עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי מחשב כמו קול אוף דיוטי 4 או NFS וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: סדרת קוד בעיקר וNFS * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך כבר והגדול שלו הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רשמתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, אני נעול על אינטל ועל Nvidia אז כל מומחי הAmd עם כל הכבוד (ויש כבוד) בבקשה לא להתערב. יש לי כבר מסך, הרדיסק, צורב וכל השאר אני רוצה לשדרג, אז ככה: 1040 כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express 1250 לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard 1030 מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 845 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series 505 ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC 770 מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon יש לי כמה …

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shab249,

...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by alergic,

משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות לאישתי מחשב netbook. המחשב ישמש בעיקר כ-PDA עם מסך נורמלי (שימוש עיקרי) ולעריכת מסמכי word (שימוש מישני). אשתי היא טכנופובית לא קטנה אבל פשוט חבל לי לראות אותה נסחבת כל הזמן עם יומנים ענקיים. לכן, לשימוש הראשון אני רוצה לעשות לה את המעבר לקל עד כמה שאפשר וזה אומר, כתיבה ליומן בכתב יד. אם אפשר, אני רוצה שתהיה לה האפשרות גם לכתוב ל-word בכתב יד. התוכנה הזו צריכה להיות טובה עד כמה שאפשר. זה פיצ'ר חשוב מאד. כמו כן, המשקל חשוב מאד. ראיתי כמה מתחת לקילו וזה יהיה פשוט נהדר. גודל קטן ככל האפשר זה גם כן פלוס גדול. כמו שאתם מבינים מהכתוב לעיל, המפרט הטכני של המחשב מעבר למשקל וגודל לא ממש חשוב. השאלה היא אם יש כזה מחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אנשים, אני מבקש עזרה וחוות דעת מכם. אני מחפש מחשב בסביבות ה-6500 ש"ח. יש לי כיוון שאני חושב שהוא בסדר, אבל הוא לא מושלם. אני מבקש עזרה מהמבינים. אני מחפש מחשב עם אפשרות ל Overclocking, אני לא משתמש במחשב לגרפיקה או משחקים, לכן כרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי. אין צורך במסך או ציוד נלווה. אלה הדברים שיש לי כרגע. אשמח לתיקונים שיפורים והוספות (אין לי מארז וספק שאני סגור עליהם). * תודה רבה חבר'ה* מעבד ------- Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ------- AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800 זיכרונות -------- Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך ----------- GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח ---------…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by overload,

מחשב DELL M3800 בן פחות מיום לאחר שידרוג לWIN10 מישהו יודע למה המעבד שלי רץ ב3-3.2 GHZ בלי שאני עושה כלום על המחשב? [ATTACH=CONFIG]0 -[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. רוצים נייד גיימינג מאסיבי שמתחבר לארגז חיצוני וידע לשמור על קרירות בכל מקום ובכל מצב? הכירו את ה-GX700 של אסוס, שמשלב גאונות וטירוף באריזה אחת לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מתפרעת-עם-מחשב-נייד-שכולל-עמדת-קיר/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו) ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך. קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש. כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם. קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי) התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by zion789,

חבר שלי הכין לי מפרט למשתמש כמוני-משחק הרבה משחקים אח"כ סרטים ואז מוזיקה(פרוטי,qbase,ומויקה לשמוע באמצעות הרמקולים של ALTEC LANSING שישי לי),אני התלהבתי ממנו,אבל השאלה אם צריך שיפורים,אינני מתכנן OC או משו,אבל רצוי שהמחשב יחזיק הרבה זמן(מעל 4 שנים),ככה שאני יודע שאני יחליף לו זכרון עם הזמן הארד דיסק וכו',יש לי מסך 17 אינטש,ואני מתכנן להחליף בעתיד כשיהיה כסף למסך 20 של DELL,חשוב לי נורא מהירות וביצועים! נורא,אז הנה המפרט לשיקולכם.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2137 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 720…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Psychopath,

אני מתכנן לקנות נייד בקרוב, תקציב גבוהה יחסית של 8000 ש"ח (עם חריגות למקרה הצורך)... סקרתי את השוק והכל ממש חלש פרט לחברה אחת: www.alienware.com אלה שני מחשבים שאני שוקל: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_m9700/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-9700&SubCode=SKU-DEFAULT http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_m5790/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M5790&SubCode=SKU-DEFAULT תגיבו מה דעתכם ואם יש משהו שאני לא לוקח בחשבון. הפחד היחיד שלי זה שהאחריות בחו"ל... אוליי יש אלטרנטיבה טובה בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mystic-d,

איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bagtoshop,

אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f

21. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח למטרת תכנות ומעט עריכה גרפית. ללא גיימינג בכלל. העדיפות שלי היא למעבדי intel i7 או intel i9 מדור 10 כך שהמחשב יחזיק לשנים רבות. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח כולל מסך, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ומעט עריכה גרפית, ללא גיימינג בכלל. עבודה עם visual studio, unity, blender, photoshop וגם שאילתות ב SQL. חשוב שהמעבד יהיה מספיק חזק שניתן יהיה לעבוד במקביל עם מספר תוכנות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

22. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, אלא אם יש הצעה ממש כדאית עד 300 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *תרגול וירטואליזציה (vmware, hyper-V, exchange, windows server 2008 / 2012) *תיכנות (visual studio ו-netbeans). *צפייה בסרטים, תכני HD. - יש ברשותי מסך Dell U2312HM (גודל 23" ורזולוציה של 1920 על 1080). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MusBurger,

שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שיכיל מעבד לוח אם זיכרונות הרד דיסק כרטיס מסך וספק ... עד 9000 שקלים... תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני מתכוון להזמין מפרט ביום שני, רציתי ש"תאשרו" אותו בבקשה... תודה CPU: Core 2 Duo 2.16GHz E3600 RAM: 2GB(2x1GB) Kingston 800MHz V.CARD: ATI X1650 256MB GDDR3 M.BOARD: INTEL Guardfish 965 10 Port USB 2.0,1000 LAN, 8xSATAII, 2xFIREWIRE DVDR: SAMSUNG x18 DVDRW CASE: 500W Black Tornado 18 CM HD: 250GB Samsung 16MB Cache SATAII 7200RPM מחיר כולל: בין 4500-5000 שקל... (צריך לחשב במדויק עם החנות, עוד לא הזמנתי אז לא עשיתי זאת עדיין) זה בכלליות זה, עכשיו, שאלה נוספת, לכמה זמן יחזיק לי כרטיס מסך כזה? האם שווה לעלות אותו ל-512 (במחיר אסטרונומי כמובן...)? אני מתכוון לא לשדרג בערך בשנתיים שלוש הקרובות, ולכן זה נורא חשוב לי... תודה רבה, ירון... וד"א, פורים שמח לכול…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים