עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני מגיע שנית בחיפוש אחר קניית מחשב נייד למשתמש ממוצע. מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט, SPSS אולי...), משחקים : Dota2 בעיקר. גודל המסך: 13.3 בגלל משקלם וגודלם הקומפקטי, השאלה היא האם ההבדל בין 13 ל15 ממש ניכר כשמשחקים במשחק כמו DOTA2. רזולוציית המסך: אני מניח שהסטנדרטית תהיה בסדר (1366על768) משקל רצוי: כמה שפחות יש צורך ביציאת HDMI, שום דבר מיוחד מעיבר לזה אין שום בעיה להסתדר ללא צורב וCDROM העדפה לחברה: אני מקבל המלצות לא להתקרב לשום חברה פרט ל: HP,ASUS,Dell. אישית אין לי מושג מה עדיף. מערכת הפעלה: רצוי בלי, הבנתי שזה מקפיץ ת'מחיר ! בלי מסך מגע ! לגביי צבע: לא אהבתי את הדגמים של ASUS שהם כסופים כאלה... נראים מעפן קצת האם ניתן לבקש מחנות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. זקוק בדחיפות למפרט חזק למשחקים.! כולל מארז נחמד, מבוסס 64ביט,לא צריך oc. כמובן למשחקים כבדים. תודה רבה!!!!!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. נייד בגודל כזה שנועד ללימודים ולא למשחקים. לכמה זמן בערך הסוללה שלו עובדת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנייח שלי, מחפש נייח קטן, שקט וחזק שישמש לתקופה הקרובה אשמח להצעות ורעיונות! השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב שימושי, כולל תכנות, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, half life 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום. חיפשתי אולטרה-בוק עם כרטיס מסך ייעודי, מעבד I7, כונן SSD, ולפחות 6GB RAM באיזור ה5000 שקל. מצאתי את הדגם הבא: asus UX32VD-R4013H בכל הרשת כתוב שיש לו 6GB RAM, מסך FHD, וכונן SSD עם זאת, שתי החנויות שמוכרות את אותו דגם בדיוק בארץ כותבות שיש לו רק 4GB, מסך 1366X768 ולא רשום דבר על SSD http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32a-r3008h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-1?aff=Zap http://www.newpc.co.il/items/260966 השאלה היא האם אין סיכון ואפשר להזמין(כאשר מניחים שהם טעו ברישום המפרט באתר)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by haziri,

טוב אני חושב שעדיף שאתם תרכיבו לי מחשב! הנה הרעיונות שלי! מעבד amd לוח אם מבוסס nforce2 512 ddr Radeon 9700 (אני לא יכול לחכות ל9500 פרו!!) לא צריך מקלדת, עכבר, רמקולים! לא צריך גם צורב (אני מעביר את הצורב מהמחשב הישן!מבוסס סקזי) אבל אם יהיה איזה 250-300 שקל פנויים אז אני אקנה גם צורב חדש! מארז: אני לא עושה oc ואני לא הולך לגעת במארז! אולי להתקין כרטיס כלשהו או משהו כזה! אז לא ניראה לי שאני צריך מארז tower or full tower אם אתם חושבים שכן אז תגידו! ספק: כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות oc אז תציעו משהו שאני אצתרך ולא יותר מדיי!tsunamy350w יספיק? או hec300w ? ואני צריך גם כונן דיוידי! והרד דיסק: wd 80gig 8mb cache שחכתי להגיד שאני קונה גם את ה-lg flatron 700p אבל לא מהתקציב הנ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K גג 2. מה שימושי המחשב? עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? שימוש רב לצרכי פרנסה בפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר, אבל לא קריטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? ווינדוז חובה. גרסה 10 טובה? אני מרוצה מגרסה 7. אופיס - יהיה נחמד, לא קריטי אם זה מייקר משמעותית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Shemensoia,

אהלן, אני חדש בפורום כאן. אני סטודנט למדעי החיים וצריך מחשב*נייד* חזק שיוכל לעשות ניתוחי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם קוד ותכנות ומולטי טסקינג. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ומתאפשרת חריגה, כי מתכנן לקנות באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה לניתוח גדול של נתונים, כתיבת קוד וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוס למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5…

• אהבתי!
    • 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VECo3.4DC האם באופן כללי זה מחשב טוב האם יש משוה יותר משתלם במחיר הזה? המחשב לחבר שלי ואני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלו אבל התקציב נא בסביבות ה2000 2500 שקל

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני הולך להזמין השבוע בחנות tmsfox מחשב עריכה. המחשב יצא לי הרבה מעבר לתקציב(התקציב המקורי היה 7300שח) ולכן אני רוצה ממכם אישור סופי לפרט עם הצעות לגבי הרכיבים. אני מתלבט בין: Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ל- coolermaster v8 (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) אני מתלבט בין: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ל- GIGABYTE GA-EX58-Extreme (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) בזכרונות ובספק אין לי מושג מה לבחור פשוט בחרתי לפי המחיר, אז בזה אני צריך עזרה. מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461 מארזים Cooler Master COSMOS S RC1100 Full Tower Case ¤875 ספקי כח Corsair …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OritA,

שלום לכולם, אני חדשה בנושא מחשבים, ולא מבינה כלל בנושא מפרטים, כפי שכתבתי בנושא קבלתי מבן דוד שלי את המחשב שלו בירושה, הוא טס לעבוד בארה"ב. זה המפרט שלו, (מצטערת מראש אם השמות והתאורים לא ב100% כתובים נכון) מסך (יפה, גדול ושטוח בצבע לבן) sony sdms234d מעבד intel p4 3.8 800 לוח אם gigabyte ga-8anxp זיכרון kingston ddr2 2048 כרטיס גרפי(כרטיס מסך?) leadtek px7800gtx דיסק קשיח maxtor 300 sata יש גם מן "גיבוי חיצוני" ippon usb2 200g את הרמקולים אני לא יודעת איך לחבר למחשב(אולי אח שלי ידע) בכל זאת על האריזה שלהם כתוב כך creative gigaworks זה מה שאני יכולה להגיד, למרות שמה שכתבתי בשבילי זה סינית אולי מישהו מכם יוכל להגיד לי מה כל זה שווה (אם בכלל?) אני משתמשת בעיקר בword ורואה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המפרט הוא מחשב למשחקים ברמה ביונונית, שיספיק לי לכמה שנים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 915/897 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H170M-D3H - Gigabyte - H170 - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - VGA - DVI-D - HDMI (1.4) - mATX (24.4x22.5cm... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 550/539 ₪ ז…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by GODFATHER4,

מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC צורב:LG GSA-H10A DUAL L כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB( יש כמה דברים ששינינו למשל הזכרון קרוסייר ולא של GEIL והלוח אם אחר לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר יקר עלה 1100 משהו כזה כל המחשב עלה 9800 כולל מע"מ)

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by spinchicken,

קונה מחשב לסטודנטית שמריצה עליו סרטים ועבודות, אבל מסתובבת כל היום וצריכה משהו קל ונייד. בעבר קניתי לה dell inspiron 11z שהיה מצויין ועבד חלק 3 שנים על אף מהמורות וזעזועים, המחשב נגנב ולכן חשבתי על תחליף מרשים: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_inspiron_mini10/inspiron-13z-3227um.htm מצד שני - מה הטעם בwin8 בלי צג מגע? אולי עדיף לקנות כזה: http://ksp.co.il/?uin=20626 המעבד חלש יותר אבל אולי זה מפרט מתאים יותר. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by solari0,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL INSPIRON והמחשב הוא חדש יחסית (שבועיים בשימוש) וגם לא השתמשתי בו הרבה. אתמול המחשב התחיל לעשות רעשים וזה עבר אחרי כמה דקות. היום הוא עושה רעשים ולא מפסיק. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by O3R3Z,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח בעלות של כ 5.5K: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, עדיף ללא אורות מיותרים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.