ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000₪ אם הכרחי, אבל בפועל מכוון ל3,500₪-4,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת מוזיקה (cubase), ללא צורך בגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל אם המאווררי סטוק שקטים יחסית אז מספיק טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי סביר שיש מה לשפר ולשנות. יש מסך 23 רזולוציה עד 1920.1080 משחקים מעונין באופציה היחידי ששיחק הוא בצבא בשלב הזה אין לו זמן ועניין במשחקים יש לי צורב DVD במחשב הישן חיבור IDE השאלה אם כדאי להשתמש בו? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪230 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צרכים: שיהיה כמה שיותר קל, ואמין, יציאת SVIDEO חובה, ניגון HD גם (HDMI זה פלוס), מסך לא מבריק גם יתרון אבל ספק אם באמת אשתמש בו הרבה בחוץ. רוב השימוש יהיה סרטים ושימוש משרדי. אלו שמשכו את תשומת ליבי הם: LG R405-A.C216E מחיר: ב-3900 ש"ח (לאחר תוספת של 200 ש"ח לשלוש שנים אחריות). יתרונות: כונן קשיח 250GB, שלוש שנים אחריות במחיר סביר, בין הקלים בין ה-14" ב-2.3KG, משטח עכבר חביב לשימוש. חסרונות: מעבד מיושן באס 533mhz, ויסטה בייסיק, מראה ככה-ככה, הכי מפריע לי הבטריה - אני לא מוצא מידע כמה זמן היא מחזיקה, כמעט אין עליו מידע כמו שצריך ברשת גם לא יודע אם הוא חם מדי או מרעיש, מסך מבריק. LG קצת חדשה בתחום הניידים. HP DV2750ej מחיר: בערך 4000 ש"ח למזומן עם שנה אחריות (שידרוג …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט לגיימינג בFullHD הורכב בTMS, ייתכן אוברקלוק בעתיד ומתוכננות משקפי ריפט כשיצאו. אשמח להצעות ייעול![TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MS2HN[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 1…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אנא המליצו לי על מפרט מחשב טוב למשחקים ב4500 שקל. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שחיכתי הרבה חודשים למעבד 64ביט בסוקט 939 כבר נמאס לי לחכות שזה יגיע למחיר שפוי לכן חשבתי לקנות מעבד ולוח אם פשוטים וזולים ואז עוד כמה חודשים... חצי שנה... אני יחליף אותם למעבד 64ביט ב939 עם לוח אם חדש שתומך בכל הדברים החדשים שעדיין לא הגיעו\יצאו (PCI-E\SLI\DDR2\ETC) לכן חשבתי על מעבד AMD2500 + לוח טוב וזול ... הדילמה הכי גדולה שלי היא לגבי הזכרונות ,אני רוצה משהו טוב להרבה זמן שיחזיק ב oc מכובד זה המפרט הזמני שהרכבתי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 1572 Antec H.Perf Plus View 1000 AMG Case P/S not inc 649.98 ¤ 1 649.98 ¤ אם יש לכם משהו דומה טוב תמליצו 1 1679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K) Tray CPU 499.99 ¤ 1…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 (נצלו רק 4,000 כי כרטיס מסך ומעבד כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שעלול לחסוך ושווה לציין, אשמח לדעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD, והתעסקות עם תוכנות עריכה (ווידאו ותמונות) ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Metal Gear Solid, Dark Souls, וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי....אז נתנו לי צ'ופר בבצפר שלי....אני יכול לכתוב עם מחשב נייד במקום במחברות...אז עכשיו אני צריך עזרה ממכם בקשר למחשב נייד....לא צריך להיות משהו רציני....אני מעדיף כרטיס מסך ממוצע....שלא יהיה הכל ממש גרוע...ואני צריך מעבד טוב מעל 1GHz...וזהו....בבקשה שלא יעבור את סכום 3000 השקלים...תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה קריר לOC וטוב לריבוי משימות ומשחקים כבדים מארז יפה עם חלוןספק מודולרי איכותי... ללא ציוד היקפי ללא מסך... מה דעתכם על זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1340 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤436 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤237 מחיר סופי: ¤5429 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כאמור לילדה בת 8 שימושים- WORD, אינטרנט... במצבע של בזק (תמיד מדליק מנורה אדומה :) http://www.bezeqstore.co.il/laptops/sam-np-r530-ja02il.html בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773649 תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 לוח של ג'יגה בייט הארדיסק 40 של WD זיכרון 768 כרטיס מסך רדאון 9800XT התקציב שלי 2500 שקל והשימוש הוא בעיקר למשחקים חשבתי על להחליף לוח פלוס מעבד מה אתם אומרים ?! תעזרו לי תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים :-) אני מחפש מחשב לדודה שלי שמתחילה ללמוד. את עולם ה Desktop אני מכיר, את עולם הלפטופ בכלל לא. חיפשתי איזה שירשור על כמה מחשבים אמינים שכולם הולכים איתם ולא מצאתי כאלה. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט ומדי פעם Office. היא לא לומדת שום דבר שקשור לעיצוב, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק לדעתי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" אינץ. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף TouchPad שעובד כמו שצריך. הכי קרוב שאפשר למה שמגיע עם מחשבי Mac. * משקל רצוי? בינוני. הוא לא יהיה עליה כל היום, אבל כן יסתובב פה ושם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: *תקציב? 2000 ש"ח. *מטרת המחשב? בעיקר אופיס ודפדפן, אבל שיאפשר גם צפיית סרטים בHD. * גודל המסך? סטנדרטי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה מהירה ומרובה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר לפי המחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא. * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר * כונן אופטי? לא הכרחי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-