ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפשת מחשב נייד שיהיה נוח לעבוד איתו בתור סטודנטית. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי תקציב: 4,000 (ניתן לחרוג קצת) שימושים – סטודנטית. שימוש יום יומי תוכנות אופיס, כנראה גם תוכנות סטטיסטיקה. סרטים אבל זה פחות משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל-14 אפשרי גם 13.3. מעדיפה מאט. רזולוצית מסך- לא קריטי. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה, קצת גמיש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? - לא בטוחה אם אני צריכה או לא.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?: 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכול המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הציעו לי על המפרט הזה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=545de5301539c מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המחיר מאפשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 3000 ש"ח הנייד צריך להיות 15.6 השימושים הם בעיקר ויז'ואל בייסיק (ואם אפשר אשמח לקבל לינק לראות מה הדרישות מינימום של התוכנה)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי מומחים! כבר כמה שנים שלא שידרגתי וכעת הגיעה ההזדמנות לסדר עצמי מחשב מהיר ושקט יותר. המחשב של הוריי נפל היום סופית, כך שהקומבינה היא שיקחו את הרכיבים שלי למארז+כוננים שלהם, ואני אקנה רכיבים משודרגים למארז+כוננים שלי. יש לי: מארז - ANTEC SONATA III כוננים קשיחים - 5TB של כוננים שקטים כונן אופטי וציוד היקפי - כל מה שאני צריכה. מעוניינת לרכוש: לוח אם - עם המון יציאות, כולל FIREWIRE. כולל מעבד ויציאות סאונד הכי משובחות שניתן, שכן את רוב המוזיקה אני שומעת מהמחשב (קבצים לא מכווצים) שמחובר למגבר ROTEL שמחובר לרמקולים KEF REFERENCE 3. והמבין יבין. מעבד - I7 קירור - שקט!! זיכרון - 16GB לפחות כרטיס…
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD AW NFS RIVSLD GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדשה פה ואשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית , סרטי 4k , יציאת HDMI2 . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).CS6 ועוד כמה תוכנות כבדות ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות, בעתיד יחובר גם מסך UHD 3. האם…
-
- 35 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פרימייר, אינטרנט, תוכנת עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר תדיר - כבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המפרט הקיים : [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: center]AMD Phenom II X4 955 GA-880GA-UD3H 8 ג'יגה ראם NVIDIA GeForce GTX 470 כמובן שעדיף לשדרג כבר את "המשולש" אך זה ידרוש לא מעט כסף, אני מעדיף לקבל הצעה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשדרג את המחשב שלי, הוא נקנה בעבר למטרות גיימינג וכיום הוא לא מספיק חזק. המפרט הוא: *intel core i5 760 socket 1156 8mb 95w 2.8ghz tray *gigabyte ga-p55a-ud3 p55 chipset *transcend 4gb kit ddr3 1333mhz *sapphire ati radeon 5850 toxic 2gb gddr5 *קירור: scythe mugen 2 rev b האם ישנה אפשרות לשדרג מעבד ללא לוח אם? במידה ולא הזיכרונות האלו יתאימו ללוח אם החדש בתוספת זכרונות חדשים? התקציב כרגע לא מוגדר, אני רוצה לשדרג את מה שצריך במינימום כסף (חייל), אשמח אם תעזרו לי להגיע לתוצאה איכותית וכמה שיותר זולה.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בעצם השידרוג הזה נובע מכך שיש לי בעיות בזכרון וזכרון חדש (DDR2) עולה הרבה יותר מדי... אני משחק בעיקר במשחקי רשת (LOL) ולא במשחקים עתירי גרפיקה כבדה. יתר השימושים הם שימושים סטנדרטיים. עלות היא לא ממש בעייתית, אבל עדיף שיהיה זול ככל שאפשר כל עוד האיכות לא נפגעת. כלומר, אני לא רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שיש, אלא אחד שיענה על הצרכים שלי+. זה מה שיש לי: ספק כוח - Antec VP650PM (חדש בקופסא) מארז ישן (שאני לא רוצה כל כך להחליף בעיקר בגלל כסף) SSD - Corsair Force 3 (לא מחליף) הארד דיסק - WDC WD20EARX (לא מחליף) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX550 Ti (לא מחליף) עד כאן מה שאני לא מחליף (אלא אם תגידו שאני חייב) רק לצורך המידות, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,צריך מפרט עד 6200 שקל ללא ציוד הקפי למשחקים\גלישה\סרטים עם כרטיס קול מובנה ALC 1150 וחיבור sata express (לוח אם gigabyte H97-D3h) מתכוון לקנות את המחשב בחודש הבא,אין העדפה לחנות . . מה התקציב המקסימאלי? 6.2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , סרטים , גלישה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 5 Witcher 3.BF4.FC4,AC:UNITY,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכת סרטים במובי מייקר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 15 אינץ' * רזולוציית המסך?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הולך להיות בעיקר בבית (לא להסתובב איתו ללימודים או לעבודה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חרגיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, AC:U, GTA V,PLANETSIDE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר ואלו שיבואו בעתיד לא חושב שיש צורך לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב נייד מאוד ספציפי וזול. המחשב ישמש לסטודנט, אבל גם יעבדו עליו. (בעיקר תוכנות Office) גדול המסך הרצוי הוא 15.6" (איכות פחות חשובה - בכל מקרה בתקציב הוא לא יקבל משהו מטורף ) - מאט יהיה תוספת נחמדה, אבל לא קריטית אין דרישת משקל מיוחדת, אבל בתקציב אני בספק אם היה משהו שהוא פחות מ 2.3~ זמן סוללה של כ-8 שעות בשימוש של word וכו' עכשיו לדרישות : i5 4200U 8G RAM 256SSD כמה שלא ניסתי לחפש ולא מצאתי אף לפטופ שעונה על ה 3 בפחות מ 3K, אין בעיה לקנות לפטופ "נחות" יותר ולשדרג - אבל צריך להתחשב שהמחיר יהיה נמוך מההפרש הקניה של החומרה החסרה. הכי קרוב שהגעתי אליו זה ה G510, ב2100~ הבעיה היא שצריך להוסיף 4G RAM ולקנות SSD, שזה מביא אותי ל 3K ופחות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי Lenovo IdeaPad Y70-70T 80DU004PIV בחברת KSP בלנובו ישראל נאמר שאמור להיות SSD של חברת SAMSUNG אבל אני לא בטוח שהפקידה ידעה על מה היא מדברת , היא נשמעה לא בטוחה איך אפשר לבדוק מה באמת מגיע לי ? בפועל קיבלתי LITEON Drive Model: LITEONIT LCS-256M6S
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-