עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, החלפתי את הצורב במחשב בSSD כפי שראיתי שהמליצו כאן, זה באמת היה ממש קל. מדובר בSSD מדגם samsung evo 840. לאחר שהוא הורכב למחשב, ביצעתי data migration בעזרת התוכנה של סמסונג וניתן לראות שכל הקבצים עברו לשם. מראש המטרה הייתה להריץ את מערכת ההפעלה מהSSD, אחרי ששכפלתי את הHDD אל הSSD, איך אני בוחר שהSSD יעלה בהפעלה? בBIOS אין אפשרות לבחור בין הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ryuujin,

מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ושרת הורדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FHD מסך LED 60 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מפרט למשחקים כבדים, לא עושה OC, לא צריך כונן קשיח יותר גדול, תקציב: 7500 ש"ח. לאחר כמעט שבוע של שינויים הגעתי למפרט שנראה לי כאידאל, אך אני רוצה לוודא כי המפרט טוב. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 988 ש"ח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 695 ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 1,335 ש"ח Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,650 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB 390 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 410 ש"ח …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים, עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4/5 NBA 13 , Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך- 19 אינץ, אבל תיתן הגדלה(לא בטוח) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות. 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מדגם Samsung NP530U4E, בין השאר בעקבות המלצה בפורום הזה. אני מעוניין לחבר מסך ישן עם חיבור VGA בלבד למחשב, אשר במפרט הטכני שלו רשום שיש לו חיבור של Mini VGA. לשם כך קניתי מתאם בין VGA ל-Mini VGA אבל אני לא מוצא שום כניסת וידאו במחשב שהיא לא HDMI. אם מישהו פה מכיר טוב את המחשב או שבבעלותו אחד כזה, אשמח אם הוא יידע לעזור לי בנידון. משיטוטים באינטרנט הבנתי שיש חיבור שסמסונג קוראת לו Mini VGA אבל הוא לא באמת החיבור הנכון, ושסמסונג מוכרת את המחשב יחד עם מתאם בין החיבור שלה לחיבור VGA רגיל. לשם השוואה, מיני VGA נראה כך: [h=1][/h] ואילו היציאה במחשב שלי נראית כך: אשמח לעזרה (האם אולי קיים חיבור mini vga אמיתי, ואם כן היכן, ואם לא אז האם החיבו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by אורי סלמן,

מודעה בפייסבוק . מחשב במצב מעולה לאחר פרמוט כולל ווינדוס 10 מארז שחור חברת antec עם 3 מאווררים יציאות USB מקדימה ומאחורהמעבד intel core i5 cpu 650 3.20 ghzזיכרון ram 4 gb ארדיסק 500 gb לוח אם של asus כולל hdmi מובנה הכל נקי מבפנים יש לציין כי חסרה הלוחית האחורית בלוח ראו תמונה שאלות בפרטי אני צריך מחשב בשביל עבודה אינטרנטית . סקייפ ועריכת תמונות בoffice 365 שווה 900 שקל ? תודה לכל העוזרים עריכה : המחשב ללא כרטיס מסך לכן הוא כתב חסר לוחית מאחורה הוא התכוון שאחת הפחיות חסרה מאלה ששמים לכרטיס המסך

12. אין צורך להכביר במילים. מחפש מחשב נייד פשוט וזול שיעשה את העבודה עד 1500 ש"ח. מתלבט בין השניים הבאים: https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Screw_Master,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש משתלם אז קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים בדגש על GuildWars 2, ודברים שסטודנטים עושים עם המחשב שלהם בזמן הלימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ישנו תקציב נפרד לציון היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט, קריטי 6. האם מתוכנן אובר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אורח יריב
    Started by אורח יריב,

מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. ההבדל בין ה-ACER ONE D250 לבין ה-ACER 532 החדש עומד על כמה מאות שקלים, תלוי בחנות ובזמינות. השאלה האם ההפרש מוצדק או שחבל על הכסף... ה-532 גם בא עם WIN7 starter 32bit לעומת XP home 32bit איתו מגיע ה-D250. ל-XP אני יודע ש-1G מספק, השאלה מה המצב עם WIN7 - יספיק? רב תודות, גונן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ברק2000,

היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shimi 1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO2033 ,CRYSIS 1 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת /עכבר/רמקולים…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mayfree,

הכול התחיל לפני שנה כשהחלטתי לשדרג את הפנטיום הענתיקה שלי למכונת משחקים,בזמנו החלה החדירה של A64 754 לשוק וכבר הייתי על סף קנייה אבל בהמלצת המדור חיכיתי לסוקט החדש ולPCIe. כשהגיע הסוקט החדש חיכיתי ללוח של MSI ,כשהגיע ה-MSI קראתי שכדאי בכלל לחכות לSLI החדשים. בקיצור זה לא נגמר. השאלה שלי היא פשוטה.אם אני רוצה להרכיב מפרט-על למשחקים :1. שיעבוד טוב ברזולוציות גבוהות. 2.שיחזיק מעמד ל-3 שנים הבאות(עם שידרוג פה ושם). איזה צ'יפסט כדאי לקנות(כי אני הולך להשקיע סכום די רציני),ואם ללכת על SLI האם שוב לחכות שייכנסו עוד לוחות לשוק המפגר שלנו או שבכלל עומד לצאת סוקט חדש בעתיד הקרוב ... בשורה התחתונה:האם זה זמן טוב להזמין מפרט?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום אנשים, אני מבקש עזרה וחוות דעת מכם. אני מחפש מחשב בסביבות ה-6500 ש"ח. יש לי כיוון שאני חושב שהוא בסדר, אבל הוא לא מושלם. אני מבקש עזרה מהמבינים. אני מחפש מחשב עם אפשרות ל Overclocking, אני לא משתמש במחשב לגרפיקה או משחקים, לכן כרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי. אין צורך במסך או ציוד נלווה. אלה הדברים שיש לי כרגע. אשמח לתיקונים שיפורים והוספות (אין לי מארז וספק שאני סגור עליהם). * תודה רבה חבר'ה* מעבד ------- Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ------- AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800 זיכרונות -------- Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך ----------- GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח ---------…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by z94x2,

שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין כונן עם מהירות של 7200 לכונן SSD, מה כל אחד מהם נותן למחשב נייד? ואני ישמח אם יסבירו לי כמה SSD נחשב מספיק ולמה הוא הכי יתן תפוקה. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים וסרט FHD

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים