ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תדיר על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- מארז -יש לי את הnzxt 340 , צורב אינו רלוונטי למארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - בעתיד ב…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.5K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) במספר רב של חלונות פתוחים במקביל וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה חלונות 7 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית המחשב לא מיועד למשחקים אז אני חושב שאעביר את כרטיס המסך שלי מהמחשב הנוכחי לחדש - AMD Radeon HD 6700 Series חשבתי על מפרט המשלב בין המפרטים המומלצים 4, 24, 25 ו-26: [TABLE=class: cms_table, width: 1034] [TR=class: cms_table_firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_specs …
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות למחשב נייד שיחזיק לי מספר שנים.... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך - 14" * רזולוצייה - פחות קריטי * משקל רצוי - עד 2 ק"ג - עדיף כמה שיותר קל * סוללה לשלוש שעות פלוס * כונן קשיח בגודל 500, עדיף SSD אך בגלל מגבלות תקציב אני מבין שבעייתי?? * כונן אופטי - לא חייב * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לנובו / דלל * הערות, אני מסתובב הרבה עם המחשב כך שאני זקוק למשהו עמיד בפני זעזועים... תודה על העזרה עופר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום תותחים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעיצוב תוכנות כמו פוטשופ , אילוסטרייטור ובעתיד עוד, התקציב יגיע עד 5,000 ש"ח ( שכמובן עדיפות ליותר זול) הדרישות שלי שיהיו קל כמה שיותר קל פחות מ 2 קילו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של אסוס מדגם A550CC-XX665H המחשב הגיע עם רישיון לווינדוס 8 (שהפך עם הימים ל-8.1) ואני רוצה לשנמך את מערכת ההפעלה ל-7 מסיבות של נוחות. אני מבין שזה דגם ספציפי לארץ ואני מניח שהדגם הגלובלי הוא A550CC, והשאלה שלי היא כזו- איך אני יכול לדעת אם יש דרייברים למחשב הזה לווינדוס 7? אני יכול לסמוך על דרייבים של A550CC באופן כללי לווינדוס 7 או שאני צריך לחפש את הדגם הספציפי? ושאלה נוספת היא האם פירמוט של לפטופ הוא כמו פירמוט של מחשב נייח? (פשוט מעלים את הדיסק התקנה בביוס, מפרמטים ומתקינים?) ואיזה דרייברים חשוב להוריד בשנמוך? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: - -מקווה שזה מידע שמספיק .. אוקי אז ככה, המחשב נורא איטי בין אם זה בין הפעלת תוכנות שאני משתמש בהם בתור סטודנט לבין אם זה למשחקי מחשב. התקציב לא ענק, השאלה היא האם שווה לשדרג? ואם אפשרי בכלל.. ואם כן מה החלק שיגרום לשיפור משמעותי.. ובקיצור.. אתם מבינים כנראה יותר טוב ממני.. אז אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה גרפית, צריך שהתוכנות Adobe Illustrator CC, Photoshop, Rhino 5, ו- Solidworks יעבדו לעיתים קרובות גם במקביל. * גודל המסך? 15.6 רצוי מט. * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה נוח לעבוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם המקלדת מוארת, אבל לא קריטי * משקל רצוי? 2-2.5 בערך.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ויהיה נחמד אופיצה ל-MSATA, אם יכנס בתקציב מה טוב, אם לא שתיהיה אופציה בעתיד. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש …
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מחשב פשוט להורים ושיחזיק להרבה מאוד שנים. אשמח לחוות דעת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪119 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪395 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 סה"כ: ₪2686 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא חייבים לנצל את כל התקציב אם לא חובה, עדיף שיהיה קל, דק וזמן סוללה ארוך * מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית דו ותלת מימדית * גודל המסך? 15.6' נראה אולטימטיבי * רזולוציית המסך? לפחות FHD וips * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין בעיה בנטול ssd כל עוד יש כונן אופטי שאפשר להעביר אליו את הכונן ולשים ssd בפנים. * כונן אופטי?עדיף ראה פוסט קודם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם מדובר בקנייה מחו''ל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אוהב את אסוס אבל לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 חזק (HQ) ', כרטיס מסך אנוידיה , חיבור פנימי sata3 (כדי לחבר SSD)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב יד שנייה וישנן כמה הצעות.. אני אשמח אם מישהו שמבין טוב יוכל לשלוח לי הודעה פרטית או תגובה פה ואני אשלח לו בפרטי את המפרט והמחיר להמלצות, יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-