ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תמליצו לי על מפרט טוב לעריכת וידאו בתקציב הנ"ל. אין צורך בציוד הקפי. תודה
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
היי אני אנסה לענות על כל השאלות, אמשח לעזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 1400 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אך ורק לגלישה באינטרנט וצפיה במצגות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי DVD יהיה נחמד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפיה בסרטים שיורדים מהאינטרנט, מ Xvid ועד HD ... עם חיבור טוב לטלוויזיה LCD HD-Ready. (ללא: ציוד היקפי, DVD, צורב, כונן דיסקטים,) הוחלט על מעבד. * Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה. (זה מספיק טוב ?). * GA-EG41MF-S2H (rev. 1.0). זיכרון. * 2048MB RAM. (אני עם Windows XP SP2). הארד דיסק. * גודל 160GB מספיק לי. לפי סדר חשיבות: 1. אמינות. 2. לא מתחמם יותר מידי. 3. שקט. 4. מהיר. מארז + ספק. * לא יודע כמה וואטים זה מספיק, ( לא מתכוון להוסיף כרטיסים למארז, רק את המודם ADSL PCI הנוכחי) העיקר שיהיה שילוב שקט. * קונה מחנות ivory (קרוב ונוח לי). אז מטעמי נוחות, עדיף שאוכל למצוא את הרכיבים המומלצים שלכם באתר שלהם. * תקציב:…
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2436&CatCode=315 ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 האם יש הבדל גדול ביניהם האם המעבד משמעותית יותר חזק מהדגם הזול?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל עיצוב גראפי אבל אני לא יודע על מה אני צריך להסתכל, למשל איזה סוג מסך כדאי למעצבים, או איזה כרטיס מסך מומלץ שיהיה לו. בכל אופן המחיר למחשב נייד הוא גג 4200 שקל. אין לי שקל יותר לצערי. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4200 שקל, שכולל את הבאים: מעבד(4 ליבות, לא לדיון,תודה),כ.מסך(חושב על 4850),לוח אם, מארז(חושב על CM 690,אם אפשר את הגירסה של NV),ספק כוח,צורב,דיסק קשיח(לפחות 640GB,העדפה לכוננים עם פלטה אחת, עקב שיפורי המהירות),ראם(לפחות 4GB). זהו נראה לי זה הכול, יענו את הקופסא וכל תכניה החשובים (פלוס צורב, אשמח אם הוא יהיה LIGHTSCRIBE,אפילו שלא חובה) השימושים של המחשב יהיו רבים , מאוד, הוא יעבוד בדול בוט, בהתחלה VISTA עם UBUNTU, ש70-80% מהזמן אני נמצא באובונטו. אני ארצה להפעיל המוון דברים באותו הזמן, סרטים מוזיקה לערוך סרטים לקרוא באינטרנט עם 20 טאבים פתוחים באותו הזמן, אני גם אשחק בו, אבל לא ברמה שמצדיקה את ה4870 ואת ההתפשרות על דברים אחרים לפי החישובים שלי המחשב יחובר לT…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB) HD 500 GB (5400 rpm) Display 16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut GPU Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated Optical Device DVDRW Super Multi Dual Layer Wireless 802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby Digital + Subwoofer Card Reader 6-in-1 card reader Ports 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot OS Gen…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב צריך לעבוד עם ויסטה וויסואל סטודיו 2008 מסך 22 (איך ה-t220 של סמסונג?) בלי ציוד היקפי 4GB ראם חצי טרה הארד-דיסק אבל משהו איכותי אממ..זהו בעיקרון תקציב 4000 כולל מסך אבל אם אפשר לרדת מהסכום ולהגיע לדרישות של החלקים זה יהיה נחמד לאללה זאת אומרת אל תשימו דברים יקרים רק בגלל שהתקציב הוא 4000 אם אפשר לעשות את זה ב-3000 זה הכוונה שלי רצוי שהמחירים יהיו מ-skypc כי משם אני רוכש את המחשב למרות שאני בהתלבטות אולי מאייבורי
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הנה מפרט שאני בניתי . אני יכול לקנות את המחשב הזה ב 3700 ההתלבטות שלי האם כדאי במקום המעבד הזה לשים QUAD? האם הלוח אם מספיק טוב? חשוב גם לציין שאני רוצה שהמחשב יהיה שקן ככול הניתן!!! זה ממש ממש חשוב!!! אני גם מחפש מסך 22' או 24' לקנות בנפרד. אני צריך המלצות. התקציב למסך מתחיל ב 3 אלף ויכול להיגמר ביותר תלוי אם זה באמת יהיה שווה את ההשקעה. המסך הזה יעבוד עם כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB האם הכרטיס חזק מספיק בשביל לעבוד עם המסך או לא ? Compucase HEC 6A19 Black NO PSU מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Bla…
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים לא כבדים במיוחד ולצפיה בסרטים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים Call f dute , Fifa09 , Redalert וכו מוסיקה סרטים ועבודה משרדית לאחר התעיצות אתם אני לבסוף כן יקנה את המחשב הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 אבל מצד שני קראתי שכדאי לחכות גלל המעבדים החדשים שעקבותם המחשבים הקודמים יוזלו מעבדי ה - intel core i7 מה אתם ממליצים האם באמת תהיה ירידה משמעותית תודה,
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, לאחר לבטים וחיפושים אני חושבת שמצאתי לי מחשב: Dell inspiron 1525, מעבד : Dual 2 Core T 8XXX, זיכרון של 2GB ואחריות של שלוש שנים. הייעוד של המחשב הוא "מחשב לחיים"- בעיקר וורד ואקרובט, אבל גם קצת דברים מעבר, אבל לא משחקים מסובכים מדי וכו' (ומאוד חשוב- שיהיה יחסית זריז גם כשפתוחים כמה חלונות, וגם עוד שנה שנתיים שלוש- בתקווה שלא אזיק לו בעצמי עד אז). התקציב הוא עד 4500. שאלותיי הן אלו: 1. האם הדגם הנ"ל סובל מאיזשהם פגמים שכדאי לדעת עליהם לפני שקונים את המחשב? 2. האם עדיין יש אופציה להתקין על המחשב XP (הבנתי שהיה איזה סיפור עם העדר דריברים או משהו כזה)? 3. האם הוא אכן עונה על הדרישות שהצגתי, והאם יש מחשב אחר מומלץ יותר לעניינים אלו (ובפרט- האם אני סתם רוצה מחשב עם מעבד חז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך יעוץ לגבי המחשב שלי.בהתחלה שקלתי אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג מכיוון שכרגע אין לי כל כך הרבה כסף. אז ככה,זה המפרט הנוכחי שלי: Intel Core 2 Duo E6400 ASUS P5B Nvidia Geforce 7950GT 512MB Kingston 1GBX2 וספק Thermaltake 440W.אם אני לא טועה.ובטח גם אותו צריך להעיף. והמסך שלי הוא 19" וכרגע אני לא שואף ליותר.. זה פחות או יותר מה שיש לי..עוד דבר אחד חשוב זה המארז שלי-Suprano VB1000 שלדעתי הוא קצת מוגבל במקום לכרטיס מסך חדש.אבל תעודדו אותי ותגידו לי שאני טועה. בעיקרון מה שאני רוצה מהמחשב שלי זה שהוא יריץ את GTA IV בצורה בינונית+ במצב שחיק. עזרו לי בבקשה! תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב שישמש בעיקר עבוד VMWARE שיריץ ORACLE_DATABASE, קצת עריכות גרפיות בפוטושופ ואינדיזיין. לדעתי צריך להיות מחשב עם 4GB זכרון ועם 4 ליבות. תודה על העזרה יניב
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית רצית להגיד שהקהילה הזאת נראית באמת קהילה איכותית ואני שמח ליהיות חלק ממנה קראתי כמה מאמרים וכתבות פה ולמדתי כמה דברים.. טוב אז אני מחפש מחשב בתקציב של 2000 ש"ח עד 2300 רק עם זה ממש משמעותי ללא מסך יש לי אחד חדש וללא ציוד הקפי .. המחשב ישמש לגלישה באינטרט והרצת משחקים (אני יודע שהתקציב לא כל כך מאפשר אך תנסו להוציא את המקסימום האפשרי) לגבי דיסק קשיח לא צריך יותר מ-160 רצוי שיהיו הכנות במידה ואני ירצה לשדרג בעתיד תודה רבה רבה מראש לעוזרים !!! אגב ראיתי את המפרט הזה : * מעבד מהיר כפול ליבה של INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz * לוח אם מהיצרן המוביל בעולם GIGABYTE עם ציפסט INTEL 945 * דיסק קשיח ענקי של 250GB 16MB במהירות 7200RPM SATAII * זיכרון ענ…
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני צריך את עזרתכם מפרט למשחקים שיהיה חזק ככל שניתן חשוב שזה יהיה בחנות SKYPC כי הם בראשון לציון, כל חנות קרובה תתקבל. המפרט שהכנתי אני אל בטוח לגבי זכרונות כרטיס מסך (ל 20 ') ולגבי לוח האם: מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-10 XP REDLINE ¤388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996672 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤919 כמות:…
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושי אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטי HD. מאמין שאשתמש במערכת XP ככה ש-2 גיגה ראם יספיקו כרגע עם אפשרות להרחיב ל-4 בעתיד כשיהיה צורך 1. חשוב לי נפח אחסון גבוה 2. שהמחשב יהיה מהיר ובעל אפשרות להרחבה/שדרוג בעתיד 3. שהחיבורים שלו (USB והיציאות למסך) יהיו ממוקמים בצורה נוחה ולא כמו במחשבים מסויימים שבולטים מהצד 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן (כמובן שניתן לשיקול דעת לפי תועלת/עלות) 5. רצוי מסך 15.4 שיהיה נוח וקל לצפיה עם מסך איכותי, למתי שלא נשתמש בו רק בשביל העברת הסרטים לטלויזיה. 6. כרטיס מסך לא מובנה שייתן תוכן אבחנה איכותי (ATI 3XXXHD?) אני לא יודע מה לגבי המותג של המחשב עצמו כלומר מה ייתן לי מחשב של DELL על פני ACER וכן הלאה אשמח אם תוכלי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-