עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by napoleon45,

עדכון לתחילת דצמבר 2019 . יש לאחרוה יותר ויותר עדויות שגם איכות השירות של DELL לא ממש מצדיקה את המוניטין שצברה. לאור זאת, החלטתי לא לתת משקל יתר לניידי DELL כבעלי שירות עדיף אשר מקנה להם יתרון לעומת יצרן אחר עם אותם נתונים. היי לכולם. להלן, מספר פרמטרים משמעותיים שכדאי לקחת בחשבון כאשר רוצים להחליט איזה נייד לקנות. לשימושכם ! בבקשה - מה עושה את הנייד לטוב ? א. חומרה טובה. ב. ביצועים טובים בפועל. ג. איכות בניה טובה. ד. זמן סוללה ארוך. ה. משקל נמוך. ו. אחריות טובה ואיכות מתן שירות טובה. ז. מחיר נמוך ככל האפשר. 1. שני הניידים המדוברים, הלנובו E490,…

2. Started by lidor_geri,

בס"ד שלום לכולם, אז ככה אני חדש פה ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אני גר באיזור המרכז (קרית אונו) ואני רוצה לקנות מחשב חדש בקירוב המחשב הישן שלי "גוסס". אני בעיקרון יודע איזה מחשב לקנות איזה מפרט פחות או יותר רק מתלבט לגבי המארזים השונים שיש וההתלבטות העוד יותר גדולה שלי היא לגבי החנות. רוב החנויות שאנשים המליצו לי עליהם מתגלות כחנויות שלא לוקחות אחריות על המוצרים שהם מוכרים לך כמו skypc או iqpc. החנות שרציתי מאוד לקנות ממנה הייתה tms&fox מהסניף שלהם בראשון לציון-הם היחידים שראיתי שלוקחים אחריות על המוצרים שהם מוכרים אבל לצערי הם נסגרו זמנית והם לא כתבו כלום בנושא חוץ מזה שהם סגורים זמנית ולכן אני לא חושב שאני אקנה מהם בכלל. המפרט שאני מתכנן לקנות זה אמור להי…

3. Started by OmerMel,

לאחר כמה שנים טובות שהמחשב עשה עבודה טובה הגיעה הזמן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 2000 שקלים עם אפשרות חריגה של עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD וכרטיס מסך ( 1070 ti לא חושב שיש צורך לשדרג ). לא יודע אם יש צורך לשדרג ספק ( מפרט למטה ). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. הא…

4. היי, החלטתי לכתוב מעין התרשמות/'ביקורת אישית' כדי לעזור לכל אלו שמחפשים נייד עד 4000ש"ח. אין לי כמעט ניסיון בניידים וזה הנייד הראשון שרכשתי, הת'רד הזה הוא בשביל מי שמחפש נייד בתנאים דומים, 'הביקורת' מבוססת על התרשמות אישית בלבד ואין לראות בה המלצה לקניה או ההפך. שימושים: עבודה משרדית, אינטרנט, סקיצות דו מימד ועיבוד תמונה בסיסי בפוטושופ. את החיפוש עשיתי לפי התקציב שהוא כאמור עד 4000ש"ח, בדקתי את הדגמים שמתאימים לתקציב, ניסיתי במכירות פומביות ולבסוף החלטתי על MSI M660 תכונות עיקריות: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_selling.php?UID=620 מפרט: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=620 גירסאות: עם מערכת הפעלה WIN XP H…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, לקחתי את המחשב שהיה אצלנו בסלון לחדר אחר ורוצה לבנות מחשב משחקים ומדיה סנטר חזק. - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 55 אינצ' 1080P ולמגבר Denon - צריך הרבה חיבורי USB 3 - מתחיל בכרטיס אחד של GTX780 TI עם אפשרות הוספת עוד אחד בעתיד - מארז שוכב ויחסית לא גדול שיכיל את כל הדברים - תקציב +- 7,000 שח לא צריך מסך ומקלדת / עכבר - בעצם רק מארז, זכרונות, ספק, לוח אם ואוליי כרטיס קול(?), וכרטיס מסך נראה לי שאני כבר די סגור על ה780 TI תודה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Pentium D,

בקרוב יש לי יום הולדת 14 ובלה בלה בלה... בקיצור, אי רוצה שתכינו לי מפרט של על סך 5,000 ש"ח. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5,000 ש"ח עם 12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפייה בסדרות/סרטים רבים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר לייזר (לא אלחוטי), רמקולים עם מגבר, אבל לא משהו יקר (לא יותר מ-200 שקל)4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צר…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה. בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - לא 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב - אני לא מבין גדול בקירור, אך אני מעוניין להתאים, כמובן, את מידת הקירור לצרכים של המח…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Katana,

שלום לכולם. זה המחשב שיש לי עכשיו: מעבד: intel i5 750 עם קירור cooler master hyper tx3 לוח אם: gigabyte ga-p55m-ud2 זכרון: Corsair ddr3/1333mhz/4gb/cl9 X2 (סה"כ 8 GB) כ. מסך: radeon 5850 הארדיסק1: ssd 256 sandisc הארדיסק2: לא זוכר. 2TB משהו אחלה... מארז: Element s Thermaltake ספק כח: Seasonic 620W s12II בגלל כל הבלק פריידיי הזה אני מתעניין בלשדרג את המחשב. אני מחכה ל R9 290 עם קירור טוב יותר. אבל אני רוצה לשדרג: 1. לוח אם 2. מעבד (אולי צריך קירור חדש) 3. זכרון (להוסיף עוד 8) 4. להוסיף עוד 2 טרה 5. r9 290 (שוב, אני מחכה לקירור הטוב) מעבד, אני לא צריך משהו מפציץ. i5 יספיק לדעתי. לוח אם:חשוב לי: 1. USB3 2. 3 הארדיסק (1 SSD, 2TB,2TB) 3. יש לי כרטיס רשת WIRELESS בPCI אין צור…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by ac1240,

פתחתי את הנושא הזה בפורום גרפיקה אבל לא ענו לי עדיין ויכול להיות שעוד היום אני נוסע להביא כרטיס אז אני ממש בלחץ בבקשה לא לנעול אני צריך תשובה ממש מהר זה הפרטים כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש ל…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. היי חברים, אני כבר לא חי את תחום המחשבים ואני אשמח לעזרתכם במפרט בסיסי ופשוט למחשב ללא מסך וללא וינדוס. אין דרישות מיוחדות. מעדיפים שהמפרט יכלול דיסק קשיח 500 ג'יגה ו2 ג'יגה זיכרון. אנחנו גרים בראשון לציון. התקציב שלנו הוא 1000-1800 ש"ח אבל מעדיפים כמה שיותר זול. ההצעה שקיבלנו מ IVORY היא: מעבד E5300 לוח MSI G41M4F זיכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז ידית נשיאה ספק כוח 450 וואט צורב LG X52 מחיר: 1600 ש"ח אנו מעוניינים בהשוואות מפרט ומחיר בין חברות אחרות באיזור שלנו, לדוגמא KSP ו SKYPC אבל לא בטוחים לגבי הבדלים ברמות הרכיבים. אנחנו כן היינו מעדיפים משהו יותר זול מ1600 אבל מצד שני שלא יהיה הבדל משמעותי ברמה של המחשב. למשפחה יש ילדים קטנים שאולי ירצו לשחק במשחקים כשהם י…

11. אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה, לא הכי חדשים בשוק למשל StarCraft או Microsoft age of Empire I) בתקציב של כ 2000 ש"ח למחשב ובערך 1000 ש"ח למסך. אני לא מתכנן OC. אני מעוניין להעביר מהמחשב הישן שלי את הרמקולים, המקלדת, העכבר, כונן תקליטונים, צורב CD או כונן ה DVD ואת הדיסק הקשיח (להעברת הקבצים הקיימים) שאלותי הן: מה דעתכם על המפרט הבא? האם לוח האם והמארז תומכים בכונן תקליטונים, שני דיסקים קשיחים ושני כונני CD? איזה מסך מחשב מומלץ (אני רוצה מסך שטוח / דק בגודל ''19 ומעלה)? על מש חשוב להתמקד בבחירת מסך מחשב? בתודה מראש. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Coo…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by rr49,

אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. שלום לכולם! אני סטודנטית שנה ראשונה, ומעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 4,000-5,000 ש"ח. לשם כך הלכתי ל"ביג בוקס" שם המליצו לי על 3 מחשבים: 1) acer 5730 2) asus a8e 3) asus z53 אני מעוניינת במחשב למטרות לימודים בעיקר: יישומי האופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק מעמד לאורך זמן. אשמח אם מישהו יוכל לספר לי איזה נחשב הכי טוב ואמין משלושת הדגמים לעיל, וכמו כן, על מחלות הילדות השונות שלהם (אם מוכרות כאלו). הרבה הרבה הרבה תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וכדומה. לא מיועד למשחקים. תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל העבודה במחשב תהיה בתוכנות כמו פוטושופ אז ככה שלא נראה לי שאצטרך כרטיס מסך יקר בקשר לזיכרון הייתי רוצה 4 גיגה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  19. שלום לכולם, ערכתי את המפרט: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪111 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪518 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI 6950…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח חדש , מטרותיו: עריכת וידאו, אפטר אפקטס ואופיס מחיר משוער סביבות 7000 -8000 ש"ח. מעוניינת ברכיבים איכותיים ועבודה חלקה ומהירה. (לא למשחקים וללא צורך ב OC.) לא מכירה את את חברת Corsair, האם מוצריה נחשבים איכותיים ויש סיכוי שיאריכו ימים? מה דעתכם על ההצעה שלהלן: מעבד - I7-10700K קירור - Antec C400 לוח אם- Gigabyte Z490M Micro-ATX DVI HDMI זיכרון 64GB דגם Corsair 64GB CMK64GX4M2D3000C16 2X32 3000mhz ספק כוח - Corsair CX750 80 plus BRONZE 750W מארז - ANTEC P7 SILENT ATX USB3x2 דיסק SSD ראשי - Western Digital BLACK SN720 1024GB - לפני שנתיים נפגעו אצלי שני כונני ספר חיצוניים של החברה ללא סיבה נראיית לעין. האם המו…

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  21. המחשב ישמש לניהול מספר אתרים עם הרבה וידאו אז הוא צריך להיות די חזק כולל מוניטור דק 20 וציוד היקפי ומערכת הפעלה תודה עד 5k

22. המחשב ללא רצון לעשות O.C ללא מסך וללא ציוד היקפי. רציתי לדעת את הדעה על המפרט הזה האם הוא מאוזן ומתאים לגיימינג. שימו לב שהזיכרון יחד עם הלוח אם. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪798 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD Cooler , יחידות 1 ₪123 ] BLKDH67CL Cold Lake + 8GB 1333Mhz, יחידות 1 ₪668 ]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3091 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 ]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1168 ]http://…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. הי, אני מתכנן בעתיד הקרוב (עד סוף נובמבר) לקנות את אחד מהם... הדילמה היא כזאת: ב-400 אפשר לשים מסך עם תאורת לד שאמור לחסוך משקל וזמן סוללה, אבל הוא קצת יותר קטן מה-500 (מה שהגיוני) והכרטיס מסך שלו אמור להיות פחות חזק. עולות שתי שאלות: 1) כמה יהיה משמעותי ההבדל בין ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB לבין ATI Mobility Radeon 3650 with 256MB? (מה ירוץ על אחד שלא ירוץ על השני?) 2) מה יהיה בערך המשקל של כל אחד מהם עם סוללת 9Cell והארד-דיסק 160GB 7200RPM? (אני מתכנן לקחת לא משנה על מי מהם בדיוק את אותו המפרט). ובלי קשר לזה - למישהו יש רעיון כמה זמן מי מהם יחזיק עם סוללת 9CELL בתצורה הנ"ל? ( מעבד T9400 4GB זיכרון DVDRW WIFI BT ) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mor873,

מעוניין לשדרג את המחשב שלי , יש לי מארז טוב וספק כח טוב וצורב תקציב שידרוג עד 3300 ש"ח( עדיף פחות), מחשב אינטרנט + משחקים כבדים (COD וכדו') . 1. מה ההבדל בין Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz ל Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz, מה ה K נותן ? הבנתי שלא כדאי להשקיע ב I7 . 2. לוח אם ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset + ThermalRight Ultra-120 Extreme + 120mm האם זה טוב ומתאים גם ל K וללא K ? 3. זיכרון - Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 4. כרטיס מסך - TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 השידרוג הזה (ללא K ) יעלה 3,334.00 , האם כל הרכיבים מתאמים והאם יש רעיונות אחרים . רעש לא מטריד, לא מתכוון OC . תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, עזרתם לי מאוד בעבר להרכיב ולבחור מחשבים ותמיד הייתי מאוד מרוצה, אשמח לעזרתכם שוב הפעם לבחור מחשב נייח ומסך לגיימינג ופיתוח תוכנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5000ש״ח, אפשר לחרוג עד 500 ש״ח (המחיר כולל מחשב + מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים (לא משהו כבד במיוחד) ופיתוח תוכנה (בעיקר WEB כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - רק מסך, אין איזה דרישה ספציפית למסך, שיהיה כמה שיותר אופטימלי ביחס למחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.