עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by for.digit,

שלום אשמח לקבל את דעתכם על מפרט מחשב ( חלק מהחלקים אני קונה אותו בחו"ל ולכן חלקם אכתוב בדולרים) המחשב לא מיועד למשחקים. הוא מיועד לשימוש ביתי (סרטים ,אופיס) פלוס תיכנות מעבד -E6600 Intel 220$ זכרון - F2-6400CL4D-2GBHK 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 125$ Timing 4-4-3-5 לוח אם 125$ ASUS P5B-E AiLifestyle Series כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256MB 540M - כ 150$ ספק כוח 80$ ENP-5150GH 500W ATX12V Rev.2.2 80+ RoHS PSU מארז 370שח Gigabyte Triton דיסק קשיח + כונן דיסקים + כונן דיסקטים 500ש"ח סה"כ 3600 ש"ח אשמח לקבל הערות והארות על המפרט . תודה רבה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by nadavkr3,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב נמוך-3000 עד 4000 ש''ח(כולל הכל). אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט ולתת המלצות לחנויות(באזור תל אביב)?

3. שלום חברים, עבר זמן מה מאז שעזרתי ונעזרתי במסגרת הפורום המצוין הזה, וכעת הגיע הזמן להיעזר שוב במסגרת קניית מחשב חדש(למרות שה-core 2 duo חי ובועט כבר 8 שנים! ) אז לעניינו, נמלא את הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קלות, במידה וזה ישדרג את המפרט משמעותית(חריגה של עד 400 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות אופיס וסרטי FULL HDב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא - אין, אני כבר מזמן לא בסצינה, ואתחיל להכנס לעניינים רק אחרי שהמחש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב, השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, וקצת MATLAB. חשוב סוללב חזקה כי אני כל יום 3 וחצי שעות ברכבת. וחשוב שיהיה קל.. הדגם ששמתי עליו עין הוא ASUS U36 קישור מחירו בארץ 4999 ש"ח הבעיה היא שבביקורת רשמו שאולי שווה לחכות לדור החדש של המעבדים SANDY BRIDGE רציתי לדעת האם יש מחשבים בארץ 13.3 אינץ עם המעבדים החדשים ואם לא מתי צפוי להגיע? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, שמי יניב עקב מעבר דירה אני מחפש מחשב בסיסי לאינטרנט ואופיס ייתכן בעתיד שדרוג לצורך עבודה בגרפיקה בסיסית. לא כולל מסך. אני צריך מחשב אמין ומהיר מאחר ואני לא מבין בנושא יותר מדי, אשמח אם תפנו אותי לחומר לימוד התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by nitbeat,

לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe Intel® P45 Chipset LGA 775 זכרונות Corsair DDR3 2GB KIT TWIN3X2048-1333C9DHX CL-9-9-9-24 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm קירור למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case קירור מארז Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Red A1927 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 ספק כח OCZ GameXStream 600W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan הארדיסק Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS 7000 ש"ח כולל הרכבה והכל... מספר שאלות: 1 ) האם כדאי לוותר על רעיון ה DDR3 וכך לחסוך גם בזכרונות וגם בלוח אם (500 ש"ח לפחות) אם כן איזה לוח אם וזכרונות היייתם ממלי…

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  7. קודם כל אני מודה מראש למי שירצה לעזור לי. הדבר הראשון שהייתי רוצה לדעת זה מהו הפרש המחירים בין מחשבים בישראל לבין מחשבים בחו"ל, לדוגמא ארה"ב. מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים, אני לא רואה בו שימוש אחר. דיסק קשיח של 200 ג'יגה בהחלט יספק אותי ולגבי שאר הדברים אני לגמרי לא בקיא. מה חשיבות הלוח אם? האם יש אפשרות לקחת לוח אם שיכול לשמש גם בעתיד, כלומר אחד שיהיה אפשר לשים עליו כרטיס מסך חדש? איזה מעבד זול יחסית ובעל מהירות מספקת?

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by oklides,

עד 13 אלף ג'ובות אני מחפש מחשב חזק מאוד, גם בתור גיימר, וגם בתור מישהו שמשתמש בתוכנות ממש כבדות.. כגון עריכת סרטים וכו' ללא ציוד היקפי, הקירור חשוב כך שלא יהיה אכפת לי להוציא סכומים בשביל סוגי קירורים שונים. תודה.. *יותם - כנראה שנסחפתי יותר מידי, מקווה להצעות ממך..

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  9. עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by llrefael,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום ותודה מראש למגיבים, מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות. השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול. מפורט למטה הדרישות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה. * גודל המסך: 15.4 * משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב. * זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות * בלוטות: רצוי, לא חובה * יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300 * צורב DVD: רצוי לא חובה * אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב. * אין העדפה לחברה ספ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מעבד: Intel QuadCore 8200 לוח אם: GigaByte EP43-DS3L-ATX הארד דיסק: Western Digital 500GB 32GB 7200RPM ראם: Corsair 800MHZ DDR II 2x2GB CL 4-4-4 TwinX HCL DVD: LG X22 כ.מסך: nVidia GEFORCE GTX260 896Mb DVIx2, HDMI מארז : Thermaltake Wing RS100 ספק: THOUGHPOWR 600W במחיר של 3800 ש"ח חברה אפשר חוות דעת על המחיר ביחס למפרט ?! אם אפשר הצעות ייעול אשמח

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Instant,

שלום, קיבלתי מפרט אך כששאלתי חוות דעת של בחור, הוא אמר לי שעדיף לי ללכת על כמה פריטים אחרים. אני, אישית, לא מבין כ"כ בנושא החומרה ולכן פניתי אליכם. המפרט הישן: כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 מארז וספק: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case זכרונות: Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1312.00 מעבד: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 373.00 תקציב: 6000 ש"ח. העצות שקיבלתי: מעבד AMD מקביל באותן רמות ביצועים אך בפחות כסף…

• 11 תגובות
    • 556 צפיות
  14. שלום לכם. להלן המפרט שהרכבתי לעצמי ועומד כרגע לפני רכישה: מעבד E6750 לוח GB-965P-DS3 זכרונות 2GB 800MHZ CL5 דיסק 250GB מארז HUSH שך NZXT ספק LIBERTY 400W כל השאר פחות קריטי. כרטיס המסך המקורי בו בחרתי היה 8600GT שעולה במינימום כ700 ש"ח עבור הגרסה של LEADTEK או PALIT. המליצו לי גם על 2600XT שעולה במינימום 623 אצל גולדטופ (אם כי הם נותנים רק שנתיים אחריות). הדרישות שלי - בעיקר פוטושופ וכמובן שימוש שוטף של אינטרנט וסרטים. חשבתי ושחבתי והבנתי שגיימר אני לא אהיה, לפחות לא בזמן הקרוב, ככה שהדרישה למשחקים לא חשובה לי כל כך, אבל אני לא רוה לאבד את היכולת לשחק פה ושם ולא במשהו כבד ומתוחכם. פוטושופ יהיה עיקר השימוש וכל כרטיס יריץ את זה. הHD הזה נראה עניין אטרקטיבי ואני ארצה להיות מ…

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  15. שלום. זאת ההודעה הראשונה שלי כאן בקהילה, נרשמתי במיוחד ואני מקווה להישאר . שמי עמית ואני עובד בתחום האינטרנט כך שמחשב זה חלק גדול מהחיים שלי, עד לפני שבועיים היה לי מחשב acer aspire 5270 במשך שנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה חוץ מבעיית חום רצינית שהייתה לו, בכל מקרה הוא היה מחשב מאוד חזק עד שלפתע שבק חיים. נתקלתי במודעה בנוגע למחשב asus 1101ha לפני כשבוע ורכשתי אותו ב2700 מאז לא הפסיקו הבעיות וכבר הספקי להחליף לי אותו לאחד חדש. לא ידעתי שהמחשב חלש בצורה מחרידה כי למרות שאני עובד בתחום האינטרנט אין לי כל כך מושג בחומרה, לא הצלחתי לטעון מספר תוכנות הכרחיות לעבודה שלי ואפילו בגלישה באינטרנט הוא קצת חורק. החלטתי למסור את המחשב לחברה שלי ולרכוש לי מחשב חדש. הדרישות שלי הם מא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bartzi,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ASUS N550-JV משום מה כשאני מריץ את מדד חווית הווינדוס התוצאה שיוצאת לי היא 5 כאשר הביצועי גרפיקה בשולחן העבודה הם הצוואר בקבוק. ממה שראיתי ברשת במחשבים דומים לזה מהדגם הזה התוצאה אמורה להיות 6.8 למישהו יש מושג מה הסיבה? כמו כן יש לי בעיות בהרצת סרטים בBS PLAYER הסרט פשוט נתקע כל כמה שניות בצורה שהוא מדלג הלוך חזור בין שני פריימים למשך כמה שניות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש. בר

17. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. המסך שאיתו אני אעבוד (ירושה מהמחשב הנוכחי) הוא סמסונג 19 אינץ' syncmaster 930b אין צורך בציוד היקפי, למעט צורב DVD.. לא צפוי OC עתידי... כרגע אני מתלבט בין שני מעבדים ה- E-8400 לבין ה Q-6400 המפרט שבחרתי, כמובן ללא המעבד וכרטיס מסך, הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונת 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח D 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מארז + ספק ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU לגבי כרטיס המסך, אני לא יודע מה לבחור כי אני ממש לא מבין בזה... ציינתי מה השימושים שלי למעלה.... אילו מ…

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by zy,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שלא ישמש למשחקים כבדים כלל, אלא רק לאינטרנט, אופיס, ותוכנות כגון מטלב וסולידוורק (למי שמכיר). חשבתי על המחשב הבא: סוג המעבד: Intel ® Celeron-M מהירות המעבד: 2.6 GHz גודל המסך: 15 אינץ כרטיס מסך: 3D 64MB זכרון: 512 MB כונן: COMBO CDRW+DVD ד.קשיח נפח איחסון: 30 GB כרטיס קול: 16BIT רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול מודם 56K פנימי: כלול משקל: 3.1 ק"ג סוג סוללה: Lithium-ion זמן עבודה: 5 שעות מחיר - 4300 ש"ח. דגם המחשב הוא של HYUNDAI ובנוסף מקבלים זיכון נייד 256 מגה. ברור לי שזהו מחשב מעט מיושן, אבל הוא עומד במגבלות התקציב שלי. רציתי את חוות דעתכם על…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. המחשב שאני מחפש הוא במיוחד לקידוד סרטים כי אני מקליט מהטלוויזיה צריך שגם יהיה חזק למשחקים נכון לרגע זה יש לי כרטיס מסך 9800 שעובד יפה עם UT2004 ככה שכל משהו יותר חדיש כבר יהיה יותר טוב ופחות מטריד אותי העניין הזה למרות שהייתי שמח אם המערכת תתמוך ב-SLI. נורא חשוב לי שיהיה לו יכולות עיבוד חזקות. וכמובן הארד דיסק גדול כי אני מאחסן בו הכל אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב וכרטיס טלוויזיה המחיר הוא כאמור 8000 ש"ח ואין לי בעיה להתגמש נ.ב. באמת לא מעניין אותי אם זה יהיה amd או אינטל ואפשר שיהיה מותאם ל-OC

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by tobul,

היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by davdov,

שלום לכולם! אשמח אם תמליצו על מפרט למחשב: א. עד ~3500 ( גמיש... טיפה) ב. מטרות המחשב-עבודה (מהנדס אלק')-תוכנות סימולציה,MATLAB ,גלישה , עיבוד תמלילם=הרבה חלונות פתוחים-שלא יתקע. ג. ציוד הקפי נדרש : מסך "17 , כונן אופטי+צורב (כדאי DVD???), מקלדת, עכבר אופטי, רמקולים (פשוטים) ד. העדפות-אין, אשמח להמלצות ה. יופי- לא חשוב. ו. מערכת הפעלה - לא צריך. ז. הרכבה-עדיף מורכב , אלא אם כן זול משמעותית. ח. שיטת התשלום-הרוב במזומן. ט. הערות-שתהיה אפשרות להרחבה ושיפור בעתיד , כרטיס מסך -לסרטים. אנא ציינו מאיפה המפרט האם כדאי לקנות במכירות קבוצתיות/פומביות (מחיר,שרות,סיכון...)? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  22. זהו המפרט הסופי שהגעתי אליו , אני צריך רק שתאשרו לי שהוא טוב לפני שאני הולך לקנות... CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED Cost ~ 8500 נו מה דעתכם ?? לא צריך…

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  23. טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שלום לכולם... מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב שישרת אותי בלימודים ובשימוש כללי ביתי... חשוב שהמחשב יהיה מהיר ולא יקרטע בשימושים שאני אפרט בהמשך.. מעדיף שהמפרט יורכב מ http://www.pandas.co.il/ או מ http://www.skypc.co.il/ אלו חנויות בחיפה...- או מכל חנות אמינה אחרת שאתם מכירים באזור חיפה תודה רבה לכל העוזרים..........=) 1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה אפשרי אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים נניח 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר ללימודים, אינטרנט וסרטי HD, משחקים כגון Sims 3 א) יש לציין את התוכנות …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייח למשחקים עד 4000 שקל, חיפשתי בק.ס.פ. תעזרו עם מפרט אופטימלי בבקשה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - World of Tanks, Battlefield 2/3, Civilization 3,4,5, Mount and Blade. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שא…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.