עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udi2181,

אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. עברתי בחיפוש על כל מיני דברים שנאמרו בפורום על הניידים האלה. השאלה האחרונה שלי היא כזאת:(w566n עולה כ 4500 וה 1525 DELL כ 5000) במפרטים שעברתי עליהם שני הדגמים זהים מלבד שב W566N יש כ. מסך 8400GS שממש אין לי צורך בו. כל השאר דברים מינורים בלבד (ד.א. שניהם באים עם ויסטה פרימיום) השאלה אם יש טעם לשלם עוד 500 שקל עבור ה DELL מבחינת עיצוב, יופי, איכות בנייה, ובאופן כללי עבור המותג או שניתן לומר ש GIGABYTE לא נופל ממנו וממש לא שווה הפרש כזה? אני לא סתם שואל כי חשוב לי גם הבחינות האלה אבל אולי אין כזה הבדל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gaboss,

שלום קניתי לוח אם של gigabyte דגם : GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK הלוח מגיע עם קירור מים ל chipset לא מצאתי בשוק ( הישראלי לפחות ) קירור מתאים לזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת קירור מים משולבת שתתאים למעבד + chipset או קירור מים ל chipset בניפרד תודה מראש קישור למוצר : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4980#ov

7. Started by shaulr,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם איך נראה לכם המפרט למחשב הבא שבניתי בזיגזג(הקצבתי לעצמי סדר גודל של 5000 ש"ח) - כמו שאתם רואים זה מחשב קומפלט כולל מסך וכו'. ברור לי שב-KSP זה יותר זול אבל הבנתי שהשירות של זיגזג מצויין (תתקנו אותי אם אני טועה) יש מצב שהוא יעבור O.C בשלב זה או אחר ולכן שמתי מספר רכיבים במפרט שאני מקווה שיעזרו לזה. המחשב מיועד גם למשחקים (למרות שאני יודע שהוא לא ישיג את הביצועים הכי גבוהים אבל מה לעשות, זה עניין של תקציב) תגובות בבקשה, הצעות לשיפור וכמה שיותר יאללה ביי 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 531.93 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nfor…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רציתי לדעתי איך המפרט הזה לדעתכם: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5184 Simbadda 8088 Black 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 319.00 ¤ 1 319 ¤ 1 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 909.00 ¤ 1 909 ¤ 2 2990 Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD 149.00 ¤ 1 149 ¤ 3 3499 Creative Wireless Optical 6000 Desktop Kit 219.00 ¤ 1 219 ¤ 4 5932 Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 909.00 ¤ 1 909 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 6 6479 Thermaltake 430W TR2 2-fan PFC Power Supply 319.00 ¤ 1 319 ¤ 7 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66128D PCI-e 128Mb Retail Video Card 1199.00 ¤ 1 1199…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by pradelon,

אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש

14. שלום לכולכם =]. היום אני קונה לי מחשב חדש, אשר לא כולל את הדברים הבאים,מכיוון שאני לא צריך אותם =\.... -מקלדת+עכבר. -רמקולים. -ג'ויסטיק. -מדפסת. -כונן DVD/CD.(רגיל) עכשיו יש משהו אחד שאני נורא מתלבט בו, ואלו הם שני לוחות האם ULTRA של ג'יגה בייט/ MSI. שניהם בערך אותו מחיר (KSP+LOGICPC), והשאלה שלי היא מה אתם יותר ממליצים ? אני לא מעוניין ביותר מ512M זיכרון, כי כרגע זה לא נחוץ לי, אני מעדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר. הנה המפרט שאני בניתי: (KSP) {810} Athlon64 3000+ S-939 {880} K8N Neo4 Platinum s939 nf4ultra {240} 512Mb 400MHz AData /VT {475} 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD {40} Teac/SONY 1.44 {285} NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 {440} HEC Compucase CI-69U6 400W {715} 17'' 793 DF …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מפנק את עצמי עם מחשב גיימינג מטורף, הנה המפרט: https://pcpartpicker.com/list/bZRTrM את רוב הרכיבים כבר הזמנתי מאמאזון, רק חסרים לי: מארז (אני אקנה בארץ כי יותר זול, כנראה מtms) לוח אם (לא בטוח איזה דגם, במיוחד מבחינת תאימות למעבד והכרטיס הגרפי) - אשמח להמלצות כרטיס מסך (עדיין לא התחילו למכור את ה5090, אני גם לא בטוח איזה וריאנט לקחת, כנראה לא קירור מים אבל זה עדיין מלא אופציות) מאווררים למארז (יש לי איזה 2 אקסטרה בבית), אני ממש לא מבין ב airflow וכאלה אז אשמח להמלצות בחרתי את הקיים כי הוא יחסית קטן ומאוד מומלץ מביקורות אבל כן אין בו מאווררים וגם יש כמה אופציות לבנייה בו אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה יהיה אופטימלי עם זה לגבי הבנייה עצמה של המחשב - הרכבתי מחשבים ב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי מי שהמציא את הפורום הזה צריך לזכות בפרס נובל אני רוצה לקנות מחשב ורק התחלתי לחקור על כל ענייני החומרה ומה אני צריך, ככה שאני לא ממש מבין גדול.. ??? השימושים והדרישות שלי מהמחשב הם: - בעקרון זה מחשב "משרדי", עיקר השימוש זה אינטרנט, אופיס, צריבות והורדות (כולל הרבה הסבות בין פורמטי מוזיקה), והתעסקות עם תוכנות מוסיקה (לא כבדות). הוא צריך לסחוב מהר את כל הנ"ל גם במקביל (הספיק לי מהביצועים של הPENTIUM 4 העגלה שיש לי פה). - חיבור לרשת: אני צריך גם שיהיה כבל רגיל (שתמיד טוב שיש) וגם חיבור אלחוטי, רצוי עם אנטנה מתברגת (כי מחשב המקור של האינטרנט בבית ממוקם מאחורי 2 קירות). - המסך: ''LCD 19''-20. המסך הולך לשמש גם כטלויזיה (HOT וגם DVD) וגם למחשב; כלומר אני צריך כרטיס …

17. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון ‎Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by idooo,

שלום , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd, מסך 21.5 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך רמקולים מקלדת ועכבר. המסך והרמקולים צריכים להיות לבנים (אם עדיף לקנות רמקולים+מקלדת ועכבר ולא באותה חנות גם תופס) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by aviko78,

חג שמח לכולם יש לי אפשרות לקנות נייד של טושיבה A200 1la במחיר די טוב( 5100 ש"ח ), למעשה קניתי רק שהקפאתי את הקנייה ויש לי אפשרות לבטל עדיין מדובר במעבדt7300 זכרון 2 גיגה, הרד דיסק 2 של 200 גיגה סה"כ 400 גיגה כרטיס מסך hd2600 ומסך 15.4 הבעיה היחידה שלי עם המחשב הוא שגיליתי שמהירות סיבוב ההרד דיסק הוא 4200 במקום 5400 הסטנדרטי שאלתי האם זה קריטי,מעיד על מחשב מיושן, ואם הייתם ממשים את הקנייה בתודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי כרגע מסך CRT 17 INCH אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים היי אנד בלי OC חשבתי לעצמי עם כול החדשנות של DX10 ביצועים וכו כאשר אף אחד לא יודע באמת מה יהיה על DX10 בעתיד חשבתי על המפרט הבא או דומה לו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1755 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 480 1GB TwinMOS 2 810 Noisetaker EG425P-VE 420W 1 365 סה"כ 3410 ללא כרטיס מסך 8800 אני מקבל מחשב מאוד מאוד חזק E6600 2GB זיכון וכרטיס מסך O/B אשר ישמש אותי למשחקים עד שיוודע מחירי DX10 וביצועים ביתר וודעות וגם יהיה ירידת מחירים ואז כדאי מאוד לקנות כרטיס מסך יעודי 8800 או יותר טוב לאותה תקופה כרגע על פי המפרט הבא אשחק על כרטיס מסך O/B עם 256 מב מן הזכרון הרא…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, אני מתלבט כרגע בין שני ניידים, vostro 3460 מול thinkpad edge e330, וספציפית יותר שני הדגמים האלו: thinkpad - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447 vostro - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22795 אחרי הרחבת אחריות ל3 שנים ללנובו, הם יוצאים באותו מחיר. הדל על פניו יותר טוב עם HDD גדול יותר, אפשרות ליותר הרחבת זיכרון בעתיד, מקדלת מוארת וקיום כונן DVD. מצד שני, הלנובו קל יותר בכמעט חצי קילו וזה בעצם הסייג היחיד שלי מהדל. בשורה התחתונה, אני צריך מחשב נוח לכתיבה מרובה (תכנות), וכמה שיותר איכותי מבחינת בניה, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בלי התעסקות מיוחדת (מקסימום הוספת RAM). אני יודע שסדרת הthinkpad הרגילה כזאת, השאלה אם גם הedge שווה משהו. אם יש הצעות לאו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים