ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/ביתית, סרטים וקצת גיימינג לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הרבה (מאוד) זמן רציתי לקנות מחשב חדש, וכול פעם דחיתי בגלל סיבות שונות, יש לי חבר שעכשיו טס לחו"ל ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי חלקים למחשב כדי שאני יוכל להשלים אותו פה. מטרת המחשב היא עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית (HL2 וכאלה) ומשחקי רשת. אני יכול לבקש ממנו להביא לי רק חלקים קלים לא משהו שהוא יצתרך לסחוב (לא נעים) אז חשבתי לבקש ממנו לקנות לי מעבד, זכרון, וכ. מסך, שאלה הדברים היחסית קלים במחשב (מבחינת משקל וגודל) מה שאני מחפש זה חלקים בעלי יחסות עלות/ביצועים הכי טובים במעבדים חשבתי לבקש שיביא לי קונרו E6600 אבל אני לא יודע אם הוא משתלם מבחינת עלות/ביצועים, הוא יוצא פחות משתלם מה 6400 או 6300 ? כרטיסי מסך חשבתי על ה1900XT, אבל הוא דיי יקר ואני לא בטוח שהוא משתלם.…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב וברצוני לרכוש מחשב נייד בארה"ב (מכיוון שיש לי אפשרות ולפי מה שאני רואה ישנם פערי מחירים גדולים), לפני הכל אצהיר כי יש העדפה כלשהי למחשבים של DELL ו LENOVO (ראיתי את סידרת היוגה החדשה - והיא נראית אמינהו טובה, לאחי ולחבר יש דגמי ביניים שלהם). השאלה הקריטית היא, אם אני רוכש מחשב של DELL או LENOVO ב- AMAZON או BESTBUY האם האחריות תהיה תקפה בארץ, האם עלי לרכוש את תוכנית האחריות באתרים עולים כ80-200$ נוספים, ואם יהיה לי "אבא" לפנות אליו בארץ? באם מסיבה כלשהי עדיף לי לרכוש בארץ בכל זאת? אז כמו שציינתי, עדיפות לאמזון / בסט-ביי.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K - אך גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הרצת תוכנות "כבדות" * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כל כך מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כ-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאות HDMI, USB 2.0, USB…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, להלן המפרט הקיים: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06 ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC מארז: CoolerMaster Elite 335 מערכת הפעלה: Windows7 32BIT השימושים שלי נותרו עדיין רק גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD ובלו ריי, אבל אני רוצה להכין את המחשב לקראת ניגון Blu Ray 3D וגם הוא קצת עגלה לפעמים, אז לתת לו ע…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הצנוע שלי, שכבר בן למעלה משנתיים, לראשונה ירד מתחת לקו הFPS הסביר במשחקים ואני תוהה האם שווה לי לשדרג חלק כזה או אחר בו. מדובר במחשב: Intel E5200@3.70GHZ G.Skill DDRII 800Mhz 2GBX2 DFI Lanparty G31 T2R Gainward GTX260 216SP 896GDDRIII Goldensample את הליבה של הכרטיס האצתי מ625 לסביבות ה670-680MHZ, כמו כן-הוספתי לזכרונות שלו ולSHADERS. הכל יציב לחלוטין והמחשב קר בכל חלקיו. אני משחק ברזולוציה 1680*1050 כל משחק שיצא בתקופה האחרונה עבד אצלי מעולה על הגדרות גבוהות, עד שרכשתי את BF3. הסינגלפלייר עובד מעולה על הגדרות גבוהות אפילו עם AA וHBAO אבל המולטיפלייר מרגיש כבד ואיטי במיוחד במפות "הרוסות"\כמות גדולה של שחקנים\כשאני מכוון עם כוונת טלסקופית של נשק. המחשב שלי אמנם ישן, …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי עד 4000. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (7 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזו מערכת הפעלה הכי כדאית להתקנה על נטבוק מסוג ASUS EEE PC 1202HAB ? יש לו מעבד Intel Atom Z520 וזכרון 2GB. ווינדוס 7 או XP? ואיזו גרסא? אין לי בעיה לבטל את כל הממתקים הויזואלים של ה-7... אני רוצה את הביצועים הטובים ביותר האפשריים, בעיקר פתיחה ותפעול מהיר של תוכנות אופיס ודפדפנים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור כיום ZOTAC GeForce 660 Intel I5 3470 תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נייד HP Pavilion G6 ואני רוצה להוסיף זיכרון כדי להמהיר משחקים. הכרטיס מסך הוא onboard ולפי מיטב ידעתי הוא חולק זיכרון עם הזיכרון RAM של המעבד. השאלה האם כדאי להוסיף עוד סטיק? כרגע יש ארבע, אם אני אתקין עוד 4, האם יהיה שינוי? כלכלית זה לא משנה לי, סטיק זה 180 שקל ככה שזה לא רציני. הנייד מגיע עם i3. יכול להיות שהמעבד יהיה צוואר בקבוק? האם 8gb של RAM יוסיף לביצועים? אם כן כמה? אם לא, אז אולי דרך נוספת לעשות את הנייד יותר מהיר? אולי SSD שמתחבר דרך USB? קירור+OC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קודם כל,אני מצטער שאני פותח עוד דיון לאחר אינספור דיונים שנפתחו ע"י. כמו שניתן יהיה לראות, התקציב השתנה וגם מספר רכיבים, לכן פתחתי דיון חדש בשביל שיהיה מסודר ומאורגן. זה יהיה המפרט הסופי בעז"ה תקציב: 6.3K. חריגה: עדיף שלא אבל במידת הצורך אז 100-200 שקל., לנצל הכל או מלחסוך?לא להתפשר על חלקים אבל גןם לא צריך אוברקיל. שימושים: גיימינג כבד - BF3/4, CS, PES , FIFA, NBA וסימולטורי טיסה למיניהם. תיכנות - VISUAL STUDIO כרגע ובעתיד אעבור לסביבות פיתוח יותר מיתקדמות ודורשות כנראה. עריכה - מידי פעם אשתמש בתוכנות עריכה ועיצוב כמו PHOTOSHOP ועוד דברים בסיגנון, זה לא משהו תדיר ככה שאין דרישה מיוחדת. המחשב מיועד להריץ משחקים ותכנים אחרים באיכות …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3000 ש"ח, אולי טיפה יותר בשביל קניית הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם + 1394 FIREWIRE 512 זכרון כרטיס מסך מארז אני יודע שזה לא המון... המחשב ישמש בעיקר לגרפיקה, 3D, 2D, ועריכת ווידאו....גם למשחקים לעיתים...(פחות קריטי) מה המלצתכם תנו מפרט.... בין אם זה AMD ובין אם זה PENTIUM...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-9000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אז החלטתי שזה הולך להיות הנייד הבא שלי ובדיוק אני נוסע עוד חודש לארה"ב. עכשיו פעם ראשונה שאני אקנה מוצר כזה מחו"ל ואין לי מושג איך לעשות את זה, מאיפה כדאי לקנות וכו'. אני אהיה 3 שבועות בארה"ב, לאחר מכן אני נוסע שבועיים למקסיקו וחוזר לעוד לילה בניו יורק. מה שתכננתי זה לקנות את המחשב נייד בלילה האחרון שאני אהיה בניו יורק כדי לא להיסחב איתו את כל הנסיעות והטיסות. הייתי שמח מאנשים בעלי ניסיון לעזרה והכוונה איך לבצע את הרכישה, איפה, מתי וכו', הייתי רוצה גם להרחיב עליו אחריות במקום אם יש אפשרות. דרך אגב אם זה משנה זה הדגם שאני רוצה: Display 13.3 in UltraSharp QHD+ (3200 x 1800) infinity touch display, 10-finger multi-touch support Processor Intel Core i5-5200U 2.20 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה, אופיס, משחקים קז'ואל, עריכה גרפית קלה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-