עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בן דוד שלי רוצה ליקנות מחשב באיזור ה7K כולל אביזרים נלווים... מסך LCD 19 יכול להיכנס בתקציב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by md22,

יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by M3nt4,

היי יש לי מחשב נייד מדגם asus x555la , מותקן בו כונן dvd מסוג : slimtype dvd a da8a6sh חשבתי לקנות את המוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708 מה אומרים? מתאים? אגב , שמתי לב שבhdd שלי יש באמת חיבור מלבד החיבורים הרגילים , צילום : ובתמונה באיביי ראיתי בדיוק שזה מתאים (אם אני לא טועה ) : מה זה החיבור הנוסף הזה? ותודה לעוזרים

8. נייד בגודל כזה שנועד ללימודים ולא למשחקים. לכמה זמן בערך הסוללה שלו עובדת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, אוקי אז הסתכלתי בשרשור הזה והתבססתי על ההצעות שם בהרכבת המפרט. מה שכן, אני רוצה לשנות את ה 4770 ל 4770k שאוכל להמהיר בעתיד. אז החלפתי אותו במפרט אבל לא נתתי את הדעת לגבי הלוח אם האם הוא יותאם לשינוי הזה אז זה דבר ראשון. (ולא אני לא רוצה i5 למרות שההבדל יכול להיות קטן) דבר נוסף זה שהייתי רוצה להוסיף כרטיס מסך באזור ה 1000-1300 שח באזור הזה אבל שימוקם נכון מבחינת מדרגות המחירים לפני איזה שבוע שבועיים בניתי על ההצעה הזאת שהייתה נראית לי מציאה: כרטיסי מסך - nVidia PCIe NH-G680204E52A5N - FORSA - NVIDIA GeForce GTX680 2 GB GDDR5 - 1536 CUDA Cores - 1006 MHz GPU Clock Speed... כמות: - 1 - 1298/ 1272 ₪ אבל עכשיו אני רואה באתר שאין אותו יותר. אז אשמח אם תציעו לי חלופו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום האם קיים מחשב נייד במשקל נמוך (ultrabook) עם SSD סוללה בעלת 6+ תאים זיכרון 8GB ו..מעבד מהסדרה M בעל תדר עבודה של לפחות 2.5 ghz? בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני חושב שמדובר פה על תקציב בשמים לכזה דבר תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Opal,

היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ? אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ? והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5 או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7 שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש! זה המחשב של DELL http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AmorphisM,

שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי ושבועה טוב לכולם.. יש לי רעיון קצת משוגע אבל מדליק וגם בר ביצוע! חשבתי על מחשב לרכב שיעבוד עם מסך מגע ומחשב זעיר מסוג ATOM או רעיון דומה למערך מחשב אחר שיתן מענה דומה.. אז ככה בואו אני ישתף אותכם! בגדול אני עוד לא סגור על כלום אבל אשמח לגבל דעות רעיונות וכמובן עזרה. 1.לגביי מסך מצאתי את הפריט הנל: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11864 מבחינת חיבורים וכל הקטע של המסך מגע הוא מתאים לי מאוד בעיקר הגודל והמיקום שאני רוצה להתקין אותו באוטו.אבל מבחינת רזולוציה זה לא נראה לי משהו שוינדוס תומך או שיציג תמונה יפה? 480X234 זו לא רזולוציה בעייתית? 2.יש לי בבית שלט מדיה שכולל עכבר בנוי מסוג גלגלת של חברת IMON הכולל עינית שתומך תמיכה מלאה ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elad12,

אני צריך חוות דעת על מחשבי גיגהבייט ובפרט על הדגם W576V-64R2‎. בנתיים שמעתי דברים על גיגהבייט כמו פלסטיק מתפרק וכדומה ואני רוצה לדעת האם זה נכון? אשמח לתגובה במיוחד לאנשים עם ניסיון של קניית מחשב גיגהבייט.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

מחשב די פשוט לשימושים של אופיס , וידאו , קצת משחקים פה ושם (לא משהו שדורש כוח עיבוד מאסיבי) מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל ? ראיתי שיש הבדל בכסף האם זה גם יורגש בפועל בביצועים? תקציב נאמר בין 1500-2000 . אין צורך ב: ד.קשיח , צורב-נגן תקליטורים , מקלדת ,עכבר ,מערכת הפעלה (אתקין בעצמי..) , מארז, מסך. יש צורך ב: מעבד ( או AMD או אינטל - אני לא מבין מה ההבדל לשימושים שציינתי ) גוף קירור פשוט ונחמד למעבד (ראיתי נראה לי של ארקטיק.. משהו כזה) לוח אם - שיתאים לשימושים ותו לא .(אין צורך בתכונות מיוחדות , לא יבוצע אוברקלוק למשל ) כרטיס מסך- הבדל בין מובנה על לוח האם לבין אחד סטנדרטי בינוני ? זיכרון-4GB בסטיק אחד (הכי זול DDR 3 1333Mhz) ,(יהיה הבדל מהותי אם זה יבוא כזוג 2X2 ?) …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב בסכום שנע בין 2500 ל3000 שקל אני משתמש בו בעיקר לעריכת קליפים, עריכת תמונות (פוטושופ) וגלישה באינטרנט. פה ושם משחקים, אבל לא חובה להשקיע בזה. צריך שיהיה צורב DVD טוב וכונן קשיח של 160 ג'יגה (בשביל העריכת קליפים.. לוקח מלא מקום) ציוד היקפי שלא צריך: עכבר, מקלדת, מסך. ולא צריך גם מערכת הפעלה אם התקציב שנתתי מספיק ואפשר לבנות איתה מפרט טוב, אני אודה לכם אם תעזרו לי בזה ואם התקציב לא מספיק למחשב מספיק חזק, תגידו לי. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by fuck off,

אני רוצה לקנו את המפרט הזה כל מה שאני לא סגור עליו זה הספק והמארז והכ.מסך, ואני פתוח להצעות :] המחשב לא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yossi Samia,

היי חברים, ראיתי כמה דיונים בעבר - אבל הלינקים (מן הסתם) היו שבורים\ריקים\לא במלאי ולא היה לי מפרט להיעזר בו. מחפש לחברה טובה, גרפיקאית במקצועה, עובדת בעיקר עם פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, מחשב נייד 14 אינצ' חזק - שלא ייאכזב, בעיקר במהירות. אין הרבה מה להשקיע בסוללה חזקה, עיקר העבודה במשרד (כשהוא בטעינה). תקציב - תמיד אפשר למתוח את הגבול אבל סביב 5,000 ש"ח. תודה רבה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by איתי ב,

היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…

25. הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.