עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים, כגון : Pes, NBA, Football Manager, COD וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? ברצוני לקנות מסך חדש, על כן אינני יודע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך, במסך, מקלדת ורמקולים - אין העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מניח שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט אינו קריטי, אך שלא ירעיש במידה בלתי נסבלת - 4, אם זה לדוגמא על חשבון ביצועי המחשב העדיף מחשב מרעיש במקצת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה, לכ…

2. Started by VeNoX,

היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

3. Started by ShadowFighter,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Processor: Athlon 2000XP *incl. Volcano 7Plus* Motherboard: Gigabyte 7VAX Memory: 512DDR Samsung 3200 HD: WD 80GB 8MB Buffer Video Card: Gigabyte Radeon 9000 Pro 64MB CDR: Liteon X48/x12/x48 PSU: Enermax EG 365P VE (350W) Case: Chieftec Dragon AX-01SLD w/ Window Keyboard: Logitech Internet Navigator Special Edition Mouse: Logitech MX500 ------------------------------------------------------------------------------- 5,608Nis המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, יישומי אופיס, וקצת משחקים הצעות לשיפור/שינוי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Idani26,

בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000. כן, של 1,000-1,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות - עריכה גרפית כבדה מאוד, תוכנות CAD, רינדור 3D, מידול וכד'. חייב לזוז מאוד (!) מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. בערך 22", FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10. לא חשוב, אבל כיפי. אם לא משנה תקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כלום. ניי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לדעתי פחות חשוב להשקיע במעבד, (בגלל הייעוד), אני חשבתי על לוח אם טוב, וכרטיס מסך טוב. בלי מקלדת, מסך או עכבר וכ'ו. בואו נגיד שאני מותח עד שלוש וטיפה. :-[ :-[ :-*

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by idontknow,

היי תותחים, בנו לי מפרט למחשב גיימינג כבד, בתקציב של עד 6000₪ ( ניתן לנצל את כולו).אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו: מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: Antec Case GX202 White Led + Gigabyte 700W כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 כונני SSD: Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 (אם יש משהו יותר טוב ניתן לחרוג מעט). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים תואר בהנדסת מכונות, שפות תכנות, solidworks. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לפחות 256GB SSD אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

14. Started by joniar,

שלום אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר על CUDA מה שמצריך את הכרטיס 295GTX {אני יודע שאפשר בכולם אבל צריך את זה-אם מישו יודע מתי אמורים לצאת הכרטסים החדשים של NVIDIA זה יוכל לעזור} ואני צריך גם לוח אם עם 4 חריצי PCI-E {ולא X4} אז כאמור התקציב הוא 5K תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום רב, אני מחפש מחשב לשימוש בייתי של אינטרנט , סרטים 4K, לא יותר מידי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd pci, הארד דיסקים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללוח mini 7. האם הא…

17. צפוי להגיע תוך 3-4 ימים גגג מפנדס AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D eVGA GeForce 7800GT 256MB VIVO PCI-E PQI 1GB DDR400 PC3200 X2 =2048MB NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led HEC Win420 420W 20/24PIN הייתי יכול קצת לשפר בקטע של הספק...אבל אין כסף והוא יחזיק הכל ב-1000% הארד דיסק כבר יש לי WD 80GB 7200 8MB וזה מספיק לי בהחלט

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה.. אם אפשר כמה שיותר מהר מחר אני עושה סיבוב חנויות..[להצעות מחיר..]1. מה התקציב המקסימלי 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים - בעיקר.. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אין משחקים ספיציפים ובתני HD אני מתכוון סרטים.. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם יש מצב שאני יקנה מסך אז אני לא ממש יודע אבל אני אקנה מסך אז כנראה 21 אינג' שטוח[אל תחשיבו את זה במפרט]3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא..לגבי מסך כתבתי תשובה למעלה 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוב…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אבי מתלבט בקניית מחשב נייד חדש, הוא צריך מחשב לשימוש משרדי בלבד. אופיס אינטרנט וכו' הוא יקח אותו איתו לכל מקום(ברכב) וגם הוא טס הרבה לחו"ל והוא יקח את המחשב איתו. הוא מתעקש על מסך 15, לדעתו 14 זה קטן מדי. דבר נוסף הוא צריך שתהיה מצלמה במחשב כך שהדל E5500 יורד מהאפשרויות. הוא ממש מתלבט האם כדאי להשקיע סכום גדול יחסית ולקנות את הלנובו T510 בערך 5600 ש"ח http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=315 או שעדיף לחסוך ולקנות את הדל ווסטרו 1015 סביב ה-3000 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm או אולי בכלל כדאי לקנות דל 1545 ב-3000 ש"ח. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm מבחינת מפרט כמובן שהלנובו יותר חזק משמעותית, אולם ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by natigabay,

יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני צריך מחשב עד 2,000 שקל לאינטרנט, אופיס וסרטים. ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. הוספתי SSD בעיקר לווינדוס ולתוכנות שונות ולמסמכי אופיס. מה יש לשפר? Intel Core i3-4160 Haswell Tray - מחיר 540 ש"ח Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 מאוורר למעבד - 40 ש"ח Asus H81M-K לוח אם - 300 ש"ח Thermaltake V3 VL80001W2Z מארז מחשב - 165 ש"ח Scythe Glide Stream 1400RPM מ"ס 12 מאורר למארז - 45 ש"ח CWT Ci-Power GPA350S 350W ספק כוח - 140 ש"ח Western Digital Caviar Blue1TB WD5000AAKX דיסק קשיח - 260 ש"ח SSD SanDisk SDSSDP-064G 64GB 2.5" Sata 3 דיסק - 225 ש"ח Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון - 225 ש"ח OEM GH24NS95B שחור SATA LG DVDX24 DL צורב - 115 ש"ח סה"כ - 2,055 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת תוכנה, וביחד עם זאת בא הצורך במחשב נייד שישמש אותי בלימודים וגם בתור מחשב אישי בין הלימודים. חשוב להגיד שאני פחות בקיא בתקציב אז רשמתי תקציב כללי שנראה לי הגיוני (ולכן הוא גמיש ל2 הכיוונים), ובנוסף הבנתי שעיקר ההתעסקות שלי בתחום יהיה תחת סביבת EMU, ויזואל סטודיו, ו - MATLAB. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר בסביבות שציינתי אבל גם לשימוש אישי כמו סרטים (XBMC בחיבור לTV) ואינטרנט. בלימודים השימוש הוא: EMU, ויזואל סטודיו, MATLAB וככל הנראה יריץ תשתית של VMware. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ+- * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל, לא במ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מטרות מחשב: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ומוזיקה. גודל המסך: סטנדרטי 14-15. רזולוציית מסך: HD או FHD. משקל: לא חשוב, המחשב יימצא במשרד במשך רוב היום, פרט להעברה פעמיים ביום, 3 ימים בשבוע לכל היותר. זמן סוללה: לא חשוב, המחשב יימצא מול שקע חשמל. יציאות מיוחדות: HDMI. אין צורך בקורא כרטיסים, BLUETOOTH. שיהיה WIFI. אם אפשר לוותר על כונן CD, אז לוותר, כי כעת אפשר להעביר דרך USB. גודל וסוג כונן קשיח: אין חשיבות, אין צורך בנפח איחסון גדול כיוון שיש מחשב נייח ראשי, זה משמש לכתיבת וקריאת דוחות ומאמרים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. מערכת הפעלה: ללא, אני יכול לקבל בחינם. אין העדפה לחברה מסויימת, אך מבדיקה שערכתי בטווח המחירים הללו מה שמצאתי ברוב המקרים הם מחשבי LENOVO. חיפשתי בעצמי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים