ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום שמי נעמה ואני מחפשת מחשב נייד ללימודים. אני מתחילה ללמוד תעשייה וניהול לכן יהיה שימוש לרוב באופיס ובעוד תוכנות שרטוט של אוטוקאד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מכור את המחשב הזה ומישהו רוצה מחר לבוא לקנות ב1800 Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/26/03) Display Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) Monitor LG F700B [17" CRT] (1230515) שטוח Multimedia Audio Adapter Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [A-1] Storage Disk Drive Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive CD-ROM Drive Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Mouse …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום כבר שילמתי ללוגי'ק על המפרט הבא: MX510 + סתם פד הזה עם הג'ל (טוב נו אני מעדיף ככה מאשר לקחת X800XL :-* ) WD 200GB Logitech Media Keyboard DFI LanParty NF4 ULTRA-D 512MB SAMSUNG *2 Altec Lansing ATP3 NEC 3540 A64 3000E6 tray TT TR2 (הזמנתי glacialtech אבל אמרו שנגמר המלאי ואין בכלל בארץ אז נתנו אותו באותו מכיר, השאלה שלי האם זה קירור טוב? שקט? ) Leadtek 7800GT 6A19 Black (השאלה של יהיא האם ה-300W שבאים עם המארז יספיקו למפלצת 7800?) LG L1750HQ תודה רבה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש אחרי שבועיים של בדיקות שוק של מה כדאי,אני יודה לכם אם תחוו את דעתכם ותציעו מה אתם הייתם מוסיפים\משנים: הרכיבים הנ"ל בלבד עלו לי 5600 ולהלן המפרט: מעבד p4 3Ghz 1m cache lga775 לוח אם asus p5ad2 deluxe intel 925x זכרון ddr2 533mhz 512mb samsung כ. מסך asus gforce pcx5900 128mb 256bit מארז foxconn 3gta 210 midi tower 300w תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיכיל מעבד לוח אם זיכרונות הרד דיסק כרטיס מסך וספק ... עד 9000 שקלים... תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות בחודש הקרוב מחשב נייח. עיקר השימוש בו הוא סקצ'אפ ומנוע רינדור של V-RAY . ( לא משו סופר מקצועי אבל..) כרטיס מסך מתוך הנחה ש 3080 עולה כמו 2080 (לפי ההדלפות) אז אני כנראה אקנה את הכרטיס מסך הזה. ויש לי כבר כרטיס RAM אחד של 8GB... וגם כונן SSD של סמסונג מה שמותיר אותי עם 5000 שח (חריגה עוד 500 שח) אני חשבתי על: https://www.tms.co.il/143529 יש מישו שחולק עלי או שטוען למפרט אחר? אולי בכלל על בסיס AMD? האם צריך מארז FULL TOWER? או לוח אם אחר? תודה מראש לעונים(:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בניתי אותו בשביל חב שלי ואני צריך דעה עליו התקציב הוא 8000 ש"ח למשחקים ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,170 ש"ח Thermaltake SonicTower cl-p0071 221 ש"ח PDP Patriot Dual DDR 512Mb 500Mhz (2x256) 3-3-3-8 PC4000ELK 847 ש"ח Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 742 ש"ח Gainward PowerPack! Ultra/1780PCX TV-DVI GeForce 6600 256Mb 835 ש"ח M-Audio Revolution 7.1 Sound Card 717 ש"ח LG DVD 16x48 Black OEM 215 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 680Watt W00049 915 ש"ח Logitech® Cordless Desktop® LX 300 375 ש"ח Logitech® MX510 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים ביתיים כלליים (יישומי אופיס, משחקים קלים, קצת עריכת וידאו ותמונות ביתי (photoshop, ulead), הורדות וצפייה בתכני HD). כרגע קיים מסך 19" שישודרג ל-22" או 24" בהמשך. לא צריך להיות חרישי, אבל גם עדיף שלא ירעיש כמו טרקטור. מה דעתכם על המפרט? Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪707 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, ואינני מעוניינת להוציא הרבה כסף עליו. השימוש בו יעשה בעיקר בתוכנות של האופיס, ובגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי עד מחשבים העונים על הדרישה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש מפרט למחשב עד 7K+-,ללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים הכי כבדים שיש בשוק ושייצאו בזמן הקרוב. אפשרות ל CF\SLI מלא בעתיד (שתהיה לי האפשרות לפחות..) אפשרות לOC בינוני,אם אפשר מהחנות אז אחלה.. אם אין בעיה מבחינת תמיכה של משחקים,אז עדיף הרבה זיכרון כדי שהמחשב יריץ 64BIT (אם זה ויסטה או WIN7 החדש,כי יש לי את שניהם). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. ולא לפחד להשתמש בכל התקציב,כי אני יודע שהכי משתלם זה לשמור כסף בצד לכ.מסך חדש בעוד כמה זמן,אבל הכסף הזה נמצא אצלי עכשיו ולא יהיה לי אותו לעוד הרבה זמן.. עדיף מחנות באזור השרון או לפחות ממרכז הארץ דבר נוסף אני משתמש קבוע ב2 מסכים של 22" בו-זמנית. בנוסף להם יש לי בחדר מסך טלווזיה 37" שכשאני צריך אני מחבר אותו במקום אחד מה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה מהדרישות: האם חשוב שקט? עד כמה? - שהיה סביר,עדיף שקט. האם מתוכנן OC?לא. במפרט למשחקים - אין לדעת,במשחקים החדשים,בריזולוציה רגילה. המחשב מיועד: משחקים,מוזיקה,סרטים ותוכנות גרפיות כמו AUTOCAD. חובה שהוא יוכל להניע תוכנות גרפיות וסרטוט כמו AUTOCAD באופן מעולה בהגדרות הגבוהות ביותר. הראשון: ------ מעבד: Intel Core 2 Quad Processors Q6600 2.4GHz 1066MHz FSB 8MB L2 Cache 64 Bit לוח אם: Intel Chipset Intel G31 זכרון: 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך: GEFORCE Pci Express X16 8400GS דיסק קשיח: WD250 7200RPM SATA2 תקליטור: צורב DVD שכבה כפולה X20 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת: Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel 82566DC Gigab…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכולל אמור לנוע סביב 2500 ש"ח אם אפשר גם עם וגם בלי מסך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-