עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  2. מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המחיר מאפשר…

3. אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yoni111,

מתי יגיעו המחשבים עם כרטיסי המסך 970M/980M? ומה יהיה המחירים בארץ מישהו יודע?שווה לחכות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kokoki,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Boris Chernikov,

כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שאלת אגב- איך בכלל אפשר להגיע למחירים שונים ב KSP ע"י בחירת מחשב מומלץ והחסרת פריטים נבחרים (נסו והווכחו)? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה כבדה, מעט משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -אינני מעודכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 24" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sha-256,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kobi1470,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב יד שנייה וישנן כמה הצעות.. אני אשמח אם מישהו שמבין טוב יוכל לשלוח לי הודעה פרטית או תגובה פה ואני אשלח לו בפרטי את המפרט והמחיר להמלצות, יום טוב!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו ותלת מימדית * גודל המסך? 15.6' נראה אולטימטיבי * רזולוציית המסך? לפחות FHD וips * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין בעיה בנטול ssd כל עוד יש כונן אופטי שאפשר להעביר אליו את הכונן ולשים ssd בפנים. * כונן אופטי?עדיף ראה פוסט קודם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם מדובר בקנייה מחו''ל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אוהב את אסוס אבל לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 חזק (HQ) ', כרטיס מסך אנוידיה , חיבור פנימי sata3 (כדי לחבר SSD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Vlad3,

1234

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by danielly,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hassid_hassid,

שלום. שמתי לב לאחרונה כי כמעט כל המחשבים החדשים נמכרים עם סוללות של 4 תאים, ולא 6 תאים כמו שהיה עד עכשיו. באחד המחשבים החדשים שראיתי (אקראית) היה כתוב שההספק שלה הוא בסביבות ה-2700mah, הסתכלתי בבית במחשב ישן, ושם יש סוללת 6 תאים עם 4600mah. אז אחרי חיפוש מעמיק, מצאנו מחשב עם סוללת 6 תאים, אבל כשדיברנו עם המוכר, הוא אמר שאין לו אותה במלאי, ושבימינו, מצליחים להוציא יותר מ-4 תאים, ואין טעם לחפש 6 תאים. אז אמנם לפי המפרט ה"יבש" של הסוללה, אני מתקשה להאמין שאיכשהו 2700mah>4600mah, אבל האם באמת המחשב צורך עד כדי כך פחות, ואפשר ללכת בראש שקט על סוללת 4 תאים או שכדאי להמשיך לחפש מחשבים עם סוללת 6 תאים (בהנחה שאמצא...) [או שאולי סוללת ה-4 תאים שראיתי עם ההספק הזה היתה משהו חריג…

• 2 תגובות
    • 11.1k צפיות
  20. [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי שבוע טוב אני מחפש לאחותי וילדידה מחשבים: לידידה 2 מחשבים 1 נייד 1 נייח , ולאחות נייח. נתחיל עם האחות: תקציב:2500 ש''ח שימושים:אינטרנט,מוסיקה,וקצת משחקים ישנים מאוד. OVERCLOCK:לא אין צורך חומרה:צריך ארדיסק 2TB,כרטיס מסך שיהיה מובנה ,כונן די וי די צריך,לוח אם של GIGABYTE ,מעבד I5 4690 ,זיכרון 8 גיגה DDR 3 ציוד היקפי:לא צריך כלום הערות נוספות-כונן שיהיה עד 200 ש''ח איכותיעכשיו לידידה: תקציב:3000 גם שימושים:אינטרנט,מוסיקה,משחקים חדשים OVERCLOCK:אין צורך חומרה:ארדיסק 2TB כרטיס מסך חזק שיכול להריץ משחקים ברמה טובה עד 800 ש''ח, לוח ומעבד של GIGABYTE מעבד I5 4690 'זיכרון 8 גיגה גם DDR 3. ציוד הקפי:מסך 23 אינץ,מקלדת,עכבר,צורב …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד טוב, שיוכל להחזיק תוכנות כמו פלאש, פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור בדגש על פלאש ופרימייר. אשמח להמלצות ולדעת מה טווח המחירים למחשב כזה. תודה רבה רבה לכל עזרה שהיא. יאיר

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by glowrix11,

שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

מפרט: מעבד: INTEL 4770K : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.5Ghz - TRAY לוח אם: ASROCK Fatal1ty Z97 KILLER זיכרון: KINGSTON HyperX BLU 8GB DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3GB ספק: SEASONIC X-1050 1050W GOLD - MODULAR - RETAIL מארז: FRACTAL DESIGN MIDI ARC R2 קרור: NOCTUA NH-D14 LGA2011 דיסק קשיח: SAMSUNG Spinpoint F1 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T המחשב בן 10 חודשים ועלה בזמנו 7,500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  25. היי, בעצם השידרוג הזה נובע מכך שיש לי בעיות בזכרון וזכרון חדש (DDR2) עולה הרבה יותר מדי... אני משחק בעיקר במשחקי רשת (LOL) ולא במשחקים עתירי גרפיקה כבדה. יתר השימושים הם שימושים סטנדרטיים. עלות היא לא ממש בעייתית, אבל עדיף שיהיה זול ככל שאפשר כל עוד האיכות לא נפגעת. כלומר, אני לא רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שיש, אלא אחד שיענה על הצרכים שלי+. זה מה שיש לי: ספק כוח - Antec VP650PM (חדש בקופסא) מארז ישן (שאני לא רוצה כל כך להחליף בעיקר בגלל כסף) SSD - Corsair Force 3 (לא מחליף) הארד דיסק - WDC WD20EARX (לא מחליף) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX550 Ti (לא מחליף) עד כאן מה שאני לא מחליף (אלא אם תגידו שאני חייב) רק לצורך המידות, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים