ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
תקציב של עד 3,5000, חריגה בשביל הוספת ssd, ram, אחריות 300. * מטרות המחשב? תכנות Eclipse visual Studio שיריץ Virtual Machine, גיימינג ברמה נמוכה, שיכול להזרים סרטים באיכויות גבוהות למסכים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט(המחשב שלי עד כה היה מבריק. * רזולוציית המסך? HD - FHD - אני ממגדילי הפונטים של המחשב/דפדפן. אז לא יותר FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? עד .2 הולך להתנייד איתו פעמים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מטרות המחשב : משחקים חזקים, מסך 14". ללא cdrom.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם בבנית מחשב (וזיהוי צרכים) בין 4K ל 5K עם גמישות במידה ויהיה צורך . מחשב ללא צג וללא ציוד הקפי . שימושים : אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים דרכו בטלביזיה . התקנת VMWARE ובו סביבת פיתוח ( ביחוד בסיס נתונים ) -ז"א זכרון מתוגבר . לא למשחקים ולא OC. חובה : מארז ללא נורות \ לדים ואורות מיותרים וכמובן שקט (הוא קרוב לחדר השינה). וכמובן הרכבה . דבר נוסף - רצוי שיהיה מחנות בסביבה ( ראשל"צ \גוש דן) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את המחשב הנ"ל? MSI GTX680 אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Metro 2033 וכמו כל המשחקים הכי חדשים שיעבדו על ההגדרות הכי גבוהות! חשבתי גם על המחשב של Dell XPS 17 אבל התקציב שלו גדול יותר מהתקציב שברשותי והמחשב של MSI לדעתי נראה טוב ואני צריך את החוות דעת שלכם. תודה זה המפרט שלו מהאתר אייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7185&CatCode=315 ומהאתר יצרן שלו http://www.msi.com/product/nb/GX680.html
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אנא עזרו להרכיב מפרט על פי דרישות הבאות: 1. תקציב - עד 3000 ש"ח עדיף לא לחרוג. 2. מיועד לעבודה ב- AutoCAD, וקצת Photoshop עם תוכנות לעריכת תמונות שונות. השימוש די תדיר. 3. יש צורך במחשב שלם עם ציוד היקפי מלא כולל מסך, מקלדת, עכבר רמקולים הכי פשוטים. מסך 19 או 20 אינץ' לא רחב. אין העדפה מסויימת למסך, לא תהיה עריכה גרפית מדוייקת או משהו כזה. 4. שקט לא ממש חשוב. 5. אם במחיר הזה יכנסו רכיבים המאפשרים oc אז מעולה ואם לא, אז לא. 6. מעדיף לרכוש מ- skypc בראשל"צ. 7. שונות: אני מעדיף לשים 4 ג'יגה RAM (אם מתאפשר במסגרת התקציב) שלא אצטרך להתעסק ולהוסיף בעתיד. 500GB קשיח יספיקו, אבל אם אפשר אז 1TB. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.מחיר המחשב בחול יוצא עם מע"מ ומשלוח זול יותר מבארץ בכמה מאות שקלים. האם המחשב עם אחיות בינלאומית כמו בארץ 3 שנים ואותם תנאים ? ד"א מכירה שמצאתי כתוב 12 חודשי אחריות , האם אצלהם 12 אבל בארץ יהיה 3 או שנתיים? הגיוני מסך מחשב מט עם טאץ? הבנתי שלא , בכל זאת כתוב באתרי המכירות בחול מט וטאץ . אז רוצה לדעת בוודאות . תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך להזמין השבוע בחנות tmsfox מחשב עריכה. המחשב יצא לי הרבה מעבר לתקציב(התקציב המקורי היה 7300שח) ולכן אני רוצה ממכם אישור סופי לפרט עם הצעות לגבי הרכיבים. אני מתלבט בין: Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ל- coolermaster v8 (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) אני מתלבט בין: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ל- GIGABYTE GA-EX58-Extreme (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) בזכרונות ובספק אין לי מושג מה לבחור פשוט בחרתי לפי המחיר, אז בזה אני צריך עזרה. מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461 מארזים Cooler Master COSMOS S RC1100 Full Tower Case ¤875 ספקי כח Corsair …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית מחשב שנקנה לפני 2.5 שנים ואנחנו רוצים לשדרג אותו בשביל תמיכה במשחקים כמו sims 2 וכל הסימסים למניהם יש לו מודרבורד : ecs p4s5mg זיכרון:256mb כרטיס מסך:geforce 2 mx 400 מעבד:2.4 ghtz נורטווד מארז:גינרי.... מקלדת עכבר רמקולים מסך הארד דיסק וכוננים למניהם לא נחוצים בגלל שיש כבר אנחנו בעיקרון רוצים לשדרג זיכרון ובמידת הצורך כרטיס מסך ... תודה רבה!! אהה והתקציב הוא 400 נ.ב יש בעיה במחשב..: המעבד בעיקרון הוא 2.4 גיגה הרץ אבל הוא משום מה פועל בפחות מגה הרצים מהסטוק ...הוא פועל על 1.8... למה זה?? האם עידכון ביוס יפתור את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. :] הממ אני רוצה להיתייעץ איתכם לגבי מפרט שאני עומד לקנות. זהו המפרט. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=550VXEU הרכבת מערכת…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ח'ברה אז אני ליפני קניית מחשב ואני צריך חוות דעת של אנשים פה איך הוא לעריכה גרפית וכוח עיבוד חזק לתוכנות כבדות לגרפיקאים מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוח אם Maximus III Extreme s1156, Intel P55, DDR3 1333, 5xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394, GBL 1 זכרונות DDR III 1600Mhz 4x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1 כרטיסי מסך PNY Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 2 מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9900 MAX LED מארזים Enermax Hoplite ATX Mid Tower Black ECA-3220 (No PSU) 1 ספקי כוח Thermaltake Toughpower XT Bronze 775W …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתכוון להחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי שעושה קצת בעיות. הרכבתי מפרט ב-TMS, אשמח לחוות דעת. הצרכים שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב גמיש סביבות 2-3K, מעדיף מחיר נמוך יותר אם אין סיבה ליותר, אבל מוכן אם זה שווה את זה. חריגה רק אם זה cost-effective (לא נראה לי שיש סיבה לעבור את ה-3) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (גלישה, office וכו') + צפייה בוידאו (כולל 4K), לעיתים רחוקות הפעלת תוכנות מתמטיות/קומפילציה ועריכת תמונות חובבנית (לא שיקול מרכזי בבחירת המעבד, אבל כן גרם לי להעדיף 16G זיכרון). לא מתוכנן משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, התקציב אומנם לא גדול, אבל שימו לב שלא דרוש הרבה.אני מקווה למכור את המעבד, הלוח אם, הזכרונות והספק כח שלי בעבור סכום שקרוב ל 1500 ש"ח, וככה ההוצאה לא תצא גדולה.בד"כ אני חוקר לבד, אבל אני כבר שנים מחוץ לעולם החומרה ולא ממש מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (עבור מעבד ללא קירור, לוח אם, זכרונות וספק כח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Del…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-