עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…

3. Started by NadavAfuta,

אז כך, יש לי תקציב של עד 5500 בשביל לשדרג את המחשב שלי, אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בצורה מעולה, וישפר את הביצועים במשחקים (אני ממש חולה גרפיקה). אין צורך בציוד הקפי, יש לי כבר. לא צריך מערכת הפעלה ובלה בלה, אז הנה המפרט הנוכחי: מעבד- AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 לוח אם- MSI K8N Diamond הארדיסק- 80GB Sata2 RAM - יש לי 1GB רם, לא זוכר מהירות כ.מסך - MSI nVidia 7900GT אני חושב ללכת יותר לכיוון של שדרוג המעבד,כרטיס המסך, הDDR וההארדיסק, ואם אתם חושבים שצריך קירור אז תגידו אני חושב שחריגה עד 6000 ש"ח אפשרית.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD ‏ Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪647 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2134 צורב Pioneer DVR-21…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by SeeYouInHell,

אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BadMod,

אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים ב1080p על מסך freesync 144hz, מתכוון לעשות גם אוברקלוקינג ואולי בעתיד מערך SLI. זה המפרט שהרכבתי, התקציב הוא 5 אלף. מה לדעתכם אפשר לשפר או לשנות והאם לא כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים של אינטל או אולי אפילו של AMD?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני רוצה מפרט מחשב עם לוח של הסוס הכי טוב שיש היום מעבד של אינטל הכי טוב שיש היום 2 אר דיסקים כל אחד 250 GB אר דיסקים כרטיס קול הכי טוב שיש הכיום אין לי בעיה של כסף רק אני לא ממש מסתדר עם חלקים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by meir_sh,

שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן שלום, טוב הצלחתי אתמול בלילה לשרוף את המחשב שלי (אל תשאלו), אבל לא הזלתי יותר מדי דמעות כי ממילא הוא כבר היה די זקן וזה היה הזמן שלו ללכת. מה שכן, אני זקוק בדחיפות למחשב חדש! כעיקרון אני חצי מהשבוע משתמש במחשב הנייד שלי באוניברסיטה, וחצי מהשבוע ממשיך את שאר העשייה הסטודנטיאלית שלי במחשב הנייח שלי בבית (וכשיש זמן גם אוהב להרביץ איזה משחק טוב). ככה שלמעשה אני צריך מחשב לגיימינג, המון תכנות, ומעט עיצוב גרפי (לא דברים כבדים מדי, בעיקר פוטושופ ברוזלוציות גבוהות וכדומה, בלי רינדורים כבדים מדי ושטויות). התקציב שלי הוא עד 5,000, כאשר: קיים ברשותי דיסק של ווינדוס XP ו-VISTA. כמובן שאני זקוק למערכת הפעלה כלשהי ולכן במפרט רשמתי ווינדוס 10 (HOME, יהיה לי איזשהו צורך לגרסת הP…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי לכולם, בזמן האחרון אני חושב לעשות "מתיחת פנים" למחשב שלי, ורציתי להתייעץ אתכם המקצוענים לגבי האופציות שיכולות להיות רלוונטיות עבורי. קצת רקע - כבר כמה שנים טובות שאני בעסקי התעופה והסימולטורים (לפחות הייתי, הצבא עושה את שלו...). ב-2014 רכשתי מחשב חדש לטובת העניין. את המחשב הרכבתי בעצמי תוך התייעצות עם חובבי סימולטורים כמוני שמבינים דבר או שניים בבניית חומרה לתחום זה. להלן המפרט שלו: כפי שניתן לראות, מדובר במחשב יחסית חזק. כדי לקבל מקסימום ביצועים, ביצעתי OC למעבד (רוב הזמן עמד על 4.4GHz). לפני כשנה וחצי בערך, הOC עשה את שלו, והקירור הנוזלי כבר לא הצליח לשמור על הטמפרטורות כמו שצריך, אז ביטלתי את הOC וחזרתי לתדר הדיפולטי של המעבד. (על הדרך…

15. Started by Hen Faibish,

שלום לכולם , אני צריך מחשב גם לדברים פרטיים וגם לעבודה ... ביקר תכנות , מתכוון גם לעשות לו דואל בוט WINDOWS AND LINUX / בניתי איזה שהוא מפרט באחד האתרים (צירפתי בתור תמונה) רציתי שתסתכלו ותתנו דעתכם , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VECo3.4DC האם באופן כללי זה מחשב טוב האם יש משוה יותר משתלם במחיר הזה? המחשב לחבר שלי ואני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלו אבל התקציב נא בסביבות ה2000 2500 שקל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD, מוזיקה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1, פיפא, COD, TW3 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

21. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Canter-Points,

אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

:-[

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by FalseStart,

שלום:) לפני רכישה ורציתי להיות בטוח שRTX Super 2070 שזקוק ל PCI Express® or up to PCI Express 3.0-compliant motherboard with one dual-width x16 graphics slot. יתאים לGigabyte B450 Gaming X ? בגלל שהכרטיס דורש dual-width ומבחינת מיקום נראה שהNVMe מאוד קרוב לסלוט של הPciexpress x16, אבל אולי אני מדבר שטויות תודה!

25. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 + 900 למסך, אפשר לחרוג עד 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב נועד לשימוש של מפתח עם תוכנות כמו ויזואל סטודיו 2010, אקליפס. וגם למשחקים כמו סטארקראפט2 ודיאבלו3 כשיצא, בהם אני מעוניין לשחק במאפיינים גרפיים גבוהים. אני בהחלט לא טיפוס שמשחק בשוטרים כבדים. בנוסף אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך עד 900 שקל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני מניח שאין צורך בצורב, או כונן דיסקטים כיום.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים