ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להפקת מוזיקה בcubase והופעות לייב עם ableton http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12272 Lenovo IdeaPad Y510P 5940-9310 Intel® Core™ i7-4700MQ Processor, 6M Cache, 2.4 GHz up to 3.40 GHz 16GB DDR3 1600MHz (2 x 8192 MB), Up to 16 GB 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache 15.6 FHD LED Anti-Glare Wedge (1920x1080) Dual (2x) NVIDIA® GeForce® GT 750M SLI, 2GB with Ultrabay 10/100/1000M Ethernet LAN Intel® Centrino® Wireless-N 2230 - 802.11bgn האם יש לכם המלצות אחרות למחשב בטווח מחירים הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=466525&prodTypeId=321957&prodSeriesId=453246&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228 האם אפשרי לשים WIN 7 על הלפטופ הזה? מה המערכת הכי קלה שרפשר לשים על המחשב הנל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הpavilion בן ה4 וחצי שלי * מטרות המחשב? הרצת מכונות וירטואליות. גלישה מרובת טאבים. פיתוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". לא יותר ולא פחות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920X1080 ומעלה (עד כמה זה קריטי לשימושים שלי מסך עם 4K?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? המקלדת חייבת להכיל numpad (זו הסיבה להתעקשות על ה15.6) ויהיה נחמד אם תהיה מוארת * משקל רצוי? סביבות ה2.5 ק"ג יהיה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה יכול להיות אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה בעיקר בשלב הראשוני לאינטרנט ואופיס . יחד עם זאת, יש סיכוי לא מבוטל שבעתיד הלא רחוק , אני ארצה לשדרג אותו למחשב למטרת משחקים (לא גיימר כבד) בהתחלה חשבתי ללכת על מעבד מבוסס I3 ואולם לאור העובדה, כי ארצה לשנות את ייעודו מצאתי בחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם שמות פה), מפרט שלעניות דעתי אינו יקר ויכול לשמש אותי למטרה זו . Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב,קיבלתי הצעת מחיר על המחשב הבא: evga geforce 8800 Gts 320 MB WD 250 GB-16 mb KS-7200 RMP thermaltake swing window atx midi tower case thermaltake tr2 470W gigabyte ga-965p-ds3 1gb twinmos ddr 2 667 * 2 intel core 2 duo 6600 4 mb cache 6800 שקל אני מעוניין לדעת אם שווה להחליף את המעבד ב 6300 (אני יחסוך 800 שקל) השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצעוים כי ה 6600 בא עם 4 מגה CACHE אשמח לקבל עזרה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (בינוני), צפיה בסרטים, סימולציות כגון MATLAB, תכנות VISUAL STUDIO 2010 * גודל המסך? 15.6" רזולוציה 1920X1080 HD * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 95% מהזמן המחשב יעבוד מהקיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3.0 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? כונן שהמגירה שלו לא תהיה נשלפת, אלה רק פתח לכניסה של הדיסק. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי אולי DELL\HP אשמח לעזרה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים ולעבודה יום יומית. הדגש פה על חומרה איכותית שתאפשר להרכיב מחשב שקט, אבל יחד עם זאת אשמח להימנע מהתחממות יתר (מה שהיה לי במחשב הישן, שגם שם ניסיתי לבנות מפרט שקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3K (יש לי כבר חלק מרכיבים,בפירוט למטה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080P, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD - samsung ev…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא דרוש ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרט…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל בשנה הקרובה לימודי הנדסת מערכות מידע. אני מחפש לקנות לפטופ שישמש אותי גם ללימודים אבל גם בעצם כמחשב העיקרי שלי בדירה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים פירוט בהמשך), צפיה בסרטים וסדרות, מתאים לתכנות עבור לימודים. בסופו של יום המטרה העיקרית של המחשב הוא שיעבוד מהר וישמש אותי טוב ללימודים מעבר לזה הייתי שמח אבל גם שיעזור בשעות הפנאי. אני לא חותר שהמחשב יריץ לי COD MW על HIGH או CRYSIS 3. אבל הייתי שמח להריץ משחקים בסגנון אלו שמצוינים בהמשך באופן חלק. דוגמה למשחקים והדרישה: http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst&itemId=11843&p=r. http://www.systemrequire…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בגודל 15". השימוש הוא בבית בלבד, וככזה אין צורך בנידות מושלמת. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כמו כן חשוב לי אחריות ארוכה ואם אפשר גם שירות בבית הלקוח. אמינות תמיד חשובה, למרות שזה לא משהו שאפשר לצפות מראש, וגם חשוב לי נורא שיהיה שקט\קריר במשטחים שנוגעים במהלך שימוש במחשב (איזור העכבר ומקלדת) משיטוט בפורום נראה שהמחשבים בטווח מחירים הנל הם מסדרת אסוס, N550JV שמגיעים עם או בלי מסך מגע. בסהכ נראה מחשב מעולה, ולא נראה לי שאפשר ליפול איתו. לפי ביקורות ברשת נראה שהסוללה מחזיקה יפה (במידה וצריך), שהוא יחסית קר ויחסית שקט. גם מקבלים אחריות בבית ל-3 שנים. מה שאני תוהה הוא האם קיים משהו נוסף בטווח המחירים הנל ששווה לשקול. בסופו של יום אני כנראה לא אצטרך כ. מסך כה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
985 - מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box INT-CP-E6550 878 - לוח אם ASUS P5B-V 31060 447 - זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 24730 352 - כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 SEA1567 417 - מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 6A19B-400 309 - קרור למעבד Zalman CNPS9500 LED 9457 602 - כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe 37372 79 - הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 סך הכל 4,070 שח. הצעת מחיר ב SKYPC
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-