עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. לפני שבוע-שבועיים בערך פתחתי פה נושא לבקשה של מפרט למחשב. אנשים ענו לי ולקחתי את ההערות שלהם לתשומת ליבי. החלטתי להגדיל את התקציב מעט כי נושא השקט במחשב חשוב לי מבלי שיפגע בביצועים. לפי המלצות החברים בפורום וחיפושים הגעתי למפרט הסופי כנראה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו לפני שאני מזמין אותו. המחשב ישמש למשחקים על הגדרות גבוהות ככל הניתן וסרטי HD. קרוב לודאי שלא יהיה OC למערכת. שדרוגים בעתיד הם בגדר אופציה בלבד. המפרט: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪716 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1539 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by liloli,

שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. אוקי יש לי מחשב די בסדר אבל אני רוצה משהו יותר חזק ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש אז אינה המפרט שאני רוצה לשדרג תנו הצעות מעבד P4 1.8 לוח אם Via זכרון 256 ddr כרטיס מסך ג'יפה 64 מ''ג ואינה מה שאני רוצה לשפר ואינה מה שאני רוצה להוסיף זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 200 200 כרטיסי מסך PINE כמות מחיר סה"כ XFX MX4000 128MB 1 240 240 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ SONY x16 1 160 160 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 370 370 סה"כ 970 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 89 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 190 ¤ ובקשר למעבד אולי אני יעשה אוברקלוק קטן ל 2.0 או שאני ישיר כך מה אתם חושבים על ה…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by idoleff,

חבר שלי רוצה לקנות מפרט והוא ראה את זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1889238 מה דעתכם? אני חשבתי על מחשב אחר שראיתי בפינת המבצעים של KSP מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים MAXTOR 160GB (8MB) SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים FRONTIER IMPRESS Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים …

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by gambler,

אני כבר פתחתי בעבר אשכול על זה אבל אני יחזור על זה שוב פה: הבעיה היא לא במפרט אלה מקום החנות....בקשתי בתחילת האשכול שהחנות תיהיה בראשון לציון בשביל הנוחות הקנייה.... החנות RSM הכי קרובה נמצאת בת"א ולא נוח לי לנסוע לשמה... חפשתי את אותם מוצרים בחנויות בראשון לציון אבל לא מצאתי את אותו מפרט תואם לזה שהמשתמש הביא לי. אפשר בבקשה לקבל מפרט דומה אליו או תואם אליו והחנות תיהיה בראשון לציון.. בבקשה,

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. * מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hilushh,

היי אני סוף סוף קונה מחשב חדש והאמת שאני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח לקצת עזרה תודה מראש מעוניין גם בדעה על מארז בשםantec 300 והאם אפשר לקנות אותו בתקציב הנוכחי. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:חריגה של כ 800 -1000 בשביל מסך רמקולים ומקלדת • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:HEROS OF THE STORM / GTA V / H1Z1/ HEROS OF NEWETH •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ב…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by eido300,

שלום אני מחפש מחשב לחבר (לאשתו הסטודנטית), אלו הפרטים שהוא הביא: מטרת המחשב: בעיקר כתיבה וגלישה. (ואולי קצת משחקים וסרטים לשעות השעמום, אז כדאי שיוכל להריץ משחקים, אבל זה חלק שולי) גודל המסך: 15.6". מבריק או מט: מבריק. רזולוציה: לא יודע. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. משקל רצוי: לסטודנטית לכן עדיף כמה שפחות אבל כתלות במחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף ארוך כתלות במחיר, לא פחות משלוש שעות בגלישה ו/או צפייה בסרטים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: לא יודע. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה.

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. מחפש מחשב למשחקים שיריץ משחקים בקלות ולא יעשה לי בעיות שיהיה שקט וטוב שאני יוכל להוציא ממנו את המקסימום גם עוד שנה תודה מראש אורי

10. ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  11. יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, המחשב הנייד שלי מתחמם בצורה לא הגיונית ואני מניח שיש בו הרבה אבק ובעיקר המאוורר לא ממש עושה את העבודה, איך אפשר לנקות את המאורר בצורה הכי פשוטה? או שכדאי לי לתת למישהו שיעשה את הניקוי? המחשב הוא Asus K43S. ומה אתם אומרים על משטח קירור? האם זה יכול להוות תחליף או שבכל מקרה צריך להחליף/לנקות מאוורר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mazam,

בקשור ל E שבזק מפרסמים ככה אני סובל מדיסגרפיה {כתב לא מובן} אז אני צריך מחשב נייד והוא נראה לי מציאה לא רעה 1.התקנת אופיס עליו אפשרי? 2.אני יוכל להוסיף לו DOK ? 3.מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by nbd,

שלום, אמא שלי מתכננת להפתיע את אחותי ולקנות לה מחשב נייד ליום הולדת. אחותי משתמשת במחשב בעיקר לצורכי "עבודה משרדית" כמו אינטרנט, word וצפייה בסרטים מדי פעם. אבקש המלצה למחשב בתקציב של עד 4000 שקל, לא נראה לי שיש כל כך מה להרחיב, פשוט הדבר הכי משתלם בתקציב של 4000 שקל, לא צריך פיצ'רים מיוחדים כמו משקל נוצה / קומפקטיות (רצוי עם מערכת הפעלה). לי אישית יש lenovo 3000 n100 ואני באמת חושב שזאת היתה בין הקניות היותר גרועות שעשיתי, יכול להיות שזה רק הדגם הספיציפי ויכול להיות שזאת החברה עצמה, אז אני מעדיף שלא lenovo.. אשמח אם אקבל עזרה בקרוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. שלום, שבוע הבא אני ינצל הזדמנות שאני נמצא באילת על מנת לקנות מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים לא יהיה שימוש כלל של משחקים ככה שאין צורך עם כרטיס מסך מפוצץ יותר חשוב שהמחשב ירוץ חלק בלי תקיעות. הארד דיסק גדול גם יתן לי עדיפות למחשב. התקציב בגדול 2000-2200, עדיפות לאייבורי\KSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. לא מצאתי באתרי היצרנים את גודל הנקודה של 15.4 1200*800 האם יש איזה טבלה או טיפ איך לחשב את זה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD ‏ פנימי LG GH24N…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעונין לקנות את המחשב שבוע הבא. לאחר שיקול רב הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT מחיר(לאחר ירידת המחיר הצפויה): ¤1200 לוח אם: אין לי מושג (חשוב לי שלא יפגע בביצועי המחשב, לא מענין אותי הפצירים שיש בו) מחיר: (סדר גודל) ¤500 כרטיס מסך: 8600GT 256MB (לא יודע איזה חברה לבחור) מחיר: ¤800 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מחיר: ¤334 צורב LG GSA-H42N BULK DVD X18 מחיר: ¤170 זיכרון: Kingston DDR2 2048MB (1024MBX2) 667MHZ CL5 מחיר: ¤600 מארז+ספק: עד 500 שקל וחשוב שיהיה שקט מחירסדר גודל) ¤500 סה"כ: 4100 אני לא מתכווון לעשות OC. אודה בעזרה בבחירת לום אם, מארז והצעות לשיפור. יש לי מסך ר…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ 1500 שקלים ללא מסך שיהיה לאינטרנט,וגם קצת למשחקים, ושיהיה לי לשנים הבאות..(אולי אשדרג עם הצורך מי יודע..) אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן CD,עכבר אופטי,מקלדת פשוטה רכה. את כל השאר יש לי ממחשב ישן.. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה באיכות כמו של המחשב הזה ואף יותר..(אנא העיפו מבט שניה במפרט מחשב) תודה רבה !

• 61 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. Started by The-Devil,

איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  22. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fredi157,

ראיתי מחשב שנראה לי מחשב די טוב למחיר שלו ואפילו מצוין למרות שאני לא מבין במפרטי מחשב לכן אני לא מבין בקשר למעבד שלו לכן באתי לפה http://www.trg.co.il/pl_product~MAM2PH5501TB98004G~40~0.htm האם כדאי לי לשדרג לאחד מחמשת השדרוגים שיש לי או שככה הוא גם טוב

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  25. הי, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 7 שנים מ-TMS לפי הרכבה של מפרט שהציעו לי פה. אני לא יכול להדגיש כמה שאני מרוצה ממנו עד היום; לכן אני אשמח לקבל עזרה עם קנייה של מחשב חדש. ההבנה שלי ברכיבים ובכל המושגים למיניהם היא מינימלית אם בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכל התוכנות המשרדיות הפשוטות למיניהן בשביל הלימודים, אופיס וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שיהיה מחובר אלחוטית ל-WIFI. (אני מניח שזה טריווי…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים