עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. אהלן, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט, זול ככל האפשר: 1. מה התקציב המקסימלי? 1,500 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא נגיע למצב כזה, 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (סביבות ה-20 אינץ') – אין העדפות לדגמים, כמה שיותר זול. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? נניח 4, אבל זה לא באמת שיקול. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

3. Started by rollita,

עשיתי חיפוש תחת מחשבים ניידים ואני לא רואה אף נושא שניתנת לו תשובה. האם הפורום הזה הוא הכתובת למי שצריך מחשב נייד? thx

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by iyehuda,

אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אהלן אני מעוניין לקנות מחדש חדש, יש לי מחשב משנת 2006 והגיע הזמן לשדרג. שימושים עיקריים זה פוטו שופ, פרמייר לייטרום ומשחקים(כמו באטלפילד). אני לומד צילום ואומנות ולכן התוכנות האלה. נתנו לי הצעה למפרט ב4 וחצי אלף שקל אבל בפועל אני אשלם עליו 4 אלף שקל. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהציעו לי (אני לא מבין בחומרה בכלל) מעבד: intel i5 2500 3.3Ghz לוח אם: gigabyte z68a-d3h-b3 - יש usb 3 בלוח אם הזה? זכרונות: ddr3 1600 2x4gb kingston hyperx דיסק קשיח: טרה כרטיס מסך: asus - nvidia gtx 560 ti מארז: sharkoon vaya eco black atx ספק כוח: chieftec super 750q לפי קי אס פי המפרט הזה שווה 4455 שקל אני מקבל אותו ב4 אלף. רציתי לדעת עם הוא מתואם בין כל חלקיו ואיך אפשר …

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אני הולך לקנות את המחשב הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220125 שווה את המחיר? ומישהו יודע האם ייצא דרייבר לכרטיס הזה בעתיד שיתמוך בDIRECTX 10?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתחילת השבוע הקרוב, המחשב מיועד למשחקים (לא בהגדרות מקסימליות אבל גבוהות), אינטרנט ופוטושופ. אני מחפש איזון בין כוח עיבוד (i5), כרטיס מסך ומערכת שקטה ככל האפשר במסגרת התקציב . השאלון :1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Diablo 3 , BF…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. היי ! אני דיי מתחיל בכל העניין של אוברקלוקינג ו אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט שלי) כדי שאני יוכל לעשות קצת דברים רציניים איתו אני צריך לשדרג רק את הדברים הבסיסים (מעבד,לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ) יש למישהו הצעות???

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by viperain,

יש לי מחשב נייד ישן, ibm t40 עם שני סלוטים של ddr כאשר everst טוענת שהסלוטים תומכים עד 100MHZ השאלה שלי האם זה כמו מחשב רגיל, כלומר אני יכול לשים בסלוט זכרון של 400MHZו הוא יעבוד עם 100MHZ אבל עדיין יעבוד.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אני חושב על המפרט הזה.. יותר נכון כבר דיי סגור עליו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 המפרט מעולה לOC עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט בתקציב.. יש למישו הצעות יותר טובות באותו תקציב? בלי לחרוג מ4.5.. וצריך קירור המסך יהיה SAMSUNG T220

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום לכולם... שוב אני צריך עזרה בקנייה של מחשב לחבר בתקציב של 12,000 ש"ח. המפרט מחשב שנתנו לי הצעה טובה עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2800+ Barton לוח אם:ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 זיכרון:CORSAIR CMX-3500 512MB DDR CAS2 גוף קירור:Thermalright SLK-600 ארד דיסק:Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB Buffer או Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA כרטיס מסך:ATI Radeon 9800 PRO 128MB DDR Retail כרטיס קול:Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack כונן דיסקטים: TEAC 1.44MB 3,5" Floppy Drive כונן דיוידי:TOSHIBA DVD X16 X48-RETAIL צורב:Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW מסך:19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, 2048X1536+ USB Hub עכבר+מקלדת:LOGITECH MX CORDLESS SET- BL…

• 60 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. שלום אני מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא למחשב לעבודה משרדית פלוס עיבודים כבדים לפעמים (Matlab) עד 3K אבל, שקט. כמה המפרט מאוזן? וכמה המחשב שקט?. אני מעדיף שקט על ביצועים. כונן אופטי ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA 155 כונן קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 320 מעבד Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz 670 לוח אם ASUS P5QL PRO 580 זכרון CORSAIR DDR2 XMS2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 450 מארז +ספק CoolerMaster RC-534-KKRB Centurion 534 MIDTOWER Case + 460W PSU 525 מאורר ZALMAN CNPS9500 AT 250 סה"כ 2950 שח נלקח מאתר נועהקומפ

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אני קונה היום מחשב. מתחתי את זה כבר הרבה זמן... אמרו לי שהפורום הזה מבין בתחום אז הגעתי להתייעץ אתכם! אני צריך מחשב עם כל הרכיבים שבמפרט שלהלן. עד 6K. שהמחשב יהיה מהיר בהכל, וגם שיהיה טוב למשחקים. אבל לא צריך להשתגע עם הכ.מסך. * אני לא מבין בOC ולא יעשה OC לכן אני לא חושב שהמפרט שיש בפורטל של הפורום (של INTEL DUAL) יתאים לי.. הצעות לשיפור בבקשה! ותגידו לי איך המסך.. תודה, זה דיי דחוף

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by dj_horse,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  16. אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. הדרישות למחשב: עבודה עם וידאו וגרפיקה תמיכה בשני מסכים + טלויזיה. אחסון כחצי טרה. צורב DVD + צורב רגיל מארז טוב ומאווררים. מחשב עובד 24/7 כרטיס fire wire (לא על הלוח אלא כרטיס נפרד)

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. שלום רב , כמו שהכותרת אומרת . לחבר שלי יש LCD 32 והוא רוצה מחשב שיכול להריץ לו גם משחקים בצורה טובה וגם סרטי HD . הוא מוכן להשקיע עד 3000 שקל , אפשרות לחריגה קלה אם זה ישתלם. ממתין להמלצות שלכם

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. 1. תקציב מקסימלי 8000 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים ימוחזרו ממחשב קודם) 2. שימושים עיקריים: גלישה, פיתוח תוכנה תחת ווינדוס ולינוקס במקביל (VMWARE או virtualbox), מדי פעם המרת סרטים מ-MPEG2 ל-MPEG4 (מעביר ספריית VHS ענקית לקבצים בהדרגה), המרות DV ל-MPEG4 ממצלמה ביתית, תוכנות יעודיות לאלקטרוניקה - altera, xilinx, וכו' השימוש במשחקים משני לחלוטין אם כי הייתי רוצה כן תמיכה מסויימת תוך התחשבות במגבלות שאזכיר בהמשך. 3. לא דרוש ציוד היקפי 4. פריטים לא נחוצים: מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. 6. השקט במפרט די קריטי (דרוג 9 עד 10) אבל אני לא רוצה קרור מים או כל קרור לא קונוונציונלי אחר - רק מאווררים גדולים ושקטים , וקרור פסיבי היכן שניתן. 7. מתוכנן אוברקלוק קל עד בינוני …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Yaniv,

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by a_a_aa,

ברצוני לקבל את חוו"דעתכם למפרט מחשב אותו אני עתיד לרכוש המחשב מיועד ליישומים גרפיים קלים[פוטושופ,תוכנות מידול קלות SKETCHUP, ותוכנות שרטוט AOTOCAD ,סרטים ומשחקים קלים ] הדבר החשוב לי ביותר הוא מחשב יציב מהיר ושקט שישרת אותי בשנים הקרובות. מסך המחשב שלי הוא: DELL 22 רחב 948 948 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מעבדים IE6300 505 505 1 לוח אם ABIT IB9 לוחות אם IB9 332 332 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 696 348 2 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 434 434 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 214 214 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 400 400 1 מארז מחש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא ניראה לי שתצליחו לחסוך בגלל כל מיני נתונים שאני אפרט עליהם בהמשך אבל אם זה אפשרי תבורכו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי Samsung T260HD הרזולוציה שלו היא 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Call OF Duty 4/6 UT3 TF2 Bioshock Crysis * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.