ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
רוצה חוות דעת שלכם על המפרט הזה . השימוש לעבודת גרפיקה בעיקר ,פוטושופ,NIKON NX ,ותוכנה לעריכת סרטים,משחקים וסרטים ! מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB אני בכלל לא מבין במחשבים,האם החלקים מתאמים זה לזה ומה צריך עוד להוסיף למפרט הזה ?!! התקציב 6500 ש"ח +- לא כולל מסך וצורב !! אני מתכנן לקנות מ KSP , מה אתם אומרים עליהם הם טובים/אמינים ?
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים !!! זה מפרט שבניתי בKSP שייתחבר למסך 42" FULLHD של שארפ לטובת סרטי HD + אודיו HD וניגון סרטי BLUE RAY (קיים נגן חיצוני אצלי) המארז לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מוסתר בתוך ארון כך שאף אחד לא יראה אותו... לכן לקחתי כזה פשוט. לא מתוכנן OC ומבחינת משחקים, לא ישחקו בו משחקים כבדים למרות שיש במפרט כרטיס חזק יחסית. מה אתם אומרים יש מקום לשינוי? לבחור חנות אחרת? ספק אחר? מה שאתם חושבים... הרושם שלי הוא שKSP היא החנות הכי זולה... אם אני לא טועה... בכל אופן אשמח לקבל את דעתכם בנושא ! תודה מראש לכל העונים !!! המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 80…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היום רכשתי Dell Studio 1535 ללא מערכת הפעלה. אני מעדיף להתקין XP, היות ולקחתי רק 2GB זיכרון, ובכלל אני לא מתלהב מהויסטה יותר מדי. עד עכשיו הספקתי לעבור על הרבה דיונים ברחבי הרשת על בעיית הדרייברים לאקספי, והמסקנה שלי היא שאין בנמצא דרייברים לכל החומרה שמתאימים לXP. למישהו יש מידע בנושא? מישהו מריץ אקספי על מחשב כזה ויכול לתת עצה? כרגע אני לא רואה ברירה אלא להתקין ויסטה ולקוות שזה יסחוב בסדר...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה(שנה א') אני צריך המלצה למחשב נייד שיעמוד בתקציב 3000(פחות או יותר). המטרה העיקרית של המחשב הוא אינטרנט אופיס MATLAB ועוד תוכנות אלק'/תכנות. אני ממש לא מתכוון לשחק במחשב נייד(בשביל זה יש מחשב נייח). חשוב לי מאוד שירות ואחריות ושהמחשב יחזיק עד סוף התואר לפחות(בערך 3 שנים). חשבתי אולי לקנות Lenovo N500 אבל בפורום לא ממליצים על אייבורי והמתחרים העיקריים שלו הם דגמים של MSI שנמכרים באייבור (EX400,EX620,PR601). כמוכן רציתי לדעת מה אתם אומרים על http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE1c2d. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק). מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330 לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר) עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3" מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בערך 1800 שקל והחלטתי לבזבז אותם על מחשב חדש אני צריך מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות, כל זה ב1800 שקל גג 2000. מה שחשוב לי במארז זה שיהיה שקט ועם USB מקדימה. כרטיס מסך כבר יש לי (HD4850)
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי ומשתלם. כמו שאמרתי מטרת המחשב הוא למשחקים, לא מצפה שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר על ULTRA GRAPHIC אבל שיריץ את החדשים על קצב פריימים סביר ובישנים יותר יראה אמינות ויציבות. חשוב מאוד שלא יהיו mouse lags כתוצאה מכרטיס המסך. הבנתי שזאת בעיה דיי נפוצה בכרטיסים של ATI והניחוש שלי הוא בגלל שהם מתחממים יותר מדי, אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אבל אני אעדיף כרטיס של NVIDIA במצב של שני כרטיסים שווי כוח של שתי החברות, אם הכרטיסים של ATI משתלמים יותר וטובים יותר אז אעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדי או לחילופין אבקש להוסיף קירור מתאים. ציוד הקפי: המסך הנוכחי שלי הוא בערך הכי גרוע שיכול להיות, ואני ממש מתגעגע ל-CRT הישן שלי שהיה הרבה יותר טוב למשחק…
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 6-7 אלף שקל 2.משחקים חדשים כמו GTA NFS והכללללל 3.צריך הכל . מקלדת עכבר מסך הכל חדש לגמרי .. מסך 22 HD של SAMSUNG כנראה..( בלי רמקולים וכרטיס טלוויזיה) 4. לא צריך כרטיס קול איכותי , או DVD או כונן דיסקיטים אני פשוט ישתמש בצורב...י 5. 6. מחשב שקט כמה שאפשר .. לא חייב מארז עם חלון .. וצריך קירור יחסית טוב כי הוא במקום סגור.. 7. לא צריך וינדוס חוקי ,\ לא התקנה ולא הרכבה. 8. עכבר MX518 , מקלדת פשוטה יחסית אבל לא של 50 שקל .. 9. עדיף כמה שיותר שקט אבל לא להסחף עם חלקים . 10. יעשה בו OC פשוט יחסית .. לא אקסטרים אבל מעונין שעוד שנתיים אני אוכל למתוח אותו יותר... 11. משחקים הכי חדשים עם הרוולציה הכי גבוהה שאפשר... עדיף כרטיס מסך כמו ה260 של נווידיה או הכרטיס הכפול …
