ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף שיהיה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אנא עזרו להרכיב מפרט על פי דרישות הבאות: 1. תקציב - עד 3000 ש"ח עדיף לא לחרוג. 2. מיועד לעבודה ב- AutoCAD, וקצת Photoshop עם תוכנות לעריכת תמונות שונות. השימוש די תדיר. 3. יש צורך במחשב שלם עם ציוד היקפי מלא כולל מסך, מקלדת, עכבר רמקולים הכי פשוטים. מסך 19 או 20 אינץ' לא רחב. אין העדפה מסויימת למסך, לא תהיה עריכה גרפית מדוייקת או משהו כזה. 4. שקט לא ממש חשוב. 5. אם במחיר הזה יכנסו רכיבים המאפשרים oc אז מעולה ואם לא, אז לא. 6. מעדיף לרכוש מ- skypc בראשל"צ. 7. שונות: אני מעדיף לשים 4 ג'יגה RAM (אם מתאפשר במסגרת התקציב) שלא אצטרך להתעסק ולהוסיף בעתיד. 500GB קשיח יספיקו, אבל אם אפשר אז 1TB. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח שמיהשהו יעזור לי לפנות מפרט טוב למחשב עד 5000 שקלים ללא חריגה משמעותית עם rtx3060 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב שיריץ את המשחק הנ"ל בקלילות. מה יש לי: 1. מסך 22' Samsung 226bw 2. WD 320GB X 2 SATA 3. מקלדת עכבר רמקולים זהו.... כל השאר אני צריך חדש. 1. כרטיס מסך (לא SLI, לא להתפרע) 2. מעבד - בחרתי Intel Core 2 Duo E8200 מחיר 1,000 ש"ח (צריך משהו לקירור פה?) 3. לוח - אני חובב ASUS, אין לי שום מושג לגבי הדגמים 4. זכרונות - ממש לא יודע מי נגד מי 5. מארז - משהוא לא מפלצתי אבל מאלומניום ולא חרא סיני 6. ספק כח - לא יודע איזה. 7. צורב DVD - לא מכיר. בקיצור חוץ ממעבד, בכל שאר הדברים אני צריך עזרה. התקציב לכל הפריטים מ1 עד 7. 4,500 ש"ח. כמו כן המלצה לחנות טובה לרכוש את כל הנ"ל מורכב ומוכן לשיגור. דבר אחרון! שקט! מחרפן אותי הרעש שיוצא מהמחשב שלי היום (4 WD 320GB X. מאוור…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דברים שאני רוצה במחשב 1) מעבד 4770K החדש של אינטל 2) אפשרות טובה ל OC יפה 3) SSD (כבר היה לי במחשב אחר, התרגלתי, קשה לחזור אחורה עם מהירות שכזאת) הייעוד - דברים רגילים של משרד (אופיס וכאלו), וכמובן אינטרנט וכו', צפייה בסרטי HD, קצת פוטושופ, חלונות 8.1, וגם משחקים פה ושם (CALL OF DUTY החדש וכו') יש ברשותי מסך עם 1080P, אז רוצה שינצל אותו טוב ודברים ירוצו בצורה טובה רוצה ספק כוח איכותי ושקט עם ניצול של פלטיניום אם אפשר (גם GOLD זה בסדר אם לא) ובכלל מחשב שיהיה שקט, חזק, אמין מאוד, אפשרויות OC טובות וכו'. מארז מעדיף מידי TOWER איכותי וטוב (לא FULL TOWER) זהו אשמח להמלצות בבקשה ותודה מראש !!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעונינת במחשב מבוסס AMD ללא ציוד היקפי.לוח אם עם אפשרות שדרוג בעתיד. כרטיס קול ומסך O.B (אקנה בעתיד ) משמש בעיקר לאינטרנט ושמיעת מוסיקה.רצוי מארז וספק אכותיים. מודה לכל מי שייעץ. ליאת
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב פורום, אחרי שהכנתי מפרט איתכם ואחרים שלחתי למקום שממנו אני קונה את המחשב את המפרט שהורכב והם שלחו לי מפרט משלהם עם חלקים זהים או מקבילים. זהו המפרט: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3200 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המפרט בעיקרון טוב שוווה את המחיר ומספק את הסחורה (שהיא בעיקר משחקים! ועיצוב בקטנה) 2. האם הספק כוח שנתנו לי הכרחי? מישהו אמר לי שצריך 450-500 וש-60…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם של gigabyte דגם : GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK הלוח מגיע עם קירור מים ל chipset לא מצאתי בשוק ( הישראלי לפחות ) קירור מתאים לזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת קירור מים משולבת שתתאים למעבד + chipset או קירור מים ל chipset בניפרד תודה מראש קישור למוצר : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4980#ov
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מתוכנן להחליף מחשב קיים, כך שרוב החלקים כבר קיימים. (מארז, ספק 400W (אם יספיק), מסך CRT איכותי מאוד, וכל השאר) לא יהיה OC בשום שלב. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪749 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220 MSI H61MU-E35 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.c…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים ביתיים כלליים (יישומי אופיס, משחקים קלים, קצת עריכת וידאו ותמונות ביתי (photoshop, ulead), הורדות וצפייה בתכני HD). כרגע קיים מסך 19" שישודרג ל-22" או 24" בהמשך. לא צריך להיות חרישי, אבל גם עדיף שלא ירעיש כמו טרקטור. מה דעתכם על המפרט? Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪707 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח בעלות של כ 5.5K: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, עדיף ללא אורות מיותרים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כרגע בין שני ניידים, vostro 3460 מול thinkpad edge e330, וספציפית יותר שני הדגמים האלו: thinkpad - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447 vostro - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22795 אחרי הרחבת אחריות ל3 שנים ללנובו, הם יוצאים באותו מחיר. הדל על פניו יותר טוב עם HDD גדול יותר, אפשרות ליותר הרחבת זיכרון בעתיד, מקדלת מוארת וקיום כונן DVD. מצד שני, הלנובו קל יותר בכמעט חצי קילו וזה בעצם הסייג היחיד שלי מהדל. בשורה התחתונה, אני צריך מחשב נוח לכתיבה מרובה (תכנות), וכמה שיותר איכותי מבחינת בניה, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בלי התעסקות מיוחדת (מקסימום הוספת RAM). אני יודע שסדרת הthinkpad הרגילה כזאת, השאלה אם גם הedge שווה משהו. אם יש הצעות לאו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרה בנוגע למפרט הבא, הוא למשחקים, אינטרנט, סרטים ולימודים. מעבד: Intel Core2Duo E8400 3.0GHZ קירור: Zalman לוח אם: Gygabyte INTEL P43 SATA-II PCI-X16 דיסק קשיח: SEGATE 500GB SATA-II 7200RPM 32M זכרון: INFINITY Dual Channel DDR-II 4GB 800MHZ כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 1GB HDMI PCI-X16 Zalman כרטיס קול: 7.1 Channel Surround sound O\B צורב: LG DVD-RW X20 Dual layer מארז: Colosrsit ATX 3 Fans + 450 EZ-Cool True Power מסך: Asus VK222U מה אתם אומרים? מה לשנות? לגבי הזכרון אני לא בטוח, לא מכיר את החברה.. חשוב לי שהלוח אם יתאים לזכרונות, יש הרבה בעיות עם זה... תודה מראש..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב העגלה שלי ששירת אותי נאמנה למעלה מ4 שנים. המטרה העיקרית היא ניגון סרטי HD 1080P כולל סרטי בלוריי מלאים(ששוקלים 40 גיגה בערך) ככה שהוא חייב להיות מספיק חזק. בקשר למשחקים,אני לא משחק יותר מדי אבל שיוכל להריץ לי GTA 4 וCALL OF DUTY בלי בעיות. כרגע המחשב מחובר ל2 מסכים. 22 אינץ 1680X1050 למטרות גלישה ומשחקים. 32 אינץ 1366X768 למטרת סרטי 720P. בקרוב אני רוכש מסך 37אינץ 1920X1080 אז לכן חשוב לי יכולת ניגון 1080P מלא. חשוב שתהיה יכולת האצת חומרה. לא מתוכנן OC,אין לי מושג איך לעשות. חשוב שיהיה יציאת SPDIF בלוח אם,כי אני מחבר אותו לרסיבר. איו צורך ב: מקלדת+עכבר מארז הרד דיסקים צורב מערכת הפעלה יש לי ספק של 550W האם אני צריך חדש? רצוי שיהיה שקט עד כ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני חסר ניסיון בתחום ובדילמות בבחירת חלקים נכונים ואמינים כולל הספק של המוצרים, אשמח למפרט מקצועי של מערכת מחשב עם המגבלה שמצויינת הנ"ל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים חזקים. הערה: ברשותי מסך 22" של סמסונג T220P רזולוציה 1920X1200 FULL HD . דגשים :השאיפות שלי מהחשב: לוח אם -אמינות עם אופציה סבירה לשדרוג עתידי של מעבד ,אופציה ל GPU מקבילים ,אופצית שדרוג זכרון ו RAID וכ"ו. מעבד- מתלבט בין מעבד 4 ליבות עם תדר נמוך לבין מעבד 2 ליבות עם תדר גבוה. כרטיס גרפי - שיתמוך למסך שהוזכר , יריץ משחקים כמו CRYSIS בגרפיקה מעל הבנונית וכמובן אופציה עתידית ל SLI . זכרונות -שאיפה ל 4G במהירות טובה ספק -אמין ושקט שעושה את העבודה. מארז- לא חשוב הי…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-