עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  2. יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, המחשב הנייד שלי מתחמם בצורה לא הגיונית ואני מניח שיש בו הרבה אבק ובעיקר המאוורר לא ממש עושה את העבודה, איך אפשר לנקות את המאורר בצורה הכי פשוטה? או שכדאי לי לתת למישהו שיעשה את הניקוי? המחשב הוא Asus K43S. ומה אתם אומרים על משטח קירור? האם זה יכול להוות תחליף או שבכל מקרה צריך להחליף/לנקות מאוורר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mazam,

בקשור ל E שבזק מפרסמים ככה אני סובל מדיסגרפיה {כתב לא מובן} אז אני צריך מחשב נייד והוא נראה לי מציאה לא רעה 1.התקנת אופיס עליו אפשרי? 2.אני יוכל להוסיף לו DOK ? 3.מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by nbd,

שלום, אמא שלי מתכננת להפתיע את אחותי ולקנות לה מחשב נייד ליום הולדת. אחותי משתמשת במחשב בעיקר לצורכי "עבודה משרדית" כמו אינטרנט, word וצפייה בסרטים מדי פעם. אבקש המלצה למחשב בתקציב של עד 4000 שקל, לא נראה לי שיש כל כך מה להרחיב, פשוט הדבר הכי משתלם בתקציב של 4000 שקל, לא צריך פיצ'רים מיוחדים כמו משקל נוצה / קומפקטיות (רצוי עם מערכת הפעלה). לי אישית יש lenovo 3000 n100 ואני באמת חושב שזאת היתה בין הקניות היותר גרועות שעשיתי, יכול להיות שזה רק הדגם הספיציפי ויכול להיות שזאת החברה עצמה, אז אני מעדיף שלא lenovo.. אשמח אם אקבל עזרה בקרוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. שלום, שבוע הבא אני ינצל הזדמנות שאני נמצא באילת על מנת לקנות מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים לא יהיה שימוש כלל של משחקים ככה שאין צורך עם כרטיס מסך מפוצץ יותר חשוב שהמחשב ירוץ חלק בלי תקיעות. הארד דיסק גדול גם יתן לי עדיפות למחשב. התקציב בגדול 2000-2200, עדיפות לאייבורי\KSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. לא מצאתי באתרי היצרנים את גודל הנקודה של 15.4 1200*800 האם יש איזה טבלה או טיפ איך לחשב את זה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD ‏ פנימי LG GH24N…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעונין לקנות את המחשב שבוע הבא. לאחר שיקול רב הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT מחיר(לאחר ירידת המחיר הצפויה): ¤1200 לוח אם: אין לי מושג (חשוב לי שלא יפגע בביצועי המחשב, לא מענין אותי הפצירים שיש בו) מחיר: (סדר גודל) ¤500 כרטיס מסך: 8600GT 256MB (לא יודע איזה חברה לבחור) מחיר: ¤800 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מחיר: ¤334 צורב LG GSA-H42N BULK DVD X18 מחיר: ¤170 זיכרון: Kingston DDR2 2048MB (1024MBX2) 667MHZ CL5 מחיר: ¤600 מארז+ספק: עד 500 שקל וחשוב שיהיה שקט מחירסדר גודל) ¤500 סה"כ: 4100 אני לא מתכווון לעשות OC. אודה בעזרה בבחירת לום אם, מארז והצעות לשיפור. יש לי מסך ר…

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ 1500 שקלים ללא מסך שיהיה לאינטרנט,וגם קצת למשחקים, ושיהיה לי לשנים הבאות..(אולי אשדרג עם הצורך מי יודע..) אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן CD,עכבר אופטי,מקלדת פשוטה רכה. את כל השאר יש לי ממחשב ישן.. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה באיכות כמו של המחשב הזה ואף יותר..(אנא העיפו מבט שניה במפרט מחשב) תודה רבה !

• 61 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. Started by The-Devil,

איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fredi157,

ראיתי מחשב שנראה לי מחשב די טוב למחיר שלו ואפילו מצוין למרות שאני לא מבין במפרטי מחשב לכן אני לא מבין בקשר למעבד שלו לכן באתי לפה http://www.trg.co.il/pl_product~MAM2PH5501TB98004G~40~0.htm האם כדאי לי לשדרג לאחד מחמשת השדרוגים שיש לי או שככה הוא גם טוב

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  16. הי, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 7 שנים מ-TMS לפי הרכבה של מפרט שהציעו לי פה. אני לא יכול להדגיש כמה שאני מרוצה ממנו עד היום; לכן אני אשמח לקבל עזרה עם קנייה של מחשב חדש. ההבנה שלי ברכיבים ובכל המושגים למיניהם היא מינימלית אם בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכל התוכנות המשרדיות הפשוטות למיניהן בשביל הלימודים, אופיס וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שיהיה מחובר אלחוטית ל-WIFI. (אני מניח שזה טריווי…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by megaPipe,

לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. עזרה בבניית מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. אם יש רכיבים ששווה להשקיע אז אפשר להשתמש בחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,the witcher 3, fallout 4, shadow of mordor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

20. Started by nahonh,

אני מעוניין בעזרה בבחירת מפרט AMD\INTEL ככל הנראה לא מתוכנן OC בזמן הקרוב(עד שהמעבד יהווה מגבלה) 1.קטגורית מוצר שם מוצר מחיר זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 572 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1672 מעבד : AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ¤ 1272 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 524 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4040 2.קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1058 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 572 לוח אם…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by scot,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד של דל מ-Notebookclub. המחשב מגיע עם אחריות לשנה, שניתן להאריך לשלוש בתוספת של 290 ש"ח. רציתי לדעת מניסיונכם אם התוספת לעוד שנתיים משתלמת או שהאחריות הזאת לא כוללת יותר מדי. יש מקומות שנותנים רק שנה של אחריות מלאה ואחר כך היא לא כוללת מלא דברים. תודה.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים(PS,FIFA,CS). ציוד היקפי : ללא תקציב: 3.1K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת לא מיועד OC המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). לינק לטלוויזה: טלויזיה LG 32LG32R בזאפ ה2 מפרטים שהרכבת רק צריך לבחור ,ניתן לשנות לAMD את הלוח אם במסגרת התקציב נא לא להתייחס לכך שאין כ.מסך.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by oferl31,

היי הלך לי ההרדיסק בלפטופ , DELL D630 . אני רוצה בהזדמנות זו להחליף אותו ל SSD . איך אני יכול לדעת איזה סוג יתאים לי? אני מבין שכולם בגודל 2.5 אינטש ....אני יכול לקנות כל אחד אפשרי או ממש דגם ,צורה וגודל ספציפיים? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by sami lami,

‎ רציתי לדעת עם המפרט מחשב שרשמתי מספיק לצרכים שלי מבחינת ניגון סרטי(1080i/720p) HD. רציתי לדעת איך יתפקד ה-X3100 של אינטל בניגון HD. Gigabyte ‎Model‎ ‎W566U-DC3TM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel ® Crestline GM 965 / GMA X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎ ‎Gigabyte GN-WI01GT‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes(…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.