ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ס, זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache [939 PIN] + Glacialtech Igloo 7200 light 20dBA Quiet - שלוש שנים אחריות Albatron K8NF4U nForce4 Ultra chipset - שלוש שנים אחריות Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 - שלוש שנים אחריות Point Of View GeForce 6600 128mb (128bit 8-Pipelines 300/550) PCI-Express - שלוש שנים אחריות Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות NEC 3520A Black DVD-RW - שנתיים אחריות Black Floppy 1.44 - שנה אחריות COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper II - 24Pin - ATX 1.3 - 350W - שלוש שנים אחריות 2xGlacialtech DC Fan 120x120x25mm 19dBA Quiet fans הרכבה עצמית.. נקודות לציון: * אני לא בטוח בקשר ללוח…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב. החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות. אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק. השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני... השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם: " שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך? 16:11 היי 16:11 שלום ליאור 16:11 ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן, אשמח לדעת איזה דגם בדיוק והאם מרוצים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אקבל בקרוב בחינם מעבד E6600 ומחשב של חברה שלי זקוק לשדרוג... יש לה כרגע : AMD Athlon 64 3200+ s939 Gigabyte nForce 3 Motherboard AGP 512MB DDR-400 GeForce 5200 AGP Maxtor 160GB SATA HDD מארז ג'נרי מעפן עם ספק מעפן (מ-KSP) שימוש עיקרי - אופיס, מוסיקה, סרטים בעיקרון מספיק להוסיף זיכרון ואולי להחליף ל-Dual Core, אבל אם יש מעבד בחינם אולי אדיף להשקיע במחשב חדש ולא בסוס מת. אשמח לקבל המלצה לחלקים איכותיים במחירים נמוכים : מארז + ספק לוח אם עם כרטיס מסך מובנה/לוח אם וכרטיס מסך בסיסי נפרד זיכרון תודה רבה.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[h=1]שלום לכולם, מישהו מכיר/שמע על המחשב הבא- מחשב נייד Vostro 2521 VM-RD09-7081 דל?[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא משהו כבד במיוחד), סרטים (FHD), תכנות ועבודה עם DB-ים יחסית גדולים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pycharm (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA 2K, FOOTBALL MAMAGER, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב למטרת משחקים כמו באטלפילד 4 ונח לצפיה בסרטים גדול המסך: גדול יחסית 15 ומעלה, מסך מאט רזולוציה: FHD חיבורים מיוחדים: שום דבר מיוחד, חיבור usb.. זמן סוללה: רצוי שיחזיק הרבה יציאות מיוחדות: HDMI, VGA Bluetooth: כן כונן קשיח: בסביבות ה1tb כונן מהיר תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel pentium 4 3000mhz prescott מארז ATX מהודר כולל יציאות USB קידמית לוח אם תומך FSB 800mhz, מעבד Intel pentium 4 3000mhz prescott כונן 1.44,זיכרון DDR 512MB 400MHZ , צורב SAMSAUNG cd-r 52x32x52 דיסק קשיח smasung 80gb 7200rpm מקלדת 108 מקשים, עכבר + גלגלת, רמקולים, כרטיס רשת 10\100 (לא צריך שום דבר מאלו) כרטיס קול 7 ערוצים O\B כרטיס מסך O\B 3dforceup to 128mb (בעיקרון כרטיס רשת רמקולים מקלדת ועכבר אינם נחוצים לי בכלל) עכשיו המחשב מיועד למשחקים... שאלתי אותם אם אפשר לעשות שינויים אז הם אמרו כן שאלתי אותם כמה יעלה לשים כרטיס מסך ATI Radeoon 9600pro 256mb אמרו לי עוד 700 ש"ח השאלה שלי היא אילו שאלות ספציפיות עלי לשאול אותם על החומרה שניתנת לי מה כדאי לשנות במפרט הנ"ל והאם …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מחשבים נייחים , אז הגיע הזמן להתחדש באחד כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון דברים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אינטרנט ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 15 בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בהתחלה יחובר למסך טלויזיה 32 , בהמשך נוסיף מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
gigabyte 6800GT 256 256 amd 64 3000 PDP patriot 2-2-2 ג'יגה MSI neo2 platinum maxtor 80 sata מארז שחור של סנשיין ( :'( ) אבל שעשיתי לו מודינג ocz mode stream 450 אז כמה לבקש עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח, יש אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח אבל מעדיף שלא. לגבי המטרה של המחשב, מחשב למשחקים (הרי עבודה משרדית ואינטרנט זה כל מחשב יכול לעשות). מסך 15.6 אינץ', אין חברה מועדפת (אבל שתהיה טובה), וסוללה שמחזיקה לאורך זמן. משחקים שיעבדו (BF4, COD ומשחקי שעתידים לצאת), בקיצור המחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב שהבאתי. לא יעבדו המשחקים אז לא יעבדו. המליצו לי על המחשב הזה, מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9965 תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-