ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מחשב htpc שיעבוד עם מדיה סנטר... ולפעמים לשחק איתו גם משחקים נחמדים לא חזקים במיוחד פיפא וכאלה. שיעבוד בו ויסטה בלי בעיה. מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד הקפי. תודה (:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין שיהיה לי מחשב חדש וטוב לצורך השתמשות ממוצעת.יעוני (יש דבר כזה יעוני?) משחקים, סרטים, אינטרנט מהיר הדפסה,תכנות,צריבה,ריקוד סביב המחשב בבגדים של אחותך תוך שאתה צועק "גם אני עושה שוק עם גיל חובב",וכו'. עכשיו יש לי בעיה שאני מעודכן, בערך כמו שזבולון מוששוילי לא גרוזיני (מי שלא הבין אז-זבולון מוששוילי הוא גרוזיני ואני לא מעודכן). ואני רוצה להבין מה לקנות,מה המחירים הממוצעים של השוק ,למה דבר אחד עדיף על אחר,מי באמת רצח את חביטוש(או לורה פלמר,אני לא זוכר). אנא עזרו לי. בתקווה לעזרה LKAZAI החיידק הידידותי. ???
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב מחשב חדש, (מותר דיון התלהבות?) בכל מקרה מי שמתעניין המפרט: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_U550_Windows_7_Netbook_speciffication.pdf הזמנתי דרך סלקום אז המחירים כדלהלן: המחשב 99.9 ש"ח X 36 חודשים מודם סלולרי 10 ש"ח X 36 חודשים חבילת גלישה (2.8 / 1.2) ללא הגבלת נפח ב120 ש"ח בהתחייבות ל18 חודשים (אחר כך אפשר לבטל). היתרון מבחינתי שאפשר היה להזמין מבלי לעשות עסקה נפרדת אלא חלוקה דרך החשבונית ואז לא מתמלאת לי המסגרת אשראי. מזל טוב וסתם היה נחמד לשתף.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים אצלי מזה 3 + - שנים. לאחר בירורים הבנתי שאם אני מעוניין להחליף מעבד למעבדי הI למיניהם אצטרך להחליף לוח אם. התקציב שלי הוא כ-1000 ש"ח היעד העיקרי שלי הוא קידודים [קידודי סרטים, וידאו, הקלטות]. הביאו לי 2 אופציות: 1. שידרוג מעבד קיים [E6750 למעבד Q8400-כולל שידרוג כמות הזיכרון ל-4 ג'יגה בסכום של 1000 ש"ח) 2.נתנו לי המלצה כזו: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 מחיר: ₪538 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כמות: 1 מחיר: ₪253 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪115 בנוסף לזה ברשותי ספק 400W של ENERMAX, אמרו לי שאני יוכל להמשיך איתו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הרבה (מאוד) זמן רציתי לקנות מחשב חדש, וכול פעם דחיתי בגלל סיבות שונות, יש לי חבר שעכשיו טס לחו"ל ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי חלקים למחשב כדי שאני יוכל להשלים אותו פה. מטרת המחשב היא עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית (HL2 וכאלה) ומשחקי רשת. אני יכול לבקש ממנו להביא לי רק חלקים קלים לא משהו שהוא יצתרך לסחוב (לא נעים) אז חשבתי לבקש ממנו לקנות לי מעבד, זכרון, וכ. מסך, שאלה הדברים היחסית קלים במחשב (מבחינת משקל וגודל) מה שאני מחפש זה חלקים בעלי יחסות עלות/ביצועים הכי טובים במעבדים חשבתי לבקש שיביא לי קונרו E6600 אבל אני לא יודע אם הוא משתלם מבחינת עלות/ביצועים, הוא יוצא פחות משתלם מה 6400 או 6300 ? כרטיסי מסך חשבתי על ה1900XT, אבל הוא דיי יקר ואני לא בטוח שהוא משתלם.…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Athlon Xp 2000 + 550 nis Gigabyte GA-7vax 532 nis Micron DDR 512 333 Mhz 750 nis עכשיו כל מה שחסר לי זה קולר (משהו נורמלי עד 130 ש"ח) מארז (350 או 300 WATT) וכרטיס מסך (משהו חזק !! ) בתודות INFERNO
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבי מתלבט בקניית מחשב נייד חדש, הוא צריך מחשב לשימוש משרדי בלבד. אופיס אינטרנט וכו' הוא יקח אותו איתו לכל מקום(ברכב) וגם הוא טס הרבה לחו"ל והוא יקח את המחשב איתו. הוא מתעקש על מסך 15, לדעתו 14 זה קטן מדי. דבר נוסף הוא צריך שתהיה מצלמה במחשב כך שהדל E5500 יורד מהאפשרויות. הוא ממש מתלבט האם כדאי להשקיע סכום גדול יחסית ולקנות את הלנובו T510 בערך 5600 ש"ח http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=315 או שעדיף לחסוך ולקנות את הדל ווסטרו 1015 סביב ה-3000 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm או אולי בכלל כדאי לקנות דל 1545 ב-3000 ש"ח. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm מבחינת מפרט כמובן שהלנובו יותר חזק משמעותית, אולם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -200-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -משחקים בעיקר League of Legends. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- League of Legends באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -בסביבות 23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב. נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם. יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם. יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?) בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7. הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES יש למישהו אפשרות לעזור לי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי פשוט על המפרטשלה5000 העדכני עם מסך 17 אינץ שטוח ב1000 שקל אבל בלי רמקולים בנתיים ודים אחד של 512 מגה באופן זמני!!. חוץ מזה אני ראיתי בפנדה את המארז6a19 רק עם ספק 400 שאני ילך עליו וניקח עכבר mx510 מה אתם אומרים? ואיפה ניתן לרכושבירושלים מחברה אמינה (כזאת שתתן שרות ולאתעלם אחרי חצי שנה) כי מבין הרציניים ראיתי בעיר הקודשרק ksp מי מכיר עוד
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת תוכנה, וביחד עם זאת בא הצורך במחשב נייד שישמש אותי בלימודים וגם בתור מחשב אישי בין הלימודים. חשוב להגיד שאני פחות בקיא בתקציב אז רשמתי תקציב כללי שנראה לי הגיוני (ולכן הוא גמיש ל2 הכיוונים), ובנוסף הבנתי שעיקר ההתעסקות שלי בתחום יהיה תחת סביבת EMU, ויזואל סטודיו, ו - MATLAB. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר בסביבות שציינתי אבל גם לשימוש אישי כמו סרטים (XBMC בחיבור לTV) ואינטרנט. בלימודים השימוש הוא: EMU, ויזואל סטודיו, MATLAB וככל הנראה יריץ תשתית של VMware. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ+- * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל, לא במ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-