ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש לחיבור למקרן (כל מחשב יתאים לכך) אך להבדיל מ ה lenovo sl300 שלי יהיה בעל מסך טוב בעל זויות צפייה רחבות לדעתי עליו להיות לפחות בגודל 15 אינצ' תודה ניצן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב נייד ושמתי עין על 2 ניידים הראשון של LG http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 והשני טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=1&t=1&cbar=p שניהם עם נתונים דומים מאוד אותו מעבד כרטיס מסך באיכות מאוד קרובה אחד לשני אולי עם נטיה קטנה ל 4650 אותו זיכרון הארד דיסק יותר גדול ב lg האם לשניהם אפשר להתקין וינדוס אקס פי? כי חבר שלי קנה מחשב hp והיה לו בעיות עם זה! *יתרון לטושיבה באחריות , מי שקונה החודש מקבל אחריות של שנה No matter what ! שזאת אחלה אחריות! הקטע שיש הבדל של כמעט 1000 ש"ח בין הניידים האם ההבדל הזה שווה? כאחד שנמצא עם מחשב נייד של טושיבה 3 שנים ואני מבסוט מהם מאוד! אני שואל האם הניידים של lg טובים גם כן ואמינים? אשמח לשמו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום:) לפני רכישה ורציתי להיות בטוח שRTX Super 2070 שזקוק ל PCI Express® or up to PCI Express 3.0-compliant motherboard with one dual-width x16 graphics slot. יתאים לGigabyte B450 Gaming X ? בגלל שהכרטיס דורש dual-width ומבחינת מיקום נראה שהNVMe מאוד קרוב לסלוט של הPciexpress x16, אבל אולי אני מדבר שטויות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [536 NIS] 1 Motherboard : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) - [482 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - [668 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [451 NIS] 1 Video Card : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - [1,199 NIS] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [82 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW - [255 NIS] 1 Monitor : 19'' LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub - [1,803 NIS] 1 Keyboard : Microsoft…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, הרכבתי מפרט כשבראש ובראשונה התקציב שלי היה 6000 ש"ח מקסימום. הנה התוצאות: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 MSI 945PL Neo 620 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 195 ¤ 1 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ¤ 1 מחיר סופי: 5900 ¤ הייתי בבקשה רוצה לקבל דעות על המפרט. תודה
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש כללי+פוטושופ בתקציב של 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הזה..http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774517 למישהו יש ניסיון איתו? המחשב יהיה מחובר בבית,זמן סוללה לא חשוב,וגם לא משקל... מופיע בKSP ב4000 וקצת,3 שנות אחריות בבית הלקוח..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החברה מציגה מחשב חדשני בשם Sprout שכולל משטח מיוחד המשמש כצג שני - וגם מדפסת תלת-מימד שעתידה לבצע מהפכה אמיתית בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם: HP 2230S. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM המחשב בן כמה שנים, הסוללה שלו לא תקינה ועובד על חשמל. מה גם שהוא מתנתק אחרי שהוא מגיע לשולחן העבודה ואנחנו לא יודעים למה זה קורה... יש טעם לזרוק דבר כזה? אנחנו קונים מחשב חדש בתקופה הקרובה, אבל מחשב באיזור ה-1000 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שאני קונה לפטופ סוף סוף חח * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?), אינטנרט , שמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 או 17.3 אם המפרט טוב והמחיר גם סביר והמשקל כמובן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר שיהיה מקלדת מוארת * משקל רצוי? עד 2.5 …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות מחשב נייד בארה"ב בתקציב של כ750$. המחשב מיועד לשימוש הבסיסי של אינטרנט וכדומה אך גם שיוכל להפעיל משחקים קלים (מנג'ר וכאלה) ומדי פעם לעריכת גרפיקה פשוטה או סרטים (פוטושופ בסיסי וסרטונים קצרים בMOVIE MAKER וכאלה). אלו שני מפרטים שהרכיבו לי בDELL ובHP אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. הDELL - Processors: Intel® Core 2 Duo T6500 (2.1GHz/800Mhz FSB/2MB cache) STUDIO 14z: Studio 14z Notebook Operating System: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit Hardware Support Services: 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Memory: 3GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Hard Drive: …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5461 של חברת GIGABYTE והאם החברה עצמה מוכרת כחברה 'טובה' ואמינה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו את המפרט הזה כל מה שאני לא סגור עליו זה הספק והמארז והכ.מסך, ואני פתוח להצעות :] המחשב לא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500- 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים (בתכנון שלי זה גם לחזור לעיצוב וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? מעדיף INTEL 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך "19" 9. האם חשוב שקט?עדיף 10. האם מתוכנן OC?אולי בעתיד 11. במפרט למשחקים - כבדים+- ******חשוב: הכרטיס מסך כבר נקנה והוא לא נכלל בתקציב******* ****כל הציוד שלי מסתמך על האתר KSP**** טוב אז ככה אני בניתי לעצמי פה ושמה את המפרט וזה מה שיצא לי: CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-