ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 690 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 489 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 530 Black 479 ₪ - Corsair 750W Active PFC 80+ Bronze CP-9020015-EU PSU 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 190 ₪ - Scythe Mugen 3
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר טיפה משחקים קלים (2DOTA), מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא פחות מ FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת אבל לא חובה * משקל רצוי - 2+- (אני עם רכב אז לא כזה חשוב אבל לא טנק) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כזה משנה הגודל, SSHD או HDD + SSD אבל לא רק SSD או רק HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בעיקר לשימוש ביתי (לא למשחקים). גודל 14/15.6 חשוב לי שהמסך יהיה איכותי (IPS). חוץ מהפלקס 2 , ראיתי שכל המפרטים של שאר המחשבים הם מפרטים מאד יקרים שאני לא צריך (כמו ה- 550JK/JV). האם יש מחשבים ניידים עם מס IPS שלא ישברו לי את הכיס? אני לא צריך כרטיס מסך מיוחד או I7 או אפילו הרד דיסק יותר מ- 500GB. חשבתי על הפלקס 2, אבל המסך המבריק קצת מרתיע אותי וגם מסך מגע שאני לא צריך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום כולם! קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח בשביל ההורים שלי. כמו שכבר ניחתשם, מדובר על מחשב לזוג מבוגר יחסים בסביבות החמישים. לא גיימיג וכדומה. מחשב שיעבוד ולא ייתקע מכל שטות. מה אומרים? Cooler Master ELITE 342 טאוור מיני מארז 80320-101-20 1 HUNTKEY 350W (אמיתי) כח ספק PS1002 2 Gigabyte GA-H81M-S1 אם לוח GH81MS1 3 Intel i3-4160 3.6Ghz Ahswell 3M LGA1150 I3-4160 4 KINGSTON DDR III 1600 MHZ 4GB זיכרון RMKS1600 4GB 5 TOSHIBA 1 T.B 7200 SATA קשיח דיסק DTO1ACA100 6 LITEON DVD צורב DVDLITE ON 7 (293.00 ח"ש 293.000 'יח 1.00 KINGSTON V300 SSD 120 G.B SATA III 2.5" SV300S37A/120G 8) 1,773.00 כולל מחיר 319.13 (18.00%) מ"מע סה"כ מחיר 2,092.10 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 7.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת מתחת ל7 אם אין תמורה טובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. ג.עד כמה חשוב קירור? חשוב מאוד. ד.האם מתוכנן OC? לא מתוכנן OC בכלל לשום רכיב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בקניית מחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים. היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז ) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים. אז נתחיל ברשותכם.. ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח. בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...) בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
: * מטרות המחשב? משחקים קלים heroes 3, red alert 2 וכאלה צפיה בסרטים, ורציתי לשאול כמה אצטרך להשקיע במחשב שיצליח להריץ משחקים כבדים ישנים call of duty black ops, crysis, battlefield. Assassin creed וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה ההבדל בין מבריק למט? אני חושב ש14 זה טוב, לא מתחת, אפשר קצת מעל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות Hdmi ושאוכל לחבר למקרן בצבא, אם אפשר לפתור את זה במתאם אז הכל בסדר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500, יותר יתקבל בברכה, אהבתי את העניין של ssd מוטמן, לא יפריע לי להוסיף על זה כסף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם בלי מסך מגע התקציב בתאכל…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זוטאק מצטרפת לחגיגת מחשבי החלונות 8.1 הקטנטנים ומשיקה את ה-ZBOX PI320 - מחשב אישי שלם בעל מימדים דומים לאלו של סמארטפון לכתבה: http://hwzone.co.il/zotac-zbox-pi320-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יודע שזה לא מחשבים, אבל אני לא מצליח למכור אותם בשום מקום, כמה הם שווים? Exam Ref 70-417: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הם חדשים, לא היו בשימוש כלל.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים, ושיחזיק את ה4-5 שנים קדימה כמה שיותר יותר טוב כמובן. זה מה שאני בניתי בעצמי אודה להצעות לשיפור או שימור הסכום המקסימלי הוא 4000 שקל: מעבד: I5 4650 דיסק קשיח: 1 T כרטיס מסך: GTX 750 2GB מארז G-vsb 500w כוננן SSD 240GB לוח אם B-85 לא זוכר אם אינטל או ג'יגהבייט סכום כולל שקיבלתי הצעה מהטכנאי שלי עומד על 4000 שקל. מחשב טוב? מה כדאי לשפר... אודה מאוד לתגובות והצעות
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (עם אפשרות חריגה ל3700). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו (שתיהן לא בצורה מקצועית), משחקים (לא דברים כבדים מדי), עריכת וידאו בצורה קלה מאוד (פשוט שלא יקרוס, יש ברשותי מחשב אחר לעריכת אודיו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר. לייטרום - תדיר. סוני וגאס פרו - כבד. קיובייס - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כפי שכתבתי - מיועד למשחקים לא כבדים…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימושים אקדמיים ומשחקים. נתקלתי בזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011 האם יש מחשבים עם ביצועים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוהה (עד 400-500 ש"ח) או שבפחות אני יכול למצוא משהו בדיוק באותה הרמה? תודה! נ.ב - אם אתם ממליצים לקחת את המחשב הנ"ל. זה באמת הבדל גדול עם הזיכרון של הכ.מ 2 או 4 ג'יגה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלו לכולם מחשב ללימודי אדריכלות בתקציב של 4K+- * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - משקל שבחורה תוכל לסחוב ללימודים וחזרה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון ואני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לשנות התואר. לפי מה שהבנתי מאנשים קרובים אני אצטרך i7 אם אני רוצה מחשב לכמה שנים, תקנו אותי אם אני טועה. כרגע חשבתי על LENOVO FLEX 2 14 INCH http://ksp.co.il/?uin=23938 מה דעתכם? האם הוא מסך מט או מבריק? עד כמה זה משנה לסטודנט? 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? אני מתחיל לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט), לא לצורך משחקים. * גודל המסך? הגעתי למסקנה ש14 משלב עבורי את הרצון שהמחשב יהיה קל יחסית לבין תצוגה נאותה, אך אם יש מחשב 15.6 במשקל של עד 2.3 אז גם הולך. * רזולוציית המסך? נראה לי ש1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-