ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד טוב. אני לא צריך מסך יש לי כבר(19") דברים שאני רוצה שיהיו במפרט: E8400 מעבד HD4850 כרטיס מסך אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב עד 200 שקל אבל רק אם זה באמת נחוץ. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K-4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם י…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר מבצעים משתלמים בארץ? אני יודע שבאג כל שנה עושים משהו.. אם יש משהו משתלם מחול (שלוקחיםבחשבון את המשלוח) - גם אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב כרגע על אופציות הרחבה לרשת הביתית שלי... אני מחפש שני מחשבים: 1. מערכת לאוברקלוקינג אבל שתציג ביצועים מצויינים גם בלי. 2. מערכת לקולנוע ביתי (המשפחה מתכננת על משהו כזה בקרוב). התקציב לראשון הוא כ8500 ש"ח. התקציב לשני הוא כ7000 ש"ח. לאף אחד מהם לא צריך מסך. לראשון צריך צורב, דיוידי, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז + השילוש הקדוש לשני צריך מחשב קומפלט..... תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי LENOVO G550 ובעבודה הוא קולט לי את האינטרנט ממש חלש עכשיו אני רוצה לדעת אם אני לוקח כרטיס רשת אלחוטי האם זה ישפר את הקליטה? אין לי אפשרות להחליף את האנטנה של הנתב. למישהו יש הצעות לכרטיסי רשת שיעזרו לי?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לבנתיים אני אשתמש במסך 19 אינץ' עד שאני אקנה מסך 24 אינץ' חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד ולא ירעיש כשהוא דלוק בלילה ואני הולך לנמנם מתוכנן OC רציני . מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1656 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 כמות: 1 - מחיר: ¤303 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤727 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤476 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤586 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Western Digita…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי לא מעט שיחות עם אנשים (בעיקר עם MCFLY) הגיע הזמן לרכוש מחשב (אני רוצה להזמין מחר). אני מרשה לעצמי להשקיע עד 10,000 ש"ח (אפשר כמובן פחות ) עבור הרכיבים הבאים : 1. מעבד 2. לוח NFORCE3 בלבד 3. זכרונות 1G 4. דיסק קשיח RAPTOR 74G למערכת ההפעלה וכו 5. דיסק קשיח נוסף ל DATA 6. מאוורר למעבד המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו MATLAB ותוכנות לאלמנטים סופיים וכמובן לעבודה משרדית. לא למשחקים ! לא למשחקים ! מאד אשמח להצעתכם והמלצתכם
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
כמה דברים לפני הכל: המחשב יורכב על ידי. המחשב ישמש כנגן סרטים (DIVX וקצת HD אבל המעבד יעשה את כל העבודה). מתוכנן OC אבל הקירור יהיה על חשבוני ולכן הוא לא חלק מהתקציב. כשאני אקנה כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי אז אני אשים בו גם 7300GS, עד אז אני אשתמש בכרטיס המובנה. אין צורך בכרטיס טלויזיה, אם יהיה כזה בעתיד אז זה יהיה במחשב השני. 160GB יספיקו בהחלט. אני חייב מארז שוכב כי המחשב אמור להיכנס באחד התאים שבמזנון אז מה ששמתי נראה לי יספיק. כל מה שלא הכנסתי לא צריך כי יש לי כבר (ספק, כונן אופטי וציוד היקפי) בקיצור, תנו רעיונות לשיפורים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני ישחק על רזולוצייה 1280 - 1024 על הגדרות גרפיקה גבוהות למשחקים כבדים בעיקר שתיהיה אפשרות לחבר לטלויזיה (יש לי כבר את הכבל) שיהיה כמה שיותר שקט, וכמה שיותר טוב בקשר למעבד, אני מתלבט אם לקנות 4 ליבות או ליבה כפולה כיון שאני מתכנן להשאר עם המחשב הזה עוד כמה שנים טובות ... מה אתם ממליצים כדי שזה יהיה לטווח הרחוק ? בקשר לכרטיס מסך, אני מאוד מאוד מתלבט בין ה- 8800GT 512MB לבין ה- HD3870 512MB , לפי מה שהתרשמתי ה-GT יותר טוב, אבל יותר רועש, וזה קצת מפריע לי ... למרות שאמרו לי שעל הרזולוציה הזאת זה לא משנה (כלומר אני יקבל את אותה תוצאה משני הכרטיסים) , אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דיסק קשיח - 320GB צורב דיוידי גם צריך ... תציינו בבקשה אם צריך גם קירור או להחליף מאוור או…
-
- 92 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיהיה כמה שיותר חזק עד 3500 אין אפשרות לחרוג...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד של HP דגם COMPAQ 6715s ורציתי להתקין סטיק של זכרון במחשב.. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שמסביר איך עושים זאת או פחות יותר כיוון כללי איך עושים את זה ?? זה אמור להיות מסובך ? אם מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ואת המבנה שלו אשמח לקבל תגובה. בתודה רבה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-