עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yehudahe,

היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yoni111,

איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. Started by ndv,

כמה דברים לפני הכל: המחשב יורכב על ידי. המחשב ישמש כנגן סרטים (DIVX וקצת HD אבל המעבד יעשה את כל העבודה). מתוכנן OC אבל הקירור יהיה על חשבוני ולכן הוא לא חלק מהתקציב. כשאני אקנה כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי אז אני אשים בו גם 7300GS, עד אז אני אשתמש בכרטיס המובנה. אין צורך בכרטיס טלויזיה, אם יהיה כזה בעתיד אז זה יהיה במחשב השני. 160GB יספיקו בהחלט. אני חייב מארז שוכב כי המחשב אמור להיכנס באחד התאים שבמזנון אז מה ששמתי נראה לי יספיק. כל מה שלא הכנסתי לא צריך כי יש לי כבר (ספק, כונן אופטי וציוד היקפי) בקיצור, תנו רעיונות לשיפורים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. אני ישחק על רזולוצייה 1280 - 1024 על הגדרות גרפיקה גבוהות למשחקים כבדים בעיקר שתיהיה אפשרות לחבר לטלויזיה (יש לי כבר את הכבל) שיהיה כמה שיותר שקט, וכמה שיותר טוב בקשר למעבד, אני מתלבט אם לקנות 4 ליבות או ליבה כפולה כיון שאני מתכנן להשאר עם המחשב הזה עוד כמה שנים טובות ... מה אתם ממליצים כדי שזה יהיה לטווח הרחוק ? בקשר לכרטיס מסך, אני מאוד מאוד מתלבט בין ה- 8800GT 512MB לבין ה- HD3870 512MB , לפי מה שהתרשמתי ה-GT יותר טוב, אבל יותר רועש, וזה קצת מפריע לי ... למרות שאמרו לי שעל הרזולוציה הזאת זה לא משנה (כלומר אני יקבל את אותה תוצאה משני הכרטיסים) , אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דיסק קשיח - 320GB צורב דיוידי גם צריך ... תציינו בבקשה אם צריך גם קירור או להחליף מאוור או…

• 92 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by Reality,

קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by liores121,

היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ELiA,

אני זקוק למחשב שיהיה כמה שיותר חזק עד 3500 אין אפשרות לחרוג...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by shl122,

היי ברשותי מחשב נייד של HP דגם COMPAQ 6715s ורציתי להתקין סטיק של זכרון במחשב.. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שמסביר איך עושים זאת או פחות יותר כיוון כללי איך עושים את זה ?? זה אמור להיות מסובך ? אם מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ואת המבנה שלו אשמח לקבל תגובה. בתודה רבה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itaybm2,

מחיר בחנות רגילה עד 5,000, אך יש אפשרות לרכוש באילת, לכן ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ושימושים סטודנטיאליים, צפייה בסרטים, מוזיקה וכו'. * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? קודם כל מסך מגע, מאט/מבריק פחות, אלא אם ההבדל קריטי ועל כך אשמח להמלצה והסבר. * רזולוציית המסך? FULL HD, לא רואה צורך מיוחד ב-QHD (אם לא מצריך העלאה בתקציב, כמובן מבורך). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 1.5 ק"ג. אולטרה בוק כמו שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 6-8 שעות תפקוד לצורך לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB וכל הסטנדרטיים. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD. * כונן אופטי? לא *…

• 22 תגובות
    • 8.6k צפיות
  18. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך את עזרתכם במציאת דרייברים למערכת הפעלה XP לדל סטודיו הדגם של הנייד הוא studio-1537 וזה המחשב.. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm אני צריך דרייברים בישביל אקס פי לצ'יפסט ללאן לאאודיו לכרטיס מסך בלוטוס וכל השאר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מפרט ב-4300 ש"ח, ללא חריגה. דיי רוצה שיכיל Geforce 8800GT ו-Intel Q6600, מיועד למשחקים והולך לרוץ עם מסך Samsung 226BW. פחות חשוב האיכות של המארז, מחפש מקסימום תוצאות. לא מיועד ל-OC. תודה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. מחשב ה-XPS 13 החדש של Dell זוכה לשלל שבחים מראה לנו את הפוטנציאל הטמון בשוק הלפטופים המבוססים חלונות. האם זה האולטרבוק שיציב רף חדש לכל שאר השוק? לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-xps-13-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. E6400 Gigabyte 965 s3 rev 3.3 G.skill 2GB 4-4-3-5 800Mhz LG H30 DVDRW BFG oc 8800GTS 320MB Antec Sonata2 + 450W W.D 250GB 16MB buffer Artic cooling Freezer pr0 מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  22. שלום, אני מעצב גרפי בעיקר לדפוס, כלומר פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין. מעוניין לשמוע את דעתכם על המפרט הנ"ל בתקציב של 3500. תודה 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 519 ש"ח 1 Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box 950 ש"ח 1 Corsair 4GB Kit PC2-8500 DDR2 1066MHz CL5 5-6-6-18 TWIN2X4096-8500C5C Model C4G8500C5C 745 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD5670 1GB GDDR5 OC Model R567OC1GI 685 ש"ח 1 Compucase 63RA Black 120mm Fan True Hec 400Watt 345 ש"ח 1 Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 235 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 125 ש"ח סה"כ…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by geebor,

(הודעה ערוכה שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בין 3500-4000 ש"ח. במקור הרכבתי את המפרט המפורט למטה, אבל התגובות פה בפורום אמרו שהוא לא טוב. אני מצרף כאן את השאלון שבחוקי הפורום לגבי צרכיי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-400, עדיף לכיוון ה-3500 אבל יש גמישות מסוימת. עדיף לסגור בפחות מ-4. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מולטי-טאקסטינג ולימודים, כולל ניתוח סטטיסטי. ברגיל אני עובד עם כמה דפדפנים פתוחים, ובכ"א מהם לא מעט טאבים פתוחים. במקביל, תוכנות נוספות כמו word, excel ואחרות, כמו paint.net, inkscape (rarely), STATA, Skype חשובה יכולת ניתוח סטטיסטי. לדוגמא, יכולת לבצע פעולות ואיטרציות…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לאחר השוואות רבות ושאלות שנראה כאילו לא יגמרו לעולם, בניתי לעצמי מפרט שעומד בתקציב תביאו חוות דעת, אם יש לכם הצעות לשיפורים/תיקונים וכולי במפרט , אל תתביישו אולי אני יעשה OC בעתיד, אחרי שתיגמר האחראיות או אולי קצת לפני .... בסך הכל יש לי כבר ציוד הקיפי ואני ישחק על 1024-1280 יש צורב דיוידי ועוד כונן קשיח של 120GB... בקשר למארז, אולי אני יוסיף עוד 50 שקל ויחליף לזה http://tms.co.il/product/2854

25. קודם כל אני אפתח בשאלה שהעסיקה אותי אחרי שיטוט בזאפ: בתכלס, יש הבדל בין טאבלט עם כיסוי מקלדת ללפטופ שמסך המגע שלו מתנתק ופועל כעצמאי ? אחרי חיפוש ארוך ברשת הבנתי שאני כבר ממש לא מעודכן בחומרה של היום, ורציתי לשמוע את דעתכם. מה שחשוב לי : 1. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ב1080p למסך גדול (שימוש בKODI או פופקורן) 2. מקלדת פיזית בשביל מיילים, גלישה נוחה יותר באינטרנט והתעסקות כללית של מחשב, דברים שלא נוח לעשות בטאבלט או בסלולרי. 3. ווינדוס, בתכלס אני מבין שלגלישה באינטרנט ומולטימדיה אולי אנדרואיד יהיה יותר טוב אבל אני מעדיף מחשב שהוא יותר לפטופ מטאבלט, כלומר שאני אוכל לשים אותו על שולחן העבודה ולגלוש בסבבה ובכיף, וכשאני על הספה בסלון או כשאני רוצה לחבר אותו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.