ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לדרישות הבאות: * מטרות המחשב: שימוש עיסקי -יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר עם יכולת להריץ סרטי HD לעיתים. * גודל המסך: מסך 13.1" -14" מקסימום. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד כמה שניתן לפי התקציב הנ"ל * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד לכונן SSD * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא,אך רצוי אחריות ל 3 שנים או שניתנת להרחבה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה נייד עם איכות חומרים נורמלית פלוס מקוה שהייתי מספיק מפורט, תודה לעוזר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 3000 ש"ח הנייד צריך להיות 15.6 השימושים הם בעיקר ויז'ואל בייסיק (ואם אפשר אשמח לקבל לינק לראות מה הדרישות מינימום של התוכנה)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (במידה וצריך מסך 5500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תוכנות בנושא תכנות ושוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הבנתי שיש צורך במסך כי למסך שלי יהיה אוברקלוקינג או משהו בסגנון, אז במידה וצריך מסך התקציב הסופי הוא 5500. המסך הנוכחי : samsung c24f390fhm 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הוא מחשב למשחקים ברמה ביונונית, שיספיק לי לכמה שנים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 915/897 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H170M-D3H - Gigabyte - H170 - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - VGA - DVI-D - HDMI (1.4) - mATX (24.4x22.5cm... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 550/539 ₪ ז…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מסחר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים ביתיים כלליים (יישומי אופיס, משחקים קלים, קצת עריכת וידאו ותמונות ביתי (photoshop, ulead), הורדות וצפייה בתכני HD). כרגע קיים מסך 19" שישודרג ל-22" או 24" בהמשך. לא צריך להיות חרישי, אבל גם עדיף שלא ירעיש כמו טרקטור. מה דעתכם על המפרט? Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪707 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך, יש לי תקציב של עד 5500 בשביל לשדרג את המחשב שלי, אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בצורה מעולה, וישפר את הביצועים במשחקים (אני ממש חולה גרפיקה). אין צורך בציוד הקפי, יש לי כבר. לא צריך מערכת הפעלה ובלה בלה, אז הנה המפרט הנוכחי: מעבד- AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 לוח אם- MSI K8N Diamond הארדיסק- 80GB Sata2 RAM - יש לי 1GB רם, לא זוכר מהירות כ.מסך - MSI nVidia 7900GT אני חושב ללכת יותר לכיוון של שדרוג המעבד,כרטיס המסך, הDDR וההארדיסק, ואם אתם חושבים שצריך קירור אז תגידו אני חושב שחריגה עד 6000 ש"ח אפשרית.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? יש אפשרות למזומן , תקציב 2500ש"ח . 2. מטרות המחשב? א) צפייה בסרטי HD ב) טיפה משחקים (fifa 2009 , pes 2009 וכו'...) . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך דק שיתמוך בסרטי HD כמובן . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא צריך ציוד עיקפי , רק DVD צריך . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא , העיקר שיהיה חלק לאורך זמן . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לעיצוב , קירור שיהיה תקין וטוב למחשב . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בעקרונית לא צריך הרכבה ולא מערכת הפעלה , אבל אם אפשר הרכבה במעבדה זה …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח שהודלק פעמים בודדות, עם אחריות לשנה. מעבד- intel core i5 3470 , קירור למעבד של scythe- mugen 3 , זכרונות- 8GB 1600Mhz של Corsair , לוח אם- Gigabyte GA-B75M-D2V , ספק כח- FSP 350W מארז- Silverstone Precision , הארדיסקים- samsung 120GB SSD 840S , Segate 2TB SATA3 , צורב DVD של LG, מ"ה windows 8 מקורי כרטיס מסך מובנה המחשב נקנה ב3500 לפני פחות משנתיים. כמה הוא שווה כיום? מצבו חדש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה בעיקר לתיכנות (כרגע אני עובד רק על eclipse ואנדרואיד סטודיו) , עבודה על מספר מסכים במקביל, פתיחת הרבה חלונות במקביל, הרבה עבודה על אופיס, מדי פעם עם illustrator, ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות פיתוח לאתרים ואנדרואיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעבדתי קצת עשיתי קצת כסף חשבתי להוציא קצת על מחשב חשבתי על FORSA AGP FX6800 128MB ועל A-TOP "X-BLADE" 450W Black אפשר גם למצוא אותו תחת השם SUPERTALENT בכל מקרה הסכום מקסימום הוא משהו כמו 1400~1500 האם יש אפשרות לשנות או להחליף אחד מאלו למשהו יותר טוב באותו טווח מכירים ??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתי פחות חשוב להשקיע במעבד, (בגלל הייעוד), אני חשבתי על לוח אם טוב, וכרטיס מסך טוב. בלי מקלדת, מסך או עכבר וכ'ו. בואו נגיד שאני מותח עד שלוש וטיפה. :-[ :-[ :-*
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-