עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי מראש היה 2500, חרגתי ממנו ל-3000 ש"ח. השימושים שלי במחשב: סרטים ואינטרנט בעיקר, ולפעמים פתיחה של כמה תוכנות במקביל כמו אופיס, תוכנה לעריכת סרטים, אקספלורר. אחרי בדיקה של מחשבים רבים ויחס תמורה - עלות, מצאתי שמחשב נייד ווסטרו 1015 של דל נותן את התמורה הגדולה ביותר מול תועלת. בקישור הבא, מצאתי אותו במחיר של 3000 ש"ח: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1916 קראתי כאן כמה אשכולות, וראיתי שכמה כתבו שהוא חדש ועדיין לא ידועים עליו פרטים, ומאידך מישהו כתב גם כמה חסרונות, באופן כללי לגבי הדגמים של ווסטרו: פלסטיקה זולה, מסך מט, ועוד. רציתי לדעת, מהם החסרונות שידועים לכם ספיציפית על הדגם הזה? היתרונות שאני מצאתי הם: מחיר סביר כמובן מסך לד חדשני, בגודל מצויין - …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מתנה לבר מצווה לילד. התקציב המקסימלי הוא 4 אלף ואני יודע שמדובר בתקציב לחוץ ולכן מאד זקוק לפתרונות יצירתיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושי מולטימדיה בסיסיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים (גם FPS וגם RPG חדשים). -מהי הרז…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by GodMe,

יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. - ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by meshie,

שלום, לפני שבוע+ פתחתי אשכול חדש והתייעצתי איתכם טרם קניית מחשב. המפרט שהומלץ לי הורכב ב-TMS, אך מכיוון שנגיש לי יותר, אני שוקל לקנות מ-KSP. השתמשתי במפרטים המוכנים שלהם, כי זה נותן הנחה מסוימת, ושיניתי את הרכיבים לפי הצורך (את הכ.מסך אני ארכוש בנפרד). אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט בכללי, וגם האם המארז בסדר? ומה לגבי הלוח אם? יספיק בגודל לכ.מסך?.. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - GMR ADVANCED מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI 1 זכרו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 985 - מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box INT-CP-E6550 878 - לוח אם ASUS P5B-V 31060 447 - זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 24730 352 - כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 SEA1567 417 - מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 6A19B-400 309 - קרור למעבד Zalman CNPS9500 LED 9457 602 - כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe 37372 79 - הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 סך הכל 4,070 שח. הצעת מחיר ב SKYPC

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן חבר'ה, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים, סרטים סדרות, גלישה וכו' בתקציב של בערך 6500-7000 ש"ח(היה יותר נמוך קודם אבל בסוף לא קניתי איפה שתכננתי אז העליתי אותו). זה בערך המפרט, יש משהו שכדאי לשנות או שהכל בסדר? ראיתי שיש גרסא של ה1070 עם עוד מאוורר ואולי גם טיפה יותר מהירה ב50 שקל יותר(Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming), עדיף ללכת עליה? המארז, הספק והקירור מספיק טובים? האם כדאי להוסיף עוד מאורר/שניים למארז? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151 זכרון:…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מתעניין מאוד בנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1811 זה Dell Inspiron 6400, עם מעבד Core 2 duo T7200, ועם שדרוג זכרון ל-2 ג'יגה. אשמח לחוות דעת כללית על הנייד הזה. בגדול אני עדיין לא סגור עליו לגמרי, למרות שהוא היחיד שבנתיים מצאתי בתקציב של 8,000 וקצת שיש לו מעבד Core 2 Duo, שלוש שנות אחריות, 2 ג'יגה זיכרון, וצג לא מבריק. אני מאוד רוצה לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה אותו, כדי להתרשם מאיכות הבניה בכלל ומאיכות המסך בפרט. לכן, אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הנייד הזה יאפשר לי לראות אותו ולהתרשם ממנו (חשוב שזה יהיה Inspiron 6400 חדש יחסית, אבל לא חשוב שהמפרט יהיה זהה). אם יש מישהו כזה מאיזור המרכז אשמח אם הוא/היא יצור איתי ק…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…

17. Started by uziwe,

הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים. המחשב המרכזי (והעתיק -2.4 P4) נמצא בתהליכי הזדקנות מתקדמים, התחיל להרעיש (כנראה שאחד מה-HDD's בהתליכי גסיסה), מתקשה להריץ אקספלורר + מדיה פלייר + אאוטלוק ונראה שזמנו הגיע. המחשב המשני (והעדכני יותר - C2D E6400) יושב בחדרי ללא שימוש (בתהליכי חיבור לרשת) וגם הוא בהתליכי התיישנות. הרעיון - לקנות מחשב חדש עם מעבד סביר (E6300 - לדוג'), לוח אם עדכני (P45 - לדוג'), כרטיס מסך עדכני (HD5770 - לדוג'), HD מוגדל (500 או 750 GB), מארז איכותי וחביב וספק כוח חזק יותר (Enermax טומהאוק 450W - לדוג') ואז לעשות הצלבת רכיבים בין המחשבים... אל הרכיבים החדשים לצרף את המעבד הותיק יותר (E6400. אלא אם תמליצו אחרת) ואת הרכיבים הקיימים (P965, טייפון VX, ראדון X1950PRO, ווסטרן-דיגיטל…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by soulriver,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארץ ללימודים אקדמיים, אני מחפש מחשב חדש I3 או I5 בתקציב מקסימלי של עד 2,200 שקלים ואפשרות חריגה עד 2,300 שקלים. שימוש המחשב הוא לאינטרנט,עבודות ותיכנות. בקשר לאחריות אם זה אפשרי אני אשמח ל3 שנים. עדיפות לחנות באזור חיפה. אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני קונה מחשב חודש הבא התקציב שלי הוא 8000 עד 9000 שקל תנו לי מפרט חזק ומעולה בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב חבר'ה אחרי שביקשתי פה חוות דעת על מפרט שהביאו לי . ראיתי שרוב המשתמשים אומרים שהוא מבוזבז וכו' הייתי רוצה לתת לכם לנסות להוציא את המיטב מכספי כדי שאני אצא מרוצה :] אז ככה המחשב בעיקר ישמש אותי למשחקים (משחקים כבדים + - ) אני מתכנן לבצע OC משמעותי אז ככה שכדי שיהיה זרימת אוויר וקירור מוצלחים . אני מעוניין במסך 22' איכותי שיספק לי צפייה איכותית ומהנה . יש אפשרות חריגה של כ500 ש"ח בערך . תודה רבה לכם !

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן אנשים, החברה רוצה לקנות מחשב, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבאים: 1. תקציב 2500 ש"ח 2. חנות KSP 3. השימושים שיעשו במחשב הם בעיקר בעבודה משרדית וצפייה ובסרטים (הייתי שמח שלמחשב תהיה את האפשרות להריץ תכני HD) 4. המפרט צריך לכלול ציוד הקפי - מקלדת עכבר, מסך ורמקולים. -בעניין הציוד ההקפי - רמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מכיוון שהמחשב ישמש גם כמערכת וגם לצפייה בסרטים ומסך איכותי רחב 21-24. 5. כן הייתי רוצה שתתייחסו לעניין של השקט אבל לא צריך להגזים. 6. אשמח אם תכניסו במפרט את המוטיב של להשאיר את המחשב כמה שיותר "חי" הכוונה שיהיו אפשרויות שדרוג בעתיד כמו זכרון, מעבד וכאלה מבלי לקנות חצי מחשב. ושאלה קטנה לסיום, האם קיימים היום כרטיסי מסך בנויים אשר מסוגלים להריץ תכני HD ? תודה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 675 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 965 ש"ח Gigabyte GA-7VA KT 400 455 ש"ח Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 260 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 690 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 ש"ח COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 345 ש"ח IIYAMA 19 VISION MASTER 1451 1,031 ש"ח Logitech Z-340 381 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB 16 Multimedia PS2 HEB/ENG 73 ש"ח סה"כ 5,223 ש"ח בקשר למסך, אני לא בטוח ... יש לכם המלצה אחרת באותו מחיר ל 19 אינץ? כרטיס מסך סביר? אולי כדי לי בכלל ללכת על …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים