עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ccc,

1000 שח, שפצורון קטן מה כדאי להטיס מהמפרט ומה לקנות חדש תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מעוניין למצוא מחשב נייד עם הדרישות המינימליות הבאות: X800 256MB\ כרטיס שווה בכוחו הגרפי. 1Gb RAM 100Gb HD מעבד נייד של אינטל Pentium M או מעבד שתומך 64 ביט. מסך גדול מ15" כרטיס קול 5.1 לפחות צורב DVD חיבורי USB2 , FireWire,BT,כרטיסי זיכרון (SD חשוב במיוחד),IR ,WIFI G 54MB,DVI,S-Vide,2*PCMCIA. רצוי מחשב עם אפשרויות שדרוג (הוספת זיכרון בעיקרון...) מחיר של עד 20,000 ש"ח . עדיף מחשב עם חברה שעומדת מאחוריו ורצוי שיהיה גם יבואן שעומד מאחוריו בארץ. אפשר גם לתת מחירים של מוצרים שצפויים לצאת בחודשיים שלושה הקרובים כי זה לא לקנייה מידית אלא תוך חודשיים שלושה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IsraeliDude1,

אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני צריך מחשב בשביל משחקים לא הכי כבדים יותר בשביל תוכנות כמו ADOBE PREMIERE 2 PRO , ADOBE AFTER EFFECTS , PHOTOSHOP וכו' .. אני רוצה מעבד AMD

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום לכולם אמא של חבר רוצה לקנות נייד בתקציב של 1700 שקל ומסך 15'. מן הסתם השימושים הם משרדיים לחלוטין. היא ראתה את ה- Lenovo G550 במחיר הזה. האם המחיר משתלם למכשיר? מעבר לזה, אשמח לשמוע עוד עיצות ודעות לגבי מכשירים שונים, בהנחה ויש משהו יותר מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות כבדות= מינימום 8RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יריץ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אוקי המפרט הזה כבר בהזמנה אבל אני עוד יכול לשנות אותו ואשמח לשמוע דעות עליו AMD ATHLON XP 2800 EPOX 8RDA3 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon WD 80GB 7200RPM 8 MB Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB LITE ON 52X24X52 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Antec 350 Watt Thermaltake VOLCANO 11 Cold Cathode Fluorescent Lamp בנתיים לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד מה אתם אומרים על הזכרונות ? :-X כי לי אין מושג תודה מראש אסי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הי, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרטים הבאים (ל-2 מחשבים שונים). המפרט בלינק הראשון צריך להתאים לעבודה עם גרפיקה, עיבוד תמונות, עריכת סרטי וידאו. השני מחשב לשימושים ביתיים - אופיס,אינטרנט ,סרטים. כאמור, התקציב בסביבות 4000 ש"ח, ורצוי מסך דק. אשמח לשמוע הערות/הצעות ייעול. תודה http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer6em.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=computer22jv.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי 3000 ש"ח, אולי טיפה יותר בשביל קניית הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם + 1394 FIREWIRE 512 זכרון כרטיס מסך מארז אני יודע שזה לא המון... המחשב ישמש בעיקר לגרפיקה, 3D, 2D, ועריכת ווידאו....גם למשחקים לעיתים...(פחות קריטי) מה המלצתכם תנו מפרט.... בין אם זה AMD ובין אם זה PENTIUM...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by polkm,

היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי. בעיקר ווידאו ומשחקים לא כבדים במיוחד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיכלול את הפיצ'רים האחרונים מחשב נייח עם מעבד I5 ו 16 גיגה זיכרון. אבל חשוב לי שיהיה עליו ווינדוס 7 ושהלוח יתמוך בו. אין לי הגבלה מיוחדת לתקציב הלוח. תודה רבה

13. Started by QttP,

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4281 סיכום קטן של ההתרשמויות שלי: יתרונות * 1.5קילו למסך 13.3" כולל סוללה וכונן אופטי - יותר קל מה-X32 וכמעט קל כמו ה-X61 * מקלדת קלאסית של THINKPAD בגודל מלא (לא כמו בסדרת ה-X עד X61 כולל) * TOUCHPAD למי שזה חסר לו (עוד משהו שאין בשום מחשב אחר בסדרת X) * מסך LED עם רזולוציה גבוהה 1440X900 - הראשון כזה בגודל 13". לחלק מהאנשים זה אולי אפילו טיפה גבוה מידי. * תומך בשלל אפשרויות חיבוריות אלחוטית (WIFI-N, BT) וכן כאלה שעוד לא ממש שימושיים (WWAN/WIMAX). * SSD במקום הארד דיסק - עמיד יותר * נראה טוב יותר מחלק מהדגמים האחרונים בסדרת ה-THINKPAD (כגון T61/R61). * ניתן להשיג עם XP PRO, לא רק עם VISTA. חסרונות (למרבה הצער יש לא מעט) * …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי לכולם, בזמן האחרון אני חושב לעשות "מתיחת פנים" למחשב שלי, ורציתי להתייעץ אתכם המקצוענים לגבי האופציות שיכולות להיות רלוונטיות עבורי. קצת רקע - כבר כמה שנים טובות שאני בעסקי התעופה והסימולטורים (לפחות הייתי, הצבא עושה את שלו...). ב-2014 רכשתי מחשב חדש לטובת העניין. את המחשב הרכבתי בעצמי תוך התייעצות עם חובבי סימולטורים כמוני שמבינים דבר או שניים בבניית חומרה לתחום זה. להלן המפרט שלו: כפי שניתן לראות, מדובר במחשב יחסית חזק. כדי לקבל מקסימום ביצועים, ביצעתי OC למעבד (רוב הזמן עמד על 4.4GHz). לפני כשנה וחצי בערך, הOC עשה את שלו, והקירור הנוזלי כבר לא הצליח לשמור על הטמפרטורות כמו שצריך, אז ביטלתי את הOC וחזרתי לתדר הדיפולטי של המעבד. (על הדרך…

15. שלום, אני מתכוון להזמין מפרט ביום שני, רציתי ש"תאשרו" אותו בבקשה... תודה CPU: Core 2 Duo 2.16GHz E3600 RAM: 2GB(2x1GB) Kingston 800MHz V.CARD: ATI X1650 256MB GDDR3 M.BOARD: INTEL Guardfish 965 10 Port USB 2.0,1000 LAN, 8xSATAII, 2xFIREWIRE DVDR: SAMSUNG x18 DVDRW CASE: 500W Black Tornado 18 CM HD: 250GB Samsung 16MB Cache SATAII 7200RPM מחיר כולל: בין 4500-5000 שקל... (צריך לחשב במדויק עם החנות, עוד לא הזמנתי אז לא עשיתי זאת עדיין) זה בכלליות זה, עכשיו, שאלה נוספת, לכמה זמן יחזיק לי כרטיס מסך כזה? האם שווה לעלות אותו ל-512 (במחיר אסטרונומי כמובן...)? אני מתכוון לא לשדרג בערך בשנתיים שלוש הקרובות, ולכן זה נורא חשוב לי... תודה רבה, ירון... וד"א, פורים שמח לכול…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tood24,

חבריה כותרת , https://www.gearbest.com/laptops/pp_683487.html תודה

17. Started by meir25,

שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי עבודה ב SOLIDWORKS וגם למשחקים על רזולוציה הכי גבוהה המסך שלי הוא SAMSUNG BX2450 24'' LED התקציב עומד על עד 5800 שקל גג אני מבקש לשמוע חוות דעת על המפרט וגם אם אתם מזהים "צוואר בקבוק"? המפרט הוא: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1417 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי אחריו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dodomomo1986,

אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by homeuser,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי, אני מתכנן בעתיד הקרוב (עד סוף נובמבר) לקנות את אחד מהם... הדילמה היא כזאת: ב-400 אפשר לשים מסך עם תאורת לד שאמור לחסוך משקל וזמן סוללה, אבל הוא קצת יותר קטן מה-500 (מה שהגיוני) והכרטיס מסך שלו אמור להיות פחות חזק. עולות שתי שאלות: 1) כמה יהיה משמעותי ההבדל בין ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB לבין ATI Mobility Radeon 3650 with 256MB? (מה ירוץ על אחד שלא ירוץ על השני?) 2) מה יהיה בערך המשקל של כל אחד מהם עם סוללת 9Cell והארד-דיסק 160GB 7200RPM? (אני מתכנן לקחת לא משנה על מי מהם בדיוק את אותו המפרט). ובלי קשר לזה - למישהו יש רעיון כמה זמן מי מהם יחזיק עם סוללת 9CELL בתצורה הנ"ל? ( מעבד T9400 4GB זיכרון DVDRW WIFI BT ) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות (כמו Crysis 2, Borderlands 2, Call of Duty, Battlefield וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 הוספתי מסך למפרט 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Or ei,

שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AmorphisM,

שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ida2423,

היי חברים אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות ושימושים כלילים עד 3K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, עדיף בפחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות לצרכי עבודה בשימוש יום יומי, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.