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות -9000 שקלים. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר לא צריך 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כרטיס קול 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת לא ביג דיל 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? מתוכנן OC מהחברה TMS 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשח…
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהזמנתי את הווסטרו 1310 מDELL.COM, התברר לי שהוא לא יגיע בזמן כדי שחבר שלי יביא לי אותו, ואני לא רוצה לחכות עוד חודש עד שחבר אחר יגיע לבית שבו זה נמצא. לכן ביטלתי את ההזמנה וחיפשתי משהו זמין יותר, שיגיע בזמן. הגעתי ל NEWEGG. התקציב הוא כ 800-900$, לצרכי סטודנט, מוזיקה וסרטים, כאשר חיבור HDMI הוא הכרחי, אחריות בינלאומית היא הכרחית כאשר המינימום הוא שנתיים עם עדיפות ל3. שלחתי מייל לאסוס עם שאלה בקשר לאחריות, האם היא תכובד על ידם, אני מחכה לתשובה. מבקש חוות דעת על הלפטופ הבא http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220389
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, כמה דברים... OC אני לא עושה.. מסך יש לי 17 אינצ' דק מתכוון לעבור ל22 או 24 צריך קצת עזרה בזה :] אני משחק בדרך כלל על הרזולוציה הכי גבוהה שיש אני רוצה מחשב למשחקים ואני רוצה שיספיק לי לפחות לשנתיים.. אני בחרתי במעבד 4 ליבות כי בטוח בעתיד יצא משחקים לזה אני לפחות מאמין שכן.. הGTA יצא ל4 ואף אחד לא יודע בדיוק מה יותר טוב למשחק אם הוא באמת דורש 4 ליבות... הכנתי מפרט אני צריך קצת תיקונים של כרטיס מסך וחברות ששמתי תמליצו לי.... ובבקשה תגובות כי כל פעם שפתחתי נושא היו לי מקסימום 4 תגובות ואני רואה פה שיש אנשים תותחים בדברים האלה ועוזרים מלא אז בבקשה תגובות תודה :] הנה המפרט שהכנתי.. http://img123.imageshack.us/my.php?image=20963823dg9.png בבקשה תגובות ותתקנו אותי איזה כרטי…
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש עזרה למחשב ללימודי אדריכלות, שאוכל לעבוד עם תוכנות כמו: sketch-up, autocad,photoshop 3Dmax-studio חשוב שהמסך יהיה איכותי לעבודה כזאת ולפחות 15.4"-מה עדיף מבריק או מט?? 2GB זיכרון ו160GB הרד-דיסק ומעבד טוב של 2GHz לפחות האם חשוב שהכרטיס מסך יהיה חיצוני או ש X3100 של אינטל יעשה עבודה מספיק טובה... שמעתי שיש חיצוניים שמתחממים והם מייקרים את המחשב מאד.. אשמח לשמוע הצעות, אני בכיוון של DELL אבל פתוח לכל דבר שיתן תמורה טובה לכסף.. ד"א איך MSI או ACER ?? תודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי צבע בהיר יותר באחד הפיקסלים במסך.... כשאני בודק עם צבעים בהירים אני רואה שהוא חלש מהם כלומר אני מזהה פיקסל בודד כשאני בודק עם צבעים כהים אני לא רואה אותו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כוח ב2400 צריך שיהיה crossfire בלוח אם כי יש לי כבר בבית HD3850 ובעתיד אני כנראה אקנה HD4870 ואני יעשה crossfire ובבקשה לא לחרוג מ2400 תודה ובבקשה 4GB ראם אין צורך בהארד דיסק כרטיס מסך וצורב DVD
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות הרכבתי מפרט למחשב אשר יתאים לדרישותי. חשוב ביותר שהמחשב יהיה ממש שקט אבל ממש. אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואולי המלצתכם לשינוי למרכיבים שקטים יותר. תקציב בערך 4000 ש"ח 2. המטרות אינטרנט, אופיס, תמונות וצפיה בסרטים. גם אם המפרט שבחרתי הוא יותר מדי למטרותי אין ברצוני לרדת ברמה. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש מקלדת ,עכבר ומסך). כרטיס טלויזיה שברשותי יותקן מחדש. 4. אין צורך בכונן נוסף. 5. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. 6. קירור ועיצוב לא חשובים היות ואין בכוונתי למשחקים כבדים. 7. ברשותי מערכת הפעלה שתותקן מחדש. 9. שקט!!! 10לא OC 11. לא מתכננת משחקים כבדים!! מקווה שהפעם האינפורמציה שלמה ואקבל תשובה! מארז: antec sonata III with 500 watt psu לוח אם: asus p5q-e-atx מעבד:…
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש את החלקים שבכותרת, ככה שמשחקים כמו קרייסיס יהיו שחיקים ברמה סבירה, תקציב סביבות 2000 אבל כמה שפחות יותר טוב. חשבתי על כרטיס מסך 4850 ובקשר לשאר החלקים אני לא סגור ופתוח להצעות. אם למישהו יש רעיונות אחרים לכרטיסי מסך, ולמפרט בכלל אשמח לשמוע. תודה.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני פשוט מסתכל גם על דגמי מעבדים ויש שני סדרות, סדרת PXXX וסדרת TXXX מה ההבדל בניהם? איך זה משפיע ? מה סדרת יותר חדשה ? מה כדאי לבחור כשאני מחליט סופית לקנות מחשב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה מעבד E8500 3.16 gh לוח אם asus p45 p5qc זיכרון 4g 800m gell כרטיס מסך ati hd 4850 512 mb msi ספק 500 ואט ezcool מסך 22 אינץ LG סהכ 5000 עכשיו כמה שאלות האים יהיה לי צוואר בקבוק איזה משחקים הוא יריץ לי ועל איזה רזולוציה וכמה fps ואת crysis warhead איך הוא יריץ לי ועל כמה fps תודה לעוזרים !!! :)
-
- 11 תגובות
- 603 צפיות
-