עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני משתמש במחשב למשחקים, אבל לא כבדים, הכי כבד שאני מגיע זה פרו אבולושן או NBA... אני שם דגש על כרטיס מסך, מעבד וזיכרון בעיקר. בשנה האחרונה קצת "יצאתי מהעניינים" בכל הנוגע לדגמים של חומרה, ככה שאני לא יודע ממש מה טוב ומה אומר מה. הכנתי מפרט ראשוני כדי שתוכלו לתת לי בבקשה חוות דעת עליו. שאלותיי: 1. האם לוח האם הזה מספיק טוב\יותר מדי טוב לצרכים שלי? 2. אותה שאלה בנוגע למארז ולספק הכח, לא מבין בזה כלום.. 3. למה יש קטגוריה נפרדת של קירור למעבד ומארז, אלו לא מגיעים עם המארז עצמו? 4. האם יש חלקים חשובים שלא הוספתי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1058 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MIKIBHS,

יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by orinabarro,

Hello everybody, i have a problem with hebrew right now so i'll write in english. my DFI LANPARTY nf4 ultra-d got wasted so i'm planning to buy a new computer. my current hardware wich should stay is: 2 Western digital 250GB 16mb harddrives - i prefer them in RAID 0 2 IDE western digital 80gb for backups creative x-fi fatal1ty soundblaster 2 dvds/r gigabyte geforce 6600gt 128mb graphic card. as for what i think i should buy: i need a new proccesor - i think i had enough with AMD and prefer to buy an INTEL motherboard RAM this is a gaming computer and should be able to run new games proparly, i will upgrade my graphic card in the future when i'll need to. i have for this p…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by levl92,

אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט זה התקציב הוא עד 6K ללא ציוד הקפי. האם יש אפשרות לשדרג את המפרט באותו תקציב? 1599 ₪ - Intel Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 339 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 410 Black + Seasonic 620W 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 5790 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. CPU: AMD Athlon 64Bit 3000+ Venice BW-E6 + Thermaltake TR2 - Motherboard: ABIT KN8 Ultra (נמצא אצלי כבר) Memories: Twinmos 1024mb DDR400 CAS2.5 (512x2) (נמצא אצלי כבר) Graphic Card: PowerColor Radeon X800GT 256MB GDDRIII 256Bit + DVI + TVOut HDD: Samsung 160GB SATAII 7200RPM + EverCool HDD Cooler SHDC-A DVD+-RW: Nec 3540A *Black* Monitor: Samsung 730B 17" 8ms DVI Case: Sunbeam Samurai *Black* + 80mm generic fan PSU: FSP 350W (FSP350-60THN) Speakers: Altec Lansing ATP3 (נמצא אצלי כבר) Floppy: Nec 1.44 *Black* (נמצא אצלי כבר) Mouse: Gigabyte 800DPI Optical Mouse *Black* USB Keyboard: Clicker *Black&Silver* (נמצא אצלי כבר) Gamepads: Spee…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב נייד. המחשב ירכש בישראל, התקציב עד 2500 ש"ח. ראיתי את ה-Lenovo S310, אבל אשמח להמלצות נוספות. הנה התשובות לשאלון: רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט עדיף, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? . עדיף FHD, אבל אני מניח שאין בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך. * Bluetooth? …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בזמן האחרון קצת מתחילה להמאס עלי העובדה שאני חוזר מאוחר מדי הביתה, ועצבני כי נגמר לי היום כי אין לי יותר מדי זמן חוץ מלהתקלח, לאכול, ללכת לישון ולקום למחרת ב-5:30 בבוקר. הקיצר אני מבזבז בערך 3 שעות+ ביום על נסיעות שבד"כ מתבצעות באוטובוסים. עכשיו חשבתי על כמה אפשרויות לניצול טוב יותר של הזמן מלבד להרדם לצלילי מוסיקה מה- Mp3 בנסיעות. זה כבר מתחיל להמאס. אז חשבתי על מחשב נייד קטן(מבחינת מימדים), שעליו אני אוכל להפעיל מגוון של תוכנות, כמו - שפות תכנות למינהן (Python,C,C#(Visual Studio), אינטרנט אלחוטי שאולי יהיו אפילו של חברה סלולרית כדי שהוא יהיה פעיל כל הזמן, וגם שיהיה מספיק טוב לסרטים מדי פעם. חשבתי גם על משהו בסגנון Iphone עם אינטרנט קבוע, אבל גם מסובך להשיג אחד ולפרוץ או…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Rbix,

דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מתלבט לגבי 2 דגמים שמצאתי של מחשב אסוס ולא כלכך מבין אם יש דגם מועדף ביניהם או אולי משהו אחר הנה הדגמים שמצאתי: http://www.tms.co.il/product/16456 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G551VW-FW163T מוסיף את השאלון במידה ויש רעיונות אחרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המפרט - (חזק, לצרכי עבודת תיכנות): מעבד:INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache לוח אם:ASUS - 6PCI 3DDR זיכרון:Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח:Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition קורא+צורב דיסקים:Lite on x 52 OEM black פלופי:TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 כרטיס קול:Creative Vibra 128 כרטיס מסך:ATI XL 8mb כרטיס רשת:3Com 10/100 מודם:Conexant 56K PCI Modem רמקולים:CREATIVE SBS-250 STEREO עכבר:Logitech WheelMouse Optical מקלדת:Genius KB-06 PS2 Heb-Eng מארז:Midi For P4 מסך:Lyama Vision Master Pro 413 17 inch האם ישנה התאמה בין המעבד, לוח האם והזיכרון? תוכלו להמליץ על שילוב אחר, אולי יותר מתאים? האם כרטיס המסך מספיק לצרכים הבסיסיים? תודה רבה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! אני כרגע בארה״ב ואני עומד לקנות מחשב נייד לפני הלימודים באוקטובר. ללנו ו יש כמה מבצעים קצת פסיכיים בשבוע הקרוב ושקלתי לקנות את הZ380(http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=21293HU&category_id=64DEBC61352CBFDB511F907A0F13AD21) עכשיו הסתכלתי באתר שלהם והדגם לא מופיע בתמיכה באחריות בינלאומית אבל על פי המדריך כאן באתר שווה גם לדבר עם IBM ישראל לראות אם האתר אכן מעודכן, וכשניסיתי להתקשר דרך סקייפ הופניתי למעבדת CPM בארץ אבל יש להם מספר 1800 שאי אפשר לחייג אליו מחו״ל וזה דיי קשה לעשות את כל הבירורים האלו מאייפון(כמו שבטח אפשר להבין מאיך שההודעה שלי נראית) בכל מקרה מדובר בדגם חדש לפי מה ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אשמח לקבל תגובות למערכת הבאה. - יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים + כרטיס קול, DVD - לא נראה לי שאעשה OC WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 599 AMD XP 2500, EPOX NFORCE 2 8RDA+, 512MB MUSHKIN 3200 BLUE 2,219 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1,990 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 VANTEC 24'' ATA 133 ROUNDED CABLECopper Shielding 77 Vantec Floppy Cable copper 18'' 66 Antec 80MM SmartFan retail …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן. בסוף 2008 וחצי ביקרתי פה באתר, ובעזרתכם האדיבה הרכבתי מחשב חדש שמשמש אותי עד עצם היום הזה. המפרט (שהורכב אז) היה Q9550 מרובע ליבות 3 ג'יגה-הרץ, 4Gb של זיכרון, מארז SopranoRS עם מאוורר נוסף בתוכו (אני לא זוכר את השם, אבל לא משנה), וכרטיס מסך בסיסי למדי (אבל עם חיבור לטלוויזיה), מכיוון שאני לא ממש משחק בו. המחשב משמש בעיקר להידור תכנות, פתיחת הרבה תכנות במקביל, ועבודה אינטנסיבית שדורשת כוח חישוב גדול. למה אני מספר לכם את זה? כי ההמלצה שלכם היתה מעולה. המחשב (גם היום) מהיר מאד ומספק תוצאות יפות. מה שכן, כיום הייתי רוצה להשתדרג למשהו אפילו יותר טוב -- עם החומרה המוצלחת ביותר שיש בשוק לצרכים שלי. לשם כך הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרטים שונים, כאשר מדובר בקופסה בלבד …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Homies,

אופססססס...פורסם בפורום הלא מתאים - בבקשה להעביר! שלום לכל המשתמשים היקרים, אני שינית מפרט שרכשתי לפני כמה חודשים, שיפרתי אותו ואשמח לשמוע תגובות, הערות והצעות. תמונת המפרט מצורפת. [למי שלא שם לב או לא רואה יש 2 דיסקים קשיחים - בשביל RAID0]. בקשר למסך, בבקשה לא להתייחס - יש כבר מסך 22" ובקשר למחיר, הוא אינו נכון - אז לא להתייחס המפרט עולה 12,500 ש"ח. מה דעתכם? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה.. לילה טוב, אלי. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cowerd,

amd 3700+ san diego GeIL One 1.5-2-2-5 BH-5 DFI lanparty UT Ultra-D nf4 Leadtek winfast PX7800GTX Extreme WD 160gb sata2 Antec P160 OCZ ModStream 450w Nec 3540A Dual Layer סה"כ: 10,000 שקל ב-3 תשלומים מה אתם אומרים? הכול מנועה מחשבים :ם

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים