ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K , אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג ( בעיקר MMos' ומשחקי FPS ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני ( מעדיף שילוב עם קירור טוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים .. מוכן להשקיע עד 3500 שקל אולי טיפה יותר בקשתי הצעות מבוססות אינטל ... כבר קיבלתי פה כל מיני ממש קשה לי להחליט איזה מחשב לקחת ... אני כבר מנסה לבחור אחד כמעט חודשיים ... כל פעם משהו אחר צץ אני רוצה לגמור את זה אחת ולתמיד .... לכן אשמח לשמוע הצעות טובות ואטרקטיביות ... וכמו כן גם יש לי כמה שאלות לגבי מפרטים שהוצעו לי פה בעבר .. אני לא ממש מבין למה אנשים מתעקשים שאני לא אצמד ל Intel אני אישית בכלל לא מכיר את AMD בחיים לא השתמשתי באחד ולכם קצת מפחיד אותי כל הסיפור .. אם מישהו יכול לעזור בנושא אני אשמח בקשר למעבד ... שקלתי לקחת 6550 ולא את ה4440 כמו שהרבה הציעו לי פה. יש ממש הבדלים בין השתיים לגבי מחיר וביצועים ( אני ארגיש את זה בכלל ? ) …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב נייח ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6K, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרנט, סטרימינג לטלוויזיה (דרך סטרימר. המחשב רק מחזיק את הקבצים), ניהול מאגר תמונות וסרטים משפחתי. גיימינג ממש קל עבור ילדים בגיל יסודי. לא קריטי. לאחד הילדים יש מחשב גיימינג משלו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HDו SSD ממחשב קיים וא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לאחרונה הרכבתי מפרט ב 8000 ש"ח בנועה מחשבים, ומפרט שקול לו בפנדה, אבל המפרט יוצא זול יותר ב 400 ש"ח אם אני קונה חלקים שונים בחנויות שונות ומרכיב במעבדה של אחת מהן. 1.האם באמת מומלץ לקנות רכיבים למחשב שלם מחנויות שונות, כשלי אין נסיון בהרכבתם, ללכת למעבדה ולסמוך עליהם שירכיבו לי את המחשב בלי רמאויות? 2.האם הרכבת מחשב מחלקים מחנויות שונות במעבדה זה דבר מקובל? 3.האם יש בעית אחריות? אם קניתי רכיב בחנות X שהורכב במחשב בחנות Y, אין כאן ביטול של האחריות? תודה
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש חנויות טובות בארץ, עדיף באיזור המרכז, בעלות מגוון רחב של דגמים של מחשבים ניידים? הייתי רוצה לנסות בעצמי כמה דגמים לפני שאני עושה קנייה מחו"ל. לדוגמא דגמי Lenovo Thinkpad X, T Series Dell Latitude 5000/7000 Series Asus Zenbook Series, ASUSPro Series Toshiba Tecra Series כמובן שעדיף דגמים מעודכנים של מעבדי Broadwell-U מהשנה. אשמח לשמוע המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ושבועה טוב לכולם.. יש לי רעיון קצת משוגע אבל מדליק וגם בר ביצוע! חשבתי על מחשב לרכב שיעבוד עם מסך מגע ומחשב זעיר מסוג ATOM או רעיון דומה למערך מחשב אחר שיתן מענה דומה.. אז ככה בואו אני ישתף אותכם! בגדול אני עוד לא סגור על כלום אבל אשמח לגבל דעות רעיונות וכמובן עזרה. 1.לגביי מסך מצאתי את הפריט הנל: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11864 מבחינת חיבורים וכל הקטע של המסך מגע הוא מתאים לי מאוד בעיקר הגודל והמיקום שאני רוצה להתקין אותו באוטו.אבל מבחינת רזולוציה זה לא נראה לי משהו שוינדוס תומך או שיציג תמונה יפה? 480X234 זו לא רזולוציה בעייתית? 2.יש לי בבית שלט מדיה שכולל עכבר בנוי מסוג גלגלת של חברת IMON הכולל עינית שתומך תמיכה מלאה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון מתחיל לבחור חלקי מחשב כי אני רוצה לשדרג כרגע בחרתי בנתיים לוח אם מעבד - לא סגור עדיוון והשאר עדין לא בחרתי המפרט שלי כרגע הוא Intel Pentium 4 1.70GHZ מעבד )אני לא יודע אם 64 או 32 כי בCPUZ רשום 64 ובסנדרה רשום 32 לוח אם - ASUSTeK computer INC. P4T-E) כרטיס מסך - RADEON 9600 XT AGP 256MB זכורונות - RDRAM 1 - Kingston 128 MB 400MHZ 2 - Samsung 128 MB 400 MHZ הארד דיסק - 1- Maxtor 40 GB 2- WDC 40 GB מארז+ספק - לא יודע מסך,מקלדת, רמקולים, צורב DVD , CDROM יש לי כבר ולא צריך להחליף כרטיס קול - Genius SM-LIVE Series PCI Audio המפרט שאני רוצה הוא בעיקר למשחקים צפייה בסרטים זה ממש לא קשור כלכך קידוד והמרה (לא חשוב המהירות הקידוד והמרה של הסרטים אני הולך על AM…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב ביתי להורים שלי (בעיקר אינטרנט ואופיס) שיהיה מספיק חזק כדי לרוץ חלק גם בעוד 5 שנים ויותר. יש לי מחשב שקניתי להפקת מוסיקה בבית לפני 5 שנים, עם מעבד AMD, והוא עובד ממש כמו חדש גם היום לעומת מחשב מותג (HP) שמכרו להורים שלי שאחרי 5 שנים לא זז. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן שלום, טוב הצלחתי אתמול בלילה לשרוף את המחשב שלי (אל תשאלו), אבל לא הזלתי יותר מדי דמעות כי ממילא הוא כבר היה די זקן וזה היה הזמן שלו ללכת. מה שכן, אני זקוק בדחיפות למחשב חדש! כעיקרון אני חצי מהשבוע משתמש במחשב הנייד שלי באוניברסיטה, וחצי מהשבוע ממשיך את שאר העשייה הסטודנטיאלית שלי במחשב הנייח שלי בבית (וכשיש זמן גם אוהב להרביץ איזה משחק טוב). ככה שלמעשה אני צריך מחשב לגיימינג, המון תכנות, ומעט עיצוב גרפי (לא דברים כבדים מדי, בעיקר פוטושופ ברוזלוציות גבוהות וכדומה, בלי רינדורים כבדים מדי ושטויות). התקציב שלי הוא עד 5,000, כאשר: קיים ברשותי דיסק של ווינדוס XP ו-VISTA. כמובן שאני זקוק למערכת הפעלה כלשהי ולכן במפרט רשמתי ווינדוס 10 (HOME, יהיה לי איזשהו צורך לגרסת הP…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, ראשית חשוב להדגיש כי אינני רוצה מחשב חדש או משהו בסגנון אני מצרף את המפרט הנוכחי שיש לי ושואל מה בדיוק אני צריך לשדרג כי משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY החדש קורסים לי באמצע משחק , גם עם ההגדרות הבסיסיות , כנל GEARS 5 אני רוצה לשדרג רק את מה שהכרחי בלבד בכדי שאוכל לשחק בכייף עם הגדרות גבוהות ולהנות מרזולוציה איכותית . תקציב לשדרוג עד 4000 מתכנן לבצע כבר עכשיו מאזור פתח תקווה ואשמח לעזרה מעבד : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray קירור : Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם : Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970 WF3 OC 4GB Retail כונן קשיח : Samsung SSD EVO 85…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שלהלן. מדובר במחשב לשימוש ביתי "פשוט", לכן בחרתי במעבד צנוע יחסית וללא כרטיס מסך. מדובר במחשב עבור אשתי, לא בדיוק גיקית מחשבים ומבחינתה עדיף שהמחשב ימשוך כמה שפחות תשומת לב (מראה, רעש); היות והמחשב חייב להיות ממוקם על השולחן שלה (אילוצים כאלה ואחרים), בחירת מארז קומפקטי ואסתטי ורכיבים שקטים הם שיקולים חשובים. שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: האם יש צורך בקירור טוב יותר למעבד, או שהמאוורר שבא עם המעבד מספיק לצרכים הצנועים שלי? מה רמת הרעש שלו? האם הרכיבים האחרים שקטים יחסית? לא צריך דממה מוחלטת, אבל חשוב לי לא להכניס הביתה טרקטור 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 2500 ש"ח …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 8000 +- אפשר לחרוג אבל עד 400 שקל גג שכולל מסך LCD 19 טוב עם זמן תגובה סבבה לא פחות מ4MS למשחקים וגרפיקה לא משהו כבד מדי פוטושופ וכדומה לא לתלת מימד ודברים כאלה. ומה לדעתכם עדיף אינטל או AMD ? לכל המגיבים תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OK אז בוא אני יגיד לכם מה אני צריך: צורב DVD, המחשב כולל מסך לפחות "17 (לא חובה LCD אבל אפשר) וכרטיס מסך חזק במיוחד שישרוד שנתיים לפחות בשוק, כרטיס קול 5.1, פתרונות קירור, מארז כמובן וכל השאר לשיקולכם... אם תוכלו לרשום את שם החנות ממנה הוצאתם את המחירים זה יהיה נפלא! תראו אני לא מבין מי יודע מה גדול אז אפשר לומר שאתם תקבעו את מה יהיה המחשב הבא שלי! אני איש טוב אז תשקיעו בתגובה שלכם אתם מוזמנים לשלוח לי גם פרחים או אלכוהול כמובן שתסגירו את עצמכם מפני שאם תשלחו פרחים אני יידע שאתם קוראים "הזמן הורוד" ואם תשלחו אלכוהול אני יידע שאתם בקטע של "בלייזר" (כבוד!!!) אז בקיצור מה אני מזיין לכם בשכל אני בסה"כ הכל רוצה מפרט אז תעזרו לי אחים גיבורים שלי! תבורכו!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט - (חזק, לצרכי עבודת תיכנות): מעבד:INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache לוח אם:ASUS - 6PCI 3DDR זיכרון:Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח:Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition קורא+צורב דיסקים:Lite on x 52 OEM black פלופי:TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 כרטיס קול:Creative Vibra 128 כרטיס מסך:ATI XL 8mb כרטיס רשת:3Com 10/100 מודם:Conexant 56K PCI Modem רמקולים:CREATIVE SBS-250 STEREO עכבר:Logitech WheelMouse Optical מקלדת:Genius KB-06 PS2 Heb-Eng מארז:Midi For P4 מסך:Lyama Vision Master Pro 413 17 inch האם ישנה התאמה בין המעבד, לוח האם והזיכרון? תוכלו להמליץ על שילוב אחר, אולי יותר מתאים? האם כרטיס המסך מספיק לצרכים הבסיסיים? תודה רבה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (: הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת! תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות למערכת הבאה. - יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים + כרטיס קול, DVD - לא נראה לי שאעשה OC WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 599 AMD XP 2500, EPOX NFORCE 2 8RDA+, 512MB MUSHKIN 3200 BLUE 2,219 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1,990 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 VANTEC 24'' ATA 133 ROUNDED CABLECopper Shielding 77 Vantec Floppy Cable copper 18'' 66 Antec 80MM SmartFan retail …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-