עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Natushka,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייח. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות שזה אומר שלפעמים אני מריץ אמולטורים כגון ANDROID STUDIO ובד"כ יפעל שרת על המחשב (לשימוש פיתוח מקומי לא שרת ציבורי). בד"כ פתוחים אצלי הרבה טאבים של דפדפן שאני מתכנת, ז"א בסביבות ה 20 טאבים בערך בנוסף לתוכנות לעיל. פיצ'רים שאני צריך מהמחשב: שיתמוך בכמה מסכים (HDMI) מינ' 2 אפשר יותר. שיהיה לו בלוטות'. חיבור לרמקולים ומיקרופון (לביצוע שיחות) מצלמת אינטרנט סבירה (לא צריך תבסט של הבסט מספיק משהו כמו הקידמית של טלפון ממוצע בימינו) שלא יהיה רועש אך לא צריך מחשב אילם. ניראות של המארז פחות קריטי לי, מצידי שיהיה שחור חלק בלי מנורות וכאלו. שתהיה תמיכה בתקנים העדכניי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אנשים, בניתי מפרט גיימינג לילד בן 13 כולל מסך עד 3500 ורציתי לדעת האם הוא טוב או האם יש איפה לשפר? (לצערי לא מצליח להכניס 1660TI בתקציב) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000159BOX - AMD - AMD Ryzen3 3300X Gen3 4 Core/8 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 4.3GHz - With Wraith Stealth Cooler - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - בעיות אספקה חמורות כמות: - 1 - 588/576 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450-PLUS-GAMING - ASUS - AM4 - B450 - ATX - Aura Sync RGB LED lighting 4x DIMM Max 64GB DDR4 3466(O.C.) 1x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 mode) 1x PCIe…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, אשמח לעזרה עם זה. המון תודה מראש! דודי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח, אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ועריכה גרפית / ציור דיגיטלי (בעיקר פוטושופ, גם לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שצריך מסך ראוי לגיימינג. מה שיש ענתיקה (דל 27 אינץ בן 5 לפחות), אבל יכול להיות מסך שני לעריכה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך HDD, אבל שיהיה מקום להתקין אותו 5. עד כמה…

5. שלום למומחים. המחשב מיועד לילדה של קרוב משפחה. הילדה בת 12. הוא אומר שהיא לא משחקת במשחקים "כבדים" אבל אני לא חושב שהוא יודע מה זה משחקים כבדים, מה גם שהמחשב אמור להחזיק כמה שנים אז הייתי כן רוצה להכניס חומרה כמה שיותר חזקה שנכנסת במסגרת התקציב (דהיינו כרטיס מסך למשחקים). השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח. ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, משחקים, אופיס (בית ספר), גלישה וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

6. Started by Pini Marto,

היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, אני casual gamer וזאת הפעם הראשונה שאני בונה מחשב נייח (ב-4.5 שנים האחרונות אני עם לפטופ גיימינג של Ailenware). רק אגיד קודם כל שלגבי כרטיס מסך אני מתכנן לקנות את ה-3080 Super כשהוא ייצא ולכן לבינתיים אני אקנה 1080/1080Ti יד שניה (לא רלוונטי לת'רד). אחרי מחקר מעמיק ומגוון המלצות הגעתי למפרט הבא: Intel Core i7-10700K Comet Lake 8-Core 3.8 GHz Gigabyte Z490 Aorus Elite AC LGA1200 ATX Desktop Motherboard CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 XPG SX8200 Pro 1TB 3D NAND PCIe NVMe Gen3x4 M.2 2280 Internal Solid State Drive Antec HCG850 Gold Power Supply 850 Watts 80 Plus Gold PSU with 120mm Silent FDB Fan …

8. שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…

9. היי, חפרתי קצת בגוגל ויוטיוב, אחרי כמה סרטונים החלטתי ללכת על הסטאפ הזה: *עריכה: כרטיס המסך שמפורט למטה כבר קיים (ממחשב שמפורק) כך שאני צריך להתאים את הרכיבים (אני מניח שבעיקר מארז) בהתאם. מארז: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SST-SG13 מעבד: Ryzen 5 3600, 3.6 GHz זכרונות: https://www.pccenter.co.il/product/%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-corsair-vengeance-lpx-32gb-16x2-ddr4-3600mhz?aff=Zap&aff_a=1 לוח אם: https://www.yahavpc.co.il/product/3320/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-asus-%D7%93%D7%92%D7%9D-mini-itx-rog-strix-b450-i-gaming-am…

10. שלום לכולם, אשמח לחוות דעת מכם לגבי מחשב מסוים. השימוש הוא יום יומי, צפייה בסרטים וסדרות, ללימודים סטודנטיאלים, לנסיעות, בעיקר לשימוש בתוכנות של אופיס ואולי גם מדי פעם פייתון לשימוש אישי. קראתי רבות על ThinkPad בתור מחשבים חזקים וחשבתי הפעם ללכת על הסגנון הזה. המחשב הקודם שלי הוא של דל ולצערי התאכזבתי ממנו לכן החלטתי הפעם לשנות וללכת על לנובו. המחשב הוא - Lenovo ThinkPad L13 Yoga החומרה שלו היא: מעבד: (Intel Core i7-10510U (4C / 8T, 1.8 / 4.9GHz, 8MB זיכרון: 16GB Soldered DDR4-2666 אכסון 1TB SSD M.2 2280 PCIe NVMe Opal2 מסך מגע, דור 10, 3 שנים אחריות. קישור: https://fre.co.il/items/2888404?num_of_cart_items=1 אשמח לחוות דעת תודה:)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dorosh,

היי חברים, אז לאחר לא מעט זמן שבו אני בודק, מחפש ושואל רכשתי לבסוף חומרה חדשה וכעת אני מחפש זיכרונות וכרטיס מסך אבל את הכרטיס מסך אני יקנה כאשר יגיעו לארץ הסדרה החדשה של Nvidia. להלן המפרט: מעבד - Intel Core i7 10700K / 1200 לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC קירור - Antec Mercury 360 AIO Liquid Cooler - הוחלף ל Corsair h150i pro xt בגלל חוסר תאימות של ANTEC בדגם הזה לתושבת 1200 של AORUS. ספק - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular מארז - CoolerMaster MasterBox MB511 RGB מסך - Asus VG279QM 27'' LED IPS - (האישה קנתה לי ליום הולדת אז זה מה יש לעתיד הקרוב ) אחסון - Samsung 970 EvoPlus 1TB אחסון - Sa…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shahar91,

היי אני מחפש מפרט למחשב גיימינג. יש לי ידע בסיסי בחומרה אז אשמח להמלצות או דעות על מפרט שבניתי. דברים חשובים: עדיף דיסק קשיח אחד שלפחות m2 480GB+ צריך עכבר גיימינג (מוכן להזמין מחול במידה ויש הבדלי מחירים) משחק מועדף כרגע הוא Edge of empire אין צורך במערכת הפעלה או אופיס עדיפות למערכת איוורור שקטנה (במידה ולא מדובר בהבדל מחיר ענק) מעבר לכרטיס מסך, אין לי צורך בריבוי חיבורי pci כי אין לי רצון לחבר דברים נוספים. לא חובה מפרט מksp / Ivory צרפתי מפרט שבניתי, אשמח לדעות, שדרוגים (לא סגור על הספק כוח) או למפרט שונה לחלוטין. KSP מחשב עם כרטיס מסך ברמה גבוה שתומך ב4k.pdf

13. היי אני כנראה הולך להזמין מפרט חדש כולל ציוד היקפי , כל המערכת אמורה לעלות 15,000 שקל . אשמח לקבל חוות דעת גם על המפרט וגם על הציוד ההיקפי . מעבד - intel core I9 10900k לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC מאוורר למעבד - Noctua NH-D15 chromax black זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 4000Mhz CL17 Kit כרטיס מסך - Gigabyte GeForce RTX™ 3080 EAGLE OC 10gb הארד דיסק 1 ( מערכת הפעלה ) - Corsair Neutron NX500 400GB NVMe PCIe SSD הארד דיסק 2 - Samsung 870 QVO 1TB SATA III SSD ספק - Corsair AX 860W PFC 14cm Fan מארז - Thermaltake Level 10 GT Full Tower Series Black מסך - Asus Tuf Gaming vg32vq עכבר - logitech mx master 3 מקלדת - logitech k350 wav…

14. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול שמיועד לעבודה משרדית, וורד ופאור פוינט בעיקר. בתור אחד שכל החיים השתמש במחשבים נייחים, יש לי 0 הבנה בנושא של ניידים. זה מחשב שמיועד לאמא שלי, היא לא רוצה מחשב נייח, ומעדיפה ניידץ למרות שהיא לא לוקחת את המחשב מחוץ לבית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. העיקר הוא מסך גדול (כמה שאפשר), רזלוציה טובה, לא צריך גיימינג. אבל משהו שיהיה מספיק חזק להריץ סרטונים ביוטיוב וכל זה. הסוללה לא קריטי, כי זה מחשב שעומד במקום ותמיד ליד חשמל. לא משנה לי החברה, לא צריך טאץ' וכל מיני שטיקים מעבר לזה. משהו פשוט. צריך שיגיע עם ווינדוס 10 בעברית. באותו נושא, האם כדאי לנסות לבדוק מחשבי מיני? פה אני מבין אפילו פחו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, לאחר שבועיים של קריאת מפרטים מהפורום והמתנה לירידה או התייצבות מחירים גיבשתי כיוון למפרט. מחשב לגיימינג שיבוסס על כרטיס מסך 3070 המיועד לפורטנייט,rocketleague,valorant ועוד. המחשב יירכש בעוד כ 3 שבועות(בר מצווה). מסך כבר נרכש -Dell s2721dgf 2k 165hz להלן המפרט: עדיפות לרכוש הכל מחנות אחת באילת. 1-מעבד AMD Ryzen 5 3600 + קירור 2-לוח אם, התלבטות בין : b450M ds3h ל b550M ds3h - לא ממש מצאתי הבדלים למעט תמיכה ב M.2 SATA ו USB 3.2. האם יש טעם לשדרג ל 550? האם שניהם תומכים ב ssd nvme? 3-זכרון : DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 4-כוננים: A-DATA SSD 512GB XPG GAMMIX S5 NVMe M.2 2280 …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by UdiS87,

הי, אשמח לדעות ועצות לגבי המפרט הזה, האם כל החלקים מתאימים יחד ואילו חלופות זולות ומומלצות יותר קיימות? (מחיר המפרט כ 8000 ש"ח) בנוסף יש כבר מסך חדש שנקנה- Asus TUF VG249Q 23.8" 144hz Full HD AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM 240mm Liquid CPU Cooler Asus ROG STRIX B550-F GAMING WIFI Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2C3200C16 Corsair iCUE 465X RGB Mid-Tower Smart Case Black ANTEC PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 Gigabyte GeForce RTX 3060 …

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט - Call of Duty , Overwatch, ועד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

20. Started by Gg4893,

שלום, מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 100 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבוע הבא מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): עבודה משרדית וזום האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? בערך 500 Gb ssd האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? אני מתכוון לעבוד בקיץ ולהוסיף עוד בערך 1000 ש…

21. Started by mic3mic4,

הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by KF,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד לילדה בת 8 עד 3500 ש"ח. גודל 15.6 או 14 .. מסך מט. שימושים : לימודים / זום / יוטיוב / משחקים קלים באינטרנט. סוללה טובה לגבי מערכת הפעלה = האם עדיף לקנות רישיון בנפרד ולהתקין עצמאית ? תודה

23. Started by oren384,

אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …

25. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים