ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
זאת כנראה הפעם האחרונה שאני שואל לפני שאני קונה המפרט הוא(למשחקים כבדים מאוד)(בלי אוברקלוקים) amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 radeon x800xl 1gb ddr 400 a-data thermaltake 420watt הצעות,דעות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך מפרט טוב עד מחר (כי מחר אני הולך לקנות) המפרט חייב להיות מSKYPC.CO.IL וחייב לכלול את המארז הבא http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=VD4000SWA אני גם רוצה מסך דיי גדול (לא של DELL!!!) עדיף של ASUS ה 24'' המטרה היא גיימינג, OC דיי טוב (Q9300 ל3GHZ+ אם הוא ישרוד יותר מזה אז אני יעשה יותר מזה אולי אפילו 3.5) +4GB RAM אפשר גם 2 אבל עדיף 4 לא צריך ציוד הקפי כרטיס מסך רק של NVIDIA ומעבד INTEL החלק הבעיתי הוא שאני צריך שתבדקו כמה זה יוצא ב36 תשלומים (תכניסו הכל לסל ותלחצו "לקופה" ואז תבדקו כמה יוצא ב36 תשלומים) תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני בונה את המחשב לבד אז לא לכלול בניית מחשב [glow=red,2,300]מי שלא …
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis, משחקים כבדים בעיקרון. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פיטרים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כל דעה\עצה לשיפור תתקבל בברכה 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478.29 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 639.21 ש"ח 1 .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,577.91 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 616.86 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius KB-21 Multimedia PS2 HEB/ENG/Rus keyboard - ps 75.99 ש"ח 3 generic - 80mm fan 80.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,693.50 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,552.69 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כבר שלוש שנים עם המחשב הזה וזה כבר ממש בלתי נסבל איתו הוא נתקע הרבה פעמים. Firefox + מדיה פלייר והוא כבר פועל לאט. בקיצור אני רוצה לשדרג אותו גם בשביל שהוא יוכל להריץ לי את ויסטה כמה שאפשר (עם מפרט כזה עלוב) וגם שיחזיק לי עוד איזה חצי שנה שנה עד שאני כבר יקנה חדש. התקציב כמו בכותרת : אלף שקל בערך ורוב הסיכויים שחבר מביא לי עוד 1GB ראם ליום הולדת אז מה כדאי לי לשדרג. P4 3.0GHZ 512MB RAM Radeon 9200SE Asus P4S800MX-SE X SERIES ספק ומארז ג'נרים. תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני הולך להוציא סכום מכובד על נייד, ואני רוצה בעיקר לדעת: 1. כמה לחכות לhaswel בארץ? אולטראבוקים שמגיעים עכשיו עולים פי 2.5+ מאשר בחו"ל, ככה שזה לא ממש משתלם. 2. השתנה משהו בזמן האחרון לגבי קניה מחו"ל? יש חברות ששולחות לארץ (וזה מגיע)? אני מתכוון ללכת על משהו בכיוון הAtiv book 9 \ Sony vaio pro. כרגע הדגם + הדרישות עוד בהתהוות, אני בעיקר רוצה לדעת איפה לחפש... תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E6600 ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT SilverStone TJ07 מערכת קירור מים הכוללת : Zalman CPU Fan ZM-WB3 Gold CPU Water Block retail Zalman ZM-NWB1 for Water Cooling System such as Reserator 1 Plus ONLY. Zalman ZM-GWB3 Aluminum VGA Water Block Innovatek Dual RADI Dual 120mm Fan Radiator - Black & Silver Swiftech MCP350 12 Volts Industrial Pump (3/8" fittings) PrimoFlex 3/8" ID PVC UV Blue Tubing מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות אחים שלי אני צריך את עזרתכם לבנות ( סוף סוף...) תמחשב הבא שלי המפרט מ- K.S.P עד 6000 ( אפשר לחרוג קצת...) אני לא בטוח בעניין הכרטיס מסך והמארז אבל תכלס אני מחפש מחשב מבוסס 64 למשחקים ועבודה כללית. יש לי מסך Flatron 995ft plus ועכבר אלחוטי אופטי V.2 אקספלורר. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? עד 4000 כולל מסך טוב לנסות ולחסוך- ברור! לא ניתן לחרוג... שימושי המחשב: גלישה, אופיס ומוסיקה ברגיל, שימוש תדיר בפוטושופ ומשחקי מחשב כמו HoMM (שיצא כבר 6!) לא צריך ציוד הקפי נוסף שקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) ...8 כולל הרכבה ומערכת הפעלה של ווינדוז, לא קריטי אופק שדרוג. עמיד, חזק ושקט ככל האפשרי. תודה!
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שניתי לפני די הרבה זמן - AMD 1700 וזכרון של 512 שעשיתי לו אוברקלוק ועד היום הוא היה ממש אחלה.(השימוש שלו הוא רק לאופיס,אינטרנט ועו כמה תוכנות לא מורכבות מדי..) בכל אופן, בזמן האחרון המחשב כבר די איטי, האוברקלוק כבר מיצה את עצמו וני כבר לא מבין כמו שהבנתי פעם. (צבא מה לעשות..) קיצר אני רוצה לקנות עכשיו לוח אם+מעבד+זכרון ומארז ולהרכיב עליהם את כל שאר הדברים שיש לי עכשיו (כ. מסך,צורב) אני מחפש משהו סבבה שיחזיק לזמן מה ואני מוכן להשקיע בסביבות ה 1500 ש"ח. ושאלה אחרונה - יש לי ספק כוח של (HEC (475VD-T , אפשר לחבר את הספק הזה למחשב החדש? (אם אני לא טועה הוא 475 W) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי בקניית מחשב בתקציב של 3500 - 4000 : *מטרת המחשב היא מדיה סרטים ומשחקים לא בומבסטיים. *גודל מסך: 15.6. *משקל: לא משנה. *זמן סוללה: לא משנה. *יציאות מיוחדות: יציאת HDMI וUSB3. *בלוטות: רצוי לא חובה. *כונן CD וצורב חובה. *כונן BLURAY: אין צורך. *אחריות בינלאומית: לא חובה. *רישיון מערכת הפעלה: רצוי. *עדיפות לחברות: Asus או Lenovo. *עדיפות למעבד: i7, המינימום i5. *עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA. אודה מאוד אם תמליצו לי על משהו טוב בטווח מחירים זה. ולמה אני מעדיף i7? כי אני רוצה מעבד חזק לאורך זמן כי בעוד שנתיים אני אתחיל ללמוד וכדי שיוכל להישאר עדיין חזק יחסית לשוק. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הדחיפות המלצה למסך למשחקים ב1000 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי כאן לפני כמה ימים בקשה לעזרה בנושא בניית מפרט לגיימינג., ואכן קיבלתי מפרט טוב. שידרגתי לו את המעבד מ i5 ל i7 - שיריץ לי משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים, והוספתי את החומרה מסביב (רמקולים, עכבר, מקלדת וכ'ו). מה דעתם על המפרט, והאם יש דרך לשפר את המחיר בלי לפגוע בביצועים? או לחילופין - האם אתה רואים שם משהו שהוא overkill או מיותר? http://www.tms.co.il/preview/spec/ky265nxr
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים! אני זקוק למפרט מחשב שיאפשר לי שידרוגים עתידיים + משחקים לילד קטן. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Divison, Ark, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה full hd ומסך מחשב 22 אני משחק משחקים כבדים מאוד ואני רוצה שיפעיל משחקים כבדים שיצאו בקרוב על רזולוציה הכי גבוה ורציתי לשאול על הכרטיס hd 4870 x2 עם מעבד של אינטל איזה מומלץ? ואיזה לוח אם מומלץ והאם שווה הddr3 תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום סבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לו בבית שימושים לא משהו מיוחד משהו סטנדרטי כזה ..רק שמידי פעם נרצה להפעיל משחק או שתיים לנכדים זה ירוץ נרמאלי..(לא קריסיס..) מעבד- צריך להיות חזק..איזה כפול ליבה טוב.. לוח- מה שיתאים HD - משהו כמה 80-120 גיגה זיכרון- 1-2 גיגה כרטיס מסך- לא משהו חזק .. משהו low-med שלא יהיה יקר מדי.. צורב DVD פשוט תכניסו גם פלופי בבקשה שיהיה.. ספק+מארז מה שתרצו עכבר+מקלדת+רמקולים פשוטים.. בקשר למסך..שיהיה דק.. אם יכנס במחיר 19 אז סבבה אם לא אז גם 17 יהיה טוב.. עדיפות לחנות באזור השרון אם לא אז גם בסדרר.. תודה לכולם!
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה קורה אני חדש פה.... אני צריך מפרט ב-5500 ש"ח מקסימום בלי מסך. ושיהיה מבוסס INTEL CORE 2 DUO תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי שלום אני צריך מפרט בשביל בן דוד שלי בן ה-13. המפרט למשחקים, וצריך את כל הציוד ההיקפי עבורו. (מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר...) חשוב מאוד שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג בעתיד, ז"א 4 סלוטים של זכרון בלוח אם, Socket 939 (מעבד AMD כמובן), ממשק גרפי PCIe. המחשב לא מיועד ל-OverClocking, כמובן שאולי בעתיד ישנו סיכוי שאני אבצע בו OverClock, אבל זאת לא המטרה שאליה הוא מיועד. זהו כעיקרון, אם אני אזכר בדברים נוספים אני אערוך את הת'ארד. שכחתי לציין, אין צורך בצורב DVD, במקום כונן CD ROM וצורב DVD, אני אלך רק על כונן COMBO תודה רבה לעוזרים. :-*
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הצעתם לי מפרט כבר בעבר , רוב הכסף שהיה במפרט הלך לכרטיס מסך (ב2500 של הג'י טי 7800) החלטתי שהוא קצת יקר בשבילי..... ושאלתי כמה אנשים ובניתי מפרט חדש.. תנו לי אישור למפרט.. וחבו את דעתכם.. יום ראשון או שני אני כבר קונה את המחשב.. המחשב בעיקר למשחקים , אך אני רוצה שהוא גם יהיה מהיר וטוב להכל. בחרתי במקום ה7800 את הג' טי או 2 שזול ממנו ב1000 שקל , זה יותר מתאים לתקציב שלי , וזה הכסף המקסימלי שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך, שהוא גם כרטיס טוב , ואני רוצה לעשות לו בהמשך או סי ולעלות את הרמה.. כך שהמפרט צריך ליהיות מתאים לאו סי , שמתי מארז יותר אווירירי , וביג טייפון , הקירור הזה מספיק בשביל המחשב ואו סי לכרטיס מסך ג'י טי או 2?? אם לא איזה קירור אני צריך לשים? שמתי גם עוד…
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-