים (בנפרד) על מנת להרכיב מחשב מבוסס אינטל דור 11: היוצא דןפן היחיד הוא הכרטיס מסך שכבר היה ברשותי משומש. המחשב בפועל עדיין לא הורכב ותכננתי להרכיב אותו ממש בימים אלו. אבל, במקרה התאפשר לי להזמין ממש בזול מעבד מהדור החדש 12600K, כך שאצטרך לעשות אחורה פנה לגבי כמה מהחלקים (ואמכור את אלו המיותרים). בעצם השאלה שלי היא, מהם החלקים שאני צריך להחליף? 1. אני יודע כבר שאני צריך להחליף לוח אם, כך שאשמח להמלצה ללוח אם (אין חובה ללוח שיתמוך בזכרונות DDR5 שכן הם עדיין מאוד יקרים, אבל אם ההבדל במחיר זניח כמובן שעדיף שיתמוך כדי שאולי עוד כמה שנים כן אחליף אותם). ראיתי שהכריזו אתמו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפורום האהוב עלייי אני צריך שתגידו לי את דעתכם על המפרט הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 500 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך PINE XFX FX5500 128MB TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE Audigy 2 Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2429 ATX MIDI PFC, usb ,silver מקלדות none עכברים none רמקולים CREATIVE LX220 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 3320
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: *תקציב? 2000 ש"ח. *מטרת המחשב? בעיקר אופיס ודפדפן, אבל שיאפשר גם צפיית סרטים בHD. * גודל המסך? סטנדרטי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה מהירה ומרובה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר לפי המחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא. * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר * כונן אופטי? לא הכרחי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך: Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E מארזים: Thermaltake WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח: Enermax Tomahawk 405W 12cm ------------------------------------------------------------------- המחשב מיועד בעיקר למשחקים התקציב נע בין 3-2K ד"א למישהו יש איזושהיא ביקורת על חברת KSP כי משם אני כנראה קונה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי כמה דיונים בעבר - אבל הלינקים (מן הסתם) היו שבורים\ריקים\לא במלאי ולא היה לי מפרט להיעזר בו. מחפש לחברה טובה, גרפיקאית במקצועה, עובדת בעיקר עם פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, מחשב נייד 14 אינצ' חזק - שלא ייאכזב, בעיקר במהירות. אין הרבה מה להשקיע בסוללה חזקה, עיקר העבודה במשרד (כשהוא בטעינה). תקציב - תמיד אפשר למתוח את הגבול אבל סביב 5,000 ש"ח. תודה רבה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את רוב הרכיבים הבאים ורציתי לדעת אם כולם מתאימים מבחינת המקום הפיזי במארז והן מבחינת התאימות הטכנית: לום אם: GIGABYTE Z370P D3 מעבד: i7 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15 זכרון kingston 16gbX4 1rx4 pc4 2666v rc212ksm26rs4/16hai :RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (Gigabyte) 11GB מארז: Sharkoon SKILLER SGC1 Window ATX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ' לא משנה * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD או HDD זה יהיה מגניב 500GB זה הסטדנרט לא ? * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..99..1483..2164..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27227&txt_search=&buy=&minpr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה חמה ובאתי להתייעץ, אני יושב בוועדה של חברה שרוכשת כמות גדולה של מחשבים בשנה, המחשבים משמשים למטרות שונות הנה לדוגמה אפליקציות שמריצים המחשבים הללו: 1. MATLAB 2. ORCAD 3. MultiSim 4. פוטושופ - משמש לעיבוד תמונות חלקן לדפוס וחלקן לאינטרנט 5. Visual Studio 2005 6. AutoCad לא כל המחשבים מריצים את כל האפליקציות , אלא ישנן קבוצות של משתמשים. מה לדעתכם צריכה להיות הקונפיגורציה המומלצת למחשבים כאלה? בהנחה ויש להציע מפרט אחד חלק מהסניפים מבקשים לרכוש מעבדי סלרון (שעד עכשיו אסור היה להם לרכוש) האם יש לאפשר רכישה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה רבה פה בפורום הרכבתי את המחשב הבא לצורך משחקים על מסך fullhd שימושים: להריץ כל משחק בשנתיים+ הקרובות מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 348 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 324 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 228 ספקי כוח: Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 340 כונני SSD: Cors…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-