ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שני מפרטים למשחקים, OC , אינטרנט , בלה בלה בלה... אחד ב7K לחבר שלי ובשבילי אני צריך אחד ב2000$ אבל אני לא יודע את מה להביא מהארץ ואת מה מחו"ל... אני גם רוצה לחכות לR520 אז שמתי 550$ בצד לX900XT או PRO מה שיעלה מסביבות המחיר הזה... גם חבר שלי רוצה X900 אבל אני עוד לא יודע את המחירים של כל כרטיס אז אני לא יודע עוד איזה כרטיס הוא יכול לקנות אז אצלי אני משאיר 550-600$ בצד לכרטיס מסך ואצל חבר שלי כמה שישאר אחרי כל הדברים שצריך במחשב בלי ציוד היקיפי ובלי צורבים ושטויות..[ תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המפרט הזה:http://img66.imageshack.us/img66/6384/untitled3yb1.jpg טוב? התקציב הוא 6K ואם תוכלו להכין משהו יותר טוב אשמח. זכרונות אני חייב 2GB, מעבד דיואל קור של אינטל, נראה לי שהכי כדאי הD805. משחקים אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה כרטיס מסך שמשחקים פשוטים יוכלו לעבוד בו טוב ומשחקים ממש כבדים על בינוני, אני לא גיימר. אני גם לא עורך סרטים, או מתעסק בגרפיקה. חובה צורב DVD, אף פעם לא עשיתי OC אבל יתכן ואעשה OC כי המעבד הנ"ל מעולה לOC, אז גם צריך קירור. בנוסף, לא צריך ציוד הקפי כמו מקלדת, מסך, עכבר וכו'. האם אני צריך להוסיף כרטיס קול, כי בדקתי באתר של DFI ובלוח אם יש כרטיס קול מובנה אם אני לא טועה. אז אם אין/ הכרטיס ול המובנה לא שווה הרבה אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול (לא מש…
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המחשב הזה: *מעבד-E6600 מחיר-1710 *לוח אם:ASUS PSWDG2 מחיר-1554 *זכרון-CORSAIR DDR2 800 MHZ 1024MB מחיר-994 *כרטיס מסך-ASUS ATI RADEON 1950XTX מחיר-2496 *צורב-ASUS 1608P2 מחיר-243 *מארז+ספק- ANTEC SONATA מחיר-725 *קרור למעבד-156 שקל *דיסק קשיח-W.D 250G WD2500KS מחיר-359 סה"כ:8300 רז
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD64 3500+ 90nm Winchester DFI nF4 LANParty UT Ultra-D Gigabyte Radeon X850 XT PE A-DATA 512x2mb PC3200 400Mhz Seagate 120gb, 7200rpm, 8mb SATA NCQ CoolerMaster Wavemaster Silver Aluminium MAG 786 PF Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX510 Thermaltake 480W W0010+PFC ANTEC Ultra-Violet Internal LED Light Tube מישהו פה בא ללאן פארטי של 3DV בסוף החודש??
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-370M 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 13.3’’ HD with LED Backlight רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD תקשורת אלחוטית: WiFe 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 8 תאים מימדים: 296x210x25.1 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: 1.9 ק"ג, כולל סוללה מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB2.0 HDMI VGA RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנתיים ע"י רונלייט הכי חשוב לי חיי סוללה, וכמובן כמה שיותר חזק יחסית למחיר... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב ללא מסך ב3000 ש"ח פלוס מינוס. אני סטודנט והדרישות מהמחשב הן: גלישה והורדה (אמיול, אי-דונקי), צפייה בסרטים ומשחקים מדי פעם (לא ברמת גיימר). הדילמה שלי היא בין אינטל ל-AMD 64. אני דיי לא מבין באוורקלוקינג, ואם זה לא מסובך/מסוכן אני מניח שאוכל ללמוד זאת... עוד פרט חשוב... את המחשב אני מתכוון לקנות מ-KSP כך שאם תוכלו להצמד למחירון שלהם זה יהיה נחמד (אם מותר...). אני מקווה שזה אפשרי במחיר. ותודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות Office בלבד אלא החלקים שאני חושב שאני ישאיר איתי מהמחשב הישן בשביל להרכיב חדש מסך: MAG 15 הרדיסק: Segate 6.4 Giga כרטיס מסך: Diamond 1 mega כונן סידירום: Sanyo X8 עכבר: Microsof PS/2 מה שאני צריך: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז, ספק כוח, מקלדת תעזרו לי בבקשה להרכיב אותו בצורה הזולה ביותר תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחקרים,המלצות וביקורות של רכיבים שונים הכנתי לי מפרט שאני רוצה לקנות ואני רוצה שתתנו לי חוות דעת על המפרט. אלה הדרישות שלי למפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חודש הבא התקציב שלי הוא 8000 עד 9000 שקל תנו לי מפרט חזק ומעולה בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
וצפייה בסרטים ללא אוברקלוק, חשוב שהמחשב אהיה שקט רזולוציה 1280by 1024 . והאם יש הבדל משמעות בדרישות שלי בין מחשב ב 4k לעומת 5k אם אין אז תציעו גם מפרטים ב 4k .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-