ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
בנו לי פה מפרט לפני כמה זמן אבל הסכום קצת חרג מהתקציב... האם אפשר להוזיל את המערכת בהתבססות על AMD ולהישאר עם ביצויים דומים? רצוי שהתקציב ינוע בין 3500 - 4000 ש"ח. הינה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. הדרישות שלי הם שירצו משחקים חלק, לא צריך ציוד היקפי רק מארז. המליצו לי 2 מפרטים האחד AMD השני אינטל QUAD מה עדיף מהשניים? אם יש חלקים שהם קריטים שיהיהו במחשב והתקציב נמתח קצת זה אפשרי. מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A ¤494 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800GT TDH 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1228 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤341 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤545 מארז: COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤283 ספק …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מסך CRT 17 INCH אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים היי אנד בלי OC חשבתי לעצמי עם כול החדשנות של DX10 ביצועים וכו כאשר אף אחד לא יודע באמת מה יהיה על DX10 בעתיד חשבתי על המפרט הבא או דומה לו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1755 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 480 1GB TwinMOS 2 810 Noisetaker EG425P-VE 420W 1 365 סה"כ 3410 ללא כרטיס מסך 8800 אני מקבל מחשב מאוד מאוד חזק E6600 2GB זיכון וכרטיס מסך O/B אשר ישמש אותי למשחקים עד שיוודע מחירי DX10 וביצועים ביתר וודעות וגם יהיה ירידת מחירים ואז כדאי מאוד לקנות כרטיס מסך יעודי 8800 או יותר טוב לאותה תקופה כרגע על פי המפרט הבא אשחק על כרטיס מסך O/B עם 256 מב מן הזכרון הרא…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני מחפש מחשב נייד אולטרה בוק שישמש אותי ללימודי הנדסה, משחקים וסרטים הדברים החשובים לי הם: משקל המחשב,מעבד וזיכרון חזק,כרטיס מסך חזק,מסך 15׳ קראתי קצת שהולכים לצאת דגמים חדשים לאורך השנה עם סוג מעבדים חדש. המחשב אינו דחוף לי לתקופה זו ואין לי בעיה להמתין עד ספטמבר הסכום שאני יכול להוציא הינו 8000 ₪ כאשר יש לי אופציה לעוד טיפה אך אני חושב שזה מוגזם קצת תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2000-2500 אם אפשר פחות אז עדיף 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, הרצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, יחובר למסך חיצוני רב הזמן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט שאני בניתי מה דעתכם? המפרט נועד לOC בינוני למעבד ואולי בעתיד לכרטיס מסך. האם המסך טוב? אני לא בטוח לגביו,האם המארז טוב, יש אלטרנטיבות? כנראה יקנה אותו בשבועיים הקרובים.... מחכה לתגובות ;D זהו המפרט: 925 Intel Core 2 Duo E6320 647 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 405 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 494 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 3,184 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך 179 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים 366 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים 646 ספק כח Antec Neo 500W ספקי כח 130 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 1,645 מסך מח…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים *תקציב - 2500 מעדיף לא לחרוג מהתקציב * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה קלה של תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שיראו עם יש קצת שמש עליו .. גודל מסך 13.3 או 15.6 * רזולוציית המסך? מינימום HD READY * משקל - משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 320GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שמספקת בארץ אחראיות טובה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח (100 יותר או פחות זה לא נורא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שאפשר, מסך וכרטיס מסך למשל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, 100 ש"ח לפה או לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים, סרטים/סדרות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, שפות תכנות, Office, Photoshop. תכנות שאצטרך בעיקר ללימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמה ישוחקו על המחשב. GTA 4, Heroes 6, Fable 3, Dungeon Siege 3 -מהי הרזולוצ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא לעבודה ממושכת באפטר אפקטס / פרימייר ושאר תוכנות אדובי ויכול להיות ששימוש קל בתוכנת C4D אני גם אשחק פה בו מידי פעם ולא חשוב לי שיתאים למשחקים הכי חדשים וחזקים אבל שכן יהיה אפשר לשחק בו בלי להתבאס עוד שנה שנתיים קדימה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 / TITAN FALL 2 / OVER WATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 8000 +- אפשר לחרוג אבל עד 400 שקל גג שכולל מסך LCD 19 טוב עם זמן תגובה סבבה לא פחות מ4MS למשחקים וגרפיקה לא משהו כבד מדי פוטושופ וכדומה לא לתלת מימד ודברים כאלה. ומה לדעתכם עדיף אינטל או AMD ? לכל המגיבים תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא מחשב נייד עם הדרישות המינימליות הבאות: X800 256MB\ כרטיס שווה בכוחו הגרפי. 1Gb RAM 100Gb HD מעבד נייד של אינטל Pentium M או מעבד שתומך 64 ביט. מסך גדול מ15" כרטיס קול 5.1 לפחות צורב DVD חיבורי USB2 , FireWire,BT,כרטיסי זיכרון (SD חשוב במיוחד),IR ,WIFI G 54MB,DVI,S-Vide,2*PCMCIA. רצוי מחשב עם אפשרויות שדרוג (הוספת זיכרון בעיקרון...) מחיר של עד 20,000 ש"ח . עדיף מחשב עם חברה שעומדת מאחוריו ורצוי שיהיה גם יבואן שעומד מאחוריו בארץ. אפשר גם לתת מחירים של מוצרים שצפויים לצאת בחודשיים שלושה הקרובים כי זה לא לקנייה מידית אלא תוך חודשיים שלושה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בשעה טובה החלטתי להשתדרג ולקנות מחשב חדש! לצורך העיניין אני מקצה 5K. יא אפשרות לחרוג מעט מהתקציב, אבל עדיף שלא. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, עריכת סאונד כולל הקלטות(שימוש בתוכנות הקלטה כגון קיובייס), עריכת וידאו ותמונות. דברים שבהם אני לא מוכן להתפשר: - מעבד AMD בלבד (אם לא, אז להסביר למה לא כדאי)\ - HDD של WD בלבד, ומינימום 1TB רצוי יותר. -מינימום זיכרון 4GB, אם אפשר 8 אז עדיף.. חשוב להדגיש שברשותי מסך FHD אבל ללא כניסת HDMI. בנוסף אני חייב שהחנות תיהיה בירושלים כדוגמת KSP או משו בסגנון תודה מראש ! אלכס
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב חלקי (חלק מהחלקים לוקח מהמחשב הקיים) התקציב שלי זה 10-10.5 אלף שקל המחשב צריך לשמש למשחקים ועבודה גרפית ברמה בינונית-גבוהה מאוד בעיקר בשימוש במאיה,פושטושופ cs6/cc,אילוסטריטור cs6/cc, אינדיזיין,מאדבוקס,זיברש ועוד ולמנועים גרפים יוניטי ואנריל 4 וישמש גם לתכנות,עריכת וידיאו (חובבני פלוס),סאונד ושימושי צילום (פוטושופ,לייט רום) בנוגע למסך אני רוצה מסך גדול 28" משהו באזור הזה עם איכות גבוהה (אפילו 4k אם יש משו טוב שיכנס בתקציב הכולל) שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לגרפיקה רצוי שיהיה אפשר לחבר אותו למתקן אחיזה (לא חובה) חשוב לציין: המסך כרגע פחות חשוב לי מאחר ויש לי מסך טוב (פשוט רוצה לשדרג) וחייב להחליף מחשב אז מסך זה במידה ואפשר להכניס אותו בתקציב בפגיע מינ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אתאר את כל התסמינים אולי מישהו נתקל בזה. המחשב היה במצב hibrnate בלילה. בבוקר הדלקתי אותו והוא נתקע על המסך הראשוני של HP. ביצעתי ריסט ומאז אין תצוגה במסך. יש מספר תופעות ששמתי לב אליהם: 1. אם המחשב מחובר לחשמל, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה ונדלק שוב לבד. 2. אם הוא מחובר לסוללה, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה אך לא נדלק יותר. 3. בזמן שהוא מחובר לתחנת עגינה, הוא לא מוציא מתח ל USB, אבל אני כן רואה אור בכבל רשת. לפני שבוע החלפתי לו מאוורר. ניגשתי עם המחשב לטכנאי שתיקן לי אותו, והוא טען שרוב הסיכויים שהלך הלוח אם... לי נראה כאילו המחשב תקוע במצב hibernate. ניסיתי להוציא את הסוללה הפנימית, ולחבר אותו לצג חיצוני אך זה לא עזר. לאחר בדיקה אצל טכנאי, הוא הוציא חלק חלק במח…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-