עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שחקתי במשחק דרך סטים,וכשאני משחק ללא חשמל הFPS שאני מקבל הוא מתחת ל20 FPS והתמונה ממש מקרטעת . וגם המשחק נטען לאט יותר וכו' כל זה היה על מצב חסכון. כשאני על מצב ביצועים גבוהים אבל על סוללה , הFPS שקבלתי הוא אותו FPS שקבלתי במצב חסכון בסוללה. רק שאני על חשמל אני מקבל סביבות ה40-50 FPS במשחק . האם הגיוני שהביצועים במצב ביצועים גבוהים (על סוללה) היו פחות טובים במעל לחצי מביצועים גבוהים על חשמל ? והאם הגיוני שהביצועים של ביצועים גבוהים ומצב חסכון היו זהים? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. אני משתמש בו לגיימינג באופן מזדמן, אבל כמעט אף פעם לא קונה משחקים במחיר מלא, אלא מחכה להנחות משמעותיות עליהם בסטים. מעשית, זה בד"כ אומר שאני משחק משחקים משהו כמו שנתיים-שלוש אחרי שהם יצאו לשוק. תדירות עדכון המחשב שלי היא משהו כמו פעם בארבע שנים (בגדול, מתי שרכיב כלשהו מתחיל להתקלקל במחשב הקודם ) האם במצב כזה יש טעם לרכוש את המפרטים המתקדמים יותר של מחשבי הגיימינג שמופיעים אצלכם ברשימת המפרטים המומלצים? באופן כללי לא נתקלתי בבעיות עם משחקים עד כה, אבל לא קניתי מחשב מזמן ואני רוצה להרגיש בטוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yoram_gini,

*דגמי היי מה ההבדל בין Lenovo Z50 לבין Lenovo Flex 2 למה הפלקס יקר יותר? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. * מטרות המחשב? סרטים ולימודים, ורוצה שיריץ משחקים חדשים, אבל לא חייב על הגדרות גבוהות, כל עוד הם רצים חלק לא אכפת לי לשחק על MEDIUM.. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותר קל, אבל זה לא מה שיפיל אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שיהיה SSD 256GB * כונן אופטי? לא מכל החיפושים זה בינתיים נראה לי הכי סביר: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=7198 הבנתי שאפשר לשדרג לSSD תמורת 500 שח ולקבל את ההארד-דיסק של ה-750GB בצד.. דעתכם על המחשב הז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nirmiranda,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, al…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by g8923m,

היי, הייעוד: יש אפליקציה שאני צריך להריץ כל חצי יום בערך, קוראים לאפליקציה imacros והיא יכולה לרוץ על windows xp, windows 7. אני מחפש מחשב שיעבוד 24 שעות ויריץ אותה כל חצי יום. מידי פעם אני אחבר מקלדת\עכבר\מסך או שאתחבר מרחוק ואבדוק שהכל רץ כראוי. המחשב צריך לעבוד טוב כי זה חלק מהעבודה שלי. הדרישות מהמחשב: * צריכת חשמל מינימלית * הרצת וינדוס 7 בקצב סביר לטובת התוכנה imacros, אם לא מתאפשר - גם windows xp טוב לי.. תקציב: במידה ומדובר במחשב חדש - אז המינימום הנדרש כדי להתאים לדרישות (לפני שנה קניתי מחשב atom ב 800 - אבל היום אני לא מוצא כאלו משום מה..) דברים נוספים: אין צורך לכלול רכיבי תוכנה יש לכלול הרכבת המחשב בחנות אין העדפה לחנות ספציפית - אני מהמרכז אבל י…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23790&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בנוסף אשמח להצעות של מחשבים נוספים בטווח של עד 3000 ש"ח מטרות המחשב: א מטרות המחשב? סטודנטית להנדסה, צריך להריץ MATLAB חוץ מזה שימוש בסיסי של אופיס, סרטים וכו'.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14-15.6, עדיפות למאט אבל יכולה להתפשר * רזולוציית המסך?). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא דרישה מיוחדת * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, אפשר טיפה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) ללא דרישה מיוחדת * Bluetoot…

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. שלום, שוקל מספר דגמים עבור סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול (יש עבודה מעבר לאופיס), מצורף השאלון + מספר דגמים ושאלות שלא ברורות לי * מטרות המחשב? סטודנטית להנדסה * גודל המסך? 14 או דומה, ליותר גדול יחובר מסך חיצוני בחדר * רזולוציית המסך? כמה שיותר, לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך, סוחבים מעיר לבית ולמעונות וכו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ודאי, כמה שיותר אך לא קריטי כי לא כותבת בשיעורים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאלה מעולה, SSD או רגיל, ראו דיון למטה * כונן אופטי? לא נראה לי שחייבים היום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים באתר הל…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by GuglyBu,

*עריכה* ערכתי את ההודעה בהתאם לחוקי הפורום. תודה רבה על הערה שלום חברים, תחילה אציין שלפני שפרסמתי את ההודעה, חיפשתי ברשימת המחשבים המומלצים אבל לא מצאתי משהו, ובכלל, אני מעדיף לקבל המלצה מהמבינים ביותר * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. רצוי שיעבוד מהר למטרות אלה. * גודל המסך? 13 אינץ' * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיף מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, רצוי SSD אך לא חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jenok,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by angle,

היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dog,

במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- ‎1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : ‎1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by foniko,

אני מעוניין במחשב נייד. איך הדגם הזה? Dell inspiron 13 700 7347 ב-4500 שקלים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3225 הדרישות: *תקציב: 4500 * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  18. Started by ShaharSh,

היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. דגש על- אמינות ועמידות לאורך זמן. נוחות. שיהיה מהיר. חיי סוללה ארוכים. אין צורך במסך גדול במיוחד. תודה מראש, אביב.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

22. Started by pishont,

שלום, האם מישהו יודע כמה בערך שווה geforce gtx 570, בן שלוש בערך (ללא אחריות)? הכרטיס של חברת gigabyte תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tendo,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shalom127,

כמה אני יכול למכור כרטיס מסך gigabyte GTX 780 ? בן חצי שנה ועדיין באחריות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, באפשרותי להביא מספר חלקים מארה"ב, למשל מעבד\זיכרון\לוח אם. אני צריך מעבד חזק עם כמה שיותר ליבות לצורך הרצה של תוכנות מקביליות שאני כותב (openMPI בc). מבחינת מעבד, האם http://www.amazon.com/Intel-i7-4790K-Processor-Cache-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1413302859&sr=8-1-fkmr0&keywords=Intel+i7-4790K+4.0Ghz+Tray היא בחירה טובה? אם אני אריץ אובונטו עם המעבד הזה הוא יכיר אותו כבעל 8 ליבות (ולא 4, בגלל hyperthreading ), נכון? האם קיים מעבד דומה שיריץ בפועל 16 ליבות? מבחינת קירור עבורו, מה השילוב הכי טוב של שקט\מחיר? לגבי זיכרון\לוח אם, מה מומלץ? הלוח אם לא חייב שיכיל הרב פיצ'רים, עדיף שיהיה פשוט ויחסית זול (~400 ש"ח, אולי פחות). הא…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים