ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
היי ושבועה טוב לכולם.. יש לי רעיון קצת משוגע אבל מדליק וגם בר ביצוע! חשבתי על מחשב לרכב שיעבוד עם מסך מגע ומחשב זעיר מסוג ATOM או רעיון דומה למערך מחשב אחר שיתן מענה דומה.. אז ככה בואו אני ישתף אותכם! בגדול אני עוד לא סגור על כלום אבל אשמח לגבל דעות רעיונות וכמובן עזרה. 1.לגביי מסך מצאתי את הפריט הנל: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11864 מבחינת חיבורים וכל הקטע של המסך מגע הוא מתאים לי מאוד בעיקר הגודל והמיקום שאני רוצה להתקין אותו באוטו.אבל מבחינת רזולוציה זה לא נראה לי משהו שוינדוס תומך או שיציג תמונה יפה? 480X234 זו לא רזולוציה בעייתית? 2.יש לי בבית שלט מדיה שכולל עכבר בנוי מסוג גלגלת של חברת IMON הכולל עינית שתומך תמיכה מלאה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרכיב מחשב חדש להורים שלי, אליו אחבר 750Ti שיש ברשותי. אשמח לדעה לגבי המפרט, הצעות לשינוי במידת הצורך ואם יש משהו שאני מפספס וכמו כן אם יש אלטרנטיבות בסדר גודל של המחיר הזה (4000 ש"ח). תודה מראש. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 790 CPU Cooling: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail Qty: 1 - Price: ₪ 41 Motherboards: Gigabyte Z370 HD3 Qty: 1 - Price: ₪ 567 Memory: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 Qty: 1 - Price: ₪ 773 Cases: Fractal Design Co…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1x Sager NP9377 (Clevo P377SM-A) Display: 17.3" FHD 16:9 "Matte Type" Super Clear Ultra Bright LED Anti-Glare Screen (1920x1080) Processor: Sager - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ (2.8GHz - 3.8GHz, 6MB Intel® Smart Cache) Ram: 8GB DDR3 1600MHz [1x8GB] Dual Channel Memory Graphics Video Card: NVIDIA® GeForce™ GTX 870M (6.0GB) GDDR5 PCI-Express DX11 [user Upgradeable] Primary Hard Drive: 1TB 7200RPM [sATA II - 3GB/s] Camera: Integrated Digital Video Camera Memory Card Reader: Internal 9-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MS Duo) Optical Drive Bay: Remove DVDRW Drive and Install Optical Bay Hard Drive Caddy Only Sound Card: Sound Blaster…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני זקוק למפרט מחשב בסביבות 7000 ש"ח ללא ציוד הקפי (חוץ מרמקולים). המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כ"כ כבד אבל אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת כ.מסך). קידודי/צפייה בסרטים וגלישה. עדיף מחנות באיזור ת"א-ראשון לציון. נ.ב. 1. אני מעוניין במערכת שקטה (ישן באותו חדר). 2. לגבי אחריות - כמה KSP נותת עבור מערכת שנרכשה אצלה?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות כרטיס גרפי EVGA GTX 1070 GAMING SUPERCLOCKED 8G ב 1600 ש"ח. (חדש לגמרי ארוז באריזה עם ניילון מחבר של אחי , במקום המחיר של 2100 ומשהו ש"ח בארץ) עכשיו יש כמה אנשים שאמרו לי שיש שמועות , שהכרטיס נשרף , יש בו פגם או משהו בסגנון... רציתי לשאול האם זה נכון , כי באינטרנט קראתי בפורומים של EVGA שהבעיה היא בכרטיס של FTW ולא SC. רציתי לשאול מה דעתכם ? ומה אתם יודעים על זה? והאם לקנות את הכרטיס ב1600 , או שלשלם עוד 700 ש"ח בשביל דגם אחר של GTX 1070 מחברה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שיכיל מעבד לוח אם זיכרונות הרד דיסק כרטיס מסך וספק ... עד 9000 שקלים... תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחק ASSETA CORSA וSQUAD מעוניין לחבר כרגע תמחשב לטלויזיה סמסונג Q90T, קצת עבודות בתוכנת אבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי,מסך ארכוש בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למארז An…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלה החלקים שיש: Memory - 2x Corsair XMS3 - Memory - 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 - 1333 MHz / PC3-10600 - CL9 - 1.5 V - non-ECCPower supply - XFX Core Edition PRO850W - Power supply - ATX12V 2.2/ EPS12V 2.91 - 850 Watt Processor - AMD Sempron 145 / 2.8 GHz ( 2000 MHz ) - Socket AM3 - L2 1 MB - Box Motherboard - ASRock 970 Extreme4 - Motherboard - ATX - Socket AM3+ - AMD 970 Graphics cards -2 X MSI RADEON R9 290 4GD5 4GB DDR5 (V803-842R) כלומר crossfire יש גם מארז FULL TOWER מפלצתי משהו, אבל בינתיים הוא יספיק. חשבתי להוסיף: כונן DVD להחליף את המעבד ל- AMD FX 8-Core Black Edition כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/240G 240GB SSD SATA III כפול 2 ב- raid0 זיכרון למח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי, סרטים וקצת גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך) מסך 14'-15.6' 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף 6 שעות ומעלה, אך גם 4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה יהיה מסובך לקנות מחשב ולהרכיב אותו לבד? אני מעוניין לרכוש HTPC ולהרכיב אותו לבד ויש לי מספר שאלות ואשמח שתענו לי עליהם: 1. הלוח-אם\מארז מגיע עם ברגים מראש לחזק את הלוח-אם למארז? 2. זכור לי שלפני שמתקינים את המעבד צריך למרוח משחה כלשהי. היא מגיעה עם המעבד? 3. עד כמה יהיה מסובך לחבר בין המארז ללוח-אם, את כפתור ההפעלה, ריסט, יציאות usb ושאר הדברים? 4. האם יש מדריך מפורט שלב אחר שלב למרכיב המתחיל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד Asus X54C - סוללה טעונה במלואה - האם לנתק הנייד מהמטען(חשמל) או להשאיר מחובר - ישנו מנגנון עוקף שמונע קיצור חיי הסוללה ? אשמח לתשובה ברורה! תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מחשב לילד בן 13 שהמחשב בעיקר יהיה למשחקים... התקציב הוא 4500 שקל ואני צריך מסך כלול במחיר. המסך צריך להיות 17 אינץ שטוח לא דק... זיכרון 512 מינימום. דברים כמו עכבר מקלדת זה לא ממש חושב שיהיה פשוט וזול ועדיפות לעכבר אופטי. עכשיו ההתלבטות שלי היא במעבד ללכת כל AMD או אינטל ? ??? ובכרטיס מסך ללכת על ATI או Nvidia ? ??? לוח אם אני חושב ללכת על גיגה בייט.. בקיצור אני אשמח לקבל כל מפרט שתמליצו עליו ואני אשמח לקבל טיפים ועצות... תודה רבה !!!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם קיים מחשב נייד במשקל נמוך (ultrabook) עם SSD סוללה בעלת 6+ תאים זיכרון 8GB ו..מעבד מהסדרה M בעל תדר עבודה של לפחות 2.5 ghz? בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני חושב שמדובר פה על תקציב בשמים לכזה דבר תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-