ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי תותחים, בנו לי מפרט למחשב גיימינג כבד, בתקציב של עד 6000₪ ( ניתן לנצל את כולו).אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו: מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: Antec Case GX202 White Led + Gigabyte 700W כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 כונני SSD: Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 9000 אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק קיים ושהיה קיים ב3 השנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, גלישה ברשת, אופיס, קצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מבקש רק שילוש מעבד,זיכרון,לוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים, סרטים סדרות, גלישה וכו' בתקציב של בערך 6500-7000 ש"ח(היה יותר נמוך קודם אבל בסוף לא קניתי איפה שתכננתי אז העליתי אותו). זה בערך המפרט, יש משהו שכדאי לשנות או שהכל בסדר? ראיתי שיש גרסא של ה1070 עם עוד מאוורר ואולי גם טיפה יותר מהירה ב50 שקל יותר(Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming), עדיף ללכת עליה? המארז, הספק והקירור מספיק טובים? האם כדאי להוסיף עוד מאורר/שניים למארז? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151 זכרון:…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב קיים בין 4 (או יותר) שמשמש לגיימינג, אני חושב האם לשדרג אותו או להחליף למחשב חדש, בעיקרון חשבתי לקנות כרטיס 2060 ו16GB זיכרון לטובת השידרוג, אני משחק ב Red Dead Redemption, GTA, SCUM ועוד כל מיני... יש לי מסך 4K אבל אני לא מחפש להריץ את המשחקים על 4K Intel I7-2600 3.4GHz 8GB ram GPU Gigabyte AMD R9 3GB DDR5 בנוסף יש לי 2 כונני SSD שלSandisk extreme II 250 כל אחד ועוד אחד של 120
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק למפרט חזק ככל שתוכלו לתכנן לטובת עבודה גרפית בעיקר. יש צורך במסך CRT 17 אינץ' ואין צורך בציוד היקפי כלשהו. בעיקרון אני נוטה חזק לטובת AMD אבל הצעות רלוונטיות הכוללות מעבדי אינטל יישקלו גם הן בכובד ראש. המפרט הולך להירכש בשבוע הבא עלינו לטובה. תודה רבה לעוזרים. מכל מלמדיי השכלתי.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה!! יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי סביר שיש מה לשפר ולשנות. יש מסך 23 רזולוציה עד 1920.1080 משחקים מעונין באופציה היחידי ששיחק הוא בצבא בשלב הזה אין לו זמן ועניין במשחקים יש לי צורב DVD במחשב הישן חיבור IDE השאלה אם כדאי להשתמש בו? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪230 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 ( K7 Socket A - 266BUS 1.67 GHz ) 256 mb DDR 2700/333 ( samsung chips ) Gigabyte GA-7VAX - ( Socket A - KT400 ) - DDR2700 AGPx4 - 5 PCI - LAN - ATA 133 - AUDIO AC97 Triplex G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT TV OUT - AGP ( OEM ) SG Barracuda IV - 40 GB - 7200 RPM - ATA 100 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 ACER X 52 - IDE Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Retail ) 1.44 MB TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX - USB - AMD BenQ G774 - 1024*768@85Hz - Monitor ( $153.76 ) 879.968nis SP-G06S Mini - Speakers - ( $11 ) 62.952nis Quantum 104 - PS2 - Acsesories ( $9 ) 51.507nis תוספת לעכבר אופטי לוג'יטק - 85 שלקים כולל מעם Total: - 4…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרכיבו לי את המפרט הכי טוב שאפשר לבנות ב-3500 שקל בשביל משחקים ... אפשר לחרוג טיפה ...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ועוד כמה שבשלב זה לא ידועים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה אותו למשחק GTA V ויש לו גרפיקה גבוהה לפי מה שהבנת…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו) ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך. קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש. כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם. קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי) התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי הכין לי מפרט למשתמש כמוני-משחק הרבה משחקים אח"כ סרטים ואז מוזיקה(פרוטי,qbase,ומויקה לשמוע באמצעות הרמקולים של ALTEC LANSING שישי לי),אני התלהבתי ממנו,אבל השאלה אם צריך שיפורים,אינני מתכנן OC או משו,אבל רצוי שהמחשב יחזיק הרבה זמן(מעל 4 שנים),ככה שאני יודע שאני יחליף לו זכרון עם הזמן הארד דיסק וכו',יש לי מסך 17 אינטש,ואני מתכנן להחליף בעתיד כשיהיה כסף למסך 20 של DELL,חשוב לי נורא מהירות וביצועים! נורא,אז הנה המפרט לשיקולכם.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2137 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 720…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-