עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי פעם מ BUG והמחשב היה מדהים!!! וקניתי מאייבורי לא מזמן מחשב והוא על הפנים, ברור שאני לא יילך לBUG כי יקר שם.. ואני לא יילך לאייבורי כי הם זבל.. מוכרים חומרה חרא. אז אני מחפש המלצה לחנות פרטית/חברה גדולה.. אני מהרצליה.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by eshtul,

המחיר של המעבד שמסומן בתמונה והמחיר של המעבד שמעליו זהים איזה מהם עדיף מה זה אומר 4MBL2? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס) עם מסך בגודל 15 אינץ במחיר המינימלי (1000-1500 שח) שייתן לי ביצועים מספקים (פתיחת כמה טאבים במקביל ועבודה עם כמה מסמכי וורד). אם תוספת של כמה מאות במחיר תיתן לי שדרוג רציני וכדאי, אני יכול להתגמש. לא חובה שתהיה מערכת הפעלה כלולה. על איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה! גיא

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  4. הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sh_idan,

היי המחשב המדובר הוא מחשב לבן דוד שלי שהוא בערך בן 5. כמו שאתם מבינים הוא לא צריך יותר מדי וגם הורים שלו לא מבינים הרבה יותר ממנו הרכבתי לו איזה מחשב עם סלרון 333 מכל מיני שאריות שהיו לי, והוא הסתדר איתו די יפה אלא שהמחשב הזה מתחיל לעשות יותר מדי בעיות ולכן הגיע הזמן למחשב חדש ! לפי דעתי מספיק לוח אם סביר עם כרטיס מסך סביר עליו ככה שכבר יש חיסכון ענק בכ. מסך. בקשר למעבד- סמפרון זול אני חושב יספיק, זכרונות זולים היום אז אפשר לשים משו כמו 512, הארד דיסק- הוא לא יצטרך יותר מ10 גיגה... זהו פחות או יותר.... מסך מקלדת כל השטויות יש ככה שצריך רק תמארז מחכה תגובתכם תודה ! אגב, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים של ילדים קטנים... המחשב המור להחזיק אצלו כמה שנים טובות אבל עדיין ל…

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by shabo,

נכון יש את הלוח הזה שמתפקד כעכבר? איך מנטרלים אותו? הוא מציק, כל הזמן שאני רושם אני בטעות לוחץ על הלוח והסמן בורח ממקום למקום יש דרך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by gofmarat,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב HTPC שימוקם בסלון. חובה שוכב, 1TB הארדיסק, שיריץ תכנים ב1080P ללא כל צורך במשחקים, שקט ככל שניתן ושיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי בתקן N(אם נכנס בתקציב) וכרטיס טלויזיה(אם נכנס בתקציב), תודה לכל העוזרים .

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  10. מעבד אינטל Q9300 CORE 2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-EP35C-DS3R זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ כ.מסך ZALMAN LEADTEK 8800GT 512MB DDR3 PCIE דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE מארז DX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח HEC 650W כ.רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108M צורב SATA GH20LS10 LG DVDX20 DL צורב SATA NEC DVDX20 DL שחור דגם 7200S רמקולים LOGITECH X540 70W 5.1 סה"כ לתשלום 6650 מזומן מה דעתכם ? יש לדעת מישהו משהו לשנות ? על ה WLAN והצורבים הייתי צריך להתפשר כי לא היה להם מה שרציתי (ובפרט הסמסונג 203 המומלץ) . ההסבר שלי לקניה באייבורי (כדי שלא תחשבו שאני משוגע ) הוא שאני גר בירושלים ורוצה לקנות בחנות מהעיר. לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת - חוץ מ קיי אס פ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by blackorder,

אני מתכוון לקנות את המחשב MSI GT725 http://global.ebay.com/MSI_GT725_gaming_notebook_RADEON_4850_HD_Intel_P8600/120392217316/item המחיר שלו ללא מיסים וללא משלוח הוא ILS 5,517.51 כולל משלוח זה 5,917.51 עכשיו אני רוצה לדעת מה המחיר שלו יהיה אחרי מע"מ והאם יש אפשרות לעשות איזשהי קומבינציה ולקבל את זה מאילת (שם לא צריך לשלם מע"מ)?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. שלום אחרי הרבה כאבי ראש מצאתי מיפרט שניראה לי טוב למדי בשביל הצרכים שלי (המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ) האם הרכיבים מספיקים או שהיגזמתי? אתם יכולים בבקשה לאמר לי האם המיפרט הזה מספיק ואין בו יותר מידי דברים שמייקרים את המחיר? האם אפשר להיתפשר בכמה דברים כדי שיצא זול יותר? תודה לעוזרים ד"א אני לא מתכון לעשות O.C מחיר מקסימלי: 5,500 אולי אולי אם באמת צריך אז 6,000 למפרט: שמתי לב שאתה מבין במיפרטים של מחשבים ורציתי לשאול אותך איך המיפרט הזה... זה כמעט אותו מפרט שעשית למישהו פה בפורום... רק שהוספתי לוח אם יותר מיתקדם ואני לא יודע אם זה ממש שווה... p45 במקום p43 שהיצעת וזהו רק אני רוצה לברר כמה פלוס מינוס יצא המחיר והאם יש דברים שכדאי לוותר כדי שהמחיר לא יהיה כ"…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by איתמר,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤504 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤446 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT OC TOP 512MB PCIe ¤1225 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי שתי חדרים, חדר אחד יושב בו המחשב, חדר שני יש LCD 32 של שארפ + פלייסטישן 3. עכשיו אני רוצה מחשב HTPC שיתחבר לטלוייזה לצד הפלייסטישן בעוד בחדר השני אני צריך מחשב רק לאינטרנט והורדות. המפרט הנוכחי כולל D920+ASUS P5WD2-E -975X+2 GIGA DDR2 800MHZ+7600GT+HD250+ אורורה של גיגבייט+ אנרמקס 535W. בעצם אפשר לשחק עם מה שקיים היום לבנייה של שתי המחשבים. מה שחשוב לי הוא ששתי המחשבים יהיו כמה שיותר שקטים ונכון להיום המפרט הנוכחי מאוד רועש, בעיקר בשל ה7600GT. המחשב הנוכחי לא מתכבה אף פעם, כנראה שזה יהיה גם הסיפור של חדש. צריך מקלדת ועכבר למחשב הרגיל כי המיקרוסופט בלוטוט יעבור לHTPC, וחשבתי אולי להוסיף מסך במקום ה15 אינץ המעפן שיש לי כיום. משהו שהרכבתי אני. מעבד AMD Athl…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  16. היי לכולם! אני מחפש מפרט למחשב חדש בשביל אשתי האדריכלית התוכנות שבהן היא משתמשת - Adobe Photoshop, Illustrator, Rhino+VRAY, Sketch-UP, 3D. לפי מה שהבנתי ממנה יש צורך ברינדור, תלת-מימד, ודו-מימד. שאלה מקדימה קטנה - האם יש כרטיס מסך ייעודי לגרפיקאים / אדריכלים? או שיש רק לגיימרים והוא עונה על אותן הדרישות? או שמא בכלל לא צריך כרטיס ייעודי אלא רק מעבד חזק? אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי מה הדרישות של התוכנות הללו ומה החומרה המתאימה להן. להלן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לנסוך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

17. או קיי אז אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף מחשב (חוץ מהדברים הרגילים -> CDR FLOPPY וכו) בכל מקרה אני הולך לעשות אוברקלוק דיי רציני (לא לכרטיס מסך, הוא חם מאוד ככה וככה, אלא אם אני אמצא דרך אפקטיבית מאוד לקרר אותו ) וכמובן אני רוצה מחשב שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר בדרך הטובה ביותר (גם תגידו אם אתם חושבים שזה יריץ את DOOM 3 ו HL2 בדרך הטובה ביותר?) אז בניתי לי מפרט (מה שבאדום זה מה שאני יעביר מהמחשב הנוכחי לחדש) הערה : אל תשימו לב למחיר כרגע רק תנו דעה על המפרט ואני צריך דעה - P4 2.4C HT 800 FSB Mboard Abit IC7-G /IC7 / IC7-Max3 (תעזרו לי מי מבניהם לבחור ואם זה המאקס3 כדאי לי לחכות?) Mem Gel DDR-Ram 512 (2X256MB) 4000 DC (500 Mhz) Ultra low latency dual channel memory…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by יוסי-דגן,

שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי

20. אורח

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש, יש לי הצעה של מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. יהיו עליו פוטושופ ופרמייר ובכלל הוא מיועד לעבוד קשה הוא צריך להיות עלי כל הזמן אז לא לקחתי מחשב גדול יותר וכבד יותר ובבית אני אעבוד על מסך חיצוני ומקלדת וכו (ואולי מעגן?) זה המפרט: יצרן: HP דגם: Mobile Workstation ZBOOK 14 מערכת הפעלה: Windows 7 Pro ממדים: 21X237X339 cm משקל: 1.62 kg תצוגה: צג SVA eDP +HD עם תאורת לד אחורית - 14'' רזולוציה: 1600X900 כרטיס גרפי: AMD FirePro M4150 תמצלמה: ערכת שבבים: מערך שבבים משולב במעבד מעבד: Intel Core i7 5600U מהירות מעבד: 2.6 GHz חריצי זיכרון: שני רכיבי SODIMM נפח זיכרון: 8 GB …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by soika,

הרכבתי מחשב עם חנות מחשבים וזה המפרט מה דעתכם בכללי אני רוצה מחשב שיהיה חזק מבחינת אינטרנט והורדות מהירות וכו.. זה מה שחשוב לי וזה מה שבניתי intel pentium d 925 duall cor 3gh 2*2mb l2 lgs775 gigabyte ga-945gzm-s2 זה לוח שכולל הכול ddr 1g 667mhz cl5 twinmos hitachi 160gb sata 8mb 7200rpm סט מקלדת מולטימדיה * עכבר מיקרוסופוט מסך benq fp71g plus 8ms זה המפרט בכללי האם הוא טוב וחזק בשביל הורדות ובעיקר עבודה באינטרנט תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. הרגע הW566N שלי הגיע ואני לא מצאתי בשום מקום כמה זמן להטעין את המחשב בפעם הראשונה לפני השימוש...

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.