עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב למשחקים, באזור מחיר של שלושת אלפים שקל, בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו, כנראה ללא OC ובלי שום דגש על שקט מיוחד, למרות שאני לא רוצה טרקטור בחדר, אני די חדש בתחום ועדיין לא כל כך מתמצא איזה מארז כדאי וכל זה זה המפרט שאני מצאתי, שלפי מה שבדקתי המחיר של החלקים יוצא באזור ה3K ללא הרכבה אשמח לשמוע עצות בנושא, כי אני מתלבט הרבה זמן ועדיין לא בטוח שם החלק פרטים טכניים\הערות דגם חברה מארז Thermaltake Strike MX VI6001BNS Side fan מעבד Intel Q8200 2.33GHz לוח אם Asus P5Q-EM G45 Express Chip כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 1GB ספק …

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום לכולם בוקר טוב ושבת שלום. שמי תמיר וברצוני לקנות מחשב חדש. לרשותי עומדים 2500 שקלים לקניית המחשב נטו,ללא ציוד הקיפי וללא מסך. המפרט אמור לכלול גם צורב בין היתר. וכן - יהיה OC בהמשך. שכחתי לעדכן,חריגה של עד 100 - 150 ש"ח תהיה בגדר התקציב אך לא יותר מי זה. תודה לעוזרים

3. שלום רב, בירצוני ליקנות מחשב טוב מאוד שיעבדו בו מישחקים טובים וחדשים באיכות טובה ועל רזולוציה גבוהה. אני מבקש את המיפרט של כזה מחשב ואני יזמין אותו מי k.s.p כדיי מאוד שהזיכרון הפנימי של המחשב יהיה לא פחות מי 5ג'יגה בית. בתודה מראש omer_

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 4424 ש"ח במזומן מטרת המחשב למשחקים וכל מיני דברים גם משחקים תוכנות ושימושים אחרים... לא צריך ציוד הקפי אני לא צריך כונן דיסקטים יתוכנן אוברקלוק למעבד אם ארני אצטרך וגם לכרטיס מסך מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1034 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤459 מארז: Thermaltake M9D 2x 120mm Black כמות: 1 מחיר: ¤404 ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail כמות: 1 מחיר: ¤412 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמו…

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אז ככה אחותי צריכה מחשב וזה יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימושים קלים אבל במחשבה לעתיד אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק להתמודד אם בלו רי -הם לא "מורידים" אבל שהכונני בלו רי יהיו זולים מספיק אני ימליץ להם לקנות כונן למחשב ולחבר אותו לטלוויזיה הגודל פחות חשוב וגם המשקל והבטריה פחות חשובים כי זה תחליף שולחני שלא אמור לטיל יותר מידי אם אפשר שיאפשר קצת משחקים ככה שתמיכה בDX10 תיהיה נחמדה אבל לא צריך שיריץ משחקים כבדים אני חשבתי על המחשב הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6828&perur=2&t=1&c=339 ועל זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 אבל אני ישמח להמלצות בתודה קרירין

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by iem,

מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון. האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ? יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ? אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  8. בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!

9. אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eladteib,

שלום. מה הוא לדעתכם המחשב הכי טוב,אבל אני מתכוון למפלצת,שקיים בארץ למשחקים? אני לא שואל לצורך קנייה,ככה שגם אם הוא עולה 30000 ש"ח תרשמו אותו. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני סוף סוף רואה את האור בקצה המנהרה של מחשב חדש, אבל יש לי כמה התלבטויות. המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים וסרטי HD ושימושים משרדיים כאלה ואחרים כמובן. אבל מדי פעם יהיו גם משחקי מחשב וקידודי/עריכת סרטים ב-HD ועיבודים גרפיים (לא מטורפים אבל בכל זאת...). בעתיד הכמה שיותר קרוב אני אקנה כנראה LCD 22. אני חושב שהייתי שמח למרובע ליבה יפה, אבל נשאלת השאלה, האם בתקציב של 4-4.5K יהיה אפשר להכניס CORE I7 עם לוח אם X58 ו-4 ג'יגה זיכרון, ובכל זאת להשאיר קצת מקום לרכיבים נורמאליים וכרטיס מסך נורמאלי שיודע לעשות עוד משהו חוץ מלהראות את ה-DESKTOP? תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  12. אהלן, יש לי מחשב שניתי לפני די הרבה זמן - AMD 1700 וזכרון של 512 שעשיתי לו אוברקלוק ועד היום הוא היה ממש אחלה.(השימוש שלו הוא רק לאופיס,אינטרנט ועו כמה תוכנות לא מורכבות מדי..) בכל אופן, בזמן האחרון המחשב כבר די איטי, האוברקלוק כבר מיצה את עצמו וני כבר לא מבין כמו שהבנתי פעם. (צבא מה לעשות..) קיצר אני רוצה לקנות עכשיו לוח אם+מעבד+זכרון ומארז ולהרכיב עליהם את כל שאר הדברים שיש לי עכשיו (כ. מסך,צורב) אני מחפש משהו סבבה שיחזיק לזמן מה ואני מוכן להשקיע בסביבות ה 1500 ש"ח. ושאלה אחרונה - יש לי ספק כוח של (HEC (475VD-T , אפשר לחבר את הספק הזה למחשב החדש? (אם אני לא טועה הוא 475 W) תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  14. שלום אנימעוניינת במפרט למחשב המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר (כמו סימס, גיטיאי4, וכו') להורדות ולגלישה באינטרנט המחיר הוא עד 2000 ש"ח ואני רוצה שהמעבד יהיה של אינטל ולא של איאמדי תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עד כמה משמעותי ההבדלים באיכות הבנייה בין R61 ל-T61 שגורם לזה שבד"כ מוכרים את R61 עם אחריות לשנה בלבד? סך הכל גם הוא מגיע עם roll cage, והגנה ל-HD ודבר נוסף, הבנתי שתם עידן וב T400 יש flex במקלדת. למישהו יצא להתנסות עם זה? עד כמה הוא משמעותי? האם הייתרונות של הנייד (על פני T61), מכסות על המקלדת הפחות טובה? (ד"א, קראתי גם שהיא יותר עמידה מבעבר .. זה נכון?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לנייד עם רזולוציה גבוהה, הרד-דיסק של לפחות 200GB, מחברה אמינה וטובה לתכנות בעיקר וצפיה בסרטים. הנייד ירכש בארה"ב והתקציב הוא 1500-2000$. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך ייעוץ לגבי מחשב שחבר שלי רוצה לקנות. המחשב ייקנה על ידי הזמנה מהאתר של דל (www.Dell.com), http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DYDWTF2&s=dhs התקציב הוא מקסימום 1500 דולר. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בין הדברים החשובים הוא צפייה בסרטים (נסיעות ארוכות, טיסות וכדומה) כמובן שגם גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה וכן יש אפשרות למשחקים, כבדים כנראה, בעתיד.. * גודל המסך? לא גדול מדי(15.4) אבל מספיק גדול בשביל לראות סרטים ולעבוד איתו, HD אם אפשרי. * משקל רצוי? לא ידוע, לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, סורי אם הנושא לא מובן.... ברצוני לקנות מחשב נייד אך יש כמה בעיות 1. אף פעם לא קניתי נייד אז הידע שלי בנושא שואף לאפס. 2. המחשב האחרון שבניתי היה מלפני 4 שנים (לפני הצבא) ובהתאם לכך הידע שלי בנושא מה שהולך היום. כך שאין לי מושג מה בגדול צריך להיות התקציב למחשב נייד. המטרה שלי היא שהוא יהיה מחשב נייד שיחליף בעצם את הנייח שלי, כלומר שכן ישמש למשחקים, ולהצגה של סרטים בHD על הטלוויזיה עם חיבור HDMI. אני יודע שזה גוזר שהוא יהיה יקר יותר כבד יותר ועם פחות זמן סוללה (נדמה לי). יש לי הנחה בחברת HP וממה שהצלחתי להבין הדגם שאני רוצה הוא הסדרה פביליון שלהם? הם נחשבים טובים? אשמח לקבל קצת תשובות או הפניה לקצת ידע כללי לגבי מה שהולך היום בזירה של הניידים. נוסף על כך, ממה שראיתי במ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, אני צריך המלצה על מחשב נייד... אני צריך מחשב נייד: יחסית חזק (משתמשת במתל"ב +עיבוד סרטי וידאו) יחסית קל (הולך להיות נייד) 14-15'' (קטן יותר הוא קטן מידי) וזהו, כמובן שלא יקר בטרוף. ראיתי הצעות בין 4000-7000 ‎Compaq CQ61-140EJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv ( ש"ח 3700) ‎Lenovo 3000 N500 NS778IV‎ 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202&CatCode=315 (3800 ש"ח) 2. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=894246 Toshiba Tecra R10-10S http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1010S&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=31&Rnd=19/05/2009%2013:26:06 זה היחידי שראיתי בעיניים והוא ממש אחלה (גם המחיר שלו אחלה) 6900 ש"ח בגלל המחיר חשבתי שהלנובו יהיה …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים