עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא? לשימוש ביתי בלבד לאופיס וסרטים. גודל המסך שאני מחפש הוא: 15.4 inch - 17 inch- תודה מראש!!! Acer Aspire 6930G-944G64Mn Gemstone Blue 16-inch Notebook Operating System: Genuine Windows Vista Ultimate Processor: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz, 6MB L2 cache, 1066FSB, 64-bit) Screen: 16-inch WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366 x 768, 8 msec response) Memory: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Memory 2: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Hard Drive: 640GB SATA 5400rpm hard drive Optical Drive: DVD-Super Multi drive Software: No additional software Warranty: 2 year Courier Pickup and Return Service Intel Centrino Processor technology…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idos123,

שלום לכולם , רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז אם רציתם הוכחות שהם מכרו לי מחשב דפוק - הנה ההוכחה האולטימטיבית: למי שלא יודע את הסיפור, רכשתי מחשב נייד בשווי 3000 ש"ח משניידר מחשבים לפני כשבועיים. מהרגע הראשון המחשב עשה בעיות, היה איטי להחריד והיו לו קריסות. חלק מהבעיות הסתדרו לאחר שהחלפתי את מערכת ההפעלה המקורית למערכת הפעלה צרובה שהייתה לי על דיסק. הבעיות אכן הסתדרו, למרות שהוא עדיין לא היה במיטבו. אז מה קרה היום? החלטתי לתומי להתקין Adobe Premiere Pro כי הייתי צריך לערוך איזה סרטון. בעודי עורך את הסרטון, התוכנה פתאום נתקעה ושמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק, וגם אחרי שסגרתי את התוכנה הוא לא הפסיק לעבוד - עד שכיביתי את המחשב. ומה אז? המחשב לא נדלק יותר. בכל פעם שאני מדליק אותו, הוא טוען כרגיל, ואז מופיע לי מסך שחו…

4. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... התקציב הוא 4500 ש"ח אפשר חריגה של 200 שקל גג, מטרת המחשב היא בעיקר בשביל משחקים אבל גם בשביל לראות טלוויזיה...יש לי כרטיס טלוויזיה ומסך 24' של סמסונג שאני רואה טלוויזיה דרך המחשב איתו....הרזולוציה של המסך שאני משתמש היא 1080 על 1920.. אין צורך בכלל בציוד היקפי...אין צורך גם בהארד דיסק ובצורב...השקט של המחשב חשוב 7 מתוך 10 אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש לי כבר וינדוס 7 ultimate אני גר בקריות כך שאני מעדיף חנות באזור חיפה והקריות... בנוסף חבר נתן לי מפרט שהוא הכין והייתי רוצה גם חוות דעת על המפרט שלו... מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪704 זיכרון: [.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by maorrtg,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולחבר אליו את ה-SSD הקיים שלי, כדי בעצם לשמור על מערכת ההפעלה והכל כרגיל ורק לשנות את שאר החומרה. המחשב ישן נורא (ה-SSD גם יחסית, אבל פחות. פשוט אין לי כוח כרגע להתקין הכל מחדש, וזה גם יחסוך לי בינתיים לרכוש רישיון של חלונות). אז אני מחשב מחשב לשימושים משרדיים בלבד, אבל שלא יהיה עגלה. שאלה פתוחה: אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר. אין לי צורך בכרטיס מסך (שמותקן לרוחב ולכן תופס הרבה מרחב במארז). אבל דבר נוסף שתופס מקום לרוחב הוא כונן דיסקים ואז נשאלת השאלה שכשאקנה SSD חדש וארצה לקנות חלונות איך אתקין בלי כונן דיסקים ? אשמח לתובנות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 2. מה …

6. Started by meir_sh,

שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by fuck off,

אני רוצה לקנו את המפרט הזה כל מה שאני לא סגור עליו זה הספק והמארז והכ.מסך, ואני פתוח להצעות :] המחשב לא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום שלום חבר שלי קונה מחשב בכ-6000 שקל כולל מסך. מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... שום אוברקלוק ושוב בבלט.... רק משחקים! ואולי כדאי כרטיס מסך של נווידיה? כי אין לו מושג במחשבים ובדרייברים ושטויות.. הבנתי שכל הזמן צריך להתעסק איתם... הוא גם בחיים לא ינצל את ה-AA \AF . הוא צריך גם מסך שיהיה איכותי מאד. אז איזה מפרט עדיף? או אולי משהו אחר לגמרי? המלצתי לו על שני המפרטים הבאים: של איי אם די: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 624.99 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 602.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 392.52 ] 1 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by erjerjerj,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בסיסי וזול (1000+) לאחי. שימושים: גלישה\נטפליקס\office\זום (לא אמור לשמש למשחקים) דרישות נוספות: חנות ברחובות - למקרה ואצטרך לממש אחריות על משהו. ראיתי את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אבל הוא בן חצי שנה ולא הצלחתי להרכיב אותו בדיוק בחנויות ksp, ivory (אין tms ברחובות) אשמח לקבל לינקים עדכניים למפרט כזה בחנויות הנ"ל. תודה

14. אם מישהו זוכר נשבר לי הציר של המסך במחשב הנייד וזאת מסתבר בעיה נפוצה בסידרה הזאת, מצאתי חלק מקורי באמאזון והזמנתי, 30$, ורוצה להחליף את החלק בעצמי, ולעבוד לפי הסרביס מנואל של המחשב, מה צריך בשביל זה? מה מומלץ בשביל זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shukrunr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by benh,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +\- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים \ עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. התקציב שלו הוא 7000 שקל. לא כולל מסך ולא כולל פרטים נילווים (מקלדת, עכבר וכו'...). אני רוצה לעזור לו כי כל פעם הוא קונה בתקציב גבוהה והוא יכול לקנות במחיר כזה משהו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתכנן. אודה לכם אם תעזרו לי בעזרתי. בתודה מראש אלדד. ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

20. Started by ArieG,

שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5461 יתרונות, חסרונות? האם מישהו מימש את אחריות על טושיבה ואיך המעבדות שלהם? כל מידע יעזור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dp86,

שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…

22. Started by gabishpak1,

שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DorM,

הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר בנוגע למחשב שלי. רכשתי אותו בדצמבר 2007 מTMS. מפרט : CPU : Q6600 Stepping GO Motherboard : P35 DS3L Case + 2 Case Fan : CM690 + ZALMAN F3 120MM x 2 CPU Cooling : Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 PSU : Crosair CMPSU-520HXEU Memory : OCZ GOLD XTC 800 MHZ DUAL KIT 1024 X 2 CL5 HardDisk : Western Digital 500Gb 16MB AAKS VGA Card : Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DVD-RW : LG H66NK DVD-RW Dual Layer X18

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by QttP,

לפני יומיים השיקה לנובו את ה-T400s, שתמונות ומיני-ביקורות עליו דלפו כבר בתחילת החודש. קישור לשתי הביקורות הכי טובות ומקיפות שמצאתי עד כה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5097 http://www.thinkpads.com/2009/06/22/review-lenovo-thinkpad-t400s/ בהחלט נראה כמו אחד המחשבים היותר מעניינים שיצאו בשנים האחרונות בסדרת Thinkpad ובכלל. יש לו כמה יתרונות מוחצים וביניהם: * מסך 14" רחב ברזולוציה גבוהה, ומשקל נמוך של 1.8 קילו! המחשבים היחידים שאני מכיר במשקל נמוך יותר בגודל 14" הם חלק מדגמי Panasonic Toughbook. אפילו מחשבי 13" כמעט תמיד יהיו כבדים יותר. * קל ודק, אבל ללא התפשרות על ביצועים (מעבד רגיל לכל דבר, לא Low Voltage). * תומך בתחנת עגינה, מה שלדעתי היה חסרו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.