ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט,התחברות לעבודה מרחוק,חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, חבר שלי מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה, ורוצה לרכוש מחשב איכותי בתקציב הנ"ל. הוא מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא להתפשר על האיכות. הדגשים שהוא רוצה הם לא חד-משמעיים, כלומר הכל פתוח, זה למה השאלון פחות רלוונטי. בקצרה, הצורב אינו הכרחי, המחשב צריך להיות באיזור ה-15.6 אינטש (או אפילו 14"), מסך FHD חובה (עדיף IPS) וחיבור USB3 ו-HDMI שאני מניח כבר סטנדרט היום. כעיקרון הצעתי לו 2 דגמים. הראשון הוא לנובו U50 או Z50 אשר מגיעים עם סוללת 4 תאים די גדולה (41-52whr) בשילוב מעבד U סטנדרטי (i5-4200u), כונן טרה, מסך FHD ו-8 ג'יגה ראם. המחשב הזה אינו חזק, אבל אני מניח שהוא יחזיק יותר ממחשב ממוצע (יותר מ-4 שעות בשימוש שוטף), אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. המחשב הזה עולה בערך 3 ו…
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן את הDELL 5470 באילת (כמובן בהמלצת מספר אנשים כאן בפורום). לאחרונה יצא לי להציץ באיביי ומצאתי מדבקה שהיא מעיין אנטי גלייר: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Anti-Glare-/171279073081?pt=US_Screen_Protectors&hash=item27e1073f39 ועוד משו דומה: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Ultra-Clear-/181361680930?pt=US_Screen_Protectors&hash=item2a39ffa222 ורציתי לדעת, אם אני אשים את זה על הדגם של המסך מגע שקניתי, האם זה לא ישפיע לרעה על המגע? בנוסף, זה יעזור כנגד השתקפויות של פלורסנט וכאלה? מישו ניסה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עם 500GB ואני רוצה לחלק שתי מחיצות אחת תהיה בעלת120 GB והשניה כל השאר..אני מנסה להמיר לGPT את כל ה500 GB ואז שאני מחלק את המחיצות מתבטלת ההמרה (אני לא רואה אחרי ההתקנה במנהל הדיסקים את המחיצות)ואם אני עושה אחרי חלוקה זה לא נותן לי לעשות את ההמרה. מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה ! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) לימודים מדעי המחשב, עבודה משרדית, צפייה בסרטים\סדרות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?בין 13 ל 17 מה שיהיה הכי מתאים לדרישות מעדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאים לתקציב בשביל עלות - תועלת גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישה מיוחדת * משקל רצוי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! הגיע הזמן להחליף את המפלצת הישנה והזקנה (7 שנים) במשהו מודרני שיזרוק לי פיקסלים על המסך בקצב שיונית לוי זורקת מילים באיטלקית! אני בסה"כ מבין בתחום אבל מרגיש לא מעודכן בכלל בכל הנושא של מעבדים וכרטיסי מסך (יש לי כרגע radeon 4780) אז במקום ללכת לאיבוד ולבנות מחשב לא טוב, אני פונה למומחים... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלוהו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלל אדובי, בעיק…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים בהגדרות גרפיות גבוהות, אינטרנט, סרטי FHD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים כמו BF4, WATCH DOGS, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 43 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני משחק רק SWTOR אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו לאחרונה ושיריץ משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 (אולי אשדרג בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. בחודשים האחרונים שום משחק לא עובד בגלל שאני עובד עם Geforce9600GT העתיק .... תכנתתי לקנות מחשב חדש.. אבל זה קצת כבד עלי כסטודנט 4.5K . בכל מקרה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש בסגנון 780 R9 או GTX970 החשש שלי זה שיווצר אצלי במחשב צוואר בקבוק כי בוא נגיד הוא לא בדיוק הכי חדש .. מעבד : Intelcore - i7 2600 cpu 3.40 ghz זיכרון של 6 ג'יגה האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כשהמעבד כל כך ישן? או לחכות ולחסוך קצת ולקנות איזה מחשב חדש ב4.5K ? יש המלצות לכרטיסי מסך אחרים ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עד 14 אינץ', עם העדפה למסך מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמה שיותר אמין, מסך איכותי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה (פוטושופ), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Divinity וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן.. amd ogebin 2 955 black Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 samsung hdd 500 sata f3 16mb corsair x2 gb total 8gb sony dvdrw x24 gigabyte gtx56 TI SuperOverclock Thermlatke v3 seasonic psu 520W Active pfc 80+ retail Gigabyte 880GM-D2H קניתי אותו עם מסך מקלדת ועכבר ו כרטיס וויפי ב 4135 שח בשנת 2011 מה אתם אומרםי על המחשב? כמה אפשר למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאן כל מה שכתבתי במפרט הגיוני? האם המארז נחשב למוצלח? (מבחינת קירור ושקט) למשל, בהשוואה ל-Antec 300 v2 שהבנתי שהוא לא רע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש. מטרות : - שיהיה שקט. שקט מוחלט אם אפשרי. - חזק (לא כללתי כרטיס מסך חיצוני כי המחשב לא מיועד לגיימינג) . לא רוצה לא גמגום,לא תקיעה לא כלום.. שיטיס את כל התוכנות, דפדפנים עם מלא טאבים, שלא יתקע אפילו לשנייה במולטיטסקינג , פוטושופ , סביבות עבודה שונות (eclipse ,visual studio...) ותכנות. כמו כן גם סרטי 1080P ... - שיהיה מודרני וחזק לתקופה ארוכה. ותיהיה אפשרות לשדרג בעתיד במידת הצורך (בגלל זה גם לקחתי את ערכת השבבים H97 , היא תתמוך גם במעבדי Broadwell. כמו כן, לוחות ASRock לא מגבילים ב shared memory. ) i7-4790 Tray http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876618 1352 ש"ח Arctic Freezer i11 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UCACO-FI11001-CSA01 140 ש"ח…
-
- 27 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\הורדות, עבודה משרדית מעטה, צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת זקן, במהלך השנים שדרגתי כרטיס מסך, SSD, דיסק קשיח, וכן... גם מארז שרק היום אני מבין שהוא רק צעצוע יפה ולא מעבר. כיום אני רוצה את המחשב ולהחליף כמעט הכל, אני רוצה לשדרג לתושבת החדשה ומעבד i7 5820K או I7 5930k השאלה אם יש לי בשביל מה לחכות? אני יודע שרק התחילו לצאת לוחות עם התושבת החדשה. לשנה הקרובה עתיד לצאת מעבדים חדשים לאינטל? אני לא מעודכן בכלל ואני ישמח לקצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